Natalia Stanko 19.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Tak tak, łącze się z tobą Oluś - i trawnik i chodniki budzą we mnie podobne brzydkie uczucia. Nie ładnie tak koleżankom nastrój psuć przed snem Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Czyli dzisiejsza wyprawa zakończona sukcesem fajnie, ze udało się coś znaleźć, będę wyczekiwała zdjęć chłopaków Miłej nocki życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.09.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Agus dzien mialas intensywny ale za to udalo sie wykonac zadanie juz sie nie moge doczekac zdjec malych przystojniakow z Mama Milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.09.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A ja się wyłamię (jak zawsze;)) i powiem, że do tych boskich butów (naprawdę reweleacyjne SOM:o) nie zakładałabym absolutnie nic granatowego!!! Tak silny akcent nie potrzebuje echa:no: Nie dubluje się go:no: Szarości do tego zestwu kolorystycznego pasują idealnie. Cieliste kolory... ogólnie teraz poszłabym w neutralne klimaty (tylko nic waniliowego;)) Torebka i buty w identycznym (dodam: wyrazistym) kolorze już od dawna są passe. Owszem, gdy są czarne, cieliste... może być "komplecik"- ujdzie;)... ale w takim kolorze nigdy;) Apaszka w kolorze też banał Podaruj sobie już poszukiwania amarantowych dodatków i znajdź coś neurtalnego (brązy też pięknie obronią się w tej stylizacji:hug:) To się powymądrzałam Boże... ten ogród... łoo matko Już nie mam na niego siły:lol2: Codziennie opad szczeny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.09.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Podpisuję się pod Madzinymi słowami:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2012 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aga ,trawnik budzi we mnie brzydkie uczucia Zazdraszczam okropnie ,mój po półtora roku taki ładny nie jest Tak tak, łącze się z tobą Oluś - i trawnik i chodniki budzą we mnie podobne brzydkie uczucia. Nie ładnie tak koleżankom nastrój psuć przed snem Aguś Ale powiem Wam że to przez sposób zrobienia zdjęcia - jakby patrzeć z góry jest pełno placków i chwastów oczywiście To tak żeby uspokoić Wasze zazdrości Do sukienki założyłabym np.żakiet w kolorze butów .W Stradivarius'ie są żakiety w takim kolorze A tam nie dotarłam A czemu to nasza hazelka na forum nie zagląda ???przypomniało mi się ,że obiecałam wysłać jej fotki A wiesz jak to jest................jak się już wybuduje i wykończy.......ale bardzo za Wami dziewczyny tęskni O ja zacofana jestem -P.C - czyli jaki to sklep? Mówcie dziewczyny, bo do jutra nie wytrzymam Pierre Cardin - nigdy tyle na kurtkę nie wydałam i zazwyczaj tak nie szaleję...aleeeeeeeeeeee............... Czyli dzisiejsza wyprawa zakończona sukcesem fajnie, ze udało się coś znaleźć, będę wyczekiwała zdjęć chłopaków Miłej nocki życzę. Agus dzien mialas intensywny ale za to udalo sie wykonac zadanie juz sie nie moge doczekac zdjec malych przystojniakow z Mama Milych snow Two Kasiu nie wiecie nawet jaki mnie kamień spadł z serca jak dotarłam wreszcie do domu z tymi tobołami Dla mnie od 5 już ranek , oj nie pospałam dziś Chyba Igi przestawia sobie już czas Ale doczekałam że siedzi na łóżku i ogląda bajkę . a ja mogę znowu przy lapku trochę posiedzieć Tylko rano w ciągu dnia go nie interesują A ja się wyłamię (jak zawsze;)) i powiem, że do tych boskich butów (naprawdę reweleacyjne SOM:o) To fajnie że tak mówisz bo to jedyne jakie mam - więc dobrze że są "rewelacyne " nie zakładałabym absolutnie nic granatowego!!! Tak silny akcent nie potrzebuje echa:no: Nie dubluje się go:no: Szarości do tego zestwu kolorystycznego pasują idealnie. Cieliste kolory... ogólnie teraz poszłabym w neutralne klimaty (tylko nic waniliowego;)) Torebka i buty w identycznym (dodam: wyrazistym) kolorze już od dawna są passe. Owszem, gdy są czarne, cieliste... może być "komplecik"- ujdzie;)... ale w takim kolorze nigdy;) Apaszka w kolorze też banał Podaruj sobie już poszukiwania amarantowych dodatków i znajdź coś neurtalnego (brązy też pięknie obronią się w tej stylizacji:hug:) Dzięki Madziu za rady Wczoraj mierzyłam szary płaszczyk i nieźle do tych butów wyglądał Ale on taki ni to sportowy ni to klasyczny (coś co lubię ) i póki nie byłoby widać sukienki byłoby ok, spróbuję zaraz znaleźć w necie. Nie mogłam go wziąć do domu bo po przecenie i nie ma zwrotu - a kurcz przydałby mi się taki Torebkę mam czarną z granatowymi małymi wstawkami - ale to duża torba - ale chyba ją wezmę - bo już nie mam siły latać za kolejną rzeczą . Cyknę fotkę zobaczymy co powiecie To się powymądrzałam Ty nasze guru modystyczno - wnętrzarskie więc Ci wolno Boże... ten ogród... łoo matko Już nie mam na niego siły:lol2: Codziennie opad szczeny:lol2: Podpisuję się pod Madzinymi słowami:wiggle: :rolleyes::cool: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Po Madzi wywodzie na temat ubrania, nawet nie śmiem zabrac głosu, bardzo jej zdanie szanuję, w koncu kto jak kto, ale madzia na pewno się na tym zna Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.09.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aga - popieram MagdęZZZ Sama mam bardzo podobne buty (moje wpadaja delikatnie w fiolet) i jedynie co zakupiłam w tym samym kolorze to kolczyki. Ale najczęsciej zakładam buty do spokojnej bazy jako jedyny mocny akcent kolorystyczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aga - popieram MagdęZZZ Sama mam bardzo podobne buty (moje wpadaja delikatnie w fiolet) i jedynie co zakupiłam w tym samym kolorze to kolczyki. Ale najczęsciej zakładam buty do spokojnej bazy jako jedyny mocny akcent kolorystyczny . Kinia, ale w przeciwieństwie do Ciebie Aga jest bardzo jasna blondynką i jak na mój gust żółty jest jednak kolorem bardzo mdłym, no chyba, ze jest bardzo mocno opalona. Nie upieram się przy granatowej marynarce jaka przedtem zaproponowałam, ale, może w takim razie jakiś brązowy płaszczyk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dziewczyny znalazłam w szafie mój stary płaszcz, kupiony chyba z 10 lat temu, nie założyłam go chyba z 6 lat, już miałam wywalać - ale że ja chomik to jest. Mówicie o brązie - więc może będzie pasować?. Założyłam i jak dla mnie jest chyba ok. Wklejam zdjęcia i lecę szukać butów dla Oskara http://i2.fmix.pl/fmi1446/e8ed9e1e0021aed9505ad404 http://i1.fmix.pl/fmi2422/5ee1bc5d0017ce45505ad4af http://i1.fmix.pl/fmi1253/9ed09fe20027df03505ad4df Jeszcze tylko żakiet i będę wystrojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aga jak dla mnie zestaw ok:wiggle: nosisz kolczyki?A ja się z Madzią nie zgadzam;), owszem nie noszę butów i torebek w tym samym kolorze ale zawsze do butów mam coś nawiązującego;) może apaszka jest banalna ale często właśnie banały wygladają dobrze;)wiadomo wszystko rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Całkiem elegancki zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Płaszczyk niezły ale torbę bym odpuściła W tym zestawie powtórzenie niebieskiego na torebce to już dla mnie za dużo może lepiej jakiś niebieski wisior albo bransoletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.09.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aneciu, no wybacz jeśli Cię uraziłam Ja nie mówię, że tak nie wolno, że się nie powinno... tylko, że tak wcale nie musi być lepiej i nie ma co się spinać, żeby znaleźć nawiązujący kolorem do butów detal;) Czasem bez tego nawiązania może być ciekawiej - uwierz mi;) I skoro mało czasu to po co latać, szukać jak to nie jest konieczne;) Te buty to tak silny akcent, że doskonale obroni się sam. Choć pomysł z kolczykami, jak podpowiedziała Kinia doskonały:yes: Aguś fajny ten zestaw wyszedł Płaszczyk mi w śliwkę delikatnie wpada (???) ale to też fajnie idzie z taką musztardową żółcią. Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Madzia no co Ty ja az tak wrażliwa nie jestem:hug:nie, wcale nie odebrałam tego w ten sposób, poprostu mam ciut inne zdanie od Twojego;)mnie chodzi o to, że każda z nas ma swój pogląd w wielu kwestiach, ubioru i łączeniu dodatków też, no i każda z nas podchodzi do tego na swój sposób. najważniejsze żebyśmy my się dobrze czuły w tych swoich kombinacjach, tyle tylko;) Ja np nigdy nie podazam za modą bo często mi się poprostu nie podoba , wiem w czym czuję się dobrze, w czym wygladam lepiej a w czym gorzej i to dla mnie najistotniejsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Mnie akurat ten płaszczyk nie leży, ale to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje jak powiedziała Aneta. To już dużo bardziej podobałby mi się płaszczyk Karolki, w jakim ostatnio wystapiła na zdjęciach, nawet jak to by miał byc szary Kinia z kolczykami sueper pomysł jak dla mnie wiem w czym czuję się dobrze, w czym wygladam lepiej a w czym gorzej i to dla mnie najistotniejsze I tu sie Anetko z Toba zgadzam w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja nie mówię, że tak nie wolno, że się nie powinno... tylko, że tak wcale nie musi być lepiej i nie ma co się spinać, żeby znaleźć nawiązujący kolorem do butów detal;) Czasem bez tego nawiązania może być ciekawiej - uwierz mi;) I skoro mało czasu to po co latać, szukać jak to nie jest konieczne;) Te buty to tak silny akcent, że doskonale obroni się sam. Choć pomysł z kolczykami, jak podpowiedziała Kinia doskonały:yes: Ja często się tak ubieram, że buty to jedyny mocny akcent mojego ubioru ... dobrze się czuję w takiej stylizacji Ja np nigdy nie podazam za modą bo często mi się poprostu nie podoba , wiem w czym czuję się dobrze, w czym wygladam lepiej a w czym gorzej i to dla mnie najistotniejsze;) Podpisuję się pod tym obiema łapkami Aguś a myślisz, że będzie tak zimno, że będziesz musiała zakładać płaszcz , nawet nie wiem jaka ma być pogoda Najładniej ta sukienka wyglądałaby z jakimś eleganckim szarym żakietem , według mnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 No niestety w Kielcach ma padac i 14 stopni http://www.weather.com/weather/tenday/Kielce+PLXX0011:1:PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.09.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 No niestety w Kielcach ma padac i 14 stopni http://www.weather.com/weather/tenday/Kielce+PLXX0011:1:PL Ech no właśnie sprawdziłam pogodę ... nie za ciekawie się ta niedziela zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Matko, ileż ja tracę ubierając się tylko na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts