admete 15.09.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Hej Karolinko, wczoraj już nie zdążyłam przeczytać Twojego pościka Aguś gratulacje znalezienia kupca Teraz jest naprawde dobry czas na sprzedawanie W każdym razie na przełomie roku zwykle jest gorzej wiec fajnie ,ze macie to za sobą, teraz trzeba czekać na finalizację transakcji i pijemy szampana Dziękuję i wzajemnie Szampan będzie na pewno i wirtualny i na żywo Fajne kwiatuszki kupiłaś Ja niestety z promocji nie skorzystam, bo na naszej nowej dziłałce za jakis tydzień dopiero kopara wkracza zamiast sadzić narazie musze usówać troche krzaczorów i innych, ale cudny winogron, pare krzewów i drzewek zostawiam Fajnie że już w tym roku podziałacie trochę na działce A już na wiosnę będzie cudnie Gratulacje! Przyznaję, że mam w tym troszkę swojego udziału , podglądam cichaczem...Piękny dom się zapowiada, a ogród tej wielkości to już będzie mistrzostwo świata Tak więc P.S. Ja też obstawiłam 3 odcień od góry, zanim jeszcze przeczytałam, że Ty też Justynko witam Cię serdecznie Dziękuję za słowa pochwały I cieszę się że kolorek podoba się ten sam Zobaczymy jak będzie wyglądać na próbce drzwi Gratuluję sprzedaży mieszkania i pół miliona gości Miła gospodyni ,więc fajnie się zagląda Dzięki kochana, staram się nie przynudzać Łapię kawkę ,bo ledwo na oczy patrzę i zmykam do pracy Miłego dnia gratuluje...i kawke zabieram...w po południu wpadnę na cos mocniejszego Dziękuję i zapraszam na wieczorną imprezkę, sama też bym coś z procentami wypiła . Brakuje mi małego reseciku od tej ciągłej bieganiny, ciągłych wyborów i zwykłych codziennych obowiązków............ Póki co łapię oddech, Igoro śpi, a J zabrał Oskara na budowę, wyszaleje się na rowerku to może posiedzi trochę stacjonarnie w domu Mała chwila wytchnienia..................... GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Buziaki Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.09.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Znalazłam przykład drzwi który u mnie na monitorze zgadza się z tym z próbnika Szkoda że ściana jest niebieska i że nie ma dalszej perspektywy. Chciałabym jak już pisałam zobaczyć jak listwy w tym kolorze wyglądają przy jaśniejszej ścianie http://i3.fmix.pl/fmi1262/3df1caa5001ea6b3505435a2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.09.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Prowadząc dalej mój kolorystyczny monolog Szukam tych listew a odpowiedź mam już dawno zapisaną We wnętrzu na którym wzorowałam się (tzn żywcem ściągnęłam , ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ) robiąc zabudowy na suficie w salonie są takie listwy http://i3.fmix.pl/fmi1044/6c6b351600036c914f79c572 Ale znowu widać je tylko na jednym zdjęciu i na małym kawałeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.09.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Jak dla mnie BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.09.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Agus jak znjadziesz chwilkę to plissss wpadnij do mnie na chwilkę bo mam mega dylemat okienkowy A tak naprawde niedługo będę robić zamówienie ( długa historia dlaczego już ) i nie mam pojęcia co zrobić, a od wszelkiego rodzju połoączeń i nie połączeń to Ty jesteś specjalistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.09.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) cześć Aga, Ty jak zwykle musisz mieć wszystko idealnie dograne, każdy szczegół, perfekcjonistka:) i jeszcze na wakacyjny wyjazd znalazłaś czas i siłę, masz motorek w tyłku?gratuluję okrągłej sumki odwiedzających, no i oczywiście tego, że z mieszkaniem gładko poszło, drineczka łapię i uciekam dalej nadrabiać zaległości Edytowane 15 Września 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Agula - ja tylko melduję że czytam codziennie na bieżąco. Ino się nie znam na greigach i innych dziwnych kolorach więc siedzę sobie cichuteńko Ale nie mogę doczekać się efektu końcowego jestem pewna - będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.09.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Agus jak znjadziesz chwilkę to plissss wpadnij do mnie na chwilkę bo mam mega dylemat okienkowy Już byłam cześć Aga, Ty jak zwykle musisz mieć wszystko idealnie dograne, każdy szczegół, i jeszcze na wakacyjny wyjazd znalazłaś czas i siłę, masz motorek w tyłku? mam , genetycznie po mamusi Zawsze robię kilka rzeczy na raz, J nie ma ze mną lekko gratuluję okrągłej sumki odwiedzających, no i oczywiście tego, że z mieszkaniem gładko poszło, drineczka łapię i uciekam dalej nadrabiać zaległośc Dzięki Zdróweczko stukam moim drineczkiem Agula - ja tylko melduję że czytam codziennie na bieżąco. Ino się nie znam na greigach i innych dziwnych kolorach więc siedzę sobie cichuteńko Cieszę się że jesteś Ale nie mogę doczekać się efektu końcowego jestem pewna - będzie pięknie Już za 3 miesiące się przekonamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.09.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Aguś, gratuluję serdecznie sprzedaży mieszkania oraz okrągłego forumowego jubileuszu! Zestawienia kolorystyczne zapowiadają się bardzo elegancko. I będziesz mieć piękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.09.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Czy ja gratulowałam transakcji mieszkaniowej? Nie? Gratuluję! Na imprezkę się chyba nie załapałam, ale nadrobię przy następnej okazji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.09.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Aguś ja myślę, że w twojej inspiracji drzwiowej drzwi są w kolorze złamanej bieli:rolleyes: A tyle odwiedzin gratuluję, do dobrej duszy tłumy lgną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.09.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Aguś, gratuluję serdecznie sprzedaży mieszkania oraz okrągłego forumowego jubileuszu! Dziękować Zestawienia kolorystyczne zapowiadają się bardzo elegancko. I będziesz mieć piękne drzwi Mam nadzieję że na żywo właśnie tak będzie to wyglądać Czy ja gratulowałam transakcji mieszkaniowej? Nie? Gratuluję! Dziękować Na imprezkę się chyba nie załapałam, ale nadrobię przy następnej okazji! Jakaś na pewno się jeszcze znajdzie http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Aguś ja myślę, że w twojej inspiracji drzwiowej drzwi są w kolorze złamanej bieli:rolleyes: Być może Ale kontrast o który mi chodzi - ciut ciemniejsze drzwi i listwy , którego szukam w inspiracjach jest A tyle odwiedzin gratuluję, do dobrej duszy tłumy lgną -------------------------------- Mnie dzisiaj napadło na kucharzenie - sernik na zimno i wielgachna pizza - niby nic - a ile przyjemności ...................... Wika idzie z Oskarem do kina, a mnie z J plus Igi w wózku może uda się zrobić jakieś ciuszkowe zakupy Mamy za tydzień chrzciny i cała nasza czwórka nie ma jeszcze strojów galowych Cały czas tylko budowa, wykończeniówka, działka.....tyle z tego że nie kupując nic dla siebie z braku czasu, zaoszczędziliśmy trochę kasy Może uda nam się dziś coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.09.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Aga no kochana co ja czytam mieszkanko sprzedane czyli przeprowadzka tuz tuz superowo :wiggle::wiggle: ciekawe co tam nakupujesz dzisiaj czekam na foto relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.09.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Mnie dzisiaj napadło na kucharzenie - sernik na zimno i wielgachna pizza - niby nic - a ile przyjemności ...................... ja dzisiaj tez sie zrelaksowałam kuchennie...kurczak z pesto z suszonymi pomidorami i foccacią, rosołek, szarlotka...ale potem motorek w dupce sie wyłączył i spałam dwie godziny :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.09.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Aga no kochana co ja czytam mieszkanko sprzedane czyli przeprowadzka tuz tuz superowo :wiggle::wiggle: ciekawe co tam nakupujesz dzisiaj czekam na foto relację Zakupy, mimo że szybkie, z pełzającym i froterującym podłogę sklepową Igim, udane Udało nam się wejść tylko do dwóch sklepów. Ja swoje zakupy mam w domu, J jak zwykle wrócił tylko ze skarpetkami i dwoma koszulami:rotfl: Spodnie od garnituru do skrócenia, rękawy w płaszczu zimowym do skrócenia, do odebrania na tygodniu. Ja wróciłam z nieplanowanym dziś , pikowanym płaszczem na zimę Ale miałam się za nim rozglądać, bo stary załatwiłam sobie farbą z pomalowanych barierek na klatce schodowej już piórka z niego pouciekały i nie miało w nim już co grzać. Także cieszę się bardzo, bo mam problem z głowy i nie muszę latać po sklepach. Mam też spodenki materiałowe z taką wstaweczką po wewnętrznej stronie, dokupię jakąś ala tunikę pasującą do moich granatowych szpilek i będę ubrana na przyszłą niedzielę ja dzisiaj tez sie zrelaksowałam kuchennie...kurczak z pesto z suszonymi pomidorami i foccacią, rosołek, szarlotka...ale potem motorek w dupce sie wyłączył i spałam dwie godziny :rolleyes: hoho ho ale menuuuuu, mniam ja też bym zaległa ale na to muszę poczekać jeszcze kilka lat aż dzieciaczki będą się same sobą zajmowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.09.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Parę zdjęć z dzisiaj Trawka http://i3.fmix.pl/fmi1215/1519de2600202d12505618a8 Z tą rabatą będę walczyła w tym tygodniu http://i3.fmix.pl/fmi1174/d69b2e69001a5cf2505618cb Mamy schodki do bocznych drzwi i już widać skarpę, na której też w tym roku posadziłabym coś małego http://i1.fmix.pl/fmi1955/191cd3380000339b505618e9 I wreszcie skończona kotłownia http://i1.fmix.pl/fmi2038/b96bae44001f0ad050561920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.09.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 trawka ślicznie rośnie...zaczyna coraz bardziej cieszyć oko a co bedziesz sadzić na tej rabatce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 16.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 jejku, jejku, admete, moje klimaty pokazujesz... Gratuluję sprzedaży mieszkania i oczywiście życzę "lekkiej" przeprowadzki... a podwóreczko już cieszy oko..u mnie nadal pobojowisko więc tym bardziej widzę jaki kawał roboty za Wami... a kolorystyka we wnętrzach..mmmmmm... znaczy chodzi o greige ale kotłownia tyż ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.09.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Aga ta twoja posiadłość robi wrażenie ze ho ho:eek: no to pokazuj co żeś tam nakupowała? to w czym idziesz w płaszczyku? i w granatowych szpilkach tak? no a co pod spód a może sam stanik i stringole??? ale byłaby jazda a co masz dla Igiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.09.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 trawka ślicznie rośnie...zaczyna coraz bardziej cieszyć oko a co bedziesz sadzić na tej rabatce?? Posadzę te wszystkie wiosenne kwiatuchy które kupiłam w Lidlu - czyli krokusiki, tulipanki, hiacynty i całą resztę. Za nimi, albo koło nich,chyba na żywo zdecyduję, zostawię pas na begonie które zastąpią później już przekwitłe krokusy. Chcę przesadzić hosty od mamy, coś z bukszpanów....nie mam jeszcze sprecyzowanego planu. Mamy jechać z mamą we wtorek do szkółki to coś kupimy . Najważniejsze że na wiosnę COŚ zakwitnie jejku, jejku, admete, moje klimaty pokazujesz... Cieszę się Gratuluję sprzedaży mieszkania i oczywiście życzę "lekkiej" przeprowadzki... a podwóreczko już cieszy oko..u mnie nadal pobojowisko więc tym bardziej widzę jaki kawał roboty za Wami... Ja już chcę się męczyć z przeprowadzką byle cała ta robota z wykończeniówką i ostatnimi wyborami była już za nami a kolorystyka we wnętrzach..mmmmmm... znaczy chodzi o greige ale kotłownia tyż ładna No siedzi mi to greige w głowie Nawet szarość zakupionego dzisiaj płaszcza można spokojnie podpiąć pod ten kolor Aż pobiegłam teraz na niego spojrzeć i mówię J że tak właśnie będą wyglądały nasze drzwi Mogę go spokojnie wziąć jutro na budowę do przymiarki i wieszać w otworach na drzwi i patrzeć czy ładnie czy nie ładnie Głupoty już wypisuję , a nawet nic nie wypiłam , zmęczenie daje znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts