agawi74 29.08.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A teraz moje pytanie czy będą w ogóle pasowały Hej Aguś, nie obraź się, ale moim zdaniem płytki nie bardzo będą pasowały:no: Tzn wszystko można do wszystkiego podciągnąć, ale myślałam, ze Twoja łazienka zmierza w innym kierunku. Te plytki, to klasyka, a Twoje łazienki są bardziej szalone:lol2: Tak myślę i uciekam, żeby nie oberwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.08.2012 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Cześć Maju Fajnie że już jesteś Pesteczko otodom ma jakąś przerwę techniczną, sprawdzę później co tam znalazłaś bo ciekawa jestem http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif jakie cudeńko się tam kryje Aga bilasn łazienkowy taki - 1 szalona 2 - dziecięca - kolorowa 3 - właśnie ta klasyczna, dosłownie z nutką nowoczesności - ale jak Ty nie widzisz klasyki to licho mi wyszło (ale na tych wizualkach ro faktycznie kiepsko widać ) ====================================== A ja chyba cofnę moje wczorajsze pytanie o łazienkę, bo biel tych nowych płytek nie jest taka czysto biała jak moje podłogowe Pozwolę sobie wkleić linka do łazienki iskanki o tutaj, chociaż korci mnie jechać żeby porównać te dwa odcienie J oczywiście na nie (on nie jest za jeżdżeniem po całej Polsce w poszukiwaniu idealnej płytki, w idealnym odcieniu, w idealnym kolorze, z idealnym lappato - jak to już się zdarzyło kilka razy ) Także chyba będę musiała cierpliwie czekać na te moje płytki i robić łazienkę tuż przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Czyste ,zadbane (nawet w malutkich wioskach są wszędzie chodniki ,etc.). No tak to zauważyliśmy, bo zahaczając o górę Św. Anny i gubiąc się przejeżdżaliśmy przez wiele takich małych wioseczek widzieliśmy ten porządek i ład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ha ,jaki ten świat mały ,do Nysy chodziłam do szkoły fakt miasto piękne ,nazywane Śląskim Rzymem ,a w Głuchołazach (zresztą to już rzut kamieniem)parę razy w roku ,bywałam na zgrupowaniach ,bo trenowałam biegi długodystansowe ,a tam przez te górki ,były idealne warunki I zgadzam się ,że opolskie to piękne okolice .Czyste ,zadbane (nawet w malutkich wioskach są wszędzie chodniki ,etc.). Pozdrawiam Znam troche te okolice...jak mieszkałam na południu to w wolne weekendy śmigaliśmy autostradą w tamte rejony ;)jest ślicznie...strasznie urzekł mnie zamek w Mosznej..jest tam cudownie i leniwie...w ogrodach zamkowych mozna spedzic cudowne i leniwe popołudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 30.08.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Aguś, ja też tych nowych płytek nie widzę w Twojej łazience, choć ogólnie b. ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.08.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Aguś, chyba jednak nie kombinuj Wybacz, ale nie widzą mi się te płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.08.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Kochana zmierzę Ci jutro. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Aga wysyłam Ci krzesła do jadalni - podobne do ghostów ale bardziej moim zdaniem do was pasujące no i duuuuużo tańsze niż te za 1800 GMAIL! Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.08.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 To ja w telegraficznym skrócie: Drzwi marynarskie super, bardzo oryginalne:yes: Płytki hmm... Ja bym chyba czekała, szkoda by mi było rezygnować z fajnej koncepcji Macie gotową już jedną łazienkę więc będzie gdzie się myć po przeprowadzce Ogród i murki piękne, wszystko nabiera kształtu a w przyszłym roku będziecie mieli do tego piękną zieleń zazdroszczę Krzesła droooogie ale na pewno znajdziesz coś równie oryginalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Mieliśmy tam ślubną sesję zdjęciową Olu to poprosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.08.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Olu skibusiu Aniu Two - ok girls już nie kombinuję i grzecznie czekam na dostawę dziękuję Nie byłam dziś na budowie, ale mam dane Całe kółko ma 37 cm, sama szyba 30 cm średnicy. Aga wysyłam Ci krzesła do jadalni - podobne do ghostów ale bardziej moim zdaniem do was pasujące no i duuuuużo tańsze niż te za 1800 GMAIL! Są świetne :o A cena Zaraz pokazuję J a jutro dzwonię czy mają więcej sztuk (pisze że tak ) Mogłyby mieć też tapicerowane oparcie - to tak dla wygody - ale kształt i obicie siedziska i nawet kolor baaaaaaaaaaaaaardzo mi się podobają ) Dzięki Justynko Ps a ja siedzę z doskoku u Ciebie przez cały dzień i nie mogę nadrobić To ja w telegraficznym skrócie: Drzwi marynarskie super, bardzo oryginalne:yes: Mają w sobie coś co wywołuje uśmiech na twarzy A do tego są w fajnym szarym kolorze, na próbniku ten kolor był prawie biały Ogród i murki piękne, wszystko nabiera kształtu a w przyszłym roku będziecie mieli do tego piękną zieleń zazdroszczę Dzięki kochana Pomalutku i i Wy wprowadzicie w życie Wasz fantastyczny plan na ogród Krzesła droooogie ale na pewno znajdziesz coś równie oryginalnego Dzięki Venusce mam już coś na oku Olu to poprosimy o zdjęcia O tym samym pomyślałam ======================== Ja dziś szukając krzeseł znalazłam kinkiety, które gdyby tylko były pojedyncze pasowały by mi do góry na hol pod okno balkonowe. Także mam prośbę jak wpadnie Wam coś podobnego w oko pleeees o cynk Chromowane, podstawa jest pół kulką - pasowały by idealnie http://i1.fmix.pl/fmi2416/bc59194000240083503fb529 I takie http://i3.fmix.pl/fmi1971/ebe271a80024f9f4503fb578 Lampy stąd ---------------------------------- Dzisiaj próbowałam przekonać mojego J żeby kupić takie krzesła do jadalni które docelowo poszły by do altany................ale się nie udało Nie wiem czy to dobrze czy źle Ostatnio miewam dziwne pomysły Nie wiem czy się siebie bać czy co??? http://i1.fmix.pl/fmi2048/153075c60005b8e0503fbb99 Te mi się bardzo podobają - wiadomo - ala ludwiki (Venusko Ty mnie zaraziłaś takimi krzesłami) tylko kolor już by na taras nie pasował a w salonie liczba 12 trochę by przytłoczyła http://i3.fmix.pl/fmi2483/c6b2bc7e001d2dcb503fbc4e Tak mi się podoba że gdzieś bym sobie je postawiła Krzesła tak jak kinkiety z tego samego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Aga a w holu to czerwone? Kochana jak Ty chcesz mieć i siedzisko i oparcie tapicerowane to przejrzyj galerię Joliśki, ona ma bardzo ładne i z tego co pamiętam tanie takie właśnie krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.08.2012 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie będę Adze wątku zaśmiecać ,ale przy jakiejś tam okazji wrzucę u siebie ,oczywiście takie ,na których bardziej widać zamek ,niż nas Ja z chęcią pooglądam Aga a w holu to czerwone? Kochana jak Ty chcesz mieć i siedzisko i oparcie tapicerowane to przejrzyj galerię Joliśki, ona ma bardzo ładne i z tego co pamiętam tanie takie właśnie krzesła Myślałam o holu Szkoda że do małej łazienki nie wlezie Dzięki za info w sprawie krzeseł - mam szukać jednak tapicerowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.08.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie będę Adze wątku zaśmiecać ,ale przy jakiejś tam okazji wrzucę u siebie ,oczywiście takie ,na których bardziej widać zamek ,niż nas Olu to trzymam za słowo Aga buziaki zostawiam i miłego dnia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Znalazłam ładny kinkiet, ale 480 zł sztuka to za drogo? bo nie wiem czy podsyłać. Aga gmail, znalazłam fajniejsze i tańsze Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 admete jak patrzę na twój ogród to żal mi d... ściska, będzie boski, wielki i dopracowany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 31.08.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 O... fajne to czerwone krzesło zapisuje, może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Zobaczyłam taką lampę i mi się skojarzyła natychmiast z Twoim kolorowym domem http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/469/1237469/product/lampa-wiszaca-abazury,big.jpg I ta też http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/467/1237467/product/lampa-wiszaca-firework,big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ta ostatnia rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Prawda, że fajna? I jeszcze taką wyszperałam:http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/464/1237464/product/plafon-glassball,big.jpg I taką, może któraś się przyda. http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/400/1237400/product/lampa-wiszaca-firework,big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts