narendil 30.07.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 admete zdziwisz sie jak dziecko dobrze znosi podróż, zobaczysz całą będzie spało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.07.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 udanego urlopu i pięknej pogody ja zaczynam się pakować w środę Dziękuję i wzajemnie Dzień dobry Dobry wieczór admete zdziwisz sie jak dziecko dobrze znosi podróż, zobaczysz całą będzie spało:yes: Oby oby Igi jest spokojniejszy, moja mama będzie go zabawiać w razie czego częste przerwy na rozprostowanie nóżek i dojedziemy =========================== Ja dziś spędziłam po południu ponad 2 h na budowie. Omówiliśmy ze szczegółami jak będzie układana kostka. Wyszło sporo zmian . Myślałam że z J dokładnie przejrzeliśmy projekt, ale sporo było niejasności, w kątach i odległościach ścieżek , które panowie rozmierzali już pod układanie kostki. Okazało sięże kostkę, którą pan od projektu nam polecił do obrzeży ścieżek ,w ogóle się nie nadaje na zakręty , jest za duża i wychodziły by zęby - dziury . Zdecydowaliśmy zrobić ścieżki tylko z tej kostki którą wybraliśmy, odejdą też kostki - ala krawężniki - bo też są zbędne, a na obrzeża na froncie damy drobną kosteczkę Najgorsze jest to że kostka już przywieziona i trzeba będzie ją pakować i odwozić na magazyn;) Układanie będzie rozpoczęte jutro, jak mi się uda podjechać po południu to zobaczę jak idą prace. Jak nie, znajomi podjadą i cykną nam fotki. Ale panowie są doświadczeni, dużo nam doradzili w temacie więc myślę że można ich spokojnie zostawić z robotą Wieczorem podjechałam jeszcze ustalić kładzenie płytek podłogowych w górnej łazience, więc jak wrócimy powinna być już skończona. Nie obędzie się bez docinek, ale to normalnie, ciężko jest chyba dopasować płytki jakich wymiarów by nie miały Gdyby płytki miały długość taką jak są opisane czyli 20 cm - to było by idealnie a okazało się że mają 19,6 cm . Ale będzie dobrze Ja już zaraz zmykam jutro też będę chciała iść wcześniej spać przed drogą, ale dla mnie to normalna godzina na spanie Dobrej nocy wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 30.07.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Aguś, udanego wyjazdu. Masz jakieś fajne to miejsce na odpoczynek? Możesz coś więcej napisać i polecić, bo my we wrześniu na tydzień może byśmy się wybrali nad Bałtyk, bo dawno nie byliśmy i nie wiemy gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.07.2012 03:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Aguś, udanego wyjazdu. Masz jakieś fajne to miejsce na odpoczynek? Możesz coś więcej napisać i polecić, bo my we wrześniu na tydzień może byśmy się wybrali nad Bałtyk, bo dawno nie byliśmy i nie wiemy gdzie. Skrobnęłam wiadomość na priv ============ Nie uwierzycie Igi chodzi coraz później spać już koło 20, nie 18 , a znowu wstaje po 5 , a już była 6 Znowu mnie czekają spacerki z samego rana po pustych uliczkach i po plaży Tylko wiecie jak to jest posiedzi się do późnej godzinki w nocy, przy grilliku, piwku, innych procentach i wstać o 5 to będzie prawdziwe wyzwanie Nie ma to jak urlop z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.07.2012 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Przy porannej kawce znalazłam świetne połączenie klasyki z nowoczesnością http://i3.fmix.pl/fmi1263/ac34e3a2001f58f750177572 http://i3.fmix.pl/fmi2281/a753b2ba0001f131501775e8 http://i1.fmix.pl/fmi116/9e2af31a000a3c3b5017762f http://i1.fmix.pl/fmi2150/7e25ecb4001acb185017768f więcej zdjęć tuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.07.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Znam ten ból kochana. Tylko So jest żłobkowa więc tylko jedna niedługa drzemka była w ciągu dnia i o 19:30 było zawsze lulu. U nas jak w zegarku wszystko. Za to wstawac się niestety nauczyła o 6 (tak ją budziłam od początku niemal jej życia). Myślałam, że jej tak zostanie, ale nadeszły cudne czasy i śpi nawet do ... 9. W te wakacje taka ogromna zmiana zaszła. Tylko że jak zawsze "miałam ją z głowy" o 20 tak teraz do 22 z nami siedzi . Masz stresa przedwakacyjnego ? Jej, jak czytam co z tą kostką u Ciebie .... u mnie też jest kilka dziwnych miejsc które nie wiem jak zagospodarować: np wjazd do garażu jest wyżej niż plac i schody. Więc nie wiemy czy zrobić taki ostry uskok (mogę skręcić nogę) , czy taką falę (ale boję się, ze w zimę się znowu poślizgnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 31.07.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) Aga, bardzo piękne inspiracje wkleiłaś Ja też przynoszę Ci ciekawostkę: na gazecie wczoraj pojawił się nowy wątek - popatrz na płytki w kuchni http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,137836401.html# Edytowane 31 Lipca 2012 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.07.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mirelko stresa mam o samą drogę , Nigdy tak długo nie prowadziłam, ale nie mam wyjścia muszę dać radę Nihiru dzięki za linka, no proszę, nie ja pierwsza wpadłam na pomysł z płytkami Tylko że ja mam tylko 40 dekorów do wykorzystania , muszę je dobrze rozplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.07.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Aga zawsze musi byc pierwszy raz z pewnościa sobie dasz radę Tego musisz sie trzymac i sobie to powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.07.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Inspiracje genialne! Chyba pierwsze tego typu, które tak mi się spodobały. Pobudka o 5:00.... Toż to środek nocy jest! Ale.. no nie ma tego złego, przynajmniej zajmiesz miejsce na plaży najlepsze Trzymam kciuki, żeby spece od kostki zrobili wszystko jak należy. I udanego wypoczynku!!! PS. Dasz radę dojechać bez przeszkód! Ja Ci to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 31.07.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Hej witam!! Sama sobie nie wierzę, ale przeczytałam 200 stron tego wątku, a jeszcze tyyyle zostało! Jak wy wszystkie to robicie, że tyle piszecie? Ale muszę przyznać, że dzięki temu dowiedziałam się paru ciekawych rzeczy pozdrawiam szczególnie właścicielkę wątku! Odezwę się jeszcze jak skończę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Hej Aguś Inspiracje piękne:rolleyes: Kochana, czy ja dobrze doczytałam, ze jutro zaczynacie urlopik?:D W takim razie życzę mega udanego wypoczynku i cudownej pogody:hug: Dasz sobie radę w drodze- jesteś zuch dziewczynka:lol: I zapomnij na parę dni o dylematach wykończeniowych:yes: Jeszcze raz dużżżżoooo http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-405327.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/run.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.07.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Hej Aguś ... spakowana i gotowa do drogi ??? My ostatnimi czasy wyjeżdżamy nad morze o 12 w nocy i takim sposobem poranek spędzamy już na plaży :rolleyes: Z podróżą dasz sobie radę ... pamiętam jak ja pierwszy raz miałam jechać w daleką drogę tylko z młodą, też rozmyślałam jak to będzie, a później byłam z siebie dumna,że dałam radę :D:D Kochana życzę Ci spokojnego, beztroskiego urlopu ... Mam nadzieję,że pogoda Wam i Nam dopisze ... szkoda,że będziemy daleko od siebie :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Udanego urlopiku i spokojnej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.07.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Inspiracje boskie, zwłaszcza ostatnia. A na wypadek gdybym potem już nie zdążyła, udanego wyjazdu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.07.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dziewczyny dzięki za wiarę we mnie teraz będę jechać naładowana pozytywnymi bateriami matkaleena Witam Cię serdecznie u mnie i cieszę się że czytanie mojego wątku pomaga innym w tworzeniu swoich własnych wnętrz Zapraszam jak najczęściej. Olu niestety takie konsolki znam tylko z inspiracji, ale jak coś znajdę dam znać Póki co myślę o takiej na zamówienie. Dziewczynki dziś już tak szybko, bo zaraz idę spać. Cały dzien latania, pakowania, ostatnich zakupów...itd...it.... Ale znalazłam jeszcze godzinkę żeby podjechać na budowę i zerknąć na kłądzioną kostkę. Mamy pierwszą ścieżke Jednak wszystko będzie na mijankę, chyba wczoraj zapomniałam napisać, ale jest ładnie http://i2.fmix.pl/fmi911/abf7e3cb0011e5615017eadd I początek podłogi w łązience http://i3.fmix.pl/fmi1929/5d70f843002bfac85017eafb Ja już zmykam idę spróbować usnąć Laptopika wezmę bo rano pewnie będę miała kupę czasu zanim całe towarzystwo wstanie na poklikanie, chyba że pogoda pozwoli to rano będę już spacerować z Igim po pustym deptaku Pozdrawiam wszystkich i całuję gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Agus miłego i słonecznego urlopu Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.07.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Kochana, szerokiej drogi Odpoczywaj i nie zapominaj o nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.08.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 pierwsza fotka z inspiracji łazi za mną od wczoraj, mąż stwierdził, że aranżacja ściany i okna wygląda bombowo i rozwiązałoby to nasz problem zasłonami wszelkimi które nagminnie niszczy nam kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts