pestka56 15.08.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 UPS, to jak marynarka warszawskiego kiziora. Wiecie taki z piosenki „...tańczy kizior ze swą cizią, z rudą Zośką ja, a Antoni na harmonii nam poleczkę gra...” Umpa, umpa... Mam dziś takie skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Hej Aguś Wpadłam jak po ogień, a jutro nie będę miała dostępu do laptopa, bo oddaję go informatykom:P Czerwonym fugom mówię nie:no: obawiam się, że znudzą Ci się szybciej niż myślisz:p Kolor 113 mamy na frontowym kamieniu i rzeczywiście na próbniku wydaje się ciemniejszy, a po położeniu jaśnieje. Mnie się ten odcień szarości bardzo podoba- kolorek następny to już jest ciemny antracyt. Baterie są absolutnie śliczne:o:o Uciekam, bo późno- miłego dzionka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.08.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Aga, ty jesteś najbardziej nieprzewidywalną osobą na fm:rotfl: staram się Nie wiem jaki będzie efekt... nie umiem sobie wyobrazić, ale chciałam tylko ostrzec przed efektem "kibelka na stacji benzynowej" (sprzed 10 lat) - z tym mi się to na pierwszy rzut kojarzy;)... ryzykowne zadanie przed Tobą, ale jak Cię znam - podołasz UPS, to jak marynarka warszawskiego kiziora. Wiecie taki z piosenki „...tańczy kizior ze swą cizią, z rudą Zośką ja, a Antoni na harmonii nam poleczkę gra...” Umpa, umpa... Mam dziś takie skojarzenia No ale macie skojarzenia dziewczyny, nie wytrzymam To Cię zmartwię Spirea ma: KLIK Ale do czerwonej mozaiki, to pasuje . - fajna ta wanna wyszła Bezpieczne posunięcie Ale faktem jest, że to dość niespotykany kolor. Do szarości może ciekawie wyglądać Najwyżej za jakiś czas wydłubiesz Kupię bo muszę się przekonać na własne oczy Aga, mam coś dla Cię Tadaam: hmmmmm, no ciekawe co powie Aga:) No Aga zrobiła oczy w słup Dzięki Dropku Przyznaję że dziwnie to wyszło Może dlatego że ten czerwony ma taki...hmmmmmmmm... nazwijmy to pastelowy odcień? Nie jest taki krwisty Kupię i zobaczę na żywo Hej Aguś Wpadłam jak po ogień, a jutro nie będę miała dostępu do laptopa, bo oddaję go informatykom:P Hej Mam nadzieję że szybko się uporają i wrócisz do nas raz dwa Czerwonym fugom mówię nie:no: obawiam się, że znudzą Ci się szybciej niż myślisz:p Jeśli wyjdzie dobrze to obiecuję że będzie mi się długo podobało Obiecywać będę musiała też J Kolor 113 mamy na frontowym kamieniu i rzeczywiście na próbniku wydaje się ciemniejszy, a po położeniu jaśnieje. Mnie się ten odcień szarości bardzo podoba- kolorek następny to już jest ciemny antracyt. A ja myślałam o którymś pomiędzy 110 a 113. Muszę szybko podjąc decyzję Baterie są absolutnie śliczne:o:o Uciekam, bo późno- miłego dzionka:hug: Dzięki za baterie I Tobie miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.08.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Aga, ty jesteś najbardziej nieprzewidywalną osobą na fm:rotfl: Czerwone fugi? No nie wytrzymam:lol2: Nie wiem jaki będzie efekt... nie umiem sobie wyobrazić, ale chciałam tylko ostrzec przed efektem "kibelka na stacji benzynowej" (sprzed 10 lat) - z tym mi się to na pierwszy rzut kojarzy;)... ryzykowne zadanie przed Tobą, ale jak Cię znam - podołasz Baterie PRZE-ŚLI-CZNE:yes: A kostka SUCHA faktycznie rewelacyjnie wygląda - już teraz wszystko rozumiem:) Bo byłam letko zdziwona tą żółcią Aga, zgadzam się z Magdą - baterie przepiękne, ale ten czerwony kolor fug do tak jasnych płytek?????? Poważnie tak zaszalejesz????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 o nie, te czerwone fugi są nieładne, mam podobne skojarzenia jak Magda, a Pestka to w ogóle dała czadu W tych kolorowych fugach ból jest taki, że kolory nie są nasycone tylko czerwony to taka ceglasta fuga z szaletu na dworcu zachodnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.08.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wiecie, gdzie jeszcze to połączenie kolorystyczne było sewgo czasu popularne??? W "Restauracjach" Mc'Donalds:lol2: - pamiętacie???:lol2: Aguś, sorki:hug: Mam nadzieję, że si nie gniewasz... ale naprawdę obawiam się tego pomysłu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja się boję, że tej czerwieni będzie zwyczajnie za dużo, że zrobi się chaos... (bo mówimy o tej ścianie z czerwonym grzejnikiem, czy nie?) Moim zdaniem cały jej urok polega właśnie na tym, że jest taka subtelna - tylko w dodatkach A przy tak małych płytkach tych fug będzie całe mnóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 16.08.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Piękne baterie! Odnośnie fug... Ja bym się nie odważyła, ale nie ocenię, póki nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.08.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 zarąbiste baterie, takie proste, nie bogate - piękne. Czerwona fuga ....bleeee.... cześć tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.08.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No, Aga mam nadzieję, że się nie obraziłaś na mnie. Sorry taki wieczór miałam. Fakt, że nie podoba mi się zaden kolor dołożony jako fuga do szarego, białego, czy czarnego. Lubię fugi stonowane, a tu taki atak, czysta agresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.08.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja zdecydowanie kontrastowym fugom mówię NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.08.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Aga fajne wakacje mieliście Synków masz jak malowanych Kostaka bomba!!! Płytki baardzo fajnie Aga ja chyba jeszcze niczego nie byłam u Ciebie tak pewna na "NIE" jak tej czerwonej fugi :sick: Zwykle Twoimi pomysłami i często niestandardowymi zestawieniami jestem zachwycona, uwielbiam to i myśle że masz do tego predyspozycje.... ale..... Dla mnie czerwona fuga bleeeeeeeeeeeee chyba ,ze do czerwonych płytek Łazienka będzie i już jest boska byle NIE Z TĄ FUGĄ No ale jak wspomniane wyżej , to Twoja łazienka i Twój domek więc wiadomo, moje zdanie można włożyć miedzy ksiązki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.08.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 kostki oggggrooomne ilości - bardzo fajnie wyszła, bateria piękna , czerownoj...a fuga-nie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 niech spróbuję dziewczyna, może nam potem wszystkim Bo na zdjęciu nie czerwona fuga ino łososiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Śliczne baterie a moja ciągle jeszcze nie przyszła Miałam takie same rozterki z fugą do małego WC nic mi tam nie pasowało i w końcu też stanęło na niestandardowej opcji mam nadzieję że wyjdzie fajnie. A Twój szalony czerwony kolorek... hmm poczekamy i zobaczymy jak wyjdzie na próbce może uda Ci się dopasować ładną czerwień, bo ta z fotki Drop jakoś mało intensywna. Ja osobiście mam odczucia jak Drop wydaje mi się, że przy takim małym formacie płytek tej czerwieni fugowej może wyjść za dużo i obawiała bym się czy nie przytłoczy to i nie zepchnie na drugi plan pozostałych dekoracyjnych elementów w łazience czyli czerwonych półeczek i ślicznej mozaiki pod prysznicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.08.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Sharlot jednak nie zaszaleję , nie tym razem Venusku z tymi odcieniami czerwonych fug się zgadzam , obejrzałam dziś kilka i większość jest właśnie, taka ceglana, albo mdła Znalazłam jedną łądną krwistą żywą - z mapei ale epoksydową i za 3 kg wiaderko aż 140 zł - także już ten argument jest zdecydowanie za nie - dać za fugę na tą małą ściankę 300 zł - zdecydowanie NIE Venusku Magdo dziś szalet i mcdonald mnie jeszcze bardziej odstraszył Ale wizki od pani P przekonały mnie ostatecznie że to zły pomysł Mirelko cześć A fuga dobrze nazwana, wyszło by bleee Pesteczko no coś Ty nie obraziłam się uśmiałam się tylko Zaraz na wizce zobaczysz że to tak jak napisałaś atak na piękno Alu w tym wypadku masz rację Ale, ale ta fuga cały czas mnie intryguje Karolinko dzięki za moich chłopaczków i kostkę Co do fugi po to Was mam , żebyście mi otwierały oczy i pomagały w tych wszystkich ciężkich wyborach wykończeniowo - budowlanych Także zawsze proszę prosto z mostu bo dzięki temu uniknę wielu wpadek . W końcu to mój pierwszy dom i jedyny , więc chciałabym żeby był idealny (w miarę możliwości) i żeby nas cieszył a nie drażnił złymi wyborami Mróweczko dzięki za kostkę, baterie i opinię o fudze Natalko ja to może bym i spróbowała, ale cena za worek fajnej czerwonej fugi w ładnym kolorze za drogi na takie zabawy Będę zaskakiwać czym innym Cześć Two O jakim kolorze mówisz do swojej łazienki? Coś chyba nie zarejestrowałam A co do czerwonej masz rację Wizki chyba oddają to o czym piszesz Dzięki dziewczyny za te fugowe opinie Wszystkie na NIE I mój ostateczny głosik na nie W końcu zadzwoniłam do mojej pani P czy nie zrobi mi wizualki z tą nieszczęsną czerwoną fugą. Zobaczyłam i od razu mi przeszło Same zobaczcie Wiem że wizualka tego nie odda do końca, bo czerwień z fug włazi na płytki odbija się na nich zmieniając ich kolor. W realu nie było by tego (chyba ) Ale nie przekonamy się już o tym Przynajmniej miałyście ze mną i z moja czerwoną fugą trochę radości http://i1.fmix.pl/fmi2426/adb47859002b8603502cfff0 http://i3.fmix.pl/fmi129/a8ae2b240022ccf5502d0008 Pani dodała jeszcze od siebie wersje z innymi fugami http://i1.fmix.pl/fmi973/94dd90d2000788a6502d0023 http://i2.fmix.pl/fmi460/fbf57a34001519f0502d0037 i bonusik z czarną http://i3.fmix.pl/fmi1292/083e8dc100242ca2502d0055 Ja dalej nie wiem co dać :confused::confused::confused: BIAŁĄ CZY SZARĄ Dodam że na pozostałych płytkach biała wyszła super Mam nadzieję że po zaimpregnowaniu nie będę miała z nią kłopotów o jakich niektóre z Was piszą Póki co mnie bardzo ale to bardzo się podoba http://i3.fmix.pl/fmi2806/ae24606200078b5f502d408b http://i2.fmix.pl/fmi991/d063741e002bb4bd502d40b4 http://i2.fmix.pl/fmi2970/19fd7e8a001601e3502d40ed http://i1.fmix.pl/fmi2333/475e1d9f001deaf7502d4113 ========================== Z załatwionych spraw, mam jedną ważną, odkładaną,przesuwaną Długo nie mogłam się dodzwonić do kościoła, a nie mam tam po drodze, dziś dodzwoniłam się od razu umówiłam z księdzem na popołudnie i zapisałam wreszcie termin chrztu Także 23 września mamy imprezę , mam nadzieję że wstrzelimy się w pogodę Jutro spróbuję do tego dobrać lokalik na imprezkę Zaraz zmykam więc dobrej nocki Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Białe fugi z białymi płytkami wyszły świetnie a do szarych też wybrała bym jasną ale może nie białą tylko następną w kolejności, leciutko szarą tak żeby się zbyt mocno nie odcinała. Edit: cofnęłam się stronę wstecz i widzę że już próbowałaś jasnej szarości do tej płytki i słabo wyszło w takim razie jednak głosuję na białą Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ufffffffffffff Biała wyszła bosko, bo na białych płytkach Na szarych dałabym szarą i już... nie ma się nad czym zastanawiać Od Twojej pani P. stanowczo najlepiej wygląda pierwsza z bonusowych wizualek (ta zaraz po czerwonej;)) - i tego bym się trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 taka fuga wg mnie pasuje jak ta lalahttp://i1.fmix.pl/fmi973/94dd90d2000788a6502d0023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ufffffffffffff Biała wyszła bosko, bo na białych płytkach Na szarych dałabym szarą i już... nie ma się nad czym zastanawiać Od Twojej pani P. stanowczo najlepiej wygląda pierwsza z bonusowych wizualek (ta zaraz po czerwonej;)) - i tego bym się trzymała Ja sie pod Magdą podpisuję obydwoma ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts