emiranda 21.06.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jeżeli szafka to tylko do góry i biała jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Zamknij tę przestrzeń białą szafką na całą szerokość ściany i do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Zamknij tę przestrzeń białą szafką na całą szerokość ściany i do sufitu a durną stojkę postawisz sobie w tym czerwonym pasie albo wcale nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.06.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 po tych wszystkich wizualkach jesli ma byc z szafką to biała do samej góry tak zeby "znikneła" jako tło - bedzie gdzie upchnąć "przydasie łazienkowe" nawet jak górne półki nie bedą wykorzystane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a durną stojkę postawisz sobie w tym czerwonym pasie albo wcale nic Durnostojkom śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.06.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 biała lakierowana do sufitu !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 21.06.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 biała lakierowana koniecznie do sufitu! P. s. spróbuję zrobić te kafle dla ciebie, ale musisz mi wysłać swojego maila, bo nie umiem wklejać zdjęć. no i nie wiem,czy ta różnica wyjdzie na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Skibusia po zmianach na forum można ładować plik z komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.06.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja bym zrobiła z szafką nawet głupi zapasowy papier możesz w niej trzymać a nie latać gdzieś (a skoro to gościnna to żeby goście latali ). Z szafką ładniejsze proporcje ma. Środki czyszczące przydadzą się przy szachownicy bo czarny na podłodze jest mało praktyczny . Cześć Yokasiu Czyli ma kolejny głos za szafką Pewnie że mam czas po pracy, napisz różne warianty jakie chcesz przećwiczyć, W takim razie 1 idziemy w tą białą szafkę - czyli opcja zabudowana do samej góry - i 60 cm - chyba żę ta proponowana przez Ciebie 40 cm będzie lepsza. Kochana na pewno się odwdzięczę Efilo łazienka w temacie zdjęciowa zbieranina. Znalazłam - piękna jest -ale ja jednak chcę tą wnękę z halogenami Aga ale ja miałam na myśli mojom beżowo-brązowo-złoto-zieloną łazienkę Wiem wiem i uważam że jest śliczna Aga panowie spokojnie mogą już robić ścianę z lustrem przecież Wiesz co na razie chcą tylko zrobić zabudowy a z płytkami będą ruszać u góry Oprawy okrągłe myślę że fajnie przełamią płytki Oj co to to nie jak by to się sprawdzało to ja bym już całe stadko miała ja nawet jak rano mam zjeść śniadanie to pytam męża bo się nie mogę zdecydować czy płatki czy jajecznica Ok zrobiłam jak Ala i popędziłam do łazienki przekonać się jak to wygląda z przestrzenią i rzeczywiście to nie jest za dużo miejsca i szafka je trochę dodatkowo uszczupli Tylko tego się obawiam w tej szafce jak szafka to jednak biała, będzie przestrzenniej i na pewno nie będzie skupiało uwagi tak jak dekoracje stojące na półeczce. A czarna szafka i tak mi się podoba tylko musisz łazienkę powiększyć Jeżeli szafka to tylko do góry i biała jak dla mnie Zamknij tę przestrzeń białą szafką na całą szerokość ściany i do sufitu Ale widzę ,że czarnej szafki nie chcesz ,więc zrobiłabym taką samą ,tylko białą ,ale koniecznie do sufitu Wersja z półeczką ,kompletnie mi się nie widzi po tych wszystkich wizualkach jesli ma byc z szafką to biała do samej góry tak zeby "znikneła" jako tło - bedzie gdzie upchnąć "przydasie łazienkowe" nawet jak górne półki nie bedą wykorzystane biała lakierowana do sufitu !!!!!!!!!!!!!!! biała lakierowana koniecznie do sufitu! Dzięki Alu pestka Olu ivy Kinguś skibusia za głosik Póki co biała szafka do samej góry wygrywa a durną stojkę postawisz sobie w tym czerwonym pasie albo wcale nic opcja wcale nic Durnostojkom śmierć Zgadzam się - ja nie przepadam zbytnio - bo wycieranie kurzu mnie dobija - i nie chcę tego w domu za dużo P. s. spróbuję zrobić te kafle dla ciebie, ale musisz mi wysłać swojego maila, bo nie umiem wklejać zdjęć. no i nie wiem,czy ta różnica wyjdzie na zdjęciu. Miałam w sygnaturze - gdzie się mój adres podział [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 ok to zrobię wersję: - zabudowa do góry (moim zdaniem też będzie najlepiej), dowodem jest chyba nasz wiatrołap. Biały lakier jest bardzo delikatny i naprawdę daje fajny efekt również przy białych ścianach - zabudowa 60 cm - zabudowa 40 cm - wersja Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja oczywiście też podtrzymuję swój głos za szafką. Co do koloru uważam, że i biały i czarny będzie super. To już właściwie tylko kwestia tego jak jasne chciałabyś mieć pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.06.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Justynko dzięki - taka niezdecydowana http://emoty.blox.pl/resource/oups.gif to chyba jestem pierwszy raz przy tej mojej wykończeniówce Dropku - to nie chciałabym żeby było ciemno Czarna zabudowa też mi się podoba i pasuje - ale jakby ta łazienka była większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.06.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dziewczynki będę nadrabiać u Was wieczorkiem pomalutku bo mi się zaległości narobiło . Póki co uciekam na dwór z dzieciakami bo idzie się spalić w tym naszym małym m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Aguś jeśli szafka to biała i do samej góry, też uważam, że jest konieczna na jakiś papier, mydełka, ręczniki- potem nie ma tego gdzie trzymać. Ja z tego samego w małym wc u siebie nie zrobiłam samej konsoli, tylko umywalkę na szafce:yes: Całą czarną podłogę Ci odradzam- będzie ciemno i bardzo mało praktycznie. Na czarnym znać każdą kroplę wody:sick: Szachownica lepsza, chociaż tez łatwo z czystością nie będzie:no: Ale przynajmniej będzie pięknie:D U na grzmiało i lało całą noc, a teraz i tak jest duszno:mad: Ale właśnie zaczęło się LATO Buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.06.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie wiem o co chodzi z szafką do sufitu:oops: Nie jestem w stanie doczytać To w tej małej łazieneczce? Tak? W każdym razie zobaczyłam wizki Venuski, i zauważyłam 3 różne podłogi - czarna podoba mi się najbardziej:yes: Nie wiem czy to w ogóle ma jakieś znaczenie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.06.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie wiem o co chodzi z szafką do sufitu:oops: Nie jestem w stanie doczytać To w tej małej łazieneczce? Tak? W każdym razie zobaczyłam wizki Venuski, i zauważyłam 3 różne podłogi - czarna podoba mi się najbardziej:yes: Nie wiem czy to w ogóle ma jakieś znaczenie:oops: Podłoga juz zaplanowana w szachownice i nie ma odwrotu, chodzi tylko o to co nad geberitem? 1/półka, 2/szafka (jakiej wielkosci) 3/nic ?????? i czy biała czy czarna łazienka jest malutka 2m x 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Aga u Ciebie dzisiaj przemiał jak na bazarze (dużo wypowiedzi) no to bawcie się dobrze z półką: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_11.jpg z szafką 40 cm: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_12.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_13.jpg z szafką 60 cm: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_14.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_15.jpg do sufitu: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_16.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_17.jpg Wariacje kolorystyczne z zabudową Efilo: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_20.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_21.jpg Mój faworyt biała szafka do sufitu w lakierze zabudowa ala Efilo przytłacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.06.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Justynko biała szafka oczywiście do sufitu ja tak tez uważam, ale czy nie lacobel? chociaż gładka na połysk też mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Alu wszystko jedno czy lacobel czy lakier Oby się świeciło, wtedy na pewno będzie przestrzenniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Tylko do sufitu P.S. Kurcze, naprawdę bajkowo zapowiada się ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts