MagdaZZZ 01.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wspaniałego wypoczynku życzę kochana:hug: Bawcie się dobrze:bye: Inspiracja rewelacyjna, ale co tam inspiracja... jakie ty masz boskie kafle na ścianie w łazience:o Jakoś mi ummknęły... te na podłodze też świetne oczywiście;) no i jaka ścieżka cudna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.08.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Znam ten ból kochana. Tylko So jest żłobkowa więc tylko jedna niedługa drzemka była w ciągu dnia i o 19:30 było zawsze lulu. U nas jak w zegarku wszystko. Za to wstawac się niestety nauczyła o 6 (tak ją budziłam od początku niemal jej życia). Myślałam, że jej tak zostanie, ale nadeszły cudne czasy i śpi nawet do ... 9. W te wakacje taka ogromna zmiana zaszła. Tylko że jak zawsze "miałam ją z głowy" o 20 tak teraz do 22 z nami siedzi . Hanka jak wiecie zawsze z nami do 22 siedziała, a w te wakacje zaczęła chodzić o 23 spać I to jakie afery są przed pójściem do wanny:sick: No wykończy nas:rotfl: Dobrze, że potem calutką noc do9.30-10.00 mamy ją z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Agusia buziaki :******* Magda Hania mnie nieustannie rozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.08.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aga szerokiej drogi, choć z tego co rozumiem to już chyba jesteś nad tym morzem? Wspaniałej pogody no i oczywiście udanego wypoczynku Piękne inspiracje i piękne te Twoje kafle łazienkowe. I przy okazji widać już jaka ta łazienka jest duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aga, i jak tam? Już urlopujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.08.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aga udanego wypoczynku z tego co mi wiadomo pogoda w Mielnie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aguś udanego urlopu:wiggle:mam nadzieję, że droga minęła spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aga pewnie zaczęła już się smażyć i wróci cała czekoladowahttp://www.matrax.net/forum/images/keny/jupii.gif Aguś śliczna kosteczka http://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.08.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Udanego wypoczynku, słoneczka i wesołej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.08.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Aga udanego wypoczynku z tego co mi wiadomo pogoda w Mielnie dopisuje zależy od pory dnia;) Agaaaa Wy jesteście w Mielnie??? ja stacjonuję w Unieściu:D parę dni nie zaglądałam i bym przegapiła, musimy się koniecznie spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.08.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Cześć kochani Witam wieczorową porą z nad morza Dziękuję kochane za zyczenia urlopowe Pogoda w sumie jest udana, bo słoneczko jest (nie tyle ile ja bym chciała ) ale na plażowanie z dziećmi i spacerki po mieście w sam raz Droga nad morze, bo to nią się najbardziej stresowałam, przebiegła nam sprawnie i bez żadnych niespodzianek . Chłopaki ładnie spały i grzecznie siedziały w fotelikach Ja już wprawnie opanowałam technikę wyprzedzania :lol2:nawet moja mam stwierdziła że w połowie drogi przestała hamować nogami i brzuchem . Nie powiem, byłam MEGA wykończona po przyjeździe, stres wyszedł okropnym bólem głowy . do tego jeszcze godzinne rozpakowywanie - dawno albo nigdy nie czułam takiego zmęczenia Ale drugi dzień spędzony calutki na plaży wynagrodził wszystko Jako jedyni mamy problem z podpięciem się do internetu, dlatego nie zaglądałam na forum Poza tym wiecie jak wyglądają wakacje z dziećmi, jak już jest chwila wytchnienia to się trzeba zrelaksować z procentami w rączce . Teraz klikam z laptopa kolegi i co chwilę muszę coś poprawiać Mordujące to strasznie Korzystamy z każdej chwili, dzieciaki są w siódmym niebie, mają tyle atrakcji że wieczorami padają Oskaro mi coś dziś podchorowa l - bol gardła i katar, ale mam nadzieję że jutro już to zwalczymy Igi z kolei zupełnie zgrezygnował nam ze słoiczków i je wszystko w kawałkach :o:o Od parówki przez kanapki z wędliną, przez normalne zupy po normalne obiadki - oczywiście wszystko w rozsądnych ilościach. Wprowadziłam mu tyle nowych rzeczy ile Oskarowi - alergikowi chyba przez rok Także ogólnie nasz wywczasik jest udany Pasie skrobnę zaraz privka Mam nadzieję że uda nam się spotkać Pozdrawiam wszystkich serdecznie i jestem strasznie ciekawa co u Was słychać dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.08.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ooo Aguś fajnie, ze do nas Skrobnęłaśświetnie, że dzieciaki tak dobrze zniosły podróż! no to urlopujcie się, relaksujcie wieczorami bo urlop nie bedzie trwał wiecznie;)ładuj akumulatorki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.08.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Gunia wypoczywaj i relaksuj sie na maksa Jak jeszcze bylam na miejscu tez co roku jezdzilam z chlopakami w tamte okolice ( Sarbinowo ) Mielismy stala kwatere u fajnych Gospodarzy i zawsze milo wspominam tamte wakacje Niestety ze mnie taki kierowca ze nie odwazylabym sie przejechac takiej trasy sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.08.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Aga - łykaj słonca ile sie da i ładuj akumulatorki na dalsze budowlane zadania. Do zobaczonka . Ps. ja nie potrzebuje urlopu zeby co wieczor z procentem w dłoni... Ale ja juz chyba gdzies pisałam ze nam tu jak na wczasach .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.08.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Aguś-dobrze,ze wpadłaś, tęskno za tobą. W Sarbinowie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.08.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Słońca moc . Odpoczywaj i wywal w cholerę lapka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.08.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Aga przede wszystkim słońca Ci życzę jak najwięcej bo niestety na polskim wybrzeżu nigdy go nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.08.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Udanego wypoczynku. Moja siostra wróciła wczoraj z Mielna zła jak osa bo przez 4 dni nie miała naprawdę ładnej słonecznej pogody. A my na Węgrzech mieliśmy ponad 30 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 08.08.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ja się chyba nigdy nie przekonam do wczasów nad polskim morzem Za to ślę moc życzeń odnośnie słonecznej pogody i na tyle spokojnego wypoczynku, na ile to możliwe... z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Mi też ciężko się przekonać do naszego morza, zawsze jak jestem to nie ma pogody Niemniej Aguś życzę Ci aby było słonecznie z lekkim wiaterkiem ale takim co by dzieci nie przeziębił a dawał uczucie odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts