Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Kasiu nie rób mi nadziei :rolleyes:.

A możesz mi powiedzieć gdzie pisze o tej przesyłce, bo ja nie widzę :(

Znalazłam nr telefonu - jutro dzwonię z samego rana, dowiem się co i jak.

Numer jest z Warszawy - także Alu w razie W poproszę Cię o pomoc :)

Zmykam dziewczynki.

Kiedy ja u Was nadrobię :(

Buziaki :hug:

Edytowane przez admete

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agus o przesylce jest napisane jak wlozysz cos do koszyka i przejdziesz do zaplaty :)

Trzymam kciuki zeby sie udalo :hug: milych snow :hug:

Z tego zo wiem to 3 dni robocze

więc jak Aga jutro zapłaci , kase zaksięgują pewnie w czwarte k nie ma opcji że zdąży

Często po zakupie okazuję sie ze danego produktu w danej chwili nie mają

a do tego trzeba się tam zalogowac i miec kartę w euro

a tak w ogóle to wychodzi drożej niz w funtach

Aga

nie wiem być może będą ew galerii

jak coś do dryndnę do Ciebie

miej telefona przy sobie

Z tego zo wiem to 3 dni robocze

więc jak Aga jutro zapłaci , kase zaksięgują pewnie w czwarte k nie ma opcji że zdąży

Często po zakupie okazuję sie ze danego produktu w danej chwili nie mają

a do tego trzeba się tam zalogowac i miec kartę w euro

a tak w ogóle to wychodzi drożej niz w funtach

Dokladnie 3 dni robocze (przepraszam ze pominelam slowko robocze :()

Z dostepnoscia nie mam pojecia jak jest na tej stronie poniewaz nigdy tam nie zamawialam... mozna wybrac rozmiary ktore potrzebuje Aga.... a jak jest w rzeczywistosci nie mam pojecia.... co do karty nie doczytalam... moj blad...

Edit:

Nie moge znalezc info ze karta musi byc w euro. Ja moja karta visa moge placic bez wzgledu w jakiej walucie kupuje (euro, zl, funt itp.) wiec bylam pewna ze wszystkie karty tak maja...

Edytowane przez *Kasia*

Kasiu

ja wiem bo przy logowaniu takie informacje się pojawiły

a co do karty w euro to taki był wymóg

może cos się zmieniło ja się logowałm z rok temu

a co do dostępności to niby wszystko jest a jak wrzucisz do koszyka to często się pojawia info. że dostępne np za 3 tyg

ale z doświadczenia wiem że juz sie nigdy nie pojawi

Ja generalnie zamawiam przez kogoś w Uk

przynajmniej nie płace za przesyłkę

Karolinko ja rowniez tam nie zamawiam poniewaz mieszkam w Irlandii i kupuje tutaj na miejscu. Logowac sie tam nie logowalam rowniez bo i tak nic nie bede zamawiala wiec napisalam tylko tyle co udalo mi sie ustalic do tego momentu ;) mam nadzieje ze Aga kupi cos bez problemu jutro :D

Karolinko ja rowniez tam nie zamawiam poniewaz mieszkam w Irlandii i kupuje tutaj na miejscu. Logowac sie tam nie logowalam rowniez bo i tak nic nie bede zamawiala wiec napisalam tylko tyle co udalo mi sie ustalic do tego momentu ;) mam nadzieje ze Aga kupi cos bez problemu jutro :D

Właściwie to bidulka już nie ma wyboru i musi się tutaj zaopatrzyć w ubranka dla chłopaków

ale może nasz wywód posłuży komuś innemu:hug::hug:

Fajna sukienka, wcale nie babcina :) ja bym tak jak Karola dała do tego szary lub greigowy płaszczyk i torebkę pod kolor butów.

Zaszalałaś z roślinkami :cool: ale zazdroszczę Ci bardzo tego etapu :) łażenia po szkółkach, buszowania w roślinkach, przebierania, wybierania i sadzenia... no cóż lubię wszelką zieleninę :D

Fajna sukienka, wcale nie babcina :) ja bym tak jak Karola dała do tego szary lub greigowy płaszczyk i torebkę pod kolor butów.

A ja uważam, że to bedzie mdłe połaczenie Aga jest bardzo jasna blondynką i potrzebuje jakiegoś żywszego koloru niz szary lub greige, pzrynajmniej dla mnie :)

Aguś, myślałam, że pomyliłam wątki, bo tyyleeee ciuchów u Ciebie, ze hej:jawdrop::lol2:

W wielkim skrócie, bo chyba nie zdołam nadrobić:bash:

Gratulacje z okazji sprzedania chałupki:hug: Super wiadomość. Trawkę masz już obłędną:jawdrop: Zakupy też obłędne:jawdrop:

Ubranka dla chłopaków boskie, Twoja sukieneczka jest cudna, a nie babcina, kolor butków świetny.:wiggle:

Zimowy płaszczyk piękny:rolleyes: W sprawie stroju imprezowego, to płaszczyk może być szary lub w kolorze butów- taki chabrowy:cool:

Torebka wtedy koniecznie inna. Mam nadzieję, ze wstawisz jakąś swoją fotkę w tym cudnym ubranku, plisssss:hug:

A ja uważam, że to bedzie mdłe połaczenie Aga jest bardzo jasna blondynką i potrzebuje jakiegoś żywszego koloru niz szary lub greige, pzrynajmniej dla mnie :)

No nie pomyślałam :D Ja raczej miodowa a czasem ruda więc dla mnie chabrowy płaszczyk to by było już za dużo koloru :cool: ale Aga niech szaleje... a co :)

Agus o przesylce jest napisane jak wlozysz cos do koszyka i przejdziesz do zaplaty :)

Trzymam kciuki zeby sie udalo :hug: milych snow :hug:

Dzięki Kasiu :hug:

Zadzwoniłam dziś pod ten numer, ale strasznie długo czekałam :sick:, wybieranie 1,2 itd, potem muzyczka a na koniec pani powiedziała "haluuuuuuuuuu". I garstka pytań po angielsku ;)

Ja po angielsku się dogadam ale potrzebuję gestykulacji rąk do pomocy :lol2:

Podejrzewam że bym pani nie uprosiła żeby przesyła doszła mi na piątek :rotfl:

Ładnie przeprosiłam :rolleyes: i dałam sobie spokój :lol2:

Aga

nie wiem być może będą ew galerii

jak coś do dryndnę do Ciebie

miej telefona przy sobie

Dzięki Karola za telefon :hug:.

Jakbym nie znalazła u siebie nowych kamizelek to chłopaki występowaliby w czerwonych :cool:

Kasiu Karola dzięki za pomoc w tych zawiłych zamówieniach z tej stronki :rolleyes:

mam nadzieje ze Aga kupi cos bez problemu jutro :D

Aga kupiła :yes: :yes: :yes: - jedynym problemem było jeżdżenie cały dzien po sklepach, branie ubrań do domu, zmuszanie chłopaków żeby przymierzali ciuszki :bash: odwożenie złych ubranek i powrót do domu powłócząc nogami - kto twierdzi że zakupy są mało męczące powinien dziś ze mną spędzić dzień :lol2:

o jasna cholera, trawa i ogród:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

A dziękuję :rolleyes:

z jakiej firmy płaszczyk?

sukienka i buty pikne

Z płaszcze zaszalałam :rolleyes:, byliśmy szukać garnituru dla J i ten płaszczyk wisiał sobie tam i kusił :cool:

Bałam patrzeć na cenę - i lepiej tego nie robić ;)

Płaszcz z firmy o inicjałach P.C. :rolleyes:

Zaszalałaś z roślinkami :cool: ale zazdroszczę Ci bardzo tego etapu :) łażenia po szkółkach, buszowania w roślinkach, przebierania, wybierania i sadzenia... no cóż lubię wszelką zieleninę :D

Powiem Ci że radość jest niesamowita :yes:

Chyba nawet większa niż zakupy ubraniowe :yes:

Aga trawka rośnie Ci cudnie :D

Zakupy cebulkowo-krzaczkowe niezłe poczyniłaś :yes:

Świetna sukienka i jeszcze lepsze buty do niej! :)

Mam szalony tydzień :lol:

Z butów jestem bardzo zadowolona :yes:

Ani razu mnie nie obtarły i są bardzo wygodne,

szczególnie biorąc pod uwagę fakt że ja na wysokim obcasie w ogóle nie chodzę :no:

Aguś, myślałam, że pomyliłam wątki, bo tyyleeee ciuchów u Ciebie, ze hej:jawdrop::lol2:

:lol2:

Ja ostatnimi czasy zupełnie zapomniałam co to znaczy coś sobie kupić, tylko budowa, wykończeniówka ogród...................

W wielkim skrócie, bo chyba nie zdołam nadrobić:bash:

Gratulacje z okazji sprzedania chałupki:hug: Super wiadomość. Trawkę masz już obłędną:jawdrop: Zakupy też obłędne:jawdrop:

Ubranka dla chłopaków boskie, Twoja sukieneczka jest cudna, a nie babcina, kolor butków świetny.:wiggle:

Zimowy płaszczyk piękny:rolleyes:

Dziękować :hug:

=========================

Aga sukienka i płaszczym mniodzio, ja bym z czymś na górę poszła w kierunku koloru butów a jak nie to chociaż jakaś apaszka nawiązująca...

Się zgadzam

albo płaszczyk ( prochowiec) w szarości i tylko apaszka lub torebka w kolorze butów

W sprawie stroju imprezowego, to płaszczyk może być szary lub w kolorze butów- taki chabrowy:cool:

Torebka wtedy koniecznie inna. Mam nadzieję, ze wstawisz jakąś swoją fotkę w tym cudnym ubranku, plisssss:hug:

No nie pomyślałam :D Ja raczej miodowa a czasem ruda więc dla mnie chabrowy płaszczyk to by było już za dużo koloru :cool: ale Aga niech szaleje... a co :)

Dziewczynki oczywiście dzisiaj nic nie dokupiłam do mojego stroju :(

Pomierzyłam kilka beżowych płaszczyków - ale żaden mi nie podpasował :(, nie wiem czy nie skończy się na mojej skórzanej kurtce, w końcu to nie ja będę gwoździem niedzielnego programu :lol2:

Ale co do apaszki się zgadzam :yes: - coś w kolorze butów by mi bardzo odpowiadało :yes:

Mam jeszcze 3 dni :cool:

Kilka maratonów po galeriach i coś znajdę

Dobrze że nie będę wchodzić już do sklepów z dziecięcymi - bo byłam tam w ciągu dwóch dni po 2 - 4 razy :jawdrop:,

za każdym razem pytając o coś innego :lol2:

w miarę zmieniającej się koncepcji

Mam stroje dla chłopaków :wiggle: :wiggle: :wiggle:

Dzięki Karoli znalazłam u mnie sklepik z ubrankami formy mayoral, kupiłam dwie koszule w kratkę z przewagą czerwonego :)

- czyli mam tutaj mój wesoły akcent.

Spodenki dla Igiego też tej firmy brązowe - dla Oskara nie było rozmiaru :(

W galerii z ZARZE kupiłam szare kamizelki - elegancke

najmniejszy rozmiar to 2 - 3 lata - dla Igiego "trochę "za duża - ale o dziwo nie wygląda to źle :o

Tam dokupiłam jasne beżowe spodnie dla Oskara i płaszczyk dla Igiego - czyli znowu zaszalałam.

Ale wiem że stroje się przydadzą bo mam w tym roku jeszcze 3 okazje - w listopadzie mamy taką rodzinną uroczystość, potem mamy ślub znajomego i święta - także myślę że te wdzianka nam się przydadzą.

Podejrzewam że kamizeli będą bardzo krótko na chłopakach :lol2:

Oskarowi będzie zaraz "za gorąco" :rolleyes:, a Igiemu nie wygodnie ..................zobaczymy :)

Tak przy okzaji, żeby mieć z głowy i bo później jest problem z rozmiarami i wyborem - kupiłam od razu Oskarowi kurtkę na zimę i buty :)

Potrzebuję jeszcze półbutów na niedzielę - ale wyobrażacie sobie że prawie nic nie ma :o :sick:

Albo jeden na półce albo w ogóle.

Zimowe są a na teraz na jesień nie ma :sick:

Coś czuję że cały dzień mi te buciki jutro zajmą :bash:

I weź tu ładnie kolorystycznie ubierz dziecko - jak widać to nie prosta sprawa :no:

Fotki będą a jak :rolleyes:

Na imprezie mamy naszego znajomego fotografa więc może uda mu się złapać mnie i chłopaków w jednym ujęciu :rolleyes:.

Tylko muszę go od razu dorwać i zgrać zdjęcia bo z wakacji jeszcze nie mam :lol2:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniałabym napisać

Dzisiaj rano miałam przyjemność spędzić 3 godzinki z naszą Hazelką :wiggle:

Byłyśmy z trójkę z Igim na budowie, oczywiście czasu za mało żeby się wygadać ;)

Ola przesyła buziaki pozdrowionka dla Was wszystkich :hug:

-----------------------------------

Zmykam

dobrej nocki

Karolinko huga jeszcze zostawiam :hug:

Fotki będą :yes: - moje starania muszą zostać uwiecznione :cool:

Natalko o płaszczyku wyżej, jak coś na privka Ci wyślę.

Bosze jakie mam zaległości u was :bas:, u Ciebie pewnie Bardelli na ścianie już przyklejony.

Jutro raniutko zajrzę :hug:

uciekam..........................