Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

JA chcę fotki :bash:

Pestko ... ja zachorowałąm na cukrowego- jakieś wskazówki? Bo mam już dwa sposoby na okiełznanie go. Balkonowa falista zasłona balkonowa wysoka (głęboka?) na 60 cm lub folia kubełkowa wsadzona 30 cm pod kątem o tak: \miskant/.

Masz jeszcze jakieś info ??

A my czekamy: jak będzie pogoda podjedziemy na Równicę, do Kapiasa i park z pałacem pszczyńskim :)

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pysiaczku zdjatka poszły :lol:

Psisko jak najbardziej do przytulania.

Miałam 18 lat takiego tylko miniaturkę :)

Madziu jak Igi wstanie będę dzwonić do pani.

Jeszcze parę dni zejdzie z zamówieniem, bo muszę się określić z wymiarami kanap - a to nie takie hop siup ;)

Mirelko - tak jest :lol:

Z Tobą chyba kiedyś rozprawiałam o tych psiakach???

Cześć Aniu :bye:

Czekam na mamę i zaczynam tourne :cool:

JA chcę fotki :bash:

Pestko ... ja zachorowałąm na cukrowego- jakieś wskazówki? Bo mam już dwa sposoby na okiełznanie go. Balkonowa falista zasłona balkonowa wysoka (głęboka?) na 60 cm lub folia kubełkowa wsadzona 30 cm pod kątem o tak: \miskant/.

Masz jeszcze jakieś info ??

A my czekamy: jak będzie pogoda podjedziemy na Równicę, do Kapiasa i park z pałacem pszczyńskim :)

Faktycznie jest niebrzydki o tej porze roku. U mnie już się liście przebarwiły.

Poszukaj w GalaBord.pl , albo na allegro taśm TrimBoard lub SlimBoard lepiej bo szersze. Ja swoje Sahariflorusy rozsadzam w wielkie plastikowe ogrodnicze donice (mam po jałowcach i świerkach). Wybijam duże dziury w dnach i zakopuję na rabacie. Tym sposobem mam go opanowanego. Rośnie kępowo :wiggle:

Aguś a ja gapa na zdjęcia z buciami się nie załapałam;)

ładnuisi awatarek:)

soczewki...dla mnie jeden z najcudniejszych wynalazków...ja swoja przygode z nimi zaczelam 15 lat temu i dlugo bede pamietac poczatki...poczatkowo aby założyc obie soczewki potrzebowalam ok 45 minut :yes::bash:ale ja uparciuch jestem...no i nie wyobrażm sobie życia bez nich, okularów nie lubie ale jestem zmuszona je nosić - wiosną mam tak silna alergie , że soczewki ida w odstawke:yes:ja sobie nie wyobrazam plywania, fitnesu i wielu innych bez soczewek...

Faktycznie jest niebrzydki o tej porze roku. U mnie już się liście przebarwiły.

Poszukaj w GalaBord.pl , albo na allegro taśm TrimBoard lub SlimBoard lepiej bo szersze. Ja swoje Sahariflorusy rozsadzam w wielkie plastikowe ogrodnicze donice (mam po jałowcach i świerkach). Wybijam duże dziury w dnach i zakopuję na rabacie. Tym sposobem mam go opanowanego. Rośnie kępowo :wiggle:

Boję się, ze te bordy są za niskie :(. A ile kosztuje tej root nie udało mi się dowiedzieć :(. Myślałam, ze masz coś innego :(.