Ruby 16.08.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja też się podpisuję pod Magdą: 1) uffff 2) biała wyszła ekstra! 3) do szarych dałabym fugę szarą, jak najbardziej zbliżoną lub ciutkę jaśniejszą. Może zerknij na firmę Atlas. Ja mam jaśniutko szarą z tej firmy i jestem zadowolona, kolorek ładny i jak na próbniku. Nie wiem jak z jakością w porównaniu do mapei. PS. Kibicuję na bieżąco, tylko coś mało się odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.08.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Szara koniecznie. Może być ciemniejsza o ton lub 2, albo jaśniejsza. Pani P dobrze pokazała, że ta czerwona fuga będzie się odbijać robić poświatę. Każdy kontrastowy kolor w kombinacji z błyszczącym tak działa. Rozmazane lusterko Admete jakbyś chciała zrobić łazienkę opartą o dowcip, mogłabyś tę fugę in red dać. A na ścianie obok tapetę czarno białą – tę scenkę, którą opisałam. Czemu nie, jak się bawić to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.08.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja też za szarą. Za dużo się będzie działo. Szara stworzy takie ładne tło dla czerwonych elementów. Z białymi fugami to tło będzie się za bardzo wychylać. A ma siedzieć cicho . Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja też jestem za fugą w kolorze płytek z białą jest bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Two Magda Natalko Alu Ruby pestko mirelko Venusku - dzięki za głosik Wybrana szara fuga Na efekty jednak poczekamy, bo Marcin wyjeżdża na 2 tygodnie, więc wszystkie prace łazienkowe staną na ten czas Za to od poniedziałku wraca drugi Marcin (wreszcie ) i ruszą prace nad ścianami ło matko ,Aga myślałam ,że na zawał zejdę ,jak zobaczyłam tą czerwoną fugę .Dobrze ,że już Ci przeszło ,waryjacie To tak żeby nie było u mnie nudno PS. Kibicuję na bieżąco, tylko coś mało się odzywam Ruby cieszę się że zaglądasz nawet tylko cichaczem ============================ A ja dzisiaj cały czas jaki mogłam spędzić przy komputerze spędziłam w poszukiwaniu placu zabaw i domków dla dzieci Nadrabiając wątek Anetki natknęłam się na fantastyczny domek w podanym linku przez Ane3kę Jeśłi dobrze doczytałam Anetka też taki planuje. Jestem już po wstępnych rozmowach z firmą która je wykonuje I zakochałam się. Żeby nie było, że szukam go dla siebie (po części pewnie trochę tak jest ), mój Oskar uwielbia wszelakie domki i wiem że taki domek będzie w 100% wykorzystany Oto domek http://srvimg17.tablica.pl/images_tablicapl/13713841_1_644x461_domek-ogrodowy-dla-dziecka-domki-letniskowe-drewutnie-altany-wroclaw_rev003.jpg Na działce obczaiłam miejsce na niego i obgadałam z panem od ogrodu podłoże na którym ma stanąć. Zdecydujemy o wymiarach i zobaczymy kiedy się takiego dorobimy. Nie wiem czy zdążymy w tym roku bo szkoda żeby stał całą zimę i się niszczył Ale dokładne wymiary i miejsce muszą być ustalone już w przyszłym tygodniu zanim panowie zaczną robić nawodnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 W internecie jak wiecie jest tego mnóstwo, ładnych, ciekawych mniej praktycznych ale jakże bajkowych...... Mam weekend żeby ostatecznie zdecydować, wybrać domek i odpowiednio przygotować na niego miejsce Ten mi się jeszcze strasznie spodobał - taki trochę fikuśny http://static.e-ogrodek.pl/articles/9041f_ogrodek-zdjecia_1_png_drewniane-domki-dla-dzieci_main.jpg Pomogłybyście mi go zlokalizować? Bo albo ja śłepa jestem, albo nie ma tam podanej strony skąd ten domek jest Klikając w obrazek przejdziemy do strony gdzie znalazłam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.08.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ten mi się jeszcze strasznie spodobał - taki trochę fikuśny Proszę: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Proszę: KLIK Rany dzięki Szkoda że nie u nas Mamy tam rodzinę ale chyba raczej mi go nie przywiozą na przyczepce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ten by mi pasował do moich kółek http://hometrade.dk/User_files/L/786b41bbe4b18996bcd821bfdd86d8a0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jak już tak wklejam to jeszcze Wam coś pokażę http://artefakty.org/pl/sites/default/files/imagecache/800p/obrazki/drewniany_plac_zabaw_wiazowna_15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.08.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Rany dzięki Szkoda że nie u nas Mamy tam rodzinę ale chyba raczej mi go nie przywiozą na przyczepce A jakby tak kilka razy obrócili tą przyczepką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 A jakby tak kilka razy obrócili tą przyczepką? Do przyszłego roku włącznie , może by się wyrobili Gdyby był składany to może i było by to wykonalne Ja od razu pomyślałam że on jest w całości, bo ten domek który wkleiłam jako pierwszy jest składany u nich i przewożony w całości tylko dach jest osobno Tylko J kręci nosem na to że on jest w "powietrzu" - a to cały jego urok Nic nie będziemy kombinować, bo zaraz od J po głowie dostanę. Siedzę TUTAJ - mają niesamowite drewniane realizacje :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Właśnie rozmawiam z J o kolorach elewacji. Przyniósł mi próbnik w którym dosłownie jeden kolor się nadaje Także zadowolona wybrałam i cieszę się że problem z głowy , przed chwilą się przyznał że ma resztę próbników pracy gdzie jest srylion kolorów i że specjalnie wziął tylko ten w którym jest ta jedna pasująca próbka żebym nie marudziła i nie wybierała miesiąc Ja oczywiście chcę pozostałe próbniki do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Admete, to ja jak zwykle... kij w mrowisko Kupiłam dziś 8-my numer DIY Majster, a tam 5 stron z domkami na drzewie nawet z rysunkami jak zrobić. http://www.salonmeblowy.net.pl/akt,0,124/kilka-porad-jak-zbudowac-domek-na-drzewie-.ehtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.08.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) przed chwilą się przyznał że ma resztę próbników pracy gdzie jest srylion kolorów i że specjalnie wziął tylko ten w którym jest ta jedna pasująca próbka żebym nie marudziła i nie wybierała miesiąc Naiwny Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Admete, to ja jak zwykle... kij w mrowisko Kupiłam dziś 8-my numer DIY Majster, a tam 5 stron z domkami na drzewie nawet z rysunkami jak zrobić. http://www.salonmeblowy.net.pl/akt,0,124/kilka-porad-jak-zbudowac-domek-na-drzewie-.ehtml [ATTACH=CONFIG]131748[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]131751[/ATTACH] Domek na drzewie byłby IDEALNY - to byłaby dopiero frajda dla maluchów ale nie mamy drzewa na działce Ten pierwszy jest niesamowity - jak co najmniej domek dla gości Naiwny :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jakie superowe te domki śliczne. Pora się o jakieś małe baby postarać bo głupio będzie kupować domek dla futrzaka Ta pierwsza willa na drzewie też niesamowita ale teraz rzadko kto ma od razu na działce drzewko pod jakąkolwiek chatkę, Trzeba zachować pomysł dla wnuków i już teraz zaplanować jakiś dąb w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja myślę już o domku dla wnuków, a u mnie największe drzewa to brzozy i dwie wierzby. Niezbyt jest na czym oprzeć. W tym Majstrze jest domek nasadzony na ścięte drzewo Zastanawiam się, czy w tartaku nie dałoby się dogadać, kupić szeroki pień i wkopać go solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.08.2012 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Jakie superowe te domki śliczne. Pora się o jakieś małe baby postarać yhmmmmmmmmmmmm bo głupio będzie kupować domek dla futrzaka Ta pierwsza willa na drzewie też niesamowita ale teraz rzadko kto ma od razu na działce drzewko pod jakąkolwiek chatkę, Trzeba zachować pomysł dla wnuków i już teraz zaplanować jakiś dąb w ogrodzie No właśnie a ja nie planuję nic wyższego niż 1,5 no może z 2 metry. Także domek na drzewie odpada -chyba że w lesie im zrobimy - albo sami sobie zrobią - kto to wie jakie będą mieli zapędy i umiejętności. Jak po tacie to nic z tego Ja myślę już o domku dla wnuków, a u mnie największe drzewa to brzozy i dwie wierzby. Niezbyt jest na czym oprzeć. W tym Majstrze jest domek nasadzony na ścięte drzewo [ATTACH=CONFIG]131771[/ATTACH] Zastanawiam się, czy w tartaku nie dałoby się dogadać, kupić szeroki pień i wkopać go solidnie Też ciekawy , myślę że taki pień da się skombinować ale nie ma to jak rozłożysta korona drzewa, domek ukryty w liściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.08.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Jak po tacie to nic z tego Pozostaje mieć nadzieję, że się w mamusię wdadzą Mój mąż też nie ten tego do robót manualnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts