admete 20.08.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Chciałam tylko nadmienić, że ta Dziewczyna na zjeżdżalni wygląda jak starsza siostra maluszka siedzącego obok No coś Ty, nie żartuj Ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 20.08.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Aguś a może jakiś stolarz zrobi ci wymarzony domek w lepszej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 20 tyś. za plac zabaw :jawdrop: Jak chcesz to napisz mi co byś chciała mieć w tym placu zabaw, spytam stolarza u nas, ile by wziął za coś takiego A po sadzonki chętnie się zgłoszę, będzie okazja do wypicia wspólnej kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.08.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Noooooooooooooooooooo Fajna cena nie ? Najśmieszniejsze że najpierw sobie z panem pogadałam, bardzo miło i rzeczowo zresztą Już rozmawialiśmy co i jak i gdzie i dopiero na koniec zapytałam o cenę Ola ja się zastanawiam czy nie zadzwonić jutro i nie zapytać dlaczego to takie drogie, bo jak usłyszałam cenę to mowę mi odjęło Magda domek to póki co będę rozważała - ten skandynawski - tylko w mniej skandynawskich kolorach - bo tam cena jest ok 2 tyś - więc myślę że jak za taki domek to nie znajdzie się nic ładniejszego taniej, no chyba że znajdę stolarza co zrobi mi i plac zabaw i domek Maju ten pierwszy plac zabaw jest super - tylko ja chcę z dwoma huśtawkami. Wiadomo że nie musi być jota w jotę taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Aguś ,czy ja dobrze czytam o jakiś plamach na marmurowych parapetach? Podpytaj pana o ten specyfik ,bo u mnie tez plamy występują po kwaszeniu ogórków:D:Da raczej po ukwaszonej wodzie....szlag mnie trafia bo marmur się w niektórych miejscach zmatowił ,a ja głupia myślałam ,że parapety mam piękne na wieki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 O Bosze ,20 tyś. za plac zabaw ..............rzucam pracę i zabieram się za ich produkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.08.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Nowe Fotki :popcorn::D 20 tys za plac zabaw:jawdrop: To ja chyba mojemu synowi przyczepię oponę do drzewa a ze starej rynny zrobię mu ślizgawkę :yes::D:D:p:p Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Oj, cena rzeczywiście zabójcza Aguś, popatrz też w marketach i lokalnych firmach . Może coś ciekawego się trafi. Tak na szybko Ci coś znalazłam: KLIK. Troszku tańsze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 hej Agus rozumiem, że nie masz drobnych dlatego szukasz innego placu zabaw Niesamowite! Czy to ktoś w ogóle kupuje ??!! Jak czytam te ceny to jestem coraz bardziej wdzięczna swojemu stolarzowi za ten, który wykonał dla mnie. Ale powiem Ci w sekrecie, że młoda szalała pierwszy tydzień na nim, teraz musze ja namawiać Może to kwestia braku odpowiedniego towarzystwa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.08.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ależ tu bajkowo-kwiatowo sie zrobiło...tak szybciochem nadrobiłam, już nawet nie pamiętam który to ten pierwszy domek:oops:Admete, ty perfekcjonistka w każdym calu - na pewno znajdziesz domek idealny w atrakcyjnej cenie:yes: a pan co zaśpiewał sobie 20K , to chyba z księżyca spadł http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.08.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 hey Aga ale ci zaśpiewali za ten domek ja dałam według mnie bardzo rozsądne pieniążki i jesteśmy póki co zadowoleni z naszego placu zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Widzę, że masz szczęście do kosmicznych wycen Buziaki wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.08.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 . Ale powiem Ci w sekrecie, że młoda szalała pierwszy tydzień na nim, teraz musze ja namawiać Może to kwestia braku odpowiedniego towarzystwa???? U nas to samo - pisałam o basenie i o trampolinie. Trampolina nawet mniejsza jest atrakcyjniejsza gdzieś na placu zabaw niż nasza w ogrodzie . Aguś - szykujecie się na wrzesień ? W pierwszy i drugi weekend robimy urodziny P. Ale potem... zapraszamy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.08.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Ale powiem Ci w sekrecie, że młoda szalała pierwszy tydzień na nim, teraz musze ja namawiać Może to kwestia braku odpowiedniego towarzystwa???? U nas to samo - pisałam o basenie i o trampolinie. Trampolina nawet mniejsza jest atrakcyjniejsza gdzieś na placu zabaw niż nasza w ogrodzie Dlatego ja bardzo sceptycznie podchodzę do tych pomysłów z placami zabaw domkami itd, nie warto na to wydawać duzych pieniedzy. Plac zabaw oczywiście bedzie świetnie słuzył małym gościom, ale gospodarzom znudzi sie po kilku dniach taka jest prawda Mi uwielbiał skakac na balonie na plazy spedzał tam mnóstwo czasu, szczególnie jako dwu trzyletni chlopiec, więc nabyliśmy mu trampolinę, ale to nie bylo to, po tygodniu używana była tylko wowczas jak przychodziły do nas dzieci. Na szczęscie udało mi się ją sprzedać na allegro, bo generalnie moje dziecko wcale nie lubiło zapraszac dzieci do ogródka, wolało chodzić na plażę Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.08.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Aga,napisz mi ,jaką masz szerokość ścieżek w ogrodzie.....plizzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.08.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Wow ale drogie te domki to ja jednak zdecyduje się na taki dla ptaków a szerokość ścieżek też z chęcią poznam przyda się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.08.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Aguś ,czy ja dobrze czytam o jakiś plamach na marmurowych parapetach? Podpytaj pana o ten specyfik ,bo u mnie tez plamy występują po kwaszeniu ogórków:D:Da raczej po ukwaszonej wodzie....szlag mnie trafia bo marmur się w niektórych miejscach zmatowił ,a ja głupia myślałam ,że parapety mam piękne na wieki:D Beatko plamy na marmurze to niestety cięzki temat Mam ten specyfik na budowie to spiszę nazwę i Ci podam wieczorem. Zobaczymy jak te moje plamy dzisiaj będą wyglądały - więc z czystym sumieniem będę mogła Ci go polecić lub nie ============================= Nowe Fotki :popcorn::D Mam nadzieję że po mojej popołudniowej wizycie będę miała Wam już co pokazać 20 tys za plac zabaw:jawdrop: To ja chyba mojemu synowi przyczepię oponę do drzewa a ze starej rynny zrobię mu ślizgawkę :yes::D:D:p:p Pozdrawiam:bye: No kiepska sprawa z tym moim placem . Twój pomysł całkiem niezły, a ile oszczędności =================================== Oj, cena rzeczywiście zabójcza Aguś, popatrz też w marketach i lokalnych firmach . Może coś ciekawego się trafi. Tak na szybko Ci coś znalazłam: KLIK. Troszku tańsze są Dzięki za linka Ja dzisiaj przejrzałam wszystko na allegro i trochę sklepów w internecie - ale po tamtych realizacjach nic mi się nie podoba. Wybredna jestem co? Ale prawdą jest że te co wkleiłam są inne od wszystkich, mają obłe kształty i widać że są solidnie wykonane. Szukam dalej.......... ========================== hej Agus rozumiem, że nie masz drobnych dlatego szukasz innego placu zabaw Niesamowite! Czy to ktoś w ogóle kupuje ??!! Jak czytam te ceny to jestem coraz bardziej wdzięczna swojemu stolarzowi za ten, który wykonał dla mnie. Ale powiem Ci w sekrecie, że młoda szalała pierwszy tydzień na nim, teraz musze ja namawiać Zdaję sobie sprawę żę nie będą tam się bawić dzień w dzień Ale mamy mnóstwo znajomych z dziećmi, także w weekendy gdy się będziemy spotykać,taki plac zabaw będzie wykorzystany w 100%. Myślę też że jeśli będzie w nim trochę sprawnościowych elementów - dwóch chłopaków spędzi tam trochę czasu. Może to kwestia braku odpowiedniego towarzystwa???? No jak nic muszę do Ciebie przyjechać z moimi łobuzami ================================ Ależ tu bajkowo-kwiatowo sie zrobiło...tak szybciochem nadrobiłam, już nawet nie pamiętam który to ten pierwszy domek:oops: Admete, ty perfekcjonistka w każdym calu - na pewno znajdziesz domek idealny w atrakcyjnej cenie:yes: a pan co zaśpiewał sobie 20K , to chyba z księżyca spadł http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r010.gif Domek ten w stylu skandynawskim z tym tarasikiem z przodu. Cena za plac zabaw ============================ hey Aga ale ci zaśpiewali za ten domek ja dałam według mnie bardzo rozsądne pieniążki i jesteśmy póki co zadowoleni z naszego placu zabaw Cena jest za plac zabaw A napisz mi jak będziesz miała chwilkę, ile zapłaciłaś za swój plac? ======================== Widzę, że masz szczęście do kosmicznych wycen Buziaki wieczorne Mam dar do wyszukiwania cenowych perełek =============================== U nas to samo - pisałam o basenie i o trampolinie. Trampolina nawet mniejsza jest atrakcyjniejsza gdzieś na placu zabaw niż nasza w ogrodzie . Aguś - szykujecie się na wrzesień ? W pierwszy i drugi weekend robimy urodziny P. Ale potem... zapraszamy:). Jeśli chodzi o wyjazd, to nam pasowałoby 7 i 14 - czyli wychodzi że możemy się szykować na 14 23 ustaliłam chrzciny Igiego. =========================== Dlatego ja bardzo sceptycznie podchodzę do tych pomysłów z placami zabaw domkami itd, nie warto na to wydawać duzych pieniedzy. Plac zabaw oczywiście bedzie świetnie słuzył małym gościom, ale gospodarzom znudzi sie po kilku dniach taka jest prawda Mi uwielbiał skakac na balonie na plazy spedzał tam mnóstwo czasu, szczególnie jako dwu trzyletni chlopiec, więc nabyliśmy mu trampolinę, ale to nie bylo to, po tygodniu używana była tylko wowczas jak przychodziły do nas dzieci. Na szczęscie udało mi się ją sprzedać na allegro, bo generalnie moje dziecko wcale nie lubiło zapraszac dzieci do ogródka, wolało chodzić na plażę Ja póki co zaryzykuję, kupię te wszystkie sprzęty A potem jak piszesz sprzedam na allegro,albo jak wszystkie rzeczy pójdzie dla dzieci młodszego brata J. =============================== Aga,napisz mi ,jaką masz szerokość ścieżek w ogrodzie.....plizzzzzz edit bo wcześniej się pomyliłam Beatko ścieżka ma 87 cm Wow ale drogie te domki to ja jednak zdecyduje się na taki dla ptaków a szerokość ścieżek też z chęcią poznam przyda się na przyszłość. Dobre te domki Szerokość ścieżki 87 cm Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Oj, Dziewczyny czy to już taka reguła, że fachowcy nie informują, albo wręcz puszczają klienta samopas. Mam w łazience trawertyn. Zanim go kupiłam wiedząc to i owo o kamieniu z racji archeologicznych korzeni, przetrzepałam literaturę także w necie.Znalazłam firmę Roberlo specjalizującą się w materiałach do obróbki kamienia.http://www.roberlo.com/POLECAM wszystkim, którzy chcą mieć blaty, podłogi, ściany z kamienia szlachetnego profesjonalny specyfik o nazwie Protec.Tworzy on warstwę ochronną na marmurach i granitach używanych w kuchniach, barach itp. Warstwa zabezpiecza przed zaplamieniem powierzchni. Skutecznie ochroni m. in. przed olejem, winem, napojami na bazie coli, cytryną i ługiem. Nie zmienia koloru ani połysku kamienia. Mogę polecić, bo sama ich produktami się posłużyłam do zabezpieczenia surowego trawertynuKupiłam tu http://www.kam-chemia.com.pl/ofertar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.08.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja póki co zaryzykuję, kupię te wszystkie sprzęty http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif A potem jak piszesz sprzedam na allegro,albo jak wszystkie rzeczy pójdzie dla dzieci młodszego brata J. Ja nie mówię, żeby nie kupować w ogóle, tylko nie należy szaleć z ceną za 20 tysięcy, która sama zresztą oflagowałaś. Huśtawka drabinki muszą być, a domek jak ktoś jest jego zwolennikiem, cóż musisz kupić bo potem będziesz żałowała , może akurat Twoi chłopcy będą się chcieli w nim bawić, więc przynajmniej należy spróbować I jeszcze jedno bardzo ważne, jak się do czegoś przekonanym to należy sie tego trzymać, w przeciwnym wypadku zawsze będziesz żałowała, że nie zrobiłaś tak jak chciałaś Swoja drogą nasza koncepcja może się nam później nie podobać, ale to już inna historia Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.08.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Beatko plamy na marmurze to niestety cięzki temat Mam ten specyfik na budowie to spiszę nazwę i Ci podam wieczorem. Zobaczymy jak te moje plamy dzisiaj będą wyglądały - więc z czystym sumieniem będę mogła Ci go polecić lub nie Ciekawa jestem efektu ,bo ja już próbowałam wieloma specyfikami i może trochę pomogło.ale i tak plamy sa widoczne,co mnie doprowadza do szału.Na jednym z parapetów zauważyłam je tuż po wprowadzeniu,,jakiś mądry pracownik musiał rozlać chyba sok,,a w kuchni zafundowałam je sobie sama rozlewając wodę od kwaszonych ogórków,Ktoś kiedyś mi powiedział,że najlepiej było by je jeszcze przeszlifować i dopiero potraktować jakimś impregnatem...jak już nic nie pomoże to pewnie zaproszę kamieniarza ,ale przypuszczam ,ze znowu pył będzie wszechobecny,,może przy kolejnym remoncie:D edit bo wcześniej się pomyliłam Beatko ścieżka ma 87 cm :yes:tak myślałam ,... te 67 wydawały mi się za wąskie:Dtak chciałam skonsultować ,bo mój wykonawca zaproponował mi metrowe.. pestko ,a ten twój specyfik to jest taki typowy impregnat ,czy też niweluje plamy już istniejące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts