vesila 27.07.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Nadrobiłam zaległości z ostatnich kilku stron, jakieś zdjątka mnie ominęły ... ogród już jest imponujący, a co będzie jak go wykończycie i dojdą roślinki? to pewnie szczen z podłogi nie poniesiemy Odnośnie kostki, to mi osobiście bardziej podoba sie ta kostka na mijankę ułożona, ale do równa też jest ładnie:) Zdrówka życzę i odespania przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.07.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 A no cześć A więc u mnie na pewno prosto:no: nie jest , ale przy mojej kostce też prosto by się nie dało. Chyba Ci nie pomogę bo twoja jak i J wersja równie ładna:rolleyes: Ty masz chyba tą drobną Libetu tak? Aga jaka Ty bedziesz kładła kostkę? kwadratową czy prostokatną napisz mi nazwę to sprawdze i wowczas wypowiem sie jakie ulożenie mi sie bardziej podoba. Jak ktoś dobrze umie połozyc kostkę to nie ma znaczenia czy na mijanke czy rowno tak przynajmniej mówili mi w Libecie jak robiłam Alu panowie też nie wspomnieli o żadnych problemach, bo może też ich faktycznie nie ma - to było by na plus Kostka to ta co na zdjęciach NATULIT I jak dla mnie jeżeli masz prostokaty to dla mnie tylko wzdłuz a nie w poprzek Czyli tak jak tu czy odwrotnie? http://i1.fmix.pl/fmi778/c1f99fef001d04ef4fa122c6 Bo na ścieżkach bym dała odwrotnie, a tu mi się podoba jak jest, kurcze chyba zdecyduję jak na żywo zobaczę http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.07.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Nadrobiłam zaległości z ostatnich kilku stron, jakieś zdjątka mnie ominęły ... ogród już jest imponujący, a co będzie jak go wykończycie i dojdą roślinki? to pewnie szczen z podłogi nie poniesiemy Odnośnie kostki, to mi osobiście bardziej podoba sie ta kostka na mijankę ułożona, ale do równa też jest ładnie:) Zdrówka życzę i odespania przed wyjazdem Vesi ostatnie zdjątka które ciachnęłam, to okna i drzwi przed i po pomalowaniu - wyszło na plus A maluchów mogę Ci przesłać , ale to już jutro bo zmykam bo spanie mnie już łapie Także kolorowych snów wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.07.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Tak Aguś ja mam tą drobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.07.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Aga własnie odwrotnie wiesz ja to gdzieś zobaczyłam i mi się to niesamowicie podobało na ścieżkach absolutnie odwrotnie to dobry pomysł a na podjeździe chyba jednak dałabym na przemian i odwrotnie jak na obrazku, tzn nie wiem czy się dobrze rozumiemy bo tutaj na obrazku widać właśnie wzdłuż a chodzi o to żeby krótszy bok był równoległy do bramy garażu, a dłuższy prostopadły, no ale to się musi Tobie podobać. Ja byłam do mojej wersji przekonana od początku na 100 % i jak przyjechał facet z Libetu to bardzo się zachwycał takim położeniem. no ale ja mam troche inna kostkę wiec może dla Twojej kostki Twoja wersja lepsza ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.07.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Aga,wpadłam na chwilę i nie będę się rozpisywać tylko zagłosuję za kostką "na mijankę ";) a w ogóle kostka fantastico, nie mogę się doczekać Twojego ogrodu ,,wrzuć jakieś zdjątka..co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.07.2012 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Aga własnie odwrotnie wiesz ja to gdzieś zobaczyłam i mi się to niesamowicie podobało na ścieżkach absolutnie odwrotnie to dobry pomysł Na ścieżkach na bank odwrotnie . Kurcze i dobrze że o tym wspomniałaś, bo w poniedziałek ścieżki też sobie ułożę a na podjeździe chyba jednak dałabym na przemian i odwrotnie jak na obrazku, tzn nie wiem czy się dobrze rozumiemy bo tutaj na obrazku widać właśnie wzdłuż a chodzi o to żeby krótszy bok był równoległy do bramy garażu, a dłuższy prostopadły, no ale to się musi Tobie podobać. To ja chcę odwrotnie niż mówisz, czyli odwrotnie jak na ścieżkach Jak nie wybiorę czy prosto czy na mijankę to kostka raczej równolegle dłuższym bokiem A rozchodzi się o spory kawałek do ułożenia bo mamy sporo na froncie i cała droga do małego garażyku. Dla przypomnienia http://i1.fmix.pl/fmi576/83dc99e2000013214fd8205c Ja byłam do mojej wersji przekonana od początku na 100 % Widzisz ja też byłam przekonana do swojej i to już od dłuższego czasu, a tu na końcu J mi krzyżuje plany i sieje wątpliwości ............ehhhhhhhhhhhh =========================== Aga,wpadłam na chwilę i nie będę się rozpisywać tylko zagłosuję za kostką "na mijankę ";) a w ogóle kostka fantastico, nie mogę się doczekać Twojego ogrodu ,,wrzuć jakieś zdjątka..co? Zdjątka dopiero w poniedziałek Wczoraj nie byłam, wewnątrz chłopaki robią robotę której nie widać i człowiek ma wrażenie że nic się nie dzieje . Parę miesięcy temu zastanawiałam się na jakie ważne wydarzenie na budowie trafimy kiedy nas nie będzie - i bach - kostka . Mam nadzieję że można panom zaufać iże to co zobaczę pon - wtorek będzie wystarczające żeby panów zostawić samych.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.07.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Aga nie martw sie Masz projekty w poniedzialek omowisz szczegoly a jak wrocisz bedziesz cieszyc oko juz gotowym podjazdem Ja nie mialam szczescia do niektorych fachowcow ktorzy robili mi cos wewnatrz domu ale ekipe od sso mialam super i pamietam wrazenie kiedy pierwszy raz zobaczylam dom juz przykryty dachem ( wyjezdzajac byly tylko fundamenty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.07.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Aga nie martw sie Masz projekty w poniedzialek omowisz szczegoly a jak wrocisz bedziesz cieszyc oko juz gotowym podjazdem Ja nie mialam szczescia do niektorych fachowcow ktorzy robili mi cos wewnatrz domu ale ekipe od sso mialam super i pamietam wrazenie kiedy pierwszy raz zobaczylam dom juz przykryty dachem ( wyjezdzajac byly tylko fundamenty) Małgosiu obyś miała rację. Mamy znajomych mieszkających blisko nas, to ich poprosimy o małą wizytację na budowie i zdjęcia z postępów. Ale wolałabym być na miejscu Z nowości Dzisiaj panowie skończyli wylewki i tynkowanie małego garażyku Chłopaki mają położyć w środku wełnę, płyty, płytki na podłogę i będziemy mogli przewieźć tam co nie co z domu z rzeczy które zabierają nam przestrzeń życiową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.07.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Wklejam sobie i Wam parę inspiracji Fajny fotel i ładna jasna galeryjka http://i1.fmix.pl/fmi227/6059a14b001141855014351c Śliczne stoliki http://i3.fmix.pl/fmi2728/ad1403b5002cd09e501435b2 zdjęcia stąd Niesamowity regał ciekawe czy komuś jeszcze się spodoba http://i3.fmix.pl/fmi754/f658942400195cf5501436e5 stąd Konsolka http://i1.fmix.pl/fmi2598/e5d2da900022795150143929 stąd Lustro Świetne połączenie prostoty i ten złoty wielki akcent http://i3.fmix.pl/fmi1202/1b1b242300294e5850143a05 stąd Dobrej i spokojnej nocy wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.07.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Miłej niedzieli życzę i buziaki zostawiam Aga pomyśl czy byście się na kawkę u nas nie zatrzymali jak będziecie jechać nad morze, zapraszam sredecznie. Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.07.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Miłej niedzieli życzę i buziaki zostawiam Aga pomyśl czy byście się na kawkę u nas nie zatrzymali jak będziecie jechać nad morze, zapraszam sredecznie. Ala Alu bardzo dziękuję za zaproszenie , z wielką chęcią byśmy się zatrzymali ale już od kilku lat nie jeżdzimy przez Wawę . Teraz jedziemy przez Łódź. Jedziemy na dwa auta, ja pierwszy raz mam prowadzić tyle gdzoin pod rząd Ja cały czas zmagam się z myślami jak dla nas i dla mojego wyspania będzie lepiej wyjechać. Zebrać towarzystwo w nocy koło 2-3, wtedy ja będę miała mniej godzin snu za sobą, czy czekać do rana, wyspać się tyle ile się da i jechać Chyba decyzja będzie spontan , jak mnie Igi obudzi koło 3 to idę budzić resztę, szybko się zbieramy, jedziemy po mamę i w drogę.............. Konsolkę to bym chętnie przygarnęła Znam już kilka forumek które mają chrapkę na cuś takiego Venusku Two zobaczcie jaki stół znalazłam. Trochę staroć ale ten chyba pasowałby mi wymiarami http://i1.fmix.pl/fmi1597/3352f297001c67e150152aac stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.07.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Aga, śliczne inspiracje wkleiłaś! Wszystkie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.07.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 cudne inspiracje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.07.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) Aga zastanówcie się z tę jazdą przez Łódź, jedynka od A2 do Torunia jest w ciągłych naprawach nawet ostatnio w TV mowili, ze dwie godziny w korku gdzies tam stali. inspiracje cudne !!! No tak spojrzałam na targeo dużo bliżej jedynką, może jak bedziecie wracać juz część autostrady Toruń - Łódź będzie otwarta. Nie pamiętam gdzie jedziecie ?????? No niestety przed taką podróżą trudno zasnąć przynajmniej ja tak mam i myślę, że najlepiej wyjechac gdzieś koło 5. Edytowane 29 Lipca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.07.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Aga, śliczne inspiracje wkleiłaś! Wszystkie mi się podobają cudne inspiracje!!! inspiracje cudne !!! http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Aga zastanówcie się z tę jazdą przez Łódź, jedynka od A2 do Torunia jest w ciągłych naprawach nawet ostatnio w TV mowili, ze dwie godziny w korku gdzies tam stali. No tak spojrzałam na targeo dużo bliżej jedynką, może jak bedziecie wracać juz część autostrady Toruń - Łódź będzie otwarta. Nie pamiętam gdzie jedziecie ?????? No niestety przed taką podróżą trudno zasnąć przynajmniej ja tak mam i myślę, że najlepiej wyjechac gdzieś koło 5. Jedziemy do Mielna. Już trzeci raz w to samo miejsce Mamy 150 m do morza, także na każde siku kupkę, mamo jeść, mamo spać itd itp mamy blisko. Obejdzie się też bez targania wózka po plaży, Igiego pod pachę i się nie namęczymy. Przed domem gdzie będziemy mieszkać, jest fajny plac zabaw z trawką, także żyć nie umierać Tylko pogoda może nam popsuć wyjazd. Zobaczymy................... Co do spania przed wyjazdem, ja też z tych co myślą, ciężko zasypiają, takżę jak w nocy Igi mnie obudzi kilka razy a ja za każdym razem będę zasypiać z tymi samymi myślami o wyjeździe to zwariuję, dlatego lepiej będzie wstać i jechać, robić w trakcie częste przerwy Nie wiemy jak Igi zniesie podróż bo nigdy dalej z nami nie jechał. Mieliśmy przetestować go jadąc do Mirelki w ten weekend , ale jelitówka pokrzyżowała nam plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.07.2012 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dzięki Olu Jeszcze Was dwa dni pomęczę bo jedziemy w środę w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.07.2012 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Hej Admete dziś dla odmiany ja o świcie na forum, lubego odprawiłam w świat przed chwilą uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.07.2012 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Hej Vesilko, to troszkę odpoczniesz A ja od rana http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-813258.gif, jak na złość pada, więc wilgotno i zawiewa mi to pranie w międzyczasie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-316123.gif Pakuję i pakuję i nie ma końca , a jestem rozsądna w tym roku Przy okazji całą chałupkę trzeba http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/household/smileys-household-650209.gif Lecę do roboty Miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 30.07.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 udanego urlopu i pięknej pogody ja zaczynam się pakować w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts