Venus_m 11.07.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.07.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Spokojnego dnia życzę i chociaż chwilki na kawkę i relaksik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej Hej ... Jak dzionek mija Jak tam akcja ogród ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Admete z tym odstawaniem od ściany masz rację – popatrzyłam dokładnie na zdjęcia. Czyli jest dobrze??? Ramek tam nie nastawiam ale salon będzie większy Admete,a jakiej fimy masz te drzwi? wybrałąś już? Odp na priv Hej Aguś, jestem opóźniona, laptop mi padł, nadaję za starego grata, który ma dziwną klawiaturę i nie wszystkie literki pisze:no: Mozaika i kominek absolutnie boskie:jawdrop: Ja jestem ostrożna w dobieraniu kolorów, ale Twoja mozaika zachwyca:yes: Kominek wyszedł subtelniejszy niż pierwowzór, bo jest jaśniutki i śliczniutki:D Oj oj to niedobrze z laptopem bo to Twoja praca? Dzięki za komplementa kominkowo-mozaikowe Buziaki i odpoczywaj kochana:hug: Dzięki dziś dałam sobie trochę luzu -------------------------- Aga,kominek wyszedł absolutnie piękny...proporcje są zachowane i fantastycznie wpisał się w charakter Twoich wnętrz...Mozaika ,co prawda nie jest moją bajką ,ale u Ciebie mi się podoba...Jest pięknie... Dzięki Beatko A co do zapominania ,to ja te się łapię ,że zapominam o rzeczach ,o których do niedawna nie sposób było zapomnieć ,ale u mnie to już wiek.... nie ma się co dziwić .:DTrza Aga zwolnić .... Dlatego ja się boję co będzie za te x lat Ale jak odejdzie budowa i tysiąc spraw z tym związanych wszystko powinno wrócić do jakiejś normy ----------------- miłego dnia A dziękuję Justynko --------------------------------- Spokojnego dnia życzę i chociaż chwilki na kawkę i relaksik. Dzięki kochana, była taki relaksik --------------------------- Hej Hej ... Jak dzionek mija Jak tam akcja ogród ??? Dzionek dziś mijał w miarę spokojnie Ogród?...........panowie dłubią dalej w glinie Dziś nie byłam na budowie, ale J był i panowie walczą z frontem -------------------------------------------- Ja dziś dałam sobie trochę na wstrzymanie, wszystko spokojnie bez nerwów Nawet trochę posprzątane Załatwiłam zaświadczenie potrzebne mi do chrztu Igora, bo nawet na to nie mogłam znaleźć chwili czasu Spacer z małym był przy okazji, kawka a nawet dzięki mojej mamie mała drzemka w ciągu dnia - usnęłam zaraz po wypiciu kawy - co pokazuje jak bardzo mi tego sny brakuje A po południu wzięłam Oskara do znajomej od okien i drzwi i wybrałam ostatnie drzwi - 2 pary które będzie widać z garażu. Potem pojechałam do znajomej na kawkę Oskar bawił się z jej córami a my w spokoju nadrobiłyśmy chyba 2 miesięczny okres nie widzenia się. Żeby nie było tak zupełnie bez budowlanych spraw, pojechałyśmy z ferajną na jej budowę. Ja pierwszy raz tam byłam nawet działki nie widziałam wcześniej , zawsze brak czasu... Także dziś można powiedzieć odetchnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.07.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś ciesze się, że choć troche odetchnęłaś Miłych snów Ci zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś ciesze się, że choć troche odetchnęłaś Miłych snów Ci zyczę Dziękuję Alu Ty też nie szarżuj z chwastami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Pokaże Wam jeszcze na szybko te drzwi z garażu do kotłowni i do pomieszczenia z prysznicem dla psiaka. Drzwi mi się podobały jak przeglądałam katalog - ale nie widziałam na nie miejsca w domu . Do do pokoju J by pasowały - ale zgrały by się z resztą drzwi na korytarzu J się podobają i tak jak wreszcie pomyślałam o nich na poważnie to kurcze chyba będą pasowały I teraz drzwi , nie śmiejemy się http://matbud.pl/product/image/639/1_77e3b16f230d.jpg Mają trochę kiepski próbnik kolorów - bo chciałam szary - szary, a mają tylko taką jaśniuteńką gładką szarość - ale może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ciekawe te drzwi. Właściwie mogą pasować do każdego stylu wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Drzwi jak na statku . Kominek boski. Mozaika bardzo mi się podoba. I to, że jesteś taka odważna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Miałam dziś dosłownie 15 minut żeby posiedzieć nad pokojem dla Oskara , ale jakieś wnioski mam, bo spytałam samego właściciela pokoju co o tym sądzi. Także o tapecie którą rozważałam nad łóżko jako kolor - tło w pokoju dla pomarańczu - powiedział że mu się nie podoba http://www.amandus.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_91c23b45db712d144f538a4e0d73cf37.jpg Ale nie powinnam się dziwić bo sama wpajałam mu wesołą kolorystykę i w zabawkach i w ubraniu . Idąc tropem samochodów , póki co znalazłam taką http://www.lescontemplatives.com/boutique/images_produits/ber-papier-peint-voitures.gif i tu nastąpił wielki okrzyk aprobaty i radości i wielki uśmiech na twarzy Ale chyba jej nie dostanę u nas Musze poszperać . Albo szukać czegoś podobnego Mają jeszcze takie cudeńko dla maluchów - mnie osobiście bardzo się podoba - tylko wiadomo na niewielki skrawek ściany czy skosu http://www.lescontemplatives.com/boutique/images_produits/ber-papierpeint-enfans-choux-z.png Ta mnie się podoba , ale dzieciom już pewnie mniej Ja już wiem że dla Oskara musi być kolorowo http://www.lescontemplatives.com/boutique/images_produits/zflipflop-papier-peint-jollywood_1.jpg ------------------------------------------------- Mam opinię mojej koleżanki a pro po moich sówek do Igora - dzieci będą się ich bały I tak na nie patrząc pod tym kątem - cholera faktycznie wieczorem te oczka mogą być przerażające Także znowu wracam do punktu wyjścia http://i1.fmix.pl/fmi147/0435db1e0002257f4fe17640 Albo muszę narysować jakąś weselszą i przyjaźniejszą sówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Fajne drzwi statkowe Gdzieś już kiedyś natknęłam się na podobne i od razu mi się spodobały. Mają moim zdaniem ogromny potencjał i mogą nadać wnętrzu niepowtarzalnego klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ciekawe te drzwi. Właściwie mogą pasować do każdego stylu wnętrz Też tak myślę A idą do pomieszczeń gospodarczych więc będą fajnie łączyć moje dwa style . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Drzwi jak na statku . Dokładnie Kominek boski. Mozaika bardzo mi się podoba. I to, że jesteś taka odważna . Dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Fajne drzwi statkowe Gdzieś już kiedyś natknęłam się na podobne i od razu mi się spodobały. Mają moim zdaniem ogromny potencjał i mogą nadać wnętrzu niepowtarzalnego klimatu. To może pozwolę jednak J wziąć takie do swojego pokoju Mnie się bardzo to okienko podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A nie wydaje Ci się, że te tapety są agresywne? Mnie oczy tańczą w kółeczko jak na nie patrzę. Może dlatego małemu się nie podobała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Matko, Aga, nie nadrobię u Ciebie Odpoczywaj! Budowa nie zając, zdążysz ze wszystkimi decyzjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Okienko jest oryginalne, jeszcze u nikogo nie widziałam . Z tapetami nie doradzam, wiem że i tak wybierzesz co Ci się spodoba jak z kaloryferami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) http://www.annawand.de/content/de/Galerie.html To jako moja podpowiedź w sprawie dziecinnych ścian A to https://www.google.pl/search?q=children's+wallpaper+designs&hl=pl&client=firefox-a&hs=N7O&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nt39T9ChNYztsgaZlpDjBA&ved=0CEgQ_AUoAQ&biw=1581&bih=873 jako inspiracja, bo wszystko raczej z drugiej pólkuli, ale pełno jest kolorowych i nie gryzących w oczy. Edytowane 11 Lipca 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hmnnnnnnnnnn.............hym hym hym *myśli* *unosi się kurz u venuski* *myśli* a gdyby tak *myśli* zamiast tapety, zrobić pałąk u góry i u dołu (linkę, pręt, coś sztywnego) i rozciągnąć pomiędzy kolorowy materiał zamiast tapetować? łatwe to (chyba) i funkcjonalne by było..... PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP - zwoje się przepaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś drzwi świetne, okienko fantastyczne- rzeczywiście przypominają styl marinistyczny:D Za to ta niebieska tapeta nie bardzo mi się podoba...:(Oczopląsu można od niej dostać. Wybrałabym sówki, są o niebo lepsze. Oczy nie powinny straszyć Buziaki i do napisania wkrótce:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts