admete 16.09.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Aga ta twoja posiadłość robi wrażenie ze ho ho:eek: dzięks no to pokazuj co żeś tam nakupowała? to w czym idziesz w płaszczyku? i w granatowych szpilkach tak? Płaszcz to na zimę, czyli dalej nie mam płaszcza na teraz - najlepiej jakby upały wróciły jeszcze na ten jeden weekend, nie musiałabym szukać I ni mam nic - tylko szpilki jak piszesz szkoda że z Tobą na zakupy nie mogę wyskoczyć no a co pod spód a może sam stanik i stringole??? ale byłaby jazda tiaaaaaaaaaaa To strój na pierwszą noc po przeprowadzce a co masz dla Igiego? Dla Igiego mam taki zestawik od koleżanki. Koszulę z kołnierzykiem w formie bodziaka, i z długim i z krótki, białe spodenki na szelkach , do tego chcę dokupić jakiś sweterek, najlepiej żeby był też w rozmiarze dla Oskara. Czyli 86 i 104. Nie wiesz jakie sklepy mogą mieć takie rzeczy? Jutro będę za tym latać, muszę zamówić jeszcze tort i podjechać zamówić menu na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Kochana nawet nie wiem czy gratulowałam gratulacje wielkie, teraz to dopiero ruszycie - chociaż u was i tak wszystko posuwa się w ekspresowym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.09.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 no widzisz a ja sobie strzeliłam na chrzciny rok temu we wrześniu płaszczyk z krótkim rękawiemjak chcesz mogę ci wrzućic u mnie na moment mogłabym ci go nawet pożyczyc tylko ty jestes jakies 10 numerów szczuplejsza A co do ubranek to ja chłopakom kupowałam w http://www.mayoral.com/ing/index.aspakurat trafiłam na letnia wyprzedaż więc ich fajnie opkupiłambo generalnie mają bardzo drogo przynajmniej jak dla mnie zajrzyj do zary, h&m, cubusaczasem coś się fajnego tam trafi w rozległej rozmiarówce Moj był ubrany w marynarskim klimacie ( zara plus mayoral) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Zaglądam na niedzielny przegląd tygodnia:) oczy fotami różnistymi nacieszyłam i na koniec to GRATULACJE zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.09.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Ale to "wasze" chrzciny? Czy idziecie do kogoś??? Karola, bardzo fajna ciuszkowa marka... a jaka cena wysyłki??? Zdjęcia ogrodowe mnie rozwaliły Jak to już taka trawa zielona??? wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.09.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Karola, bardzo fajna ciuszkowa marka... a jaka cena wysyłki??? Madzia nie mam pojęcia jakie sa koszty wysyłki bo ja kupuję te ubranka w sklepie firmowym u Was w stolicy na pewno takowy jest :yes::yes: Dodam że jakoś tych ubranek jest rewelacyjna A co do ubranek to ja uwielbiam Nexta i większość ciuszków moim chłopakom właśnie tam kupuje ( wysyłkowo) http://www.next.co.uk/boys/older-boys cenowo i jakościowa jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.09.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ale jak... w Polsce oni chyba sklepów nie mają Ja nie kojarzę, i na stronie też nie ma Polski wymienionej:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.09.2012 03:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) Kochana nawet nie wiem czy gratulowałam gratulacje wielkie, teraz to dopiero ruszycie - chociaż u was i tak wszystko posuwa się w ekspresowym tempie Zaglądam na niedzielny przegląd tygodnia:) oczy fotami różnistymi nacieszyłam i na koniec to GRATULACJE zostawiam Dzięki za gratki, teraz żeby tylko Marciny się sprężały. Sama nie wiem czy dadzą radę zdążyć . Marcin robił tą kotłownię z 4 dni - fakt miał sporo docinek za rurami, ale gdzie dolne wc? gdzie dolna duża łazienka z małych kwadracików. gdzie płytki w garażu i na podłodze na całym dole .....nic zobaczymy Karola fajne te ubranka, ale tak jak Magda pisze ja też ich u nas chyba nie kojarzę Edit znalazłam w necie sklep u mnie na miejscu Do Zary itd dzisiaj podskoczę Mam też taki fajny mały sklepik na uboczu właśnie z takimi formowymi ubrankami, zobaczę co tam mają. Karola J coś wspomina że mamy jechać w piątek do Radomska. Tak myślę czy nie wpaść na dosłownie 10 minut posiedzieć na chesterze :rolleyes:. Jesteście w domu? Madziu to chrzciny Igorka . Co do trawki, miała świetne warunki żeby się ukorzenić , miała wodę i słoneczko to szybko urosła . Różnicę widać każdego dnia Edytowane 17 Września 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.09.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Następni co tak pędzą ... . Chrzciny za tydzień - masz chyba teraz niezłe urwanie głowy ? Trzymam kciuki i wyluzuj trochę dziewczyno - bo jak ja - długo tak nie pociągniesz . My ostatnio staramy się choć na kilka godzin w tygodniu zwalniać. Wprowadzamy obowiązakowe co tygodniowe spacery (w piątek nasz, po parku, z pyszną czekoladką w kanjpce) a w niedzielę z Łobuzem. Staramy się czerpać z tych chwilę na maxa dobrej energii. Aga, po chrzcinach jak wygladają wasze weekendy ? pierwszy paździenikowy np. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.09.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 ale jak... w Polsce oni chyba sklepów nie mają Ja nie kojarzę, i na stronie też nie ma Polski wymienionej:confused: Madzia dziwne bo u mnie na zadupiu są aż 2 sklepy co prawda nie sprzedeaja tylko Mayorala to taki sklep który sprzedaję produkty takiech marek jak Mayoral Besta plus Mariquita więc może poszukaj u siebie tych marek Aga zajrzyj jescze do Reserved i Endo tam często bywaja sweterki i kamizelki a co do piątku to na obecna chwile nie mamy planów wiec serdecznie Zapraszamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.09.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Aga i znów mimo tego, że sobie obiecywałam być na bieżąco, musiałam nadrobić ok.40stron No po prostu Twój wątek tak zasuwa, że nie jestem w stanie jeśli opuszczę kilka dni nadrobić No ale nie dziwię się, że wątek zasuwa, skoro przeprowadzka planowana na połowę grudnia Gratuluję sprzedaży mieszkania i roczku Igiego Teraz czytam, że chrzciny niedługo Trawka pięknie Wam rośnie, ścieżki świetnie poukładane. I bardzo podobają mi się te murki w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.09.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Admete nadrobilam zaleglosci u Ciebie, a troche ich mialam i polecam linka do zdjec Rokoko (ktora jest i na tym forum ) Ona ma w salonie delikatnie zrobione ramki ze sztukateri Ty sie nad nimi zastanawialas wiec moze Cie to zainteresuje http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/nowy-wyglad-starego-salonu,1,4444,198412,198412,12621,Rokoko_20.html#msg-198412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Aga ufff nadrobić zaległości u Ciebie to nie łatwe zadanie;)gratuluję sprzedaży mieszkania:wiggle::wiggle:czyli Swięta w nowym domu:wiggle: Z ta zielona trawka Wasza rezydencja wygląda jeszcze piękniej:) Aguś a w jakim rozmiarze szukasz dla Igiego wdzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.09.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Cześć Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 17.09.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Pokaz pokaż ten płaszcz, gdzie kupiłaś? Trawa faktycznie już okazała:jawdrop: I te ścieżki, schodki tak pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.09.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 no no .... pięknie trawka rośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.09.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) Prześledziłam weekendowe nowości u Ciebie. Trawka szybko Wam rośnie i tyle kwiatuchów nakupiłaś będzie pięknie na wiosnę No i łączę się w bólu dylematu drzwiowego Fajne kolorki wybrałaś i ładnie zgrywają się z podłogą i frontami. Będzie fajne, lekkie i klasyczne wnętrze Edit: zapomniałam odpowiedzieć na pytanie o chesterki I co pani powiedziała? Robią jakieś większe modyfikacje? Ja jeszcze nie zdecydowałam czy dwie takie same kanapy w innych materiałach czy taki sam materiał a dwie różne kanapy Ja wysłałam do Pani zdjęcie konkretnej sofki z zapytaniem czy wykonają dla mnie chesterka w takiej formie jak na zdjęciu i Pani odpowiedziała, że tak i owszem mogą go dla nas zrobić Moja sofka to taka trochę uproszczona wersja chestera więc dużo zmian nie muszą wprowadzać Jak już znajdziesz wymarzony model to może też spróbuj wysłać fotkę do Pani będzie wtedy na 100% wiadomo czy jest nad czym rozmyślać. Edit2: pomalowałam Ci ścianę Edytowane 17 Września 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.09.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Hej Aga!komentów nie nadrobię choćbym się strasznie starała;) za to pooglądam sobie łobrazki:)Jeżeli wybrałaś kolorek drzwi taki jak na zdjęciu http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=137096&d=1347896141 To jest to strzał w dziesiątkę :yes:piękny..Jakbym teraz organizowała sobie kuchnię to kolor mebli był by na pewno taki. Aga mam pytanie o finanse ,a raczej koszt wykonania ścieżek ...ile płaciliście z m2 wykonania ścieżki? za obrzeża płaci się oddzielnie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.09.2012 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dziewczynki moje kochane jak każdy dzień w tym tygodniu ma wyglądać jak wczoraj to ja się poddaję . Ulatałam się jak głupia 1Rano jak zwykle godzinne przątanko, mimo żę dzien wcześniej na wieczór jak chłopaki pójdą spać ZAWSZE jest ogarnięte:o - chyba krasnoludki w nocy brudzą 2. Chwila przy komputerze - siedziałam trochę nad rośłinkami , i znalazłam łóżko dla Oskara - będzie jednak samochód 3. Pojechałam do Lidla - oczywiście po kolejne cebulki kwiatów , potem do drugiego Lidla w poszukiwaniu większej ilości pomarańczowych tulipanów i wyszłam z drugą paką kwiatów W każdym ze sklepów wzięli mnie za pracownika , -w kucki na podłodze, przekładająca pudła i zawzięcie przewalająca opakowania z cebulkami w poszukiwaniu najciekawszych okazów 4. Potem pierwsza Galeria, pojechałam oddać mamy buty do reklamacji a kupić Oskarowi klapki na jutrzejszy basen - załatwione. Za reklamowane buty dostałam od razu zwrot pieniędzy 5. Pojechałam na działkę obgadać czy oby na pewno jest nasypana dobra głębokość ziemi , żeby moje cebulki ładnie przezimowały w ziemi - ponoć jest ok. W niektórych miejscach jest 30 cm gdzie indziej 50 - ale ile gdzie??? 6. OBI - tam kupiłam na próbę żeby pokazać mojej mamie sadzonkę truskawek - koszyczek 10 sztuk za 7 zł, i 2 borówki amerykańskie po 13 zł, mama mówi że mogłam wziąć większe 7. Po Oskara do przedszkola. 8. Szybki obiad, kawa, mama wzięła chłopaków na dwór a ja znowu sprzątanie, po całym dniu - po obaidkach, jedzonkach, bawionkach itd...naszykowałam obiado J, i porozbierałam już łóżka na noc, bo J miał zostać sam na usypianie dzieciaków 9. Zawiozłam mamę do domku 10. Druga galeria - poszukiwanie ubranek na chrzest - NIE MA NIC : lipa straszna , a żeby były dwa takie same w rozmiarze 86 i 104 to już mogę zapomnieć Znalazłam fakt jedną parę kamizelek - ale są takie szare bure z granatem - oczywiście odcień bury - a ja lubię kolory Dziś planuję wyprawę na miasto - do naszego centrum, może tam coś znajdę..................... Chyba żę macie jakiś sklpe w necie gdzie widziałyście takie ubranka - pomogłybyście mi bardzo, mam już 2 koszule niebieskie dla chłopaczków chciałam sweter albo kamizelkę - nie wiem jaka ta pogoda będzie 2 niedzielę. Mówili że 17 st wczoraj już że 19 - czyli ciepło 11. Trzecia galeria tu cd poszukiwania czegoś dla mnie . Niby kupiłam spodnie w niedzielę, ale nie znalazłam żadnej bluzki, bo buty uparcie chcę założyć takie ciemno niebieskie - wygodne, a takich potrzebuję z dwójką dzieci przy boku - a dodam że ja niestety nie w szpilkach chodzącą Kupiłam musztardową sukienkę, ma odkryte ramiona także to jeszcze nie koniec zakupów bo nie mam nic do przykrycia Chyba że pogoda będzie łaskawa i kupię sobie jakiś niebieski szal ......................... ==================== Na pościki odpiszę jak oporządzę ferajnę która zaczyna się budzić Dodam że oczywiście jestem niewyspana jak zawsze , Igiemu idzie teraz druga dwójka i od 3 w nocy to już nie jest spanie , tylko ciągle płaczki i pobudki - i tak w kółko, także ostatnio wolę już wstać po 5 i posiedzieć w spokoju przy komputerze, zebrać myśłi zanim wszyscy wstaną. W tym czasie chodzę do Igiego co najmniej 3 razy, dać mu smoka albo pić - ciężki okres dla mnie Dziś mam sadzić z mamą cebulko, a przynajmniej część a resztę rozplanować , tak żebym mogła sama dokończyć dzieło Nie wiem ile damy radę zrobić z Igim w wózku, jak się jeździ jest oka, ale jak stoi to by chciał zaraz łązić, a na budowie póki co nie ma gdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.09.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Agula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts