Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

A teraz moje pytanie czy będą w ogóle pasowały :lol2:

Hej Aguś, nie obraź się, ale moim zdaniem płytki nie bardzo będą pasowały:no: Tzn wszystko można do wszystkiego podciągnąć, ale myślałam, ze Twoja łazienka zmierza w innym kierunku.:confused: Te plytki, to klasyka, a Twoje łazienki są bardziej szalone:lol2: Tak myślę i uciekam, żeby nie oberwać:hug::D

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Maju :bye:

Fajnie że już jesteś :)

Pesteczko otodom ma jakąś przerwę techniczną, sprawdzę później co tam znalazłaś bo ciekawa jestem http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif jakie cudeńko się tam kryje

Aga bilasn łazienkowy taki :) - 1 szalona

2 - dziecięca - kolorowa

3 - właśnie ta klasyczna, dosłownie z nutką nowoczesności - ale jak Ty nie widzisz klasyki to licho mi wyszło :lol2:

(ale na tych wizualkach ro faktycznie kiepsko widać :sick:)

======================================

A ja chyba cofnę moje wczorajsze pytanie o łazienkę, bo biel tych nowych płytek nie jest taka czysto biała jak moje podłogowe :cry:

Pozwolę sobie wkleić linka do łazienki iskanki o tutaj, chociaż korci mnie jechać żeby porównać te dwa odcienie :(

J oczywiście na nie (on nie jest za jeżdżeniem po całej Polsce w poszukiwaniu idealnej płytki, w idealnym odcieniu, w idealnym kolorze, z idealnym lappato :p - jak to już się zdarzyło kilka razy :p)

Także chyba będę musiała cierpliwie czekać na te moje płytki i robić łazienkę tuż przed przeprowadzką :sick:

Ha ,jaki ten świat mały :lol:,do Nysy chodziłam do szkoły :yes: fakt miasto piękne ,nazywane Śląskim Rzymem :yes:,a w Głuchołazach (zresztą to już rzut kamieniem)parę razy w roku ,bywałam na zgrupowaniach ,bo trenowałam biegi długodystansowe ,a tam przez te górki ,były idealne warunki :yes:

I zgadzam się ,że opolskie to piękne okolice :cool:.Czyste ,zadbane (nawet w malutkich wioskach są wszędzie chodniki ,etc.).:yes:

Pozdrawiam :bye:

:(:no:

Znam troche te okolice...jak mieszkałam na południu to w wolne weekendy śmigaliśmy autostradą w tamte rejony ;)jest ślicznie...strasznie urzekł mnie zamek w Mosznej..jest tam cudownie i leniwie...w ogrodach zamkowych mozna spedzic cudowne i leniwe popołudnie...:cool:

To ja w telegraficznym skrócie:

Drzwi marynarskie super, bardzo oryginalne:yes:

Płytki hmm... Ja bym chyba czekała, szkoda by mi było rezygnować z fajnej koncepcji :) Macie gotową już jedną łazienkę więc będzie gdzie się myć po przeprowadzce :)

Ogród i murki piękne, wszystko nabiera kształtu a w przyszłym roku będziecie mieli do tego piękną zieleń :wiggle: zazdroszczę ;)

Krzesła droooogie ;) ale na pewno znajdziesz coś równie oryginalnego :yes:

Olu skibusiu Aniu Two - ok girls :yes: już nie kombinuję i grzecznie czekam na dostawę ;) :p

dziękuję :)

Nie byłam dziś na budowie, ale mam dane :lol:

Całe kółko ma 37 cm, sama szyba 30 cm średnicy.

Aga wysyłam Ci krzesła do jadalni - podobne do ghostów ale bardziej moim zdaniem do was pasujące :) no i duuuuużo tańsze niż te za 1800 :)

GMAIL!

Są świetne :o :o :o

A cena :jawdrop:

Zaraz pokazuję J a jutro dzwonię czy mają więcej sztuk (pisze że tak :lol:)

Mogłyby mieć też tapicerowane oparcie - to tak dla wygody - ale kształt i obicie siedziska i nawet kolor baaaaaaaaaaaaaardzo mi się podobają :yes:)

Dzięki Justynko :hug:

Ps a ja siedzę z doskoku u Ciebie przez cały dzień i nie mogę nadrobić :p

To ja w telegraficznym skrócie:

Drzwi marynarskie super, bardzo oryginalne:yes:

Mają w sobie coś co wywołuje uśmiech na twarzy :)

A do tego są w fajnym szarym kolorze, na próbniku ten kolor był prawie biały :o

Ogród i murki piękne, wszystko nabiera kształtu a w przyszłym roku będziecie mieli do tego piękną zieleń :wiggle: zazdroszczę ;)

Dzięki kochana :)

Pomalutku i i Wy wprowadzicie w życie Wasz fantastyczny plan na ogród :yes:

Krzesła droooogie ;) ale na pewno znajdziesz coś równie oryginalnego :yes:

Dzięki Venusce mam już coś na oku :wiggle:

Olu to poprosimy o zdjęcia :)

O tym samym pomyślałam :lol2:

========================

Ja dziś szukając krzeseł znalazłam kinkiety, które gdyby tylko były pojedyncze pasowały by mi do góry na hol pod okno balkonowe.

Także mam prośbę jak wpadnie Wam coś podobnego w oko pleeees o cynk :)

Chromowane, podstawa jest pół kulką - pasowały by idealnie :rolleyes:

http://i1.fmix.pl/fmi2416/bc59194000240083503fb529

I takie

http://i3.fmix.pl/fmi1971/ebe271a80024f9f4503fb578

Lampy stąd

----------------------------------

Dzisiaj próbowałam przekonać mojego J żeby kupić takie krzesła do jadalni które docelowo poszły by do altany................ale się nie udało :p

Nie wiem czy to dobrze czy źle ;)

Ostatnio miewam dziwne pomysły :o

Nie wiem czy się siebie bać czy co???

http://i1.fmix.pl/fmi2048/153075c60005b8e0503fbb99

Te mi się bardzo podobają - wiadomo - ala ludwiki (Venusko Ty mnie zaraziłaś takimi krzesłami) tylko kolor już by na taras nie pasował ;)

a w salonie liczba 12 trochę by przytłoczyła :lol2:

http://i3.fmix.pl/fmi2483/c6b2bc7e001d2dcb503fbc4e

Tak mi się podoba że gdzieś bym sobie je postawiła :rolleyes:

Krzesła tak jak kinkiety z tego samego sklepu

Nie będę Adze wątku zaśmiecać :no:,ale przy jakiejś tam okazji wrzucę u siebie :yes:,oczywiście takie ,na których bardziej widać zamek ,niż nas :lol2:

Ja z chęcią pooglądam :lol:

Aga a w holu to czerwone? :) :cool:

Kochana jak Ty chcesz mieć i siedzisko i oparcie tapicerowane to przejrzyj galerię Joliśki, ona ma bardzo ładne i z tego co pamiętam tanie takie właśnie krzesła :)

Myślałam o holu :yes:

Szkoda że do małej łazienki nie wlezie :lol2:

Dzięki za info w sprawie krzeseł - mam szukać jednak tapicerowanych ;)

Zobaczyłam taką lampę i mi się skojarzyła natychmiast z Twoim kolorowym domem :)

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/469/1237469/product/lampa-wiszaca-abazury,big.jpg

I ta też :)

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/467/1237467/product/lampa-wiszaca-firework,big.jpg