Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wow jaka zmiana na forum http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif to dlatego nie mogłam odpisać na Wasze życzenia :hug:

Venusku Beatko Hazelku Olu Joanko Aniu Kinguś Evia Karolku ivy Alu Maju pasie Aguś Drop Mirelko

Dziękujemy z moim J za życzenia :hug: - o by się spełniło, jak tylko zdrówko będzie to i tych dziesiątek razem dotrzymamy :wiggle:.

keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rolleyes: :o

Proszę o więcej takich cudnych ślubnych fotek :popcorn: kto wam robił zdjęcia :o ?!

Justynko nasz bardzo dobry znajomy - ale zawodowy fotograf :yes:. Minusem takiego układu jest to że do tej pory nie mamy swoich albumów ze zdjęciami ślubnymi :lol2:

Zmusiłam go tylko rok temu na święta Bożego Narodzenia żeby rodzicom wreszcie zrobił :)

My czekamy :lol2:

Dzięki za lampkę, ładna :yes: ale u mnie nie będzie pasować :no:, ale cena jest świetna - także kombinuj. kombinuj :lol:

[

Ps. ja tez miałam ecru ale ja to sto lat temu brałam slub więc wszystkie babcie i ciotki miały taka minę :jawdrop:

Wyobrażam sobie :lol2:

A teraz jest taka dowolność...........

i tak chciałam tylko przelecieć przez ostatnie strony,

oj nieladnie nieładnie http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif

muszę teraz jakieś intrygujące zdjęcia poszukać :lol2: i wrzucać co jakiś czas :lol:

kaloryfery dziękują :)

ivy zdjecia w plenerze mieliśmy na zamku w Krzyżtoporze

Pasie jak nie zapomnę to Ci prześlę mojego komputerowca :)

no ładnie Aga grasuje od 4 w nocy (nie dam sobie wmówić że to już dzień :lol: ) a nie raczy odpisać kto robił zdjęcia ślubne :p

Rano ja tak z doskoku więc nie biorę się za odpisywanie w wątku bo boję się żę mi Igi w trakcie pisania skasuje :lol2:. Dopiero przy śniadanku odpisuję na dużym komputerku - a dziś od 8 była awaria :mad: i nie zdążyłam :p

ps. trafiłam wobec tego z prezentem, no może z tydzień się spóźniłam ale jednak ...

Mirelko dobrze zrozumiałam że wysłałaś coś do mnie? - bo jeszcze nic nie przyszło :(, oby nie zginęło gdzieś po drodze :o