narendil 19.06.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aga, kolejnych kilkudziesięciu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Stu lat w szczęściu i miłości !!!! Ps. ja tez miałam ecru ale ja to sto lat temu brałam slub więc wszystkie babcie i ciotki miały taka minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evia 19.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Długo tu mnie nie było i tak chciałam tylko przelecieć przez ostatnie strony, ale ta Wasza fotka ... jejjjju jaka cudna z Was para!!! I to zdjęcie!!! Wszystkiego NAJ NAJ!!! PS. Acha, kaloryferki siem podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Agnes Zdjęcie bajeczne:yes: Najlepszego Wam życzę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 zdjecie obledne .. gdzie takie piekne wnetrza ??? na kolejne wiele wiele lat samych pogodnych dni i duuuuuuzo milosci:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Miłości Miłości i jeszcze raz Miłości Wam zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 KOCHANA SAMYCH SŁONECZNYCH , SZCZĘŚLIWYCH DNI WAM ŻYCZĘ http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRD1LKrssJ6GePxcekwYcrI8nz297CbHQbfIdFj3fAfekp8Y46mHQ http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuG-AiaIePopk2weJHMT21d94u1c9GKyYNh5vYbP6nIV--3CJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) na Przystojniaka się nie załapałam:( ale za to TA FOTKA POWALIŁA:jawdrop::jawdrop: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WAS Edytowane 19 Czerwca 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aguś wszystkiego najwspanialszego dla Was obojga i jeszcze wiele lat w szczęściu i dobrobycie:hug: http://img.wallpaperstock.net:81/red-roses-heart-wallpapers_8197_1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aguś, najwspanialszej rocznicy. Mam nadzieję, że uda Wam się miło spędzić czas, mimo, że prawdziwe świętowanie dopiero przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 no ładnie Aga grasuje od 4 w nocy (nie dam sobie wmówić że to już dzień ) a nie raczy odpisać kto robił zdjęcia ślubne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.06.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Wszystkiego naj ps. trafiłam wobec tego z prezentem, no może z tydzień się spóźniłam ale jednak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.06.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Wow jaka zmiana na forum http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif to dlatego nie mogłam odpisać na Wasze życzenia Venusku Beatko Hazelku Olu Joanko Aniu Kinguś Evia Karolku ivy Alu Maju pasie Aguś Drop Mirelko Dziękujemy z moim J za życzenia - o by się spełniło, jak tylko zdrówko będzie to i tych dziesiątek razem dotrzymamy . keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Proszę o więcej takich cudnych ślubnych fotek kto wam robił zdjęcia ?! Justynko nasz bardzo dobry znajomy - ale zawodowy fotograf . Minusem takiego układu jest to że do tej pory nie mamy swoich albumów ze zdjęciami ślubnymi Zmusiłam go tylko rok temu na święta Bożego Narodzenia żeby rodzicom wreszcie zrobił My czekamy Dzięki za lampkę, ładna ale u mnie nie będzie pasować , ale cena jest świetna - także kombinuj. kombinuj [ Ps. ja tez miałam ecru ale ja to sto lat temu brałam slub więc wszystkie babcie i ciotki miały taka minę Wyobrażam sobie A teraz jest taka dowolność........... i tak chciałam tylko przelecieć przez ostatnie strony, oj nieladnie nieładnie http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif muszę teraz jakieś intrygujące zdjęcia poszukać i wrzucać co jakiś czas kaloryfery dziękują ivy zdjecia w plenerze mieliśmy na zamku w Krzyżtoporze Pasie jak nie zapomnę to Ci prześlę mojego komputerowca no ładnie Aga grasuje od 4 w nocy (nie dam sobie wmówić że to już dzień ) a nie raczy odpisać kto robił zdjęcia ślubne Rano ja tak z doskoku więc nie biorę się za odpisywanie w wątku bo boję się żę mi Igi w trakcie pisania skasuje . Dopiero przy śniadanku odpisuję na dużym komputerku - a dziś od 8 była awaria i nie zdążyłam ps. trafiłam wobec tego z prezentem, no może z tydzień się spóźniłam ale jednak ... Mirelko dobrze zrozumiałam że wysłałaś coś do mnie? - bo jeszcze nic nie przyszło , oby nie zginęło gdzieś po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Wow jaka zmiana na forum http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif No naprawdę jakie zmiany na fm Jakie plany na dzisiejszy dzień ??? A w ogóle to fajnie,że spotkałyśmy się na fm, bo rzadko nam się to zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Śliczna fotka gratuluję rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Cześć Aga coś mnie doszły słuchy że szukasz odpływu liniowego?? ja cos to ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 20.06.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Najlepszego! Zdjęcie jest niesamowite. Jedno z piękniejszych ślubnych zdjęć jakie widziałam. Powinno być zgłoszone na jakiś konkurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 20.06.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 O wow, jaka fotka! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 20.06.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sto lat w zdrowiu i miłości:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.06.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dołączam się do życzeń dziewczyn i podziwiam młodą parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts