admete 29.09.2012 03:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Dziękuję dziewczyny za wszystkie komplementa pod moim i chłopców adresem :hug: Same wiecie że miałam ciężki tydzień przed samą imprezą - chłopaki i tak nie wyglądali tak jak bym chciała , ale nie mogę narzekać Ale sesję zdjęciową muszę zorganizować osobno, bo chrzest i całe to zamieszanie nie dało ustawić chłopaków do zdjęć, jedne chciał iść tylko na plac zabaw a drugi chciał już w ogóle uciec od ciągłego siedzenia w wózku czy foteliku samochodowym - może na Święta w nowym domku???? Tort robił mój znajomy, który już w tej chwili otworzył swoją cukiernię . Ciasto było PYSZNE -sama byłam zaskoczona . I lubi robić właśnie takie słodkie cuda - to jego ogromna pasja - dlatego wszystko zawsze jest dopracowane Joanko cieszę się że zdjęcia wywołały Cię z grona tylko podczytujących (wszystkich serdecznie pozdrawiam ) Ze czas leci widać po dzieciach , wczoraj w przedszkolu pani wspomniał o imprezie na halloween, a przecież dopiero co szukałam stroju dyni dla Oskara - a on już jest małym, czasami bardzo poważnym chłopaczkiem Zdjęcia jeszcze chwilę zostawię, bo widzę że lista obecności jest niepełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.09.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 obecna...dobrze że zostawilas ..ja wczoraj wrocilam z malego urlopu w Szczawnicy i nadrabiam... teraz fotki rodzinne a zaraz doczytuje o kanapach i innych rozterkach chlopcy małe eleganciki...bardzo fajnie udało ci sie ich zgrac ubraniowo mimo roznicy wzrostu , super przystojniaki Mamuśka tez niczego sobie..elegancko w tym zestawie ..czytam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.09.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Aguś - cudownie i szykownie wyglądałaś, a dzieciaczki są rozkoszne:yes:. Pesteczko - ja tez takie miałam wrażenia, :lol2:szczególnie po rozmowie telefonicznej. Aga ma niski głos, myślałam, że będzie to osoba z przewagą męskich cech. A tu taka słodka kruszynka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Aguś pięknie wygladaliście :hug:a płaszczyk bardzo ładnie zagrał z sukienusią i Twoją bużką, ja czuję mały niedosyt bo nie widzę jak to wszystko z butami wygladało:lol2: Fajnych Masz Chłopaków:yes: a to, że ciężko foty zrobić w takich chwilach to normalka:yes: ps. ja też okularnica (minusowa, bez szkieł własnego Męża z odległości 10 metrów bym nie poznała:rotfl:) czasami soczewkami się ratuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.09.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Aguś, super, że się na fotki załapałam. Nie wiem, od czego zacząć - torcik śliczny - pazurki do bucików dobrane:-) (przepraszam, ale jaki to lakierek?) - sukienka + płaszczyk b. trafiony zestaw - jak ty to robisz, że jesteś taka szczupła? - wielkie pochwały za fryzurę - sama noszę często dobierane i różne warkocze, bo są super, ale mało dziewczyn nawet tych młodszych dziś je nosi - ja też chcę zobaczyć butki - chłopcy są teraz bardzo do siebie podobni, cudowni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 29.09.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Dołączam do grona osób zachwyconych Twoją rodziną. Cudownie wyglądacie , chłopcy tacy podobni do siebie WSPANIALI uśmiechnięci. Aga super !!! Tez chętnie zobaczę strój w całości Rzeczywiście, taka chudzina a masz tyle energii w sobie to wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.09.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Admete witam sie i ja u Ciebie oficjalnie, bo jestem stałym podglądaczem Twojego wątku już przez dłuższy czas:oops: Fajnie, że załapałam sie na fotki z imprezy, cudniastych masz synków:yes: I Ty jaka elegancka fiu, fiu:o Oczu nie mogę oderwać od Twojej działki, trawkę masz piękną i ta przestrzeń. Salon masz ogromniasty i taki jasny już nie mogę doczekać się dalszych prac:yes: Bardzo mi się podoba ściana przy schodach i aż mi ulżyło jak postanowiłaś dać tam jeszcze sruby co by napewno się wszystko trzymało ufff:D ( pomysł chyba Twojej mamy, jak dobrze pamiętam;)) Oczywiśćie pamiętam jak dziewczyny starały się odwieść cię od czerwonej fugi do łazienki:yes: To była dobra decyzja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.09.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 (edytowane) Ivy Natalko Olu Anetko Madziu Jo@nko mariomili dziękuję dziewczynki za komplementa Olu płaszczyk stąd Anetko Madziu Jo@nko /B]kurde bele zaraz spróbuję jakieś zdjęcie wyciąć z butami - ale uwierz chciałam takie wkleić specjalnie dla Was , za trud włożony w pomoc dobrania mojego ubranka edit Tylko takie znalazłam z butami edit2 ciach Ja mam tylko małe minusy, ale bez okularków już kiepsko widzę Soczewek nie toleruję, nauczyłam się je wkładać tylko i wyłącznie na potrzeby ślubu , a potem w pierony wyrzuciłam. Nie lubię gberania w oczkach Madziu lakier to inglot - taki ciut droższy niż normalny bo ponoć z odżywką i miało wystarczyć jednorazowe pomalowany - oczywiście zawsze maluję dwa razy Sprawdziłam numerek 668 Pestko, Madziu, Natalko szczupła jestem, tylko i wyłącznie dlatego że odziedziczyłam rewelacyjną przemianę materii po tatusiu Diet żadnych nie stosuję mogę jeść wszystko , ale tryb życia na pewno też robi swoje Madziu co do fryzury - ostatnio tylko tak chodzę uczesana - czyli w kitkę, nie mam czasu na fryzjera, a po ostatnich - uwaga - 3 nieudanych farbowanaich, nie wiem gdzie mam iść Warkoczyki są fajnym i ciekawym urozmaiceniem - ja je bardzo lubię, ale sama nie umiem robić Muszę się naumieć . na chrzciny robiła mi koleżanka - zaoszczędziłam na fryzjerze Mariomili Strasznie mi miło że napisałaś i że podczytujesz juz od tak dawna - temat śrub był cho cho cho temu. Masz rację śruby są dzięki mojej mamie - czasami się słucham Dziewczyny sorki że taki ten post rozbiegany, miałam iść spać wcześniej czyli o 21 bo znowu mieliśmy dzień z serii tych dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich i zabieganych Rany kiedy my odpoczniemy jak normalni ludzie????? A ja znowu się zasiedziałam, ale też jednym okiem patrzę na MAM TALENT Poszukam zdjęcia Edytowane 30 Września 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Dzięki za namiary na lakier. Całość prezentuje się doskonale:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.09.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Do tego jeszcze ma cudowne nogi. Kombinacja kolorów PRZEŚLICZNA, Ty to umiesz łączyć Tez soczewek nie znoszę, kiedyś miałam problem z wyjęciem:mad: i więcej nie założyłam. Zastanawiałam się nad korektą, ale gwarancji nie dają, obiecują skorygować do -1, czyli nadal musiałabym nosić okulary. Przyzwyczaiłam się już do nich i uważam, że fajnie pod nimi można co nieco ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Aguś ślicznie wyglądałaś klasa Urwisów uwielbiam, nawet nie wiem którego bardziej czy miniaturkę czy starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.09.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Aga - a co miałas na prawej ręce ? Cos w kolorze butów...... Jeszcze raz powtórzę, że wyglądałas zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.09.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Dzięki za namiary na lakier. Całość prezentuje się doskonale:-) Dziękować - dawno tak niczego nie dobierałam, chyba macie na mnie taki wpływ plus ostatnie wybory kolorów na budowie Do tego jeszcze ma cudowne nogi. Oj tam oj tam Kombinacja kolorów PRZEŚLICZNA, Ty to umiesz łączyć Staram się Szczególnie na budowie T uważam, że fajnie pod nimi można co nieco ukryć yhmmmmmmmm Aguś ślicznie wyglądałaś klasa Dzięki Urwisów uwielbiam, nawet nie wiem którego bardziej czy miniaturkę czy starszego Ooooo czyli mogę podrzucić do cioci Venuski i jechać na stolycowe zakupy Aga - a co miałas na prawej ręce ? Cos w kolorze butów...... Jeszcze raz powtórzę, że wyglądałas zajebiście Kiniu założyłam granatowy sweterek, taki krótki wiązany, ale nikt go nie widział, bo w knajpie zdjęłam razem z płaszczem. Założyłam bo myślałam że będzie zimno, żeby nie mieć gołych rąk pod płaszczem,a zamiast tego ugotowałam się w nim nosząc Igora na rękach i latając za Oskarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.09.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Długi i pracowity tydzień przede mną......ale zakończony (jak dzieciaki się nie rozchorują) fantastyczną wizytą u Mirelki. Ja już chcę piątek,a ktoś inny niech polata za mnie W planie jest 1. zatwierdzenie koloru drzwi i opasek na dół i ich zamówienie 2. wybranie firmy która wykona drzwi na górę 3. kupienie roślin i obsadzenie dwóch rabat w tym zasadzenie wszystkich cebulek które kupiłam u Agawi dowiedziałam się o koszyczkach na cebulki (chyba u Anetki też było o nich rozprawiane, ale jakoś póki nie dostałam na tacy linka na allegro nie pomyślałam o ich kupnie ), u Vesiliki o ustrojstwie do sadzenia pojedynczych sztuk - muszę wszystko zakupić 4. kupić wreszcie impregnat do kamienia 5. zdecydować o kształcie kanap, ich kolorze i tapicerce krzeseł, podjąć kroki ku zamówieniu 6.jechać obejrzeć na żywo jaki u mnie w K. mam wybór płyt wiórowych, mdf, lakierów - wybrać coś i dać do wyceny 3 już z kolei stolarzowi - z którym męczyłam się na pomiarach wczoraj wieczorem Porządny facet, porządne meble - moja mama ma w kawalerce jego szafę i kuchnię. Ale niestety od kilku lat nic się nie zmieniło i pan jest nazwijmy to troszkę do tyłu z wszystkimi nowinkami - typu ---jak to szafka na geberit pod wymiar wnęki, przecież trzeba będzie dopłacać do innych wymiarów ---w ten wymiar wejdą mi trzy drzwiczki - ja - 2 - jak to nie mogą być 3 - 2 będą niestandardowe --- są pralki do zabudowy???? ----i tak przy każdej szafie, przy każdej małej szafeczce - cierpliwość moja była już mocno nadwyrężona 7. pamięć mi szwankuje pewnie jeszcze coś mi zostało Umówiłam na 10 października montaż paneli , w ten dzień ma też przyjechać kuchenka Także za tydzień będzie się już coś działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.09.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Dzisiejszy spacer http://i3.fmix.pl/fmi2737/fa49ad9000255cea50689925 http://i2.fmix.pl/fmi338/a894a22e002791be50689961 http://i3.fmix.pl/fmi714/eb1609aa0009b25a50689992 http://i2.fmix.pl/fmi983/eb39cb73000d0906506899ca http://i3.fmix.pl/fmi1794/e5a7b9f30011346650689a05 Miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 ja takie przejście ( jak Ty ze stolarzem) miałam z jednym z potencjalnych wykonawców łazienki. Mówię -dekor będzie na tej ścianie, tłumaczę, ze wzór będzie na nich namalowany. A on pyta-kto ten wzór będzie malował? Myślę -żartowniś. Bierze do rąk bidetkę i pyta "A to co?" Ja na to -podtynkowa bateria. Jak to podtynkowa? - nie rozumie fachowiec. No to ja myślę -koniec negocjacji. I zdenerwowana mówię, że niestety w tej chwili muszę wyjść, skontaktujemy się mailowo. Nie wiem-robią gdzieś po sąsiadkach i uważają się za suuuper fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 30.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Aga - faktycznie masz ciężki tydzień. Ale jesteś super zorganizowana i na pewno wszystko uda się załatwić w 100%. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Aguś zdjecia widziąłm juz wcześniej ( na szczęście ) ale nie miałam czasu pisać. Wyglądaliście cudnie!!! Chłopcy jak malowani, bardzo do siebie są podobni i naprawde śliczni!!! Ciuszki miałaś skomponowane idealnie Trzymam kciuki za pracowity tydzień! Dużo sobie zaplanowałas, ale napewno dasz rade Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Natalko, dlatego czuję że współpraca z tym panem się nie uda Jak powiedziałam że jeśli chodzi o szafę w wiatrołapie, musi spojrzeć na zdjęcie, że moja szafa musi wyglądać identycznie jak na zdjęciu - zapytał a po co ? No koment Joasiu Karola, plan jest dobry Zobaczymy jak z wykonaniem Mam mało czasu na takie jeżdżenia , codziennie wychodzę koło 10.30 a o 14.30 muszę kierować się już w stronę przedszkola. Potem jak się domyślacie rzadko co mogę już załatwić Dlatego jeżdżę jak szalona i biegam jak szalona , żeby jak najwięcej odhaczyć z listy Nie wiem jak będzie z cebulkami, bo na to potrzebuję kilku godzin , żeby dobrze rozplanować, przemyśleć, dobrać kolorami wysokościami żeby później nie przekopywać Miłego poranka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 01.10.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 buu - nie załapałam się na zdjęcia ale za to tort baardzo piękny (znajomy ma znakomity gust!) i ogród pięknieje w oczach! Własne owoce to świetna sprawa - moja mama posadziła dosłownie dwa krzaczki poziomek, a jaka radość dla Igora ze zbierania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts