admete 18.09.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 (edytowane) Kasiu nie rób mi nadziei . A możesz mi powiedzieć gdzie pisze o tej przesyłce, bo ja nie widzę Znalazłam nr telefonu - jutro dzwonię z samego rana, dowiem się co i jak. Numer jest z Warszawy - także Alu w razie W poproszę Cię o pomoc Zmykam dziewczynki. Kiedy ja u Was nadrobię Buziaki Edytowane 18 Września 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Agus o przesylce jest napisane jak wlozysz cos do koszyka i przejdziesz do zaplaty Trzymam kciuki zeby sie udalo milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Agus o przesylce jest napisane jak wlozysz cos do koszyka i przejdziesz do zaplaty Trzymam kciuki zeby sie udalo milych snow Z tego zo wiem to 3 dni robocze więc jak Aga jutro zapłaci , kase zaksięgują pewnie w czwarte k nie ma opcji że zdąży Często po zakupie okazuję sie ze danego produktu w danej chwili nie mają a do tego trzeba się tam zalogowac i miec kartę w euro a tak w ogóle to wychodzi drożej niz w funtach Aga nie wiem być może będą ew galerii jak coś do dryndnę do Ciebie miej telefona przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.09.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 (edytowane) Z tego zo wiem to 3 dni robocze więc jak Aga jutro zapłaci , kase zaksięgują pewnie w czwarte k nie ma opcji że zdąży Często po zakupie okazuję sie ze danego produktu w danej chwili nie mają a do tego trzeba się tam zalogowac i miec kartę w euro a tak w ogóle to wychodzi drożej niz w funtach Dokladnie 3 dni robocze (przepraszam ze pominelam slowko robocze ) Z dostepnoscia nie mam pojecia jak jest na tej stronie poniewaz nigdy tam nie zamawialam... mozna wybrac rozmiary ktore potrzebuje Aga.... a jak jest w rzeczywistosci nie mam pojecia.... co do karty nie doczytalam... moj blad... Edit: Nie moge znalezc info ze karta musi byc w euro. Ja moja karta visa moge placic bez wzgledu w jakiej walucie kupuje (euro, zl, funt itp.) wiec bylam pewna ze wszystkie karty tak maja... Edytowane 18 Września 2012 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Aga sukienka i płaszczym mniodzio, ja bym z czymś na górę poszła w kierunku koloru butów a jak nie to chociaż jakaś apaszka nawiązująca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.09.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Kasiu ja wiem bo przy logowaniu takie informacje się pojawiłya co do karty w euro to taki był wymógmoże cos się zmieniło ja się logowałm z rok temua co do dostępności to niby wszystko jest a jak wrzucisz do koszyka to często się pojawia info. że dostępne np za 3 tygale z doświadczenia wiem że juz sie nigdy nie pojawi Ja generalnie zamawiam przez kogoś w Ukprzynajmniej nie płace za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Aga sukienka i płaszczym mniodzio, ja bym z czymś na górę poszła w kierunku koloru butów a jak nie to chociaż jakaś apaszka nawiązująca... Się zgadzam albo płaszczyk ( prochowiec) w szarości i tylko apaszka lub torebka w kolorze butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.09.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Karolinko ja rowniez tam nie zamawiam poniewaz mieszkam w Irlandii i kupuje tutaj na miejscu. Logowac sie tam nie logowalam rowniez bo i tak nic nie bede zamawiala wiec napisalam tylko tyle co udalo mi sie ustalic do tego momentu mam nadzieje ze Aga kupi cos bez problemu jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.09.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Karolinko ja rowniez tam nie zamawiam poniewaz mieszkam w Irlandii i kupuje tutaj na miejscu. Logowac sie tam nie logowalam rowniez bo i tak nic nie bede zamawiala wiec napisalam tylko tyle co udalo mi sie ustalic do tego momentu mam nadzieje ze Aga kupi cos bez problemu jutro Właściwie to bidulka już nie ma wyboru i musi się tutaj zaopatrzyć w ubranka dla chłopaków ale może nasz wywód posłuży komuś innemu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 o jasna cholera, trawa i ogród:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: z jakiej firmy płaszczyk? sukienka i buty pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.09.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Fajna sukienka, wcale nie babcina ja bym tak jak Karola dała do tego szary lub greigowy płaszczyk i torebkę pod kolor butów. Zaszalałaś z roślinkami ale zazdroszczę Ci bardzo tego etapu łażenia po szkółkach, buszowania w roślinkach, przebierania, wybierania i sadzenia... no cóż lubię wszelką zieleninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aga trawka rośnie Ci cudnie Zakupy cebulkowo-krzaczkowe niezłe poczyniłaś Świetna sukienka i jeszcze lepsze buty do niej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.09.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Fajna sukienka, wcale nie babcina ja bym tak jak Karola dała do tego szary lub greigowy płaszczyk i torebkę pod kolor butów. A ja uważam, że to bedzie mdłe połaczenie Aga jest bardzo jasna blondynką i potrzebuje jakiegoś żywszego koloru niz szary lub greige, pzrynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.09.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aguś, myślałam, że pomyliłam wątki, bo tyyleeee ciuchów u Ciebie, ze hej:jawdrop: W wielkim skrócie, bo chyba nie zdołam nadrobić Gratulacje z okazji sprzedania chałupki:hug: Super wiadomość. Trawkę masz już obłędną Zakupy też obłędne:jawdrop: Ubranka dla chłopaków boskie, Twoja sukieneczka jest cudna, a nie babcina, kolor butków świetny. Zimowy płaszczyk piękny:rolleyes: W sprawie stroju imprezowego, to płaszczyk może być szary lub w kolorze butów- taki chabrowy:cool: Torebka wtedy koniecznie inna. Mam nadzieję, ze wstawisz jakąś swoją fotkę w tym cudnym ubranku, plisssss:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.09.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A ja uważam, że to bedzie mdłe połaczenie Aga jest bardzo jasna blondynką i potrzebuje jakiegoś żywszego koloru niz szary lub greige, pzrynajmniej dla mnie No nie pomyślałam Ja raczej miodowa a czasem ruda więc dla mnie chabrowy płaszczyk to by było już za dużo koloru ale Aga niech szaleje... a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Agus zakupy ciuchowe super A sukienkia wcale nie babcina Bardzo fajna Ja też apeluję o fotki w pełnej kreacji i Twoje i maluchów Aga ogród, trawa.... poprostu :jawdrop: Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Oj jaki śliczny ten płaszcz, też taki chcę. Gdzie go kupiłaś? Boszsz... trawnik masz od paru dni i tak wygląda. Gdzie sznurek? Idę się powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.09.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Agus o przesylce jest napisane jak wlozysz cos do koszyka i przejdziesz do zaplaty Trzymam kciuki zeby sie udalo milych snow Dzięki Kasiu Zadzwoniłam dziś pod ten numer, ale strasznie długo czekałam , wybieranie 1,2 itd, potem muzyczka a na koniec pani powiedziała "haluuuuuuuuuu". I garstka pytań po angielsku Ja po angielsku się dogadam ale potrzebuję gestykulacji rąk do pomocy Podejrzewam że bym pani nie uprosiła żeby przesyła doszła mi na piątek Ładnie przeprosiłam i dałam sobie spokój Aga nie wiem być może będą ew galerii jak coś do dryndnę do Ciebie miej telefona przy sobie Dzięki Karola za telefon . Jakbym nie znalazła u siebie nowych kamizelek to chłopaki występowaliby w czerwonych Kasiu Karola dzięki za pomoc w tych zawiłych zamówieniach z tej stronki mam nadzieje ze Aga kupi cos bez problemu jutro Aga kupiła :yes: - jedynym problemem było jeżdżenie cały dzien po sklepach, branie ubrań do domu, zmuszanie chłopaków żeby przymierzali ciuszki odwożenie złych ubranek i powrót do domu powłócząc nogami - kto twierdzi że zakupy są mało męczące powinien dziś ze mną spędzić dzień o jasna cholera, trawa i ogród:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: A dziękuję z jakiej firmy płaszczyk? sukienka i buty pikne Z płaszcze zaszalałam , byliśmy szukać garnituru dla J i ten płaszczyk wisiał sobie tam i kusił Bałam patrzeć na cenę - i lepiej tego nie robić Płaszcz z firmy o inicjałach P.C. Zaszalałaś z roślinkami ale zazdroszczę Ci bardzo tego etapu łażenia po szkółkach, buszowania w roślinkach, przebierania, wybierania i sadzenia... no cóż lubię wszelką zieleninę Powiem Ci że radość jest niesamowita Chyba nawet większa niż zakupy ubraniowe Aga trawka rośnie Ci cudnie Zakupy cebulkowo-krzaczkowe niezłe poczyniłaś Świetna sukienka i jeszcze lepsze buty do niej! Mam szalony tydzień Z butów jestem bardzo zadowolona Ani razu mnie nie obtarły i są bardzo wygodne, szczególnie biorąc pod uwagę fakt że ja na wysokim obcasie w ogóle nie chodzę Aguś, myślałam, że pomyliłam wątki, bo tyyleeee ciuchów u Ciebie, ze hej:jawdrop: Ja ostatnimi czasy zupełnie zapomniałam co to znaczy coś sobie kupić, tylko budowa, wykończeniówka ogród................... W wielkim skrócie, bo chyba nie zdołam nadrobić Gratulacje z okazji sprzedania chałupki:hug: Super wiadomość. Trawkę masz już obłędną Zakupy też obłędne:jawdrop: Ubranka dla chłopaków boskie, Twoja sukieneczka jest cudna, a nie babcina, kolor butków świetny. Zimowy płaszczyk piękny:rolleyes: Dziękować ========================= Aga sukienka i płaszczym mniodzio, ja bym z czymś na górę poszła w kierunku koloru butów a jak nie to chociaż jakaś apaszka nawiązująca... Się zgadzam albo płaszczyk ( prochowiec) w szarości i tylko apaszka lub torebka w kolorze butów Fajna sukienka, wcale nie babcina ja bym tak jak Karola dała do tego szary lub greigowy płaszczyk i torebkę pod kolor butów. A ja uważam, że to bedzie mdłe połaczenie Aga jest bardzo jasna blondynką i potrzebuje jakiegoś żywszego koloru niz szary lub greige, pzrynajmniej dla mnie W sprawie stroju imprezowego, to płaszczyk może być szary lub w kolorze butów- taki chabrowy:cool: Torebka wtedy koniecznie inna. Mam nadzieję, ze wstawisz jakąś swoją fotkę w tym cudnym ubranku, plisssss:hug: No nie pomyślałam Ja raczej miodowa a czasem ruda więc dla mnie chabrowy płaszczyk to by było już za dużo koloru ale Aga niech szaleje... a co Dziewczynki oczywiście dzisiaj nic nie dokupiłam do mojego stroju Pomierzyłam kilka beżowych płaszczyków - ale żaden mi nie podpasował , nie wiem czy nie skończy się na mojej skórzanej kurtce, w końcu to nie ja będę gwoździem niedzielnego programu Ale co do apaszki się zgadzam - coś w kolorze butów by mi bardzo odpowiadało Mam jeszcze 3 dni Kilka maratonów po galeriach i coś znajdę Dobrze że nie będę wchodzić już do sklepów z dziecięcymi - bo byłam tam w ciągu dwóch dni po 2 - 4 razy , za każdym razem pytając o coś innego w miarę zmieniającej się koncepcji Mam stroje dla chłopaków :wiggle: Dzięki Karoli znalazłam u mnie sklepik z ubrankami formy mayoral, kupiłam dwie koszule w kratkę z przewagą czerwonego - czyli mam tutaj mój wesoły akcent. Spodenki dla Igiego też tej firmy brązowe - dla Oskara nie było rozmiaru W galerii z ZARZE kupiłam szare kamizelki - elegancke najmniejszy rozmiar to 2 - 3 lata - dla Igiego "trochę "za duża - ale o dziwo nie wygląda to źle Tam dokupiłam jasne beżowe spodnie dla Oskara i płaszczyk dla Igiego - czyli znowu zaszalałam. Ale wiem że stroje się przydadzą bo mam w tym roku jeszcze 3 okazje - w listopadzie mamy taką rodzinną uroczystość, potem mamy ślub znajomego i święta - także myślę że te wdzianka nam się przydadzą. Podejrzewam że kamizeli będą bardzo krótko na chłopakach Oskarowi będzie zaraz "za gorąco" , a Igiemu nie wygodnie ..................zobaczymy Tak przy okzaji, żeby mieć z głowy i bo później jest problem z rozmiarami i wyborem - kupiłam od razu Oskarowi kurtkę na zimę i buty Potrzebuję jeszcze półbutów na niedzielę - ale wyobrażacie sobie że prawie nic nie ma Albo jeden na półce albo w ogóle. Zimowe są a na teraz na jesień nie ma Coś czuję że cały dzień mi te buciki jutro zajmą I weź tu ładnie kolorystycznie ubierz dziecko - jak widać to nie prosta sprawa Fotki będą a jak Na imprezie mamy naszego znajomego fotografa więc może uda mu się złapać mnie i chłopaków w jednym ujęciu . Tylko muszę go od razu dorwać i zgrać zdjęcia bo z wakacji jeszcze nie mam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniałabym napisać Dzisiaj rano miałam przyjemność spędzić 3 godzinki z naszą Hazelką Byłyśmy z trójkę z Igim na budowie, oczywiście czasu za mało żeby się wygadać Ola przesyła buziaki pozdrowionka dla Was wszystkich ----------------------------------- Zmykam dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.09.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Karolinko huga jeszcze zostawiam Fotki będą - moje starania muszą zostać uwiecznione Natalko o płaszczyku wyżej, jak coś na privka Ci wyślę. Bosze jakie mam zaległości u was :bas:, u Ciebie pewnie Bardelli na ścianie już przyklejony. Jutro raniutko zajrzę uciekam.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 O ja zacofana jestem -P.C - czyli jaki to sklep? Mówcie dziewczyny, bo do jutra nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts