Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja się wyłamię (jak zawsze;)) i powiem, że do tych boskich butów (naprawdę reweleacyjne SOM:o) nie zakładałabym absolutnie nic granatowego!!!

Tak silny akcent nie potrzebuje echa:no: Nie dubluje się go:no: Szarości do tego zestwu kolorystycznego pasują idealnie. Cieliste kolory... ogólnie teraz poszłabym w neutralne klimaty (tylko nic waniliowego;))

Torebka i buty w identycznym (dodam: wyrazistym) kolorze już od dawna są passe. Owszem, gdy są czarne, cieliste... może być "komplecik"- ujdzie;)... ale w takim kolorze nigdy;) Apaszka w kolorze też banał ;) Podaruj sobie już poszukiwania amarantowych dodatków i znajdź coś neurtalnego (brązy też pięknie obronią się w tej stylizacji:hug:)

To się powymądrzałam ;)

Boże... ten ogród... łoo matko :jawdrop: Już nie mam na niego siły:lol2: Codziennie opad szczeny:lol2:

Aga ,trawnik budzi we mnie brzydkie uczucia ;)Zazdraszczam okropnie :rolleyes:,mój po półtora roku taki ładny nie jest :bash:

Tak tak, łącze się z tobą Oluś - i trawnik i chodniki budzą we mnie podobne brzydkie uczucia.:cool:

Nie ładnie tak koleżankom nastrój psuć przed snem Aguś:rolleyes:

Ale powiem Wam że to przez sposób zrobienia zdjęcia :lol2: - jakby patrzeć z góry jest pełno placków i chwastów oczywiście ;)

To tak żeby uspokoić Wasze zazdrości :lol2:

Do sukienki założyłabym np.żakiet w kolorze butów :yes:.W Stradivarius'ie są żakiety w takim kolorze :yes:

A tam nie dotarłam :no:

A czemu to nasza hazelka na forum nie zagląda :p???przypomniało mi się ,że obiecałam wysłać jej fotki :oops:

A wiesz jak to jest................jak się już wybuduje i wykończy.......ale bardzo za Wami dziewczyny tęskni :(

O ja zacofana jestem -P.C - czyli jaki to sklep?:lol2:

Mówcie dziewczyny, bo do jutra nie wytrzymam

Pierre Cardin - nigdy tyle na kurtkę nie wydałam :o i zazwyczaj tak nie szaleję...aleeeeeeeeeeee............... :rolleyes:

Czyli dzisiejsza wyprawa zakończona sukcesem :) fajnie, ze udało się coś znaleźć, będę wyczekiwała zdjęć chłopaków :)

Miłej nocki życzę.

Agus dzien mialas intensywny ale za to udalo sie wykonac zadanie :wave: juz sie nie moge doczekac zdjec malych przystojniakow z Mama :cool:

Milych snow :hug:

Two Kasiu nie wiecie nawet jaki mnie kamień spadł z serca jak dotarłam wreszcie do domu z tymi tobołami :lol:

Dla mnie od 5 już ranek , oj nie pospałam dziś :(

Chyba Igi przestawia sobie już czas :bash:

Ale doczekałam że siedzi na łóżku i ogląda bajkę :lol2:. a ja mogę znowu przy lapku trochę posiedzieć :wiggle:

Tylko rano w ciągu dnia go nie interesują

A ja się wyłamię (jak zawsze;)) i powiem, że do tych boskich butów (naprawdę reweleacyjne SOM:o)

To fajnie że tak mówisz bo to jedyne jakie mam :lol2: - więc dobrze że są "rewelacyne " :cool:

nie zakładałabym absolutnie nic granatowego!!!

Tak silny akcent nie potrzebuje echa:no: Nie dubluje się go:no: Szarości do tego zestwu kolorystycznego pasują idealnie. Cieliste kolory... ogólnie teraz poszłabym w neutralne klimaty (tylko nic waniliowego;))

Torebka i buty w identycznym (dodam: wyrazistym) kolorze już od dawna są passe. Owszem, gdy są czarne, cieliste... może być "komplecik"- ujdzie;)... ale w takim kolorze nigdy;) Apaszka w kolorze też banał ;) Podaruj sobie już poszukiwania amarantowych dodatków i znajdź coś neurtalnego (brązy też pięknie obronią się w tej stylizacji:hug:)

Dzięki Madziu za rady :hug:

Wczoraj mierzyłam szary płaszczyk i nieźle do tych butów wyglądał :yes:

Ale on taki ni to sportowy ni to klasyczny (coś co lubię :lol2:) i póki nie byłoby widać sukienki byłoby ok, spróbuję zaraz znaleźć w necie.

Nie mogłam go wziąć do domu bo po przecenie i nie ma zwrotu - a kurcz przydałby mi się taki :rolleyes:

Torebkę mam czarną z granatowymi małymi wstawkami - ale to duża torba - ale chyba ją wezmę - bo już nie mam siły latać za kolejną rzeczą :bash:.

Cyknę fotkę zobaczymy co powiecie :cool:

To się powymądrzałam ;)

Ty nasze guru modystyczno - wnętrzarskie więc Ci wolno :lol2:

Boże... ten ogród... łoo matko :jawdrop: Już nie mam na niego siły:lol2: Codziennie opad szczeny:lol2:

Podpisuję się pod Madzinymi słowami:wiggle:

:rolleyes::rolleyes::cool::cool: :lol: :lol:

Aga - popieram MagdęZZZ :yes: Sama mam bardzo podobne buty (moje wpadaja delikatnie w fiolet) i jedynie co zakupiłam w tym samym kolorze to kolczyki. Ale najczęsciej zakładam buty do spokojnej bazy jako jedyny mocny akcent kolorystyczny .

Kinia, ale w przeciwieństwie do Ciebie Aga jest bardzo jasna blondynką i jak na mój gust żółty jest jednak kolorem bardzo mdłym, no chyba, ze jest bardzo mocno opalona. Nie upieram się przy granatowej marynarce jaka przedtem zaproponowałam, ale, może w takim razie jakiś brązowy płaszczyk???

Dziewczyny znalazłam w szafie mój stary płaszcz, kupiony chyba z 10 lat temu, nie założyłam go chyba z 6 lat, już miałam wywalać - ale że ja chomik to jest.

Mówicie o brązie - więc może będzie pasować?.

Założyłam i jak dla mnie jest chyba ok.

Wklejam zdjęcia i lecę szukać butów dla Oskara

http://i2.fmix.pl/fmi1446/e8ed9e1e0021aed9505ad404

http://i1.fmix.pl/fmi2422/5ee1bc5d0017ce45505ad4af

http://i1.fmix.pl/fmi1253/9ed09fe20027df03505ad4df

Jeszcze tylko żakiet i będę wystrojona :p

Aga jak dla mnie zestaw ok:wiggle: nosisz kolczyki?

A ja się z Madzią nie zgadzam;), owszem nie noszę butów i torebek w tym samym kolorze ale zawsze do butów mam coś nawiązującego;) może apaszka jest banalna ale często właśnie banały wygladają dobrze;)wiadomo wszystko rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje;)

Aneciu, no wybacz jeśli Cię uraziłam :hug:

Ja nie mówię, że tak nie wolno, że się nie powinno... tylko, że tak wcale nie musi być lepiej i nie ma co się spinać, żeby znaleźć nawiązujący kolorem do butów detal;)

Czasem bez tego nawiązania może być ciekawiej - uwierz mi;)

I skoro mało czasu to po co latać, szukać jak to nie jest konieczne;) Te buty to tak silny akcent, że doskonale obroni się sam. Choć pomysł z kolczykami, jak podpowiedziała Kinia doskonały:yes:

Aguś fajny ten zestaw wyszedł :) Płaszczyk mi w śliwkę delikatnie wpada (???) ale to też fajnie idzie z taką musztardową żółcią.

Buziaki:hug:

Madzia no co Ty ja az tak wrażliwa nie jestem:hug:nie, wcale nie odebrałam tego w ten sposób, poprostu mam ciut inne zdanie od Twojego;)

mnie chodzi o to, że każda z nas ma swój pogląd w wielu kwestiach, ubioru i łączeniu dodatków też, no i każda z nas podchodzi do tego na swój sposób. najważniejsze żebyśmy my się dobrze czuły w tych swoich kombinacjach, tyle tylko;) Ja np nigdy nie podazam za modą bo często mi się poprostu nie podoba , wiem w czym czuję się dobrze, w czym wygladam lepiej a w czym gorzej i to dla mnie najistotniejsze;)

Mnie akurat ten płaszczyk nie leży, ale to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje jak powiedziała Aneta. To już dużo bardziej podobałby mi się płaszczyk Karolki, w jakim ostatnio wystapiła na zdjęciach, nawet jak to by miał byc szary :)

Kinia z kolczykami sueper pomysł jak dla mnie :)

wiem w czym czuję się dobrze, w czym wygladam lepiej a w czym gorzej i to dla mnie najistotniejsze;)

I tu sie Anetko z Toba zgadzam w całej rozciągłości :)

Ja nie mówię, że tak nie wolno, że się nie powinno... tylko, że tak wcale nie musi być lepiej i nie ma co się spinać, żeby znaleźć nawiązujący kolorem do butów detal;)

Czasem bez tego nawiązania może być ciekawiej - uwierz mi;)

I skoro mało czasu to po co latać, szukać jak to nie jest konieczne;) Te buty to tak silny akcent, że doskonale obroni się sam. Choć pomysł z kolczykami, jak podpowiedziała Kinia doskonały:yes:

Ja często się tak ubieram, że buty to jedyny mocny akcent mojego ubioru ... dobrze się czuję w takiej stylizacji :rolleyes:

Ja np nigdy nie podazam za modą bo często mi się poprostu nie podoba , wiem w czym czuję się dobrze, w czym wygladam lepiej a w czym gorzej i to dla mnie najistotniejsze;)

Podpisuję się pod tym obiema łapkami :yes:

Aguś a myślisz, że będzie tak zimno, że będziesz musiała zakładać płaszcz , nawet nie wiem jaka ma być pogoda ;) Najładniej ta sukienka wyglądałaby z jakimś eleganckim szarym żakietem , według mnie oczywiście ;)