Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Karola ja już rok mieszkam i wciz sie ogarniam;)

Wiecie co ...wiem, że to nienormalne...my to z Mani mamy taki poranny rytuał, jak lezy taka golusienka na przewijaku to ja uwielbiam ja przytulać, całować stópki robić "pierdziu " w brzusiu i takie inne no i ostatnoi pomyślałam sobie, że kurna przyjdzie taki dzień , że jakis obcy chłop będzie moja dziewczynke całował no i jakos przykro mi sie zrobiło....niby normalna kolej rzeczy ale...;)

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Adme, Ty nadal tutaj? :o

No to witaj w klubie nocnych marków :)

PS Nie uwierzysz, ale kiedy zobaczyłam Twój post aż się przez chwilę zastanowiłam czy przypadkiem nie zasiedziałam się do 5 :rotfl:

:lol2:
Siedzę w domu

i co dzień rano z pięknym uśmiechem przyjmuje różniastych fachowców:rolleyes:

pamiętasz jak nam piorun spalił antenę i takie tam

no cały czas z tym walczymy

do tego poprawki porawekk więc ktoś musi być w domu

A tym kimś jak zawsze jestem Ja ;)

I cały czas się ogarniam

jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia

jutro planuję mega zakupy jedzeniowe bo już wszystko chłopki wyżarli :jawdrop:

mieszkając w bloku to wszędzie z wózeczkiem łaziłam i zakupy robiłam na bieżąco teraz musze myśleć z wyprzedzeniem co na obiad i takie tam

W sumie to dobrze że na miejscu, Twoje wprawne oczko wszystkiego dopilnuje :rolleyes:

O twe zakupy też się trochę martwię ;), problem jak czegoś zabraknie, ja mam takie fajny zaprzyjaźniony sklep obok klatki, dziewczyny które znam tam już kilka lat, a tu trzeba będzie obczajać sklepy w okolicy

Adme, Ty nadal tutaj? :o

No to witaj w klubie nocnych marków :)

PS Nie uwierzysz, ale kiedy zobaczyłam Twój post aż się przez chwilę zastanowiłam czy przypadkiem nie zasiedziałam się do 5 :rotfl:

:rotfl:

Ale chyba zaraz zmykam, bo Igi już spokojniejszy i chyba cała butla picia się przyjęła.

A już już prawie się zbierałam na pogotowie, ale tak nie lubię szpitali że ręcami i nogami się bronię

Karola ja już rok mieszkam i wciz sie ogarniam;)

Wiecie co ...wiem, że to nienormalne...my to z Mani mamy taki poranny rytuał, jak lezy taka golusienka na przewijaku to ja uwielbiam ja przytulać, całować stópki robić "pierdziu " w brzusiu i takie inne no i ostatnoi pomyślałam sobie, że kurna przyjdzie taki dzień , że jakis obcy chłop będzie moja dziewczynke całował no i jakos przykro mi sie zrobiło....niby normalna kolej rzeczy ale...;)

Też o tym myślałam, że za jakiś czas będzie miał dziewczynę, życie, dzieci :o:o:o bosze jakie to wszystko ulotne :(

no dobra...ja wymiękam...zajrzę jutro. Spokojnej nocki no i do zobaczenia przy porannej kawce;)

Miło było :lol:

Chociaż mam posmak nocnych pogaduch :cool:

Ja też juz zmykam

Aga zdrówka dla maluszka

papa

Dzięki buziaki

Aguś melduję, ze próbuję nadrobić, choć to trudne jest:cry:

Od jutra będę na bieżąco- obiecuję:wiggle:Fajnie, że byłaś dzisiaj z nami, choć powód niefajny:(:hug:

Uciekaj do łóżeczka kochana, śpij dobrze:hug:

Aniu aż weszłam w poszukiwaniu tych szarości i nie widzę ich w necie, jutro będę miała więcej czasu to poszukam.

Nie podałam wcześniej nazwy - VENIS CRYSTAL FLOR WHITE

Justynko :hug:

O, to te same co ja mam w łazience przysypialnianej i Hanutkowej :) Bardzo fajne są:yes: I do tego srebrną fugę właśnie...

no dobra...ja wymiękam...zajrzę jutro. Spokojnej nocki no i do zobaczenia przy porannej kawce;)

Wymiękam, wymiękam... a zieloną kropę nadal widzę na monitorze (5 po 2-giej):lol2:

Aguś, w sprawie tapety... ja bym tej pstrokatej (w kolorowe drzewka) nie zaryzykowała:/ Za to ta pierwsza (co ma Hazelka) jak najbardziej fajowa:yes: Może wtedy dać pozostałe ściany zielone:rolleyes:

Bo jednak inaczej wyglądają rudo-czerwone meble nna tle zieonej ściany, a inaczej na tle pstrokatej, wielobarwnej tapety:roll:

Paski w marmurowych płytkach genialnie ułożyły się w całość:) Kiedy możemy liczyć na pierwsze efekty???

No i okna!!!:wiggle:Aleco - tak z zaskoczenia Was wzięli?;) Nagle przyjechali i już?:lol2: Bo tak to zabrzmiało:lol2:

Cieszę się, że to taka bezbolesna akcja się okazała:) Targujcie się ostro ;)

Fajnie, że byłaś dzisiaj z nami, choć powód niefajny:(:hug:

Uciekaj do łóżeczka kochana, śpij dobrze:hug:

:hug:

Aguś, w sprawie tapety... ja bym tej pstrokatej (w kolorowe drzewka) nie zaryzykowała:/ Za to ta pierwsza (co ma Hazelka) jak najbardziej fajowa:yes: Może wtedy dać pozostałe ściany zielone:rolleyes:

o jednak inaczej wyglądają rudo-czerwone meble nna tle zieonej ściany, a inaczej na tle pstrokatej, wielobarwnej tapety:roll:

[

Widzisz jak drzewa to tylko zielone ;)

Resztę ścian wolę na jasno/biało.

Jeszcze będę myśleć, bo potrzebuję aż 2 rolki - a to już się robi niezła kwota :sick:

Ale póki co najbardziej mi się podoba :lol:

B

Paski w marmurowych płytkach genialnie ułożyły się w całość:) Kiedy możemy liczyć na pierwsze efekty???

Magda niestety dopiero pod koniec sierpnia :(

Marcin jedzie na 2 tyg do swojego brata wykańczać jemu mieszkanie :bash:, i znowu opóźnienia :cry:

No i okna!!!:wiggle:Aleco - tak z zaskoczenia Was wzięli?;) Nagle przyjechali i już?:lol2: Bo tak to zabrzmiało:lol2:

Cieszę się, że to taka bezbolesna akcja się okazała:) Targujcie się ostro ;)[

Nie Madziu :no: :lol2:, termin już ustalony 2 miesiące temu ;), a mieli być dzień później niż jak to w piątek ustalaliśmy.

I mimo że mówiłam panu z 10 razy że dom jest poza miastem, panowie krążyli w centrum i szukali tej ulicy co mój dom w mieście :lol2:

A rozmawiałam z panami o Tobie :rolleyes:, tzn o Twoich wielkim problematycznym oknie i Twoich przejściach z nim i witrynach sklepowych :)

Tema zszedł jak rozmawialiśmy o budowlanych wpadkach ;)

Akcja nie taka bezbolesna bo niestety trzeba było skrobać :sick:.

Zaraz opiszę :(

Poranne uściski zostawiam :hug:

Mam nadzieję, że pospaliście!

Takie to matczyne uroki ;)

Najpocieszniejsze w tym jest to że Igi zaraz po zwymiotowaniu i płaczu szczelał nam za każdym razem uśmiech od ucha do ucha :)

Jakub, gdy był mniejszy, to można powiedzieć, że wymiotował z uśmiechem na ustach.

Myślę, że dzieci mają to zaprogramowane. Uśmiech - rodzice dostają nowych sił :)

EDIT: A jednak nie pospaliście :hug:

Okienka.

Panowie zrobili póbkę na małym i ładnie złapało kolor, niestety na dużym się nie udało powtórzyć efektu, porobiły się zacieki, ryski, plamy - podobno ramy były posmarowane czymś tłustym -i trzeba było zdzierać całą farbę - czyli jednym słowem nie dało się zejść z ceny :sick:

Ale kolor jest zbliżony , no powiedzmy taki sam :lol: - to najważniejsze :yes:

zdjątka ciach :p

Dzisiaj jeszcze zmiana sylikonu na ciemniejszy i chłopaki kończą pracę.

Mogę spokojnie polecić firmę do tego typu zleceń :yes:

Edytowane przez admete

Ekstra wyszło:) różnica jest taka akurat - widać ze ni komplecie, a dobrze dobrane 2 elementy elewacji.

No to cieszę się, ze chłopaki się sprawdzili:wiggle: (wiecie jak to z poleceniami;))

PS Co wy tam o mnie poplotkowaliscie jestem ciekawa:rolleyes:

PS Co wy tam o mnie poplotkowaliscie jestem ciekawa:rolleyes:

Same budowlano - wykończeniowe historie :rolleyes:

Połowy nie rozumiałam bo mówili o szczegółach renowacji okien :lol2:

Ale fajna ekipa :yes:

I młode chłopaki :o, myślałam że to będzie starszy skład ;)

Ale młode to bardziej obrotne może i sprawniej latające po dachach :rolleyes:

Nie wiem jak się u mnie w końcu dostali do ramy nad garażem od tego małego okienka :) - ale zrobione to najważniejsze :yes:

I ogród ale jak pisałam w nocy, dla Was na zdjęciach to zaorany i wyrównany kawałek ziemi :rolleyes:, a dla mnie ogromny postęp i nadzieja na prawdziwy ogórd.

Na zawsze pożegnaliśmy się już z gliną (80 wywrotek :)

W przyszłym tygodniu ruszą z kostką, więc oznacza to już w miarę przystępne dojście do domku :wiggle:

Ja już latałam wczoraj w białych japonkach po działeczce :lol:

Tu jedyne miejsce gdzie będzie tak widoczna różnica poziomów, wylany fundament pod murek,

który będzie rozpoczynał łukiem moją wielką kolistą rabatę :)

http://i3.fmix.pl/fmi920/d054dba5000939a9500fa3c2

http://i1.fmix.pl/fmi71/23afbbee0009f88f500fa420

I boisko chłopaków które też będzie ciut niżej niż poziom działki, ale to dobrze bo się schowa i ładnie zakamufluje

http://i2.fmix.pl/fmi523/c62cf3b600207722500fa44d

I nasze zaorane pole :lol2:

http://i3.fmix.pl/fmi419/0b6fa564001f9b2e500fa522

Aguś a jak Malutki dzisiaj?lepiej?

Cześć Anetko :)

Już odpukać lepiej,od 22 nie było już wymiotów,

wypił w nocy dwie butelki soku, nad ranek otworzyłam już 3 :o

kaszki zjadł parę łyżeczek, ale bawił się i biegał już normalnie :)

Teraz śpi od 8, ja godzinkę z nim pospałam on się przebudził znowu napił i śpi.

A ja muszę się zebrać do pakowania,

Jak wszystko sie unormuje to myślę żę nasz piątkowy wyjazd na weekend aktualny :)

To chyba jednak zatrucie jakieś było :sick:

Zapomniałam napisać że płytki które przywiozłam od Two pasują idalnie wymiarami do tych beżowych :yes: - także moja szachownica będzie równa i prosta bez kombinowania z fugami :lol:.

Tylko kiedy to wszystko ruszy :(

Ruszy, ruszy :)

Okno wow! Nie miałam pojęcia, że takie cuda możliwe na już wstawionym oknie :) Super!

Co do tapet się nie wypowiadam, bo średnio lubię. Jak zwykle na efekt poczekam :)

Płytki łazienkowe.. przyznam, że nie sądziłam, że uda się to zgrać. I myślałam, że one są matowe, a tu piękny połysk :)

Maleństwo od nas całuj... biedulek :(

I..... Ty mieszkasz pod lasem? Znaczy się będziesz mieszkać? O ja.... Spora ta działka :)