reni1980 21.07.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 to jest poświęcenie dla wyglądu nad praktycznością, wiele razy taki błąd poczyniłam, i dziś pewno i tak bym go popełniła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.07.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 (edytowane) A tam dom jest do mieszkania a nie ogladania wiec co znaczy odrobina kurzu na podlodze w porownaniu z ogromnym zadowoleniem inwestora Agus bedziemy miec identyczny rozklad sil bo ja tez planuje psa Pokaz koniecznie fote szarego gresiku na szachownice.Rozumiem ze udalo Ci sie (tzn Two) wynalezc gdzies szarego Emila Edytowane 21 Lipca 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.07.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 to ja się wtrącę w sprawie ciemnej podłogi - mąż mnie namówił 7 lat temu na kafle w kolorze gorzkiej czekolady i panele w kolorze ciemnego orzecha (dokładnej nazwy nie pamiętam). Ja naprawdę nie mam obsesji na punkcie sprzątania i np w hallu, gdzie mam jasne kafle, zdarza mi się sprzątać dopiero, jak piasek chrupie pod nogami . Ale ciemne podłogi są brudne po jednym przejściu na boso - widać na nich "każde roztocze". Po dwóch latach nie wytrzymałam i zmieniliśmy przynajmniej panele na jasną podłogę - ze skuwaniem kafli byłoby za dużo zachodu. Więc dla mnie ciemna podłoga to jest błąd, którego nie uzasadnia nic, oprócz pani sprzątającej na etacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.07.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Dziewczyny a ja pod prąd...ja u siebie mam w obu łazienkach , pralni, wiatrołapie, holu ciemną podłogę , grafitowy łupany kamień i jak dla mnie jest idealny!!!w życiu nie zamieniłabym go na nic innego, brudu nie widać, sprząta się go świetnie. W górnej łazience mam gładki kamień i ten jest trochę bardziej problematyczny ale nie kłopotliwy. Ja jestem mega praktyczna - musicie uwierzyc mi na słowo ale gdybym dziś budowała kolejny dom to ten sam kamień sciągnęłabym do nowego domu, pół Norwegii ma go u siebie w domach a to dość praktyczny naród jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.07.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Admete pięknie się tae szare płytki z tą ciemną podłoga zgrały:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.07.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Ja też nie szaleję ze sprzątaniem. Na dole mam całą podłogę z bejcowanej na ciemno sosny. Wcześniej były jasne panele, które ponad rok leżały czekając na drewno. Mam 2 koty i nasze zapominalstwo, czyli latanie w butach po domu. Wolę tę ciemną. Jednak mniej widać. Na jasnych każda plameczka w oczy wlaziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.07.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 widać ciemne ciemnemu nie równe, ale ja mam jak najgorsze doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.07.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Ja niestety moją ciemn brązową podłogę w dolnej łazience uważam jako baaaaaaaaaardzo nieudany pomysł... czeka w kolejce do skucia .... ale jak widać kij ma dwa końce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Bo to chyba zależy od materiału i... oczekiwań W przedpokoju mam biały złamany i też czeka na zmianę. Ciągle się tam nanosi śmiecia wszelkiego z zewnątrz, z garażu i z pomieszczenia technicznego. Kocie łapki ubłocone zostawiają ładny wzorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.07.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Dziewczynki dzięki za opinie w sprawie ciemnej podłogi. Tak jak pestka napisała dużo faktycznie zależy od materiału i przede wszystkim jego faktury. Niestety takie jak moje gładziutkie na pewno będą podatne na brud , ale zaraz po umyciu będą przepiękne Póki co nie planuję pani do sprzątania , a dom nie musi dla mnie błyszczeć non stop Także dojdziemy do jakiegoś kompromisu z moją podłogą, a może uda mi się wyszkolić chłopaków żeby na zmianę myli ją mopem? Kiedyś kiedyś to będzie tylko ich łazienka więc będzie świadczyć o nich. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce to jest poświęcenie dla wyglądu nad praktycznością, wiele razy taki błąd poczyniłam, i dziś pewno i tak bym go popełniła:rotfl: Ja też już wybrałam sporo rzeczy wiedząc że będę je musiała myć, sprzątać - ale co tam, tyle czasu czekałam na ten dom i chcę wszystko takie jak sobie wymarzyłam Agus bedziemy miec identyczny rozklad sil bo ja tez planuje psa Pokaz koniecznie fote szarego gresiku na szachownice.Rozumiem ze udalo Ci sie (tzn Two) wynalezc gdzies szarego Emila W poniedziałek cyknę fotki Bo zżera mnie ciekawość jak nie wiem co J Aga,wiem o które metalowe pojemniki Ci chodzi :yes:U nas (DE) takie są .Jeśli chcesz ,to mogę sprawdzić jakie są kolory i Ci kupić .We wrześniu będę w PL ,to bym Ci wysłała Tylko ja podeszłam do tematu trochę od tyłu , nawet nie sprawdziłam ich dostępności , może są w Krakowie? Lub innej ikei? Jak ich nie będzie to na bank się zgłoszę do Ciebie, dzięki Dziewczynki spokojnej nocy życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.07.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Aga, a wiesz, że dzisiaj widziałam Twoje białe płytki podłogowe? (Na tyle na ile udało mi się ocenić fakturę) I były też jasno szare i ciemno szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 nadrobiłam, idę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.07.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Aniu aż weszłam w poszukiwaniu tych szarości i nie widzę ich w necie, jutro będę miała więcej czasu to poszukam. Nie podałam wcześniej nazwy - VENIS CRYSTAL FLOR WHITE Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.07.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 bry .Idę na PW zara .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 23.07.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.07.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A Witam Was dziewczynki z rana Ja robię sobie właśnie przerwę na szybką kawkę, od wczoraj wieczora złapał mnie (wiem ,tak dziwnie w niedzielę ) bakcyl generalnego sprzątania . Muszę korzystać bo myślałam że w naszym starym mieszkaniu mi to już nie grozi Wyjeżdżamy na weekend a zaraz po tym nad morze więc i tak muszę spakować pół domu a przy okazji część rzeczy już posegreguję, wywalę wywiozę za małe rzeczy chłopaków. Tylko doba za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.07.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 admete to rociągnięcia się doby Ci życzę I owocnych porządków/pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.07.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Właśnie mi przypomniałaś co mnie czeka dzisiejszego popołudnia i już mam gorszy humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.07.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Sprzątanie, sprzątanie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-323452.gif... chyba też potrzebuje przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.07.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 admete to rociągnięcia się doby Ci życzę I owocnych porządków/pakowania A dziękuję , ale nawet jakby była dłuższa to i tak cżłowiekowi było by mało Ale coś tam zdążyłam zrobić Właśnie mi przypomniałaś co mnie czeka dzisiejszego popołudnia i już mam gorszy humor Mam nadzieję że się uporałaś raz dwa Sprzątanie, sprzątanie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-323452.gif... chyba też potrzebuje przerwy Szczególnie jak się w takim pyle próbuje coś ogarnąć Ja dziś się wybrałam na budowę ubrana na czarno, wyszłam biała ================ Zaraz mała relacja z moich dzisiejszych układanek marmurowych Ku zdziwieniu jestem zadowolona z efektu . A jak wiecie że jechałam z myślą że na bank będę próbowała wymieniać Na szczęście pojechała ze mną moja psiapsiółką, bo bez jej pomocy to chyba bym tam ze 4 godziny spędziła. Niby pare płytek, ale ciężkie toto jak cholera, wyjmować i układać trzeba ostrożnie bo łatwo o obdrapanie rogu Przekładałyśmy, wymieniałyśmy, przesuwałyśmy i mamy ułożony geberit i siedzisko pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts