aneta s 25.07.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Cieszę się , że Mały wraca do zdrowia:)Aga a jak dużą macie działkę bo wyglada na olbrzymią...wiem jak się cieszysz bo ten etap to ogromny postęp! nam położenie kostki (mieliśmy poslizg i kładziona była już po przeprowadzce) strasznie ułatwiło życie, wiosną miałam za oknem ogromne sterty ziemi i myślałam, że nie doczekam się ogrodu ale panowie z ogrodem szybko się uporali...i jak dziś patrzę na swój ogród i otoczenie domu to bardzo się cieszę, że mam to już za sobą...apropo boiska dla Chłopaków, Planujecie takie prawdziwe boisko czy też tak Określiłaś ich ogrodowy "kąt"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 25.07.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Piękne to Wasze pole (w sensie - "świetnie będzie wyglądała taka duża, ładna działka w otoczeniu zieleni" a nie w sensie "podoba mi się ta kupa piachu" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.07.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Hejka AGUŚ ( AGUŚ ... rozumiesz ... nie AGA :P:P ) Widzę poszalałaś dzisiaj w nocy ... rozumiem,że zastępstwo za mnie wzięłaś ??? Młody rozumiem,że już dobrze ??? ... tylko Ty przemęczona bidulko Okno ładnie wyszło, najważniejsze,że już przemalowane i jeden problem do rozwiązania mniej A ogród z dnia na dzień będzie się zmieniał ... już widać efekty a za tydzień, dwa, miesiąc to już w ogóle nie poznamy tego Twojego skrawka ziemi :rolleyes: Rozumiem,że roślinki i wszystkie nasadzenia to na Twojej I Twojej Mamy głowie ... tak ??? To będziecie miały zabawy na takim kawałku ... ech szczerze zazdroszczę ... uwielbiam takie grzebanie w ziemi ... jakbyście potrzebowały pomocy to ja chętna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.07.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Chodzisz jeszcze, czy padłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.07.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Płytki łazienkowe.. przyznam, że nie sądziłam, że uda się to zgrać. I myślałam, że one są matowe, a tu piękny połysk Aniu one są cięte z polerowanego marmuru, będę dobierać identyczny marmur na blat od szafki i półkę za wanną Maleństwo od nas całuj... biedulek Dzięki kochana Igo już lepiej, ale coś czuję że to kolejna jelitówka I..... Ty mieszkasz pod lasem? Znaczy się będziesz mieszkać? To było zawsze moim marzeniem. A nam udało się znaleźć działkę przylegającą do lasu z dwóch stron ==================== Aga a jak dużą macie działkę bo wyglada na olbrzymią... Ma około 3 tyś m2, kupiliśmy 2 działki - na jednej by się dom z garażem nie zmieścił (to znaczy nie zostało by miejsca na wszystko co sobie u siebie planuję ) Sporo bo ponad 300 m2 zostało za siatką bo musieliśmy się odsunąć z powodu usypanego wału . wiem jak się cieszysz bo ten etap to ogromny postęp! nam położenie kostki (mieliśmy poslizg i kładziona była już po przeprowadzce) strasznie ułatwiło życie, wiosną miałam za oknem ogromne sterty ziemi i myślałam, że nie doczekam się ogrodu ale panowie z ogrodem szybko się uporali...i jak dziś patrzę na swój ogród i otoczenie domu to bardzo się cieszę, że mam to już za sobą... wiem że czas szybko leci, ale u nas to wszystko sie wyjątkowo długo ciągnie apropo boiska dla Chłopaków, Planujecie takie prawdziwe boisko czy też tak Określiłaś ich ogrodowy "kąt"? To ma być boisko boisko Plac zabaw będzie miał swoje osobne miejsce, będzie bliżej tarasu - i oczywiście z prawdziwego zdarzenia żeby mam mogła na tarasie na fm siedzieć =========================== Piękne to Wasze pole (w sensie - "świetnie będzie wyglądała taka duża, ładna działka w otoczeniu zieleni" a nie w sensie "podoba mi się ta kupa piachu" ) Dzięki ======================== Hejka AGUŚ ( AGUŚ ... rozumiesz ... nie AGA :P:P ) To ja już sama nie wiem która Aga a która Aguś Widzę poszalałaś dzisiaj w nocy ... rozumiem,że zastępstwo za mnie wzięłaś ??? Młody rozumiem,że już dobrze ??? ... tylko Ty przemęczona bidulko Igi już szaleje A ja nawet o dziwo dobrze się trzymam Rozumiem,że roślinki i wszystkie nasadzenia to na Twojej I Twojej Mamy głowie ... tak ??? Zgadza się Pan miał swoją szansę, ale się nie popisał To będziecie miały zabawy na takim kawałku ... ech szczerze zazdroszczę ... uwielbiam takie grzebanie w ziemi ... jakbyście potrzebowały pomocy to ja chętna :lol: Kochana jest tyle rabat do wymyśłenia i obsadzenia że chętnych przyjmuję z otwartymi rękami Na weekendzik zapraszam i będziemy działać ====================== Chodzisz jeszcze, czy padłaś? Ano jeszcze działam Nawet w galerii byłam na małych zakupach, i 3 bluzeczki sobię zakupilam , takie zwykłe na ramiączkach ale do moich odblaskowych butów , Oskarowi papierniczy zestaw i teraz działa w ciszy i spokoju, min kredki z kolorowymi rysikami - 3 kolory w jednej . Zabrałam Oskara na te zakupy żeby moja mama mogła się przespać na drzemce Igora bo ma mega migrenę , burze wiszą w powietrzu i wszyscy źle się czują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 no to działka sporaaaaa! super, że Młody ma się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.07.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 no to działka sporaaaaa! super, że Młody ma się dobrze! Anetko jak ją zobaczyliśmy to nie chcieliśmy z niej odjeżdżać Ma swój klimat Ja zakupiłam dziś nową reklamówkę probiotyków na jelitówkę, niestety znowu dopadło nas to cholerstwo Moja mama od popołudnia, J jak wrócił z pracy , mnie pewnie dorwie w najmniej odpowiednim czasie czyli w środku nocy, tak żeby się znowu nie wyspała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.07.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Aga Zdrówka Wam życzę nie dawać się jelitówce Okno wyszło super. No i ta twoja działka ma potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 no to Trzymajcie się dzielnie:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Aguś, podziwiam Cię za całą tą Twoją energię i power mimo miliona obowiązków domowo-dzieciowo-budowlanych. Chyba nie znam nikogo tak dobrze zorganizowanego jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Hej Aguś, okno wyszło super- idealnie dopasowane:wiggle: Działaczka pięknieje, chociaż wiem, ze jeszcze ogrom pracy przed Wami. Ale z Twoją organizacją na pewno podołacie:) Kochana dużo zdrówka dla Was wszystkich:hug: mam nadzieję, że wreszcie to cholerstwo minie na zawsze, bo ile razy może nękać te same osoby:offtopic::mad: Śpij dobrze, pa http://www.matrax.net/forum/images/keny/uscisk.gif http://www.matrax.net/forum/images/keny/cloud.gif Edytowane 25 Lipca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.07.2012 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Karola Anetko Dropku Aguś, dziękuję Wam za życzenia zdrówka i tyle miłych słówek - aż się dostaje kopa do działania mimo nieprzytomnych oczków rano. Wyobraźcie sobie że ja dzielnie się trzymam w naszej chorobie , może mnie tym razem ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.07.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Buziaki zostawiam i lecę do pracy Trzymaj się! Choróbskom mówimy zdecydowane nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 26.07.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) Aguś, biedactwa, szybkiego powrotu do zdrówka Wam życze (Ciebie nie złapie na pewno!) Sama mam 2 dzieciaczków i zawsze strasznie się martwię jak wymiotują, człowiek czujnie śpi bo to różnie bywa Mam jeszcze pytanko jakiś czas temu byłaś zainteresowana tymi oczkami halogenowymi http://magiaswiatel.pl/1194,cristaldream-oczko-halogenowe-5126001-parametry-ilosc-zarowek-1-zarowka-gu10-50w.html Czy zakupiłaś je może ? Chciałam je nad prysznic lub/i do oświetlenia wykuszu ale wolała bym się najpierw upewnić że się pięknie prezentują. Widziałam je w dekoratorni czy Pan i Pani House wyglądały bardzo fajnie Edytowane 26 Lipca 2012 przez Janiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.07.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 AGUŚ buziaki zostawiam i pędzę dalej ... Trzymajcie się i nie dajcie chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.07.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Buziaki zostawiam i lecę do pracy Trzymaj się! Choróbskom mówimy zdecydowane nie AGUŚ buziaki zostawiam i pędzę dalej ... Trzymajcie się i nie dajcie chorobie Aguś, biedactwa, szybkiego powrotu do zdrówka Wam życze (Ciebie nie złapie na pewno!) Sama mam 2 dzieciaczków i zawsze strasznie się martwię jak wymiotują, człowiek czujnie śpi bo to różnie bywa Dzięki dziewczyny Już wszyscy dochodzą pomału do siebie Mam jeszcze pytanko jakiś czas temu byłaś zainteresowana tymi oczkami halogenowymi [ATTACH=CONFIG]127470[/ATTACH] http://magiaswiatel.pl/1194,cristaldream-oczko-halogenowe-5126001-parametry-ilosc-zarowek-1-zarowka-gu10-50w.html Czy zakupiłaś je może ? Chciałam je nad prysznic lub/i do oświetlenia wykuszu ale wolała bym się najpierw upewnić że się pięknie prezentują. Widziałam je w dekoratorni czy Pan i Pani House wyglądały bardzo fajnie Wiesz co jeszcze nie kupiłam Chciałam kupić w końcu te niższe z LM o teeeeee, ale jak byliśmy w Wawie akurat w tym sklepie ich nie było. Więc uznałam że to znak żeby się na razie z nimi wstrzymać,mamy opóźnienia z tą łazienką więc mam jeszcze chwilę czasu, a jak może doczytałaś ja nad lampkami dumam i dumam tygodniami Jedyny nadający się pod prysznic kryształowy znalazlam taki i gdyby nie cena już bym 2 zakupiła , dlatego do kabiny też jeszcze nie wiem co dać - całe oświetlenie dolnej łazienki mam do wybrania i nie mogę się w ogóle za to zebrać, może jak Marcin płytki położy to się coś wyklaruje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.07.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Na pewno się wyklaruje - jak i u mnie było I jak tam? Mam nadzieję, że Ciebie jednak nie dopadło wirusisko... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.07.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Na pewno się wyklaruje - jak i u mnie było I jak tam? Mam nadzieję, że Ciebie jednak nie dopadło wirusisko... (?) Ja się trzymam, J już puszcza - czyli wirus mordował tylko jedną dobę Tylko dobę ale nasz wyjazd do Mirelki skutecznie załatwił A tak się cieszyłam na ten weekendzik Przytulaski zostawiam i lecę dalej ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Hej Aguś- pewnie już smacznie śpisz:wiggle: Cieszę się, ze wracacie do zdrówka, a Ty się nie dałaś Miłego poranka, przytulaski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.07.2012 04:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Aguś dzięki i wzajemnie. Dziś możemy powiedzieć że czujemy się wreszcie normalnie, ja jakaś taka śnięta byłam od dwóch dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts