kakusek 17.07.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Agus ja tez tylko przegladnelam zdjecia bo 2 tyg urlopu to stanowczo za duzo aby pozniej nadrobic u Ciebie zaleglosci Widze ze zaczynaja sie przymiarki podlogowe wiec niedlugo bedziesz wnosic meble Sciana z cegla wyszla bardzo ciekawie a panel ktory do niej wyniuchalas pasuje rewelacyjnie Podczas urlopu zrobilam jedna rundke po sklepach w poszukiwaniu zastepcy Emila ale niestety nie znalazlam niczego godnego w rozsadnej cenie (wszystko co mi sie podobalo windowalo pow 200 zl -ja to se mam drogi gust ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.07.2012 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Hej Natalko Pół sklepu wynieśliście? Prawie Chociaż nie obraziłabym się jakbym miała jeszcze z 5 próbek Deski baaardzo mi się podobają, a ścianka z cegły jest bombowa! Mają świetną gamę kolorów -------------------------------------------------------- Agus ja tez tylko przegladnelam zdjecia bo 2 tyg urlopu to stanowczo za duzo aby pozniej nadrobic u Ciebie zaleglosci Tak myślałam właśnie że się urlopujesz Mam nadzieję że odpoczęliście i napraliście sił na zmagania budowlano - wykończeniowe Widze ze zaczynaja sie przymiarki podlogowe wiec niedlugo bedziesz wnosic meble , oj jeszcze nie prędko Sciana z cegla wyszla bardzo ciekawie a panel ktory do niej wyniuchalas pasuje rewelacyjnie Mam nadzieję że to dobra decyzja . Może inne dziewczyny jeszcze słówko o nich napiszą Podczas urlopu zrobilam jedna rundke po sklepach w poszukiwaniu zastepcy Emila ale niestety nie znalazlam niczego godnego w rozsadnej cenie (wszystko co mi sie podobalo windowalo pow 200 zl - Kochana myślę że u mnie oferta cały czas aktualna ja to se mam drogi gust ) Nie jesteś sama ========================================= A ja wczoraj już zapomniałam napisać, że będą kolejne opóźnienia z robotą. To znaczy kolejność prac się trochę pozmienia . Marcin miał sie brać za naszą dużą dolną łazienkę. Płytki przyjechały wczoraj ale o ponad połowę mniej sztuk :sick: Na zamówineiu było 1850 sztuk tych małych białych kwadracików, a przyszło 850 :mad: Tam skąd sklep je bral nie ma ich już na stanie Kolejna dostawa za 4 tygodnie Powiedziałam że ja tych płytek nie chcę bo jak przyjdą z kolejnej zupełnie nowej partii to ja ich nie chcę, Konrad się uparł żeby je jednak u mnie zostawić. Powiedziałam mu że za 4 tygodnie jestem w stanie wyjąć wszystkie, te stare i nowe, rozłożyć na podłodze i sprawdzić czy się nie różnią odcieniem, najwyżej będzie zabierać wszystkie z powrotem , zamawiać, nowe a z tymi mnie nie obchodzi co zrobi - jego pomyłka jego problem . A niestety jak zwykle moje opóźnienie. Dzisiaj jadę je obejrzeć - obliczymy jeszcze dokładnie ile potrzeba na prysznic - gdyby było idealnie - to może puszczę robotę prysznica. Do obejrzenia mam jeszcze mozaikę z marmary - też się boję żeby była w porządku, już bez żadnych niespodzianek kolorystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.07.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Skrytykuję jak można Panel do salonu WG MNIE nie leży (ale jak wiesz gust mamy totalnie skrajny) . Tzn nie za bardzo zgrywa się z kamieniem (jedno i drugie nieco pstrokate). Przy tym kamieniu (ślicznym ) widziałabym spokojne panele bez sęków. A teraz wieeelkie WWWOOOOWWWW: ściana ZAJEBISTA. Cudna to za mało powiedziane. A panele .... zarąbiste. Ogólnie chyba pokój J to będzie taki MÓJ wymarzony pokój. Jezu już się nie mogę doczekać efektu końcowego. BOSKI !!! Z tymi płytkami to kicha. Biedaku . Na PW się dogadamy co do przyjazdu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.07.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Skrytykuję jak można . Można a nawet trzeba Panel do salonu WG MNIE nie leży (ale jak wiesz gust mamy totalnie skrajny) . Tzn nie za bardzo zgrywa się z kamieniem (jedno i drugie nieco pstrokate). Przy tym kamieniu (ślicznym ) widziałabym spokojne panele bez sęków. Wiesz co to mi nie przeszkadza, dopiero teraz się temu przyjżałam, jak napisałaś. Jedyne moje ale to do ciut ciemnego koloru A teraz wieeelkie WWWOOOOWWWW: ściana ZAJEBISTA. Cudna to za mało powiedziane. A panele .... zarąbiste. Ogólnie chyba pokój J to będzie taki MÓJ wymarzony pokój. Jezu już się nie mogę doczekać efektu końcowego. BOSKI !!! Rany , naprawdę? , dzięki Z tymi płytkami to kicha. Biedaku . MAKASKRA jak to mówił swojego czasu Oskar Na PW się dogadamy co do przyjazdu Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aga no muszę niestety Wszystko niby fajne, ale jakaś straszna pstrokacizna się robi. W każdym pomieszczeniu inna podłoga:( nie kupuję tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.07.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Justynko nie prawda - na holu u Igora i Oskara i pewnie w gościnnym będzie to samo Schody będą nawiązaniem do salonu, a pokój J to taka inna bajka tak samo jak moja garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.07.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aga,wybrałaś przepiękne dechy i panele w tym samym odcieniu - ogromnie mi się podobają, "widzę" je u Ciebie, i u siebie też :lol2:dawaj proszę nazwy/ namiary!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.07.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aga, wybrałaś przepiękne dechy i panele w tym samym odcieniu - ogromnie mi się podobają, "widzę" je u Ciebie, i u siebie też :lol2:dawaj proszę nazwy/ namiary!!!!! Sharlot deska do salonu jest firmy Panmar nazwa Dąb Orlean Panele firmy SENSA , dokładne nazwy.musze posprawdzać, bo podałam panu to co wybrałam do tej pory a na swojej kartce mam misz masz. A które Ci się podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.07.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A te:http://i1.fmix.pl/fmi2739/ca51f8410010515a5005b31c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 oki, może zmienię zdanie jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 admete skoro jestem to i ja się wypowiem, robi się u ciebie przepieknie, mozaika kolorowa jest boska, wogóle masz super pomysły na pokoje dzieci i na łazienki:yes: kominek nie mój klimat ale jest cudny deska do salonu bardzo ładna ale dla mnie za ciemna, a panele średnio mi się widzą, ale ja je oglądam na co dzień i trochę inaczej na to patrzę, widziałaś kolekcję Balterio tam są panele bardzo realnie imitujące drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.07.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aguś ,aleś przytachała tych paneli....:D jak jest taki duży wybór to ciężko się na coś zdecydować co do salonu... to w pierwszej chwili sobie pomyślałam ,ze mogły by być jaśniejsze ,ale po głębszym zastanowieniu stwierdziłam[ ,że jednak te ciemne będą pasowały pod warunkiem ,ze będziesz miała jasne meble.Może to super wyglądać .Ściana ceglana bombowa ,ale podłogę przy niej widziałabym bardziej stonowaną ,ta szybko Ci się może znudzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 18.07.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) Witam serdecznie Wszystkich, długo obserwowałam większość dzienników, wreszcie się zarejestrowałam Jeśli chodzi o panele: te przy schodach zdecydowanie jaśniejsze, a przy ścianie z cegiełki te prostrze, niestety będzie zbyt naciapane. Przecierane są ciekawe ale może gdzie indziej znajdziesz dala nich miejsce? Opiszę Wam pewną sytuację w celu Ostrzeżenia ! nie wiedziałam u której z Was ją opisać, ale u Ciebie Agatko jest najaktywniej. Wczoraj otrzymałam telefon dokładnie z numeru 724623048 (chodzi o sam fakt, że normalny konkretny numer )pani zapytała czy nie miałam ostatnio problemów z połączeniami komórkowymi, odpowiedziałam, że nie (choć faktycznie coś ostatnio ssię z nim działo), Pani poprosiła bym wcisnęła 0 w celu sprawdzenia sygnału, po wciśnięciu 0 otrzymałam odp. 'Dziękuję, rachunek przyjdzie pocztą"! Ku... co to ma być. Zadzwoniłam do operatora czy rzeczywiście dokonuje takich sprawdzeń , odpowiedź oczywista "nie". Sprawdziłam konto, nie mam na szczęście dodatkowych przekierowań, ale może coś przyślą pocztą? w ogóle skąd mają moje dane nic nie podawałam ( w sumie teraz dane zdobyć to pikuś). Nie raz czytałam o podobnych oszustwach ale tam przestrzegają aby nie wybierać 9 i innych kombinacji. Zobaczymy jak historia się zakończy. Oszustów i wyłudzaczy pełno, uważajcie dziewczyny Edytowane 18 Lipca 2012 przez Janiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.07.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ale żeś naznosiła Po kolei, deska do salonu bardzo ładna, panele na hol wolałabym te ciemniejsze. Panele do garderoby podobają mi się. Do gabinetu J - nie moja bajka, zbyt ciapate. Ale faktem jest, że pasują do grzejnika Z tych dwóch zestawionych przy pokojach chłopaków, wolałabym ten chłodniejszy. Ale ja ogólnie nie lubię takich ciepłych kolorów. I podobnie, do mebli VOXa szukałabym czegoś chłodnego, może nawet te, które pokazujesz przy pokojach chłopaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 18.07.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) No i teraz co osoba, to opinia Było nie pytać Ogólnie rzecz biorąc ja wychodzę z tego samego założenia, co Venus, ALE: i u mnie i u Venus wnętrza mają inny charakter. U nas jedno wnętrze narzuca wygląd kolejnego. Całość musi być spójna, bo najdrobniejsze odstępstwo wygląda po prostu źle (dlatego tak mnie drażni zieleń w pokoju mojej córki ). Biorąc pod uwagę powyższe, Twoje różne podłogi nie muszą wyglądać źle. Cały dom to mieszanina przeróżnych stylów i przyznam, że jestem niezmiernie ciekawa efektu końcowego. Dla mnie podłoga na dół jest ok i nawet mnie (a ja nie lubię sęków, które uważam za wadę drewna, a nie zaletę) sęki nie przeszkadzają. Kamień ma naturalny rysunek, więc i drewno może być niewyselekcjonowane. Kolor mnie nie razi. Uważam, że jest ok. Góra: I tu masz kolejne zdanie, bo ja wybrałabym do ceglanej ściany te, które Ty chcesz mieć w garderobie - te ciemne szare. Nie brałabym ciapatych ze względu na chaos: w takim pokoju trudno byłoby mi (ale to nie mój dom ) się skupić, a co dopiero odpocząć. Nie wiadomo na co patrzeć: na ozdobną ceglaną ścianę czy może na rzucającą się w oczy podłogę. Wybrałabym panele, które podkreślą ścianę, a nie takie, które są dla niej konkurencją. Na hall u góry: te ciemniejsze idealnie pasują kolorem do deski z dołu: jak Ci się udało takie znaleźć?! Jasne jednak też wyglądają nieźle (tylko, że to kolejny inny element - za to łatwiejszy w utrzymaniu czystości). Dla mnie remis Do komody, którą wkleiłaś najbardziej pasuje ta cieplejsza podłoga, którą planujesz do chłopców. Tak wygląda u mnie na monitorze. Edytowane 18 Lipca 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.07.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A co, spotkamy się może ? Rozgryzłaś mnie :lol2: W przyszłym tygodniu raczej nie dam rady :no: ... ale to jest wszystko do dogadania jak już będziesz wiedziała kiedy jedziecie A gdzie Wy się wybieracie nad morze ... bo wychodzi,że w jednym terminie będziemy :D A jeśli chodzi o panele ... ja nie lubię takiej różnorodności w domu, wolę wszędzie takie same podłogi , i do tego tylko ciemne Więc podłoga w salonie baaaaardzo mi się podoba ... co do reszty wypowiem się jak już pokażesz ułożone :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.07.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam się serdecznie. I powiem tak: teoretycznie za dużo tu różności...ale śmiem twierdzić, że jak już wszystko zostanie zrobione będzie zgodnie;-) na TAK oczywiście. Oczywiste są tylko proste rozwiązania, wszystko to co wykracza poza standardzik zwykle jest trudne do wyobrażenia. Za to efekty najczęściej przekraczają nasze oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.07.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aga,ale faktycznie, u Ciebie się robi błyskawicznie tak...........domowo!!!Kawałek dechy i panela przyłożyłaś do wylewki, a my już widzimy, jak będzie pięknie i przytulnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 18.07.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) Widzę admete, że jednak się zdecydowałaś na te deski . Moją opinię na ich temat znasz , pięknie wyglądają w połączeniu z tymi jasnymi płytkami . No i idealnie dobrałaś do nich te ciemne panele na górę w holu. Ja wybrałabym właśnie te ciemne. A czy nie będzie zbyt ponuro? Nie wiem, jakie ściany, drzwi, listwy tam planujesz , ile tam jest światła itp. Ty możesz ocenić to najlepiej . Jak dla mnie, to takie ciemne panele najładniej wyglądają z bielą, ale o gustach się nie dyskutuje . Edit. co do pokojów dziecinnych, przypomniała mi się jeszcze fajna strona m.in. z naklejkami na ścianę, nie wiem, czy znasz http://www.kidstown.pl/category/39,aplikacje-naklejki-na-ncian-do-pokoju-dzieci-cego/page_start/0. Może coś Ci się spodoba Edytowane 18 Lipca 2012 przez Magduśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.07.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aga ale się u Ciebie dzieje!!! Łazienka chłopców będzie BOSKA! Mozaika cudowna Kominek podoba mi się bardzo, mimo,że nie moja bajka to uważam że jest cudowny natomiast mi przeszkadza duza różnica odcieni kamienia Podłoga do salonu BOMBA! Na górę wybrałabym panele te ciemniejsze pasujące do podłogi na dole W pokoju J. tak jak już któraś dziewczyna pisała dałabym te szare które chcesz do garderoby Niestety te ciapate dla mnie okropne sorrrrki Do chłopców dałąbym te w chłodnym odcieniu, ale to dlatego,ze ja lubię chłodne odcienie Ściana w pokoju J. CUUUUDOWNA!!!! Ściskam mocno i zostawiam duże buziaki dzielna wojowniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts