narendil 30.06.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Agentak z Ciebie Też coś Tak jak Magda pisze, płytki na bank są Sama je widziałam Chciałam jeszcze raz zobaczyć podłogę bo wtedy miałam zamiar kupić rako, a teraz muszę dopasować do tych z górnej łazienki a one są z equipe. Ale Ty szukałaś wtedy tych kwadratowych, tak? Inne też były? Potwierdzam, Madzia kółko narysowała idealnie Trafiliśmy bez problemu Nie wiem, może ja jakiś inny plan patrzę, ale w obrębie kółeczka są sklepy z parkietami Ile jest tych Bartyckich 24? A szczegółów pewnie nie pamiętasz, co? Puścić babę na zakupy Udanego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 No, no Classic english kitchen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.06.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Też czuję, że kuchnia będzie obłędna. Narendil- a czemu nie chcesz tych Raco w internetowym kupić? Chcesz je żywo zobaczyć? Uprzedzam, że kształtki np. na narożniki mają 10cm wysokości-jeśli wybierzesz rozmiar płytek bazowy inny niż 10/10 będą cięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Natalio, no właśnie, chcę na żywo je obejrzeć, żeby odcienie bieli porównać. A w internecie i tak kupię, bo u mnie ich nie ma, a nie będę na plecach ich targać I szukam kolekcji 20x40 cm. RAKO, jako chyba jedyna firma, ma ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.06.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 No właśnie-one nie są czysto białe ( dla mnie takie śmietankowe) To akurat mi nie przeszkadzało, tylko one są kurcze cienkie takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Ale Ty szukałaś wtedy tych kwadratowych, tak? Inne też były? Wydaje mi się że tylko kwadratowe. Ale kolory chyba, powinny być te same, ale ręki nie dam sobie uciąć, bo o to nie pytałam Nie wiem, może ja jakiś inny plan patrzę, ale w obrębie kółeczka są sklepy z parkietami Ile jest tych Bartyckich 24? Wiesz co sporo było też parkietów - desek, ale płytek też Co chwilę jakaś inna dziupla z czym innym A szczegółów pewnie nie pamiętasz, co? Puścić babę na zakupy Niestety nie Wtedy było - prosto do celu, nie patrząc na boki żeby zdążyć obskoczyć wszystkie punkty wycieczki Udanego weekendu! Dzięki wzajemnie ----------------------------- No, no Classic english kitchen Wizualka trochę (a nawet bardzo ) przekłamuję . Zgadza się tylko rozmieszczenie szafek i witryn Ostatecznie liczę na efekt kuchni klasycznej, eleganckiej z nutami nowoczesności --------------------- Też czuję, że kuchnia będzie obłędna. . Obym Was i siebie nie zawiodła Bo pierwszą osobą od której mi się dostanie będzie mój J Natalko czyli kupiłaś ostatecznie Rako? Kiedy będziesz je kłaść? Pokaż koniecznie Ale zadowolona jesteś z nich? Napisz coś więcej jak kuchnia i jak łazienka - kiedy będzie finish? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Czyli, fronty nie będą takie klasyczno-angielskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Nie, ostatecznie zdecydowałam się na Marazzi. Teraz czekam na nadruk na płytkach Wenecja i pod koniec lipca ruszę ( jak fachowiec nie nawali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Fronty będą klasyczne z frezami ale nowoczesnym akcentem będzie to że będą w połysku Była tu u mnie długa dyskusja o tym,i tylko ja byłam na tak Ale kilka osób udało mi się przekonać - a ja jestem przekonana że będzie dobrze , mam małego stracha - ale ja tą kuchnię mam w głowie widzę ten połysk i wiem że nada on nutki nazwijmy to ekskluzywności. Mam problem z blatem, bo miała być po prostu czarny granit, ale będe szukała jakiejś opcji w macie - pewnie tez granit ale już nie polerowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Nie, ostatecznie zdecydowałam się na Marazzi. Teraz czekam na nadruk na płytkach Wenecja i pod koniec lipca ruszę ( jak fachowiec nie nawali) Aha, to dobrze bo te Ci się bardziej podobały To trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aga a widziałas blat u Balbiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.06.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Dziewczyny w tej nowej szacie forum pochrzaniło mi się coś. Nie mam paska z narzędziami-drzewko do wklejania, wytłuszczenia.Gdzie to jest i jak toto włączyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Może ten granit weź płomieniowany? Będzie szlachetnie i matowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Dziewczyny w tej nowej szacie forum pochrzaniło mi się coś. Nie mam paska z narzędziami-drzewko do wklejania, wytłuszczenia. Gdzie to jest i jak toto włączyć??? Natalia, Tatarak miała te sam, a nawet gorszy problem. Poszukaj info u niej w komentarzach co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aga a widziałas blat u Balbiny? Alu jeszcze nie, wstyd przyznać ale nie zdążyłam do niej jeszcze dotrzeć http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif A jaki ma? granit? Może ten granit weź płomieniowany? Będzie szlachetnie i matowo O widzisz o taki mi chodziło, tylko nazwy zapomniałam , w głowie mam tylko szczotkowany - a to nie to samo Musze obejrzeć na żywo - - ale myśłę że nie mam innej opcji na czarny matowy blat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.06.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Alu jeszcze nie, wstyd przyznać ale nie zdążyłam do niej jeszcze dotrzeć http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif A jaki ma? granit? Nie wiem co to jest cos jak granit może jej zapytaj, mi wlasnie wyczerpuje sie bateria w komputrze a zapomniałam wziąć ze soba, więc musze sie na chwile pożegnac z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aga kuchnia będzie królewska, też się nie mogę doczekać, kiedy płytkujesz?i jak mija łikendzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Do usług A dziękuję będę pamiętać Nie wiem co to jest cos jak granit może jej zapytaj, mi wlasnie wyczerpuje sie bateria w komputrze a zapomniałam wziąć ze soba, więc musze sie na chwile pożegnac z forum Spróbuję odnaleźć, a kojarzysz na której stronie mniej więcej mam rozpocząć poszukiwania? A gdzie wyjechałaś? Nie doczytałam Mam nadzieję że odpoczywasz Aga kuchnia będzie królewska, oj tam oj tam - ale w sumie to moje królestwo więc chciałam żeby było duże Uwielbiam gotować i najlepiej jak dla wojska też się nie mogę doczekać, kiedy płytkujesz? /FONT] Wiesz co kuchnię to jeszcze........ najpierw wszystkie łazienki, a w każdej dałam chłopakom małe płytki 10 na 10 i 20/20 więc trochę im zejdzie i jak mija łikendzik? A dziękuję dobrze Dziś dzień na działce u mamy, grill mycie samochodu w ten upał (ale zabawa dla Oskara nieziemska ), bieganie za Igim żeby trawy nie jadł - takie nasze standardowe odpoczywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 A u mnie taki upał, że nawet liliowce nie rozwinęły kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts