mirela99 01.10.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 JA chcę fotki Pestko ... ja zachorowałąm na cukrowego- jakieś wskazówki? Bo mam już dwa sposoby na okiełznanie go. Balkonowa falista zasłona balkonowa wysoka (głęboka?) na 60 cm lub folia kubełkowa wsadzona 30 cm pod kątem o tak: \miskant/. Masz jeszcze jakieś info ?? A my czekamy: jak będzie pogoda podjedziemy na Równicę, do Kapiasa i park z pałacem pszczyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nihiru mirelko zaraz zdjątka do Was polecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A ja poczyniłam kroki ku naszemu przyszłemu szczeniaczkowi. Dostałam odp że na wiosnę jest planowany miot którejś z tych suczek. Czekam zatem z niecierpliwością na znak sygnał od pani http://www.kynologia.eu/media/thumbs/5/d/5d61ea109bb484c7ccd130d47aa24582.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.10.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Wow co za pies Ogromny ale taki do przytulania chyba co? Ja niestety też się nie załapałam na zdjęcia ale za to tort wygląda bajecznie! Owocnego tygodnia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.10.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aguś zamówiłaś już ławeczkę? Ja chyba też tam zamówię. Czekam na wzornik kolorów i materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.10.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Sznaucer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Cześć Aguś!Widzę, że pracowity tydzień się szykuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Pysiaczku zdjatka poszły Psisko jak najbardziej do przytulania. Miałam 18 lat takiego tylko miniaturkę Madziu jak Igi wstanie będę dzwonić do pani. Jeszcze parę dni zejdzie z zamówieniem, bo muszę się określić z wymiarami kanap - a to nie takie hop siup Mirelko - tak jest Z Tobą chyba kiedyś rozprawiałam o tych psiakach??? Cześć Aniu Czekam na mamę i zaczynam tourne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.10.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Admete te na zdjęciu to miniaturki, chyba nie:-? Ja też mam sznaucera miniaturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Na zdjęciu to olbrzymy Jedna z nich to matka mojego (mama nadzieję) przyszłego pieska - jeśłi dobrze wyszukałam w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 O, jaki ładny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 nowy avatarek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.10.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 coś chciałaś ? mam skrzynkę jak zawsze full .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Po roku na fm - wypadałoby już zmienić, bo wieje nudą Ten z makami to jeszcze zdjęcie w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ładny avatarek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Avatarek śliczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 JA chcę fotki Pestko ... ja zachorowałąm na cukrowego- jakieś wskazówki? Bo mam już dwa sposoby na okiełznanie go. Balkonowa falista zasłona balkonowa wysoka (głęboka?) na 60 cm lub folia kubełkowa wsadzona 30 cm pod kątem o tak: \miskant/. Masz jeszcze jakieś info ?? A my czekamy: jak będzie pogoda podjedziemy na Równicę, do Kapiasa i park z pałacem pszczyńskim Faktycznie jest niebrzydki o tej porze roku. U mnie już się liście przebarwiły. Poszukaj w GalaBord.pl , albo na allegro taśm TrimBoard lub SlimBoard lepiej bo szersze. Ja swoje Sahariflorusy rozsadzam w wielkie plastikowe ogrodnicze donice (mam po jałowcach i świerkach). Wybijam duże dziury w dnach i zakopuję na rabacie. Tym sposobem mam go opanowanego. Rośnie kępowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Załapałam się na zdjęcia chyba w sobotę, ale nie miałam już siły nic napisać. No chrzciny jak się patrzy! Młodszy synek bardzo grzeczny, a starszy też trzymał fason Torcik piękny! Wszyscy tacy eleganccy, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.10.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aguś a ja gapa na zdjęcia z buciami się nie załapałam;) ładnuisi awatarek:) soczewki...dla mnie jeden z najcudniejszych wynalazków...ja swoja przygode z nimi zaczelam 15 lat temu i dlugo bede pamietac poczatki...poczatkowo aby założyc obie soczewki potrzebowalam ok 45 minut :bash:ale ja uparciuch jestem...no i nie wyobrażm sobie życia bez nich, okularów nie lubie ale jestem zmuszona je nosić - wiosną mam tak silna alergie , że soczewki ida w odstawke:yes:ja sobie nie wyobrazam plywania, fitnesu i wielu innych bez soczewek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.10.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Faktycznie jest niebrzydki o tej porze roku. U mnie już się liście przebarwiły. Poszukaj w GalaBord.pl , albo na allegro taśm TrimBoard lub SlimBoard lepiej bo szersze. Ja swoje Sahariflorusy rozsadzam w wielkie plastikowe ogrodnicze donice (mam po jałowcach i świerkach). Wybijam duże dziury w dnach i zakopuję na rabacie. Tym sposobem mam go opanowanego. Rośnie kępowo Boję się, ze te bordy są za niskie . A ile kosztuje tej root nie udało mi się dowiedzieć . Myślałam, ze masz coś innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts