reni1980 19.07.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 u mnie to tak wygląda, srebrna fuga jest między białymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.07.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 O tym samym pomyślałam i zapomniałam napisać... To może być problem :/ Ale skoro widziałaś, że się da, to wierzę, że się da Jeżeli nawet tylko połowę będzie mi się udało dopasować to i tak będę zadowolona To przecież kamień, jest nieobliczalny . Tak było na początku z marmurem na ścianie, też nie mogłam na początku przeżyć że się nie dopasował, a teraz bardzo mi się podoba ==================== - ciemna podłoga (mimo, że sama średnio lubię) bardzo mi pasuje do Twojego salonu A i moim zdaniem to nic a nic nie przeszkadza, że będzie tyle różnych wzorów podłóg. Sama tak na początku chciałam zrobić u siebie Trudne te wybory , ale trzeba wierzyć przeczuciu i ryzykować - bardzo ładne te białe podłogowe płytki. Ze srebrną fugą powinno być i ładnie i trochę bardziej praktycznie Najgorsze jest to że jest tak mały wybór Przynajmniej u mnie w mieście Teraz wszystkie takie duże płytki są ciapate, mają jakieś wzorki, plamki, mało jest mono kolorów. Chyba zdecyduję się na tą srebrną , będzie pasować do szarych pasków na marmurze ============================== Biała płytka fajna - zapytaj się dokładnie o dostawę, ponieważ hiszpańskie fabryki mają urlop w sierpniu (tak mi powiedzieli w sklepie). Na razie czekam na odpowiedź ze sklepu, bo może uda się tą płytkę ściągnąć z innego sklepu u nas w Polsce. Natomiast co do fugi - nie rób białej. Szara, srebrna, siwa - super. Biała trudna do utrzymania w czystości i pomimo starań zmieni odcień na szarawy, jednak niejednolity. Mogę podesłać Ci zdjęcie z wynajmowanego mieszkania - jasna płytka taka sama: korytarz, kuchnia, salon, a kolor fugi różny w zależności od intensywności używania pomieszczeń. Rzuca się to w oczy. Też tak myślę, że biała fuga kiepsko się sprawdza Ale pomysł ze srebrną bardzo mi się podoba ========================== Agaoddaję głos na białą płytkę .Moja siostra ma podobną o takiej fakturce i jest zadowolona ,ona nawet ma chyba białą fugę .:yes:mnie jeszcze przewinął się przez chwilę pomysł ,by podłoga była z takiego marmuru jak sciana przy gebericie...widziałam taką łazienkę ,gdzie ściany i podłogi były właśnie takie same i powiem Ci ,ze to był odlot:yes:a Ty odloty lubisz:yes::Dkwestia tylko odpowiednich dodatków.No to chyba będzie na tyle Beatko to było moje marzenie zrobić taką podłogę Ale nie udało mi się znaleźć takich płytek Tak samo jak cegiełek z calaccaty Wszystkie inspiracje takich łazienek z tymi pasiastymi podłogami i fajnymi mozaikami w klasycznym stylu są z hameryki, niestety żadne nie są u nas dostępne Takiej podłogi szukałam, nie dość że w paski to jeszcze ułożona w jodełkę http://i1.fmix.pl/fmi2374/3d6f2b8a0029b7b04ecd17c0 http://i1.fmix.pl/fmi1445/316c1d100024b9fe4ecccb49 Te płytki które mam na geberit to są właśnie podłogowe. Na takiej dużej powierzchni nie zniosłabym takich różnic w kolorach Zobacz jak pięknie wygląda podłoga wykonana z tych płytek na zdjęciu z katalogu - ja nie widzę ani jednej takiej płytki jaką ja dostałam Ale wątpię czy da się to zareklamować. Powiedzą że to kamień że nie jest powtarzalny:( Kurde ja chyba muszę je przejrzeć teraz i zobaczyć dokładnie jak ten mój geberit będzie wyglądać, bo za miesiąc jak przyjdzie do układania będę sobie pluła w brode, a może trzeba i można to podmienić???? http://www.mojelazienki.pl/up_files/5421_dune%20mozaika%20marmara%201_b.jpg ============================ Oddaję głos na białą płytkę Ceglana ściana zajefajna Dzięki za głosik ======================= u mnie to tak wygląda, srebrna fuga jest między białymi płytkami [ATTACH=CONFIG]126113[/ATTACH] Ślicznie Jestem już do niej przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.07.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Dzisiaj rano przyjechały płytki podłogowe RAKO do górnej łazienki. Jak oglądaliśmy je z J i dziewczynami na Bartyckiej w tym ostrym słońcu wydawały się trochę jaśniejsze Ale i tak mi się podobają Są matowe, ale ten mat jest taki fajny, miły w dotyku Na wizkach podłoga jest czarna (pani taką dała zamiast szarej ) i te płytki w mojej łazience są prawie czarne - ale powinno być dobrze http://i1.fmix.pl/fmi222/fca3b92b0014c77650084980 http://i3.fmix.pl/fmi2443/e94ba4bf00287233500849a8 ---------------------------------------------------- Jutro znowu mamy wycieczkę do stolicy Zaliczymy LM i Ikeę Wracając mamy podjechać do Two, strasznie się cieszę że poznam w realu naszą wizkową wróżkę i odbierzemy moje szare płyteczki do szachownicy na hol Życzę wszystkim dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Udanego spotkania dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Aga , ta jodełka to jest to:yes:najbardziej mi się podoba:yes:.Z tymi płytkami to staraj się zareklamować ...masz jeszcze sporo czasu .Za dużo kosztowalo żeby do końca nie być zadowolonym.:yes:Miłego spotkania Wam życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 19.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam i bardzo chwalę pięknie jest...a będzie jeszcze piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.07.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Agunia udanej wycieczki Masz dziewczyno przeboje z tymi plytkami ale jestem pewna ze sobie poradzisz i po ulozeniu beda wygladac fantastko ( tak jak kamienna sciana przy schodach ) Kusisz mnie tym Emilem niemilosiernie:p Ciekawe ile jeszcze na mnie poczeka Jesli to nie problem to zapytaj kiedys przy okazji czy wycofuja go z produkcji czy to tylko ploty -pleaseeee:D Biala plytka podlogowa bedzie ladnie wygladac w Twojej lazience i dobrze ze znalazlas rozwiazanie w postaci srebrnej fugi Osobiscie panicznie boje sie bialych fug na podlogach zwlaszcza ze musialabym z nimi walczyc sama bo w domu tak jak u Ciebie jestem w mniejszosci (zeby nie powiedziec sama ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.07.2012 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Udanego spotkania dziewczyny! Dzięki -------------------------------------------------------- Aga , ta jodełka to jest to:yes:najbardziej mi się podoba:yes:. Ja zakochana do tej pory i wyobraź sobie moje rozczarowanie że nie da się takich płytek upolować Chociaż z drugiej strony, pewnie dużo kasy w kieszeni zostało Z tymi płytkami to staraj się zareklamować ...masz jeszcze sporo czasu .Za dużo kosztowalo żeby do końca nie być zadowolonym.. W poniedziałek będę układać płytki, zobaczę co ja tam tak naprawdę mam I jak się da będę próbować wymieniać, choć czarno to widzę Miłego spotkania Wam życzę.. Dzięki -------------------------- Witam i bardzo chwalę pięknie jest...a będzie jeszcze piękniej Witam Cię serdecznie elizakop I dziękuję za dobre słowa ------------------------------------- Agunia udanej wycieczki Dzięki Masz dziewczyno przeboje z tymi plytkami :( Żeby było śmiesznie tylko z tymi najdroższymi Co jest nie tak z tymi firmami ale jestem pewna ze sobie poradzisz i po ulozeniu beda wygladac fantastko ( tak jak kamienna sciana przy schodach ) Dzięki Małgosiu Żeby to ode mnie zależało a nie od tych pasków na płytkach W poniedziałek działam, chyba że nie wytrzymam i pojadę w niedzielę Kusisz mnie tym Emilem niemilosiernie:p Ciekawe ile jeszcze na mnie poczeka Jesli to nie problem to zapytaj kiedys przy okazji czy wycofuja go z produkcji czy to tylko ploty -pleaseeee:D Będę dziś do niego dzwonić to dopytam Ale tak jak z nim rozmawiałam to póki co chyba są Biala plytka podlogowa bedzie ladnie wygladac w Twojej lazience i dobrze ze znalazlas rozwiazanie w postaci srebrnej fugi Osobiscie panicznie boje sie bialych fug na podlogach zwlaszcza ze musialabym z nimi walczyc sama bo w domu tak jak u Ciebie jestem w mniejszosci (zeby nie powiedziec sama ) To jestem w takiej samej sytuacji co i Ty Jeszcze sobie do tego chcę sprawić psa - sznaucera olbrzyma - także będzie 1 na 4 ==================================== Nie napisałam że panowie od ogrodu mimo przechodzących codziennie prze działkę burz i nawałnic , działają Nie było ich tylko w poniedziałek . Ale plan kostka na przyszły tydzień jest chyba realny Tapety, mama i las do chłopaków zamówione, więc mogę wybierać farby Dziewczyny ja zmykam Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.07.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Owocnej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.07.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Hej Aga Fajne te płytki na podłoge w łazience Chociaż u mnie na kompie wyglądają na czarne Jak się pobawiszw układanie pasiastych płytek, to oczywiście pyknij fotki Owocnego wyjazdu dzisiaj, życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 20.07.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Aga deski boskie ja bym wzięła ciemne panele na górę na hol. Płytkami się nie przejmuj i weź koniecznie białe płytki na podłogę z szarą fugą. Ściskam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.07.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 admete co nieco nadrobiłam, głównie właśnie po zdjęciach Bardzo ładnie wyszła Wam cegiełka Bardzo fajnie rozplanowałaś te bardziej szare w odcieniu płyteczki My u siebie lecieliśmy na żywioł Kaloryfer świetnie wygląda z tą cegiełką i ta obdrapana podłoga też Fajnie Ci z powodu zakupów w Ikei ale ja nie narzekam, bo mój mąż też dziś Ikeę dla mnie odwiedzi Udanej wycieczki i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 20.07.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Podrzucę zdjęcia płytek, na które wpadłam przypadkiem.http://www.tubadzin.pl/pl/kolekcje/inspiracje/fresh.html/kID/97/Ashen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.07.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 http://www.calvado.pl/dozownik-do-mydla-nicol---tura-cat-257-id-2786.aspx tylko nie wiem czy masz łazienkę w takim klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Mamusiu Admete kup mi dywan http://www.westwing.pl/home.php?cat=2071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.07.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Hej Jesteśmy już z powrotem Mimo zmęczenia jesteśmy zadowoleni Z J stwierdziliśmy że podobają nam się takie wypady , mimo siedzenia prawie cały dzień w samochodzie, odpoczywamy Dzisiaj nie śpieszyliśmy się po Oskara do przedszkola, więc mieliśmy cza nawet na spokojny obiad w drodze powrotnej W ikei drobne zakupy dla nas i dzieci,i szkło dla znajomych na jutrzejszą parapetówkę . W LM niestety nie było lampek - oczek do dolnej łazienki które chciałam kupić . Może to znak że mam się jeszcze wstrzymać??? Bez problemu trafiliśmy do Two Strasznie nam miło i cieszymy się że Was poznaliśmy Two z mężem tworzą fantastyczny duet i godzinka którą razem spędziliśmy śmignęła nam jak mgnienie oka . Nie mamy tak daleko do siebie więc myślę że nie raz się jeszcze spotkamy Płyteczki już zawiezione na budowę Baliśmy się ich zostawić w samochodzie, bo pal licho ukradziony samochód czy rozbita szyba - najważniejsza jest szachownica . Podejrzewam że to ostatnie płytki z tej serii w tym kolorze które udało nam się dostać dzięki Two =============================== Owocnej podróży Poleconych przez Ciebie lampek akurat w tym LM nie było Ale na razie się jeszcze wstrzymam, a w razie czego poproszę Cię o przysługę ============================= Hej Aga Fajne te płytki na podłoge w łazience Chociaż u mnie na kompie wyglądają na czarne One prawie takie są Ale pasują do tych małych szarych więc może tak miało być???? Nic innego nie znalazłam Jak się pobawiszw układanie pasiastych płytek, to oczywiście pyknij fotki Karolinko oczywiście obfocę moją pasiastą układankę Wyjazd się udał ============================== Aga deski boskie ja bym wzięła ciemne panele na górę na hol. Płytkami się nie przejmuj i weź koniecznie białe płytki na podłogę z szarą fugą. Ściskam serdecznie. Cześć kochana Wiesz co dla mnie te panele są za ciemne, kolorem pasują idealnie, ale przeraziłam się tak ciemnej podłogi Płytki będą białe. Już zaklepane i zamówione ===================== admete co nieco nadrobiłam, głównie właśnie po zdjęciach Cieszę się Ja dla zabieganych wklejam dużo zdjęć Sama zresztą lubię oglądać każdy etap z Waszych realizacji i każdej nowej nawet małej popierdółki zakupionej do domu Bardzo ładnie wyszła Wam cegiełka Bardzo fajnie rozplanowałaś te bardziej szare w odcieniu płyteczki My u siebie lecieliśmy na żywioł Kaloryfer świetnie wygląda z tą cegiełką i ta obdrapana podłoga też Mój J coś zaczyna się łamać z tą podłogą w ciapki Nie w em co robić . Musze poszperać w inspiracjach i przemyśłeć dokładnie kolorystykę mebli i szybko zdecydować Fajnie Ci z powodu zakupów w Ikei ale ja nie narzekam, bo mój mąż też dziś Ikeę dla mnie odwiedzi Udanej wycieczki i miłego dnia Ja już wiem że jak już będziemy bliżej przeprowadzki to czeka nas powrót z ikei jak z ich słynnej reklamy ====================== Podrzucę zdjęcia płytek, na które wpadłam przypadkiem. http://www.tubadzin.pl/pl/kolekcje/inspiracje/fresh.html/kID/97/Ashen/ Poema dziękuję kochana Ale wydaje mi się że je widziałam i chyba są za ciemne Zresztą jak bym chciała dopasować do tych z geberitu to po prostu trzeba by wziąć te same - ale to za kosztowna impreza ========================== http://www.calvado.pl/dozownik-do-mydla-nicol---tura-cat-257-id-2786.aspx tylko nie wiem czy masz łazienkę w takim klimacie Justynko wooooow piękny (cena też - ale to marmur ) a nie ma takich z marmary albo calaccaty (przejrzałam nie ma ) ======================= Mamusiu Admete kup mi dywan [ATTACH=CONFIG]126381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]126382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]126383[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]126384[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]126385[/ATTACH] http://www.westwing.pl/home.php?cat=2071 Pestko świetne te dywany!!!!!!!!! Zamówiłam już tapety, jak je położymy i pomalujemy ściany będę pracować nad dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Admete nie wiem czy już się oficjalnie u Ciebie witałam ale podglądam od czasu do czasu...bardzo mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.07.2012 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Anetko Witam Cię serdecznie i miło mi że zaglądasz tym bardziej że ja po cichutku czytałam i podglądałam Twoje perypetie wykończeniowe Olu nie ma się czym chwalić, bo większość duperelków do dzieciaków i dla dzieciaków. Między innymi odkupione krzesełko mamut które nam się ostatnio złamało Przed końcem budowy coraz więcej rzeczy w naszym mieszkanku nam się psuje . Chciałam kupić takie kolorowe wiadra z pokrywkami do pokojów chlopaków bo by mi się jeszcze teraz przydały ale nie było. No i oczywiście zastanawiam się nad komodą i biureczkiem Hemnesa Do Igora biała komoda a może do Oskara niebieska???. Poczekam aż zawiśnie mapa na ścianie wtedy zdecyduję Miłej sobotki życzę U nas póki co pochmurno i leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.07.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Adme, jedno Ci mogę obiecać - na tych ciemnych płytkach będziesz na ścierze jeździć często (chyba, że planujecie mieć kogoś do sprzątania ). Nie mniej pasują do tych szarych kwadracików (świetnych!) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.07.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Adme, jedno Ci mogę obiecać - na tych ciemnych płytkach będziesz na ścierze jeździć często (chyba, że planujecie mieć kogoś do sprzątania ). . Wiem Aniu wiem Mam znajomego u którego były takie ciemne panele i wiem jaki mieli kłopot , wiem jak wyglądała podłoga zaraz po odkurzeniu Ale taka jest prawda że nic innego nie znalazłam a te pasują idealnie więc może wyglądem wynagrodzą (przynajmniej na początku) że będę często nad nimi ślęczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts