emiranda 20.09.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Matko, ileż ja tracę ubierając się tylko na czarno Kazdy psycholog Ci powie dlaczego Ale to minie, nie martw się , tez tak miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kazdy psycholog Ci powie dlaczego Ale to minie, nie martw się , tez tak miałam Kiedy? Trwa nieprzerwanie od 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Kiedy? Trwa nieprzerwanie od 16 lat No moze za następne 16 lat u mnie to trwało 10 lat, do dzisiaj bardzo lubię czarne, ale na starość trzeba sie odmłodzić i troche koloru użyć Lubie czarne i białe, a do szarości dzięki Tobie Aniu zaczynam sie przekonywać Bynajmniej szarości nie do stroju, bo ja za blada i za jasna na szarości jestem i moja cera tez szarości nie toleruje Edytowane 20 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 No moze za następne 16 lat Oki, przez ten czas się przyzwyczaję do tej myśli Na razie pasujemy z mężem kolorystycznie do siebie. A jaka wygoda przy praniu No moze za następne 16 lat Lubie czarne i białe, a do szarości dzięki Tobie Aniu zaczynam sie przekonywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kiniu Anetko właśnie o kolczykach myślę jako o dodatku Póki co ma tylko kolczyki mojej mamy,wkleję zdjątko później Nadal nie mam żakietu Veski Madziu dzięki Alu Two niestety nie mam innej torebki , ale co tam, będzie dobrze Maju ma być właśnie pic straszny Mam nadzieję że słońce będzie to podniesie trochę temperaturę Matko, ileż ja tracę ubierając się tylko na czarno Ja też lubię czarny Ale kolory to moje drugie ja . Mam po mamusi upodobanie do ostrych kolorów i kontrastów. Ostanio temat ubrań u mnie licho stoi, nie mam miejsca w szafach, nie wiem co w nich mam - mam nadzieję że to się zmieni po przeprowadzce i wreszcie będę wyglądać jak ludzie Ostatnio przeważa u mnie wygoda, wiadomo jak to na budowie , a tam najwięcej spędzam czasu, a do latania coś na szybko coś wygodnego i łatwego w użytkowaniu przy targaniu wózka ze schodów, do samochodu i z powrotem Lecę dziewczynki obciąć moich przystojniaków Kupiłam Oskarowi jeszcze buty na teraz, oddałam wczorajsze zimowe i wymieniłam na inne I kupiłam im takie same czapki niestety czarno brązowe, a mają jasne kurtki - ale nic nie było w tym stylu - ala kaszkiet zakrywającym jednocześnie uszy. Najważniejsze że takie same czyli MISJA UBRANIOWA CHŁOPAKÓW ZAKOŃCZONA POMYŚLNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Spóźniona bo mam co robić w pracy też się wypowiem Aguś buty chabrowe i styka, ewentualnie bransoletka lub paznokcie pomalowane w podobnym kolorze (tylko żeby też nie wyszło jak u truposza). Pamiętam jak 4-lata temu kupiłam za swoją pierwszą pensję fioletowe buty i do tego torebkę fioletową. Już po roku wiedziałam, że torebka fioletowa jest paskudna i nie wiem jak ja mogłam ją nosić. Jak pisałyście i ja się z tym zgadzam każdy ma swoje zdanie, ale uważam że zarówno makijaż i włosy zawsze powinny być w naturalnych odcieniach (żadne oczy pomalowane na niebiesko czy różowo ) tak i jeden silny akcent wystarczy. No chyba, że tak jak teraz moda na neonówki i można łączyć, przy czym torebka kolorowa owszem ale tylko (!) kopertówka. Taka na ramię to dla mnie koszmar Wiem, że chcesz ubrać te chabrowe i one rewelacyjnie grają z musztardową sukienką, ale ja bym poszła w klasykę czarne kryjące rajstopy, musztardowa sukienka, czarne buty, czarny żakiet. Elegancko, ponadczasowo. Ja sama dzisiaj w sukience w pepitkę o kształcie trapezu (ala chanelka), czerwony sweterek, czarne rajstropy i czarne lakierki na płaskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.09.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ile osób-tyle opinii, ja za czarną klasyczną i chabrowymi butami i tipsami w podobnym odcieniu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Justynko chabrowe buty nie tyle chcę co muszę ubrać - bo innych nie mam Do tych butów szukałam sukienki, spodobała mi się musztardowa i teraz mam nie lada zagwozdkę co i jak do czego i z jakim kolorem Jak pisałam ja nie szpilkowa i jedyne jeszcze elegance buty jakie mam to właśnie czarne ale niestety odkryte. Jak już będę miała gdzie je wreszcie poukładać to pewnie się w jakieś nowe zaopatrzę , żeby na przyszłość nie mieć takich problemów jak w tym tygodniu Paznokcie będą takie jak miałam u Magdy - chyba nie były trupie??? No ale widzę że jeszcze tematu rajstopek nie przemyślałam To pytanie za 100 punktów na forum muratora - jakie rajstopy do chabrowych butów i musztardowej sukienki Nie mam jeszcze żakietu - jutro idę do znajomej która ma tego całą szafę - to myślę że coś na szybko pożyczę Justynko Olu Natalko kochane jesteście że próbujecie "mnie ubrać ", doradzić Ja mam taki problem - wiem co mi się podoba, jak widzę na kimś - np w telewizji, na ulicy, nigdy nie próbowałam kopiować , ale jak przychodzi do kupienia sobie czegoś to kończy się zazwyczaj na jednej części z całej garderoby Trafiam na coś co mi się podoba, a na dokupienie reszty, albo nie mam czasu, albo nic mi nie pasuje albo nie ma rozmiaru i kończę z toną takich niedopasowanych ubrań. Winą tego jest też to że w obecnym stanie mieszkaniowym nie wiem co mam . Wszystko poupychane, w reklamówkach, część u teściowej i jak tu coś dopasować??? Na wierzchu parę rzeczy w których latam i załatwiam sprawy budowlano - wykończeniowe, zakupowe i dzieciowe - więc beż żadnych tam rewelacji Wiem że i do takich spraw można wyglądać, fajnie, modnie - ale tak jak wyżej napisałam nie mam na to czasu albo daru dobierania Idę dzisiaj zaraz spać bo wstałam dziś o 5, potrm Igi nie dał mi się ze sobą zdrzemnąć, bo popłakiwał przez sen - zęby, zęby, zęby . Jutro jedziemy z J do Radomska pooglądać krzesełka na żywo. Jak zdążymy (a będziemy robić wszystko żeby nam się udało) odwiedzimy Karolka i posiedzimy na jej kanapie Buziole zostawiam i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kochana oki wiesz ja niczego nie narzucam Chyba rajstopy dałabym już cienkie cieliste. Ogólnie do musztardy lubię kolor morski na rajstopach, ale przy chabrowych szpilkach nie będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ok to dobrze , takie może znajdę w szufladzie zmykam................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ja też wzięłabym cieliste;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.09.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Agus mi sukienka i butaski bardzo sie podobaja i moim zdaniem super do siebie pasuja za to torebka i plaszcz mi sie nie podoba, przepraszam Za rajstopami glosuje cielistymi plus zakiet/marynarka szara lub czarna Mam nadzieje ze ta noc bedzie dla Was lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.09.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nie mam jeszcze żakietu - jutro idę do znajomej która ma tego całą szafę - to myślę że coś na szybko pożyczę To też sobie odpuść Szary rozpinany sweterek/kardigan sprawdzi się lepiej Szczególnie jeśli przyjdzie ci na to płaszcz zakładać (nienawidzę płaszczy zakładanych na żakiety:sick:) Ale się tu nad tobą pastwimy:rotfl: Venusku przybij pionę Ja też z kolorowych torebek to tylko kopertówki uznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Szary rozpinany sweterek/kardigan sprawdzi się lepiej Szczególnie jeśli przyjdzie ci na to płaszcz zakładać (nienawidzę płaszczy zakładanych na żakiety:sick:) Tu się z Madzią zgadzam:wiggle:Na żakiecie żaden płaszcz dobrze nie leży Ja też z kolorowych torebek to tylko kopertówki uznaję A tu się nie zgadzam:p:hug:Duża kolorowa torebka też może wygląda czadowo. Nie popadajmy w histerię Aguś płaszczyk super, u mnie też wygląda na fiolet lub ciemny granat. Ale jeśli to jest brąz to też ok. Mnie do tej Twojej sukienusi najbardziej pasował szary lub granatowy kolorek, ale torebka koniecznie inny kolor niż butki- tak jak napisałam wcześniej:) Tak czy siak na pewno będziesz wyglądała pięknie:rolleyes: Dobrej nockihttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.09.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 odwiedzimy Karolka i posiedzimy na jej kanapie Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.09.2012 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ale się tu nad tobą pastwimy:rotfl: Twarda sztuka jestem Do zdjęć torby nie będzie, powieszę na wózku Kurcze zapowiadają naprawdę zimny dzień w niedzielę i do tego opady deszczu - ale dzień wybrałam A zazwyczaj mam farta do takich rzeczy Co do tej marynarki pod płaszcz - faktycznie to średnio wygodne Czyżbym jeszcze miała sobie polatać za sweterkiem? Co do nocy Igi spał lepiej - przespałam ciągiem 3 h Ale wstał jak wczoraj o 5 Miłego dnia dziewczynki skrobnę po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.09.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Agula - trzymaj się . A z pogodą - może się jeszcze zmieni ... nie przejmuj się już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Agus bawcie sie dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.09.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja tradycyjnie z prognoza pogody, jest lepiej http://www.weather.com/weather/weekend/Kielce+PLXX0011:1:PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.09.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja z życzeniami nie ważne w czym i w jaką pogodę ważne że z uśmiechem więc już teraz miłego weekendu życzę bo nie wiem czy wieczorkiem znajdę czas żeby zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts