ivy17 19.06.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dzidziol superaśy..taki pogodny Salooooon ogromniasty...chyba dwa ray większy niż moje obecnie wynajmowane mieszkanie Uwielbiam takie okna i takie zielone widoki. Bedzie pieknie i jasnooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ane3ko mały niedługo będzie miała 10 miesięcy - wspaniały ten okres (oprócz ząbkowania ) Moje dziecię też jest alergikiem - alergia na mleko białka krowiego i białko jajka. Karmiony Nutramigenem. Alergia była tak silna, że jako noworodek robił kupkę z krwią i krwią ulewał. Pewnie go bolało i dlatego nie chciał leżeć. Teraz jest rozpuszczony dziad! Mój na Bebilonie - na szczęście to wystarczyło - próbowałam nutra - i niestety gorszego obrzydlistwa dla dzieci nie mogli zrobić Kochana współczuję tego co z małym przechodziłaś i pewnie jeszcze będziesz przechodzić . Takie historie z krwią też znam , moja najbliższa psiapsióła to przechodziła z dziewczynką w tym samy wieku co Oskar. Razem próbowałyśmy dojść co nasze dzieci uczula , razem się katowałyśmy dziwnymi dietami w czasie karmienia szukając alergenu a potem karmiąc już dzieci stałym razem wprowadzałyśmy nowości - teraz u niej się uspokoiło, ma inne choroby, a my mamy kaszel..........oby u Ciebie tak jak u niej skończyło się na pokarmówce Aniu (bo Ania masz na imię?) to co piszesz o Govenie niestety ją dyskwalifikuje - a szkoda - bo ładna . Dzięki za namiar na tą druga firmę - będę oglądać wieczorkiem Aga - ale macie salon, tyle okien, super dużo światła. Dzięki , w zimę jest trochę gorzej, bo las słońce zasłania - ale kominkiem sobie nadrobimy atmosferę Grzejnik na ścianie z cegłą na pewno będzie bardziej widoczny, przepraszam ale dla mnie jest on najładnieszy:) Jest najsubtelniejszy - może dlatego zginął - a ja jak już widzicie lubię ostre kolorki Aga - Igi boski !!! Duma mnie rozpiera Moja Lenusia tez ma pościel w kotki Ja teraz myślę nad motywem sówek do nowego pokoiku Potem pokaże szczegóły Co do ustawien polskich znaków to na dolnym pasku po prawej str (czyli prawy dolny róg monitora) masz różne ikonki i między innymi znaczek EN - tak podejrzewam. Kliknij na niego i wybierz PL Ps. ile razy Lena mi pozmieniała ustawienia Ech te nasze słodziaki .... J próbował rano coś zdziałać, ale tam na laptopie mamy innego windowsa i nie dało rady . Zabrał go do pracy do informatyków Jezu tfu tfu jakie to maleństwo jest śliczniusie, mogłabym go zjeść. dziękować, nie wiemy po kim taki ładny No Agusia salon masz pierwsza klasa, z okien natura ci do domu zagląda. Ekstra grzejniki, nie pożałowałaś na nie pieniędzy, o nie.. To fakt zaszaleliśmy - ale postawiliśmy na ich wygląd, bo z tych u góry wątpię żebyśmy korzystali .a będą niesamowitą ozdobą - prawie jak obraz Byłam dziś to Rako na żywca zobaczyć , no w porządku, bez fajerwerków, najlepsza jest cena;) Widziałam też podobne ale włoskiej firmy Marazzi, 2 razy droższe, teraz dumam.Jak ja wszystko będę kupować dwa razy przekraczając budżet, to zamiast sofy od MagdyZZZ na dmuchanym materacu będę spała Natalia jak te droższe Ci się bardziej podobają, to je bierz , sofa najwyżej poczeka Aga, a tu 200 stronek nacykane:wiggle: ooooooooooooooooooo nie zauważyłam W takim razie stawiam szampanika z truchawami za zdrówko wszystkich którzy ze mną nacykali te stronki http://i1.fmix.pl/fmi1211/7569345000274d2f4f41ec63 i dla tych co prowadzą bez bąbelków http://i2.fmix.pl/fmi1574/0cb19f44000d6bbd4f41edb7 bez k-g wokół kominka lepiej znacznie:yes: Madziu prawda ? Dobrze że przyszłam w zeszłym tygodniu w momencie jak to poprawiali - bo chłopaki źle mnie zrozumieli i chcieli te boczne części zostawić - usunęli tylko przód i zaklejali boki a młody rozkoszny:hug: jak poczytasz opienie o moich kanapach u mnie, to nie wiem co lepsze;) e tam e tam, piękna ta kanapa Ja opinie czytałam, ale mam swoją ( zuch dziewczyna, piękne rzeczy TWORZYSZ sama) Też podziwiam i po cichu zazdroszczę - talentu i możliwości Igi słodziak - mógłby jeszcze dać swojej mamusi sie wysypiać Prawda? dziś znowu były nocne przeboje Aga, raaaaanyyyyy jaki masz zarąbisty salon, taki ogromny sie wydaje, te okna..., jak to urządzisz to chyba sie wprowadzę do tego salonu Na pewno zrobię wieeeeeeeelką forumową parapetówkę więc jedna noc jest jak w banku Hej Aguś jestem:lol: Iguś przesłodki- szczególnie na tym zdjęciu z laptopem:lol2: Mały informatyk i to z kolejnym ząbkiem:D I co zmieniłaś ustawienia? Jeśli nie, to w prawym dolnym rogu powinnaś mieć taką małą klawiaturkę- kliknij na nią i zaznacz PL:yes: Hej Aguś tak jak pisałam u Ciebie - nawet J nie mógł tego naprawić Masz jeszcze jakieś newsy z budowy? Miłego dzionka:hug: Newsy będą po południu jak wrócę z budowy Dzionek póki co bardzo upaaaaaaaaaaaaaaalny Słodziak przesłodki :rolleyes: A to zdjęcie z laptopem wymiata A okna w salonie boooooooskie ... ale będziesz miała cudny widok przez nie Dobrej nocki Dzięki Maju za miłe słówka Widok z okien już mnie odstresowuje jak tam jestem A ja miłego dnia Ci życzę Cześć Mirelko Super że jesteś, ja wczoraj nie zdążyłam do Ciebie podskoczyć, jak wróce z budowy zajrzę aha ... salon ..... taras ..... ogród. DLACZEGO na żywca nie udało mi się tego cuda zobaczyć ??????????????????? Kiedy na śląsk się wybierzesz do koleżanki ? Kochana na pewno zdążymy - ja mam nadzieję że jeszcze w to lato - Ty u mnie i ja u Ciebie A jeszcze lepiej nie Polski, a Polski (programisty) Bo w zwykłym polskim będziesz miała poprzestawiane litery, i też się zdziwisz:lol2: Magda i tak mi się właśnie zrobiło - litery mi się mieszały i duże z małymi w trakcie pisania - bo chciałam rano z niego pisać nawet bez tych polskich liter - J wziął go do pracy do informatyków Mirelko dzięki - jak wrócę sprawdzę dokładnie Ivy dzięki dzidorek taki jest prawie zawsze , tylko zębiska mu psują nastrój Pisałam szybko, bo lecę na budowę, mam nadzieję że byków nie narobiłam i skrótów myśłowych nie poczyniłam Miłego poranka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 o jest kawaler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.06.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Nadrobiłam wczorajsze lenistwo małego smyka widziałam i wielkie okna w salonie też Dobrze ze twój maluch zadowala się zieleniną, synek siostry mojego G. upodobał sobie mrówki, dżdżownice i inne robale bleee. Jak tylko znajdzie, pakuje do buzi Wpisałam u siebie ale jak by Ci umknęło to u nas mam być odpływ Kessela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Zmiana kominkowa korzystna Kaloryfery piękne. Chyba dobrze, że tak to się wszystko skończyło - teraz już nie mogę sobie wyobrazić, że mogłyby być inne niż białe Igi przesłodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.06.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ania, Ania Mój Stasiek pojutrze 11 miesięcy kończy, więc dzieciaki podobne A Bebilon nam nie służył. Staś ulewał po nim jeszcze bardziej niż zwykle. Nutramigenu sama spróbowałam i była awantura, że moje dziecko czegoś tak obrzydliwego pić nie będzie. Ale jemu to smakuje i co najważniejsze służy. Co zrobić... Salon masz strasznie wielki. Okna w dużej ilości ładnie się prezentują i w domu jest jasno. Ja tylko praktycznie patrzę ile to roboty Chyba kogoś do sprzątania trzeba wynająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 o jest kawaler Dobrze ze twój maluch zadowala się zieleniną, synek siostry mojego G. upodobał sobie mrówki, dżdżownice i inne robale bleee. Jak tylko znajdzie, pakuje do buzi Two ło rany - a w jakim jest wieku? Mój jeszcze na robala się nie napatoczył - kto wie co zrobi jak takiego spotka Póki co ładuje wszystko co znajdzie do buzi - wszystkie paprochy jego . Oskar wszystko co znalazł przynosił i oddawał - normalnie mały odkurzacz z niego był Wpisałam u siebie ale jak by Ci umknęło to u nas mam być odpływ Kessela. Dzięki Już pomału decyzja zapada. Na dół chyba na bank będzie najdłuższy liniowy Kesella A u góry walczę z ceną - zastanawiam się jeszcze nad kratką punktową też z Kessela - ale wiadomo liniowy będzie ładniej wyglądał http://i1.fmix.pl/fmi1349/00b6f6c60028c6ff4fe0bcc0 Trochę chłopaki mi tam dziś płakali i marudzili - bo żeby zrobić liniowy to muszą zrobić trochę kombinacji z rurami - wiadomo że wszystko da się zrobić - tylko będzie kosztować . Zmiana kominkowa korzystna Też tak myślę - i od razu to wiedziałam jak zobaczyłam to co Marciny stworzyły wokół konina Kaloryfery piękne. Chyba dobrze, że tak to się wszystko skończyło - teraz już nie mogę sobie wyobrazić, że mogłyby być inne niż białe To wiesz jak ja się cieszę że ta sprawa tak się skończyła, efekt świetny i wreszcie mamy już ten problem z głowy Igi przesłodki. Ania, Ania Mój Stasiek pojutrze 11 miesięcy kończy, więc dzieciaki podobne O to masz taką samą pociechę jak ja Nutramigenu sama spróbowałam i była awantura, że moje dziecko czegoś tak obrzydliwego pić nie będzie. Ale jemu to smakuje i co najważniejsze służy. Co zrobić... Tak jest z dzieciakami - ja też się dziwilam że dzieci koleżanki to piją Salon masz strasznie wielki. Okna w dużej ilości ładnie się prezentują i w domu jest jasno. Ja tylko praktycznie patrzę ile to roboty Chyba kogoś do sprzątania trzeba wynająć Póki co ambitnie twierdzę że sama to wszystko ogarnę po budowie i wykończeniówce - zobaczymy jak mi wyjdzie w praktyce . Jedyną przeszkodą będzie dla mnie czas - nie wiem czy uda mi się wygospodarować tyle czasu na to potrzebne - czyli czasu który ktoś zostanie z dziećmi żebym ja mogła sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aguś a od początku chciałaś liniowe? bo jak tak, to rury powinny być od razu odpowiednio wkute ja dopiero po przymierzeniu brodzika stwierdziłam, że się zapłaczę jak nie będę mieć liniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Justynko - niestety nie - jeszcze miesiąc temu nie wiedziałam o ich istnieniu Także chcłopkai już skuli wylewkę bo w ogóle zmieniałam miejsce zamontowania prysznica więc przy okazji poziom spadku będą zmieniać, ale problem bo tam ciasno i te rury muszą przestawiać - kombinować - bo mnie się inny odpływ umyśłił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 jak Ty się uchowałaś u nas też kuli, warto. Oby dobre spadki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 A widzisz taki znawca jestem - tylko o płytkach myślałam a o takie rzeczy jak dziury do spływania wody mnie nie obchodziły - jaka mądra będę po tej budowie A z jakiej firmy macie też tego Kessela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Mężu nie pamięta Gdzieś na Bartyckiej zamawialiśmy, dla nas ważne aby były niskie (bo kucie rur) i żeby się łatwo w podłogę schowały. 1000 zł za sztukę, ale firmy nie pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 A jak niskie ?- bo u góry też jest u mnie walka o milimetry- nie pamiętasz pewnie . A jak się sprawują? - ale , jak nie pamięta nazwy to co mi po wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Tak szybciutko jeszcze chciałam wspomnieć że mamy dziś z moim J 2 rocznicę ślubu Niestety świętowanie musimy przełożyć chyba już do nowego domu . Z dzieciakami nie ma kto zostać więc.........ale już sobie obiecaliśmy że wszystko sobie odbijemy http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif w niedalekiej przyszłości I jedna z naszych pamiątek http://i2.fmix.pl/fmi1921/9599c675000ff1834fe0cf84 Dobrej nocy wszystkim życzę............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Proszę o więcej takich cudnych ślubnych fotek kto wam robił zdjęcia ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 admete, życzę jeszcze wielu , wielu lat w szczęściu i miłości:) http://img256.imageshack.us/img256/1442/sam2147.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 o ja niemądra no właśnie najlepszego, długich szczęśliwych lat zapatrzyłam się na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wszystkiego najlepszego,Kochani:hug: A ja se nadrabiam....kilkudniową nieobecnośc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 szampańsky? ładny, ja miałam ecru, ale u mnie kupno sukni nastąpiło migiem jak i obmierzenie się w pracy Aguś a ja lampę przyniesłam. Wiem, że ja pokazuję wszystkie na jedno kopyto (ale takie to moja miłość). Widziałam lajf i wygląda obłędnie no i ta cena...ja taką oglądałam za 1500 zł a tutaj połowa. Tak mi się ta cena podoba, że molestuję męża o przerobienie elektryki w sypialni, ale k-g nie utrzyma. http://allegro.pl/lampa-zyrandol-krysztalowy-ekerod-101169-i2363135318.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.06.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aga WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji rocznicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts