pestka56 01.10.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Boję się, ze te bordy są za niskie . A ile kosztuje tej root nie udało mi się dowiedzieć . Myślałam, ze masz coś innego . Myślałam o Slimboardach, ale wydawało mi się, że są wyższe. Mają taką nowość Growrings http://www.galabord.pl/growrings-do-ogrodu.php ale też nie jest wysoka. Wiesz kupiłabym cienkie pleksi w arkuszach i pocięła na pasy. Są takie arkusze chyba 120 x 400 mm. Jak przeciąć na pół to da się zrobić 2 stanowiska dla miskanta. Cukrowy ma tak mocne kłącza i ostre, że przebija cieńsze plastiki jak chce - sprawdziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.10.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej Aga http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-234568.gif dotarłam i do Ciebie Zerkałam wcześniej i widziałam foteczki z chrzcin ładnie wyglądaliście i Ty i chłopaki Bardzo fajny ten szary płaszczyk Plan na tydzień masz ambitny ale Tobie na pewno uda się wszystko zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 JAk tam mija dzień Aguś ??? Mam nadziję,ze nie padasz na twarz i plan wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ech a ja znowu tylko z doskoku ... na zdjęcia się nie załapałam ... buuu :cry: Fajny avatarek ... Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No i jak plan dzisiejszy Żyjesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.10.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 hejka, fajny awatarek, cierpię ostatnio na brak czasu na fm i widzę że trochę mnie ominęło sofy zapowiadają sie cudnie:yes: ależ ja wam zazdroszczę tych czesterków ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) coś chciałaś ? mam skrzynkę jak zawsze full .... Odpowiedziałam na Twoją wiad - ale takie tam były....nic ważnego. Nawet nie spojrzałam czy wysłało ładny avatarek:yes: Avatarek śliczny!!! http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif J robił zdjęcie, pod moje dyktando Załapałam się na zdjęcia chyba w sobotę, ale nie miałam już siły nic napisać. No chrzciny jak się patrzy! Młodszy synek bardzo grzeczny, a starszy też trzymał fason Torcik piękny! Wszyscy tacy eleganccy, że hej dzięki Aguś a ja gapa na zdjęcia z buciami się nie załapałam;) Zaraz pofrunie do Ciebie ładnuisi awatarek:) Cza było już zmienić soczewki...dla mnie jeden z najcudniejszych wynalazków...ja swoja przygode z nimi zaczelam 15 lat temu i dlugo bede pamietac poczatki...poczatkowo aby założyc obie soczewki potrzebowalam ok 45 minut :bash:ale ja uparciuch jestem...no i nie wyobrażm sobie życia bez nich, okularów nie lubie ale jestem zmuszona je nosić - wiosną mam tak silna alergie , że soczewki ida w odstawke:yes:ja sobie nie wyobrazam plywania, fitnesu i wielu innych bez soczewek... Ano widzisz, może to faktycznie kwestia przyzwyczajenia? Ja mam w tej kwestii za mało samozaparcia i lubię okuary Hej Aga http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-234568.gif dotarłam i do Ciebie Zerkałam wcześniej i widziałam foteczki z chrzcin ładnie wyglądaliście i Ty i chłopaki Bardzo fajny ten szary płaszczyk Dzięki , wiesz ile dobierałam Plan na tydzień masz ambitny ale Tobie na pewno uda się wszystko zrealizować. Coś nie coś ujeździłam (4 bite godziny ) ale jestem prawie w tym samym puncie co rano Fajny avatarek ,nie poznałam Cię u mnie http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif JAk tam mija dzień Aguś ??? Mam nadziję,ze nie padasz na twarz i plan wykonany Zaraz skrobnę Ech a ja znowu tylko z doskoku ... na zdjęcia się nie załapałam ... buuu :cry: Fajny avatarek ... Dobrej nocki privek edit będzie wysłany jak Pani opróżni skrzynkę Edytowane 1 Października 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.10.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 będzie wysłany jak Pani opróżni skrzynkę nie mam już siły opróżniać tej skrzynki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.10.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No zobacz a ja nie zauważyłam nowego awatarka, prawdziwa Aga, jaka pamiętam ze spotkania, jak zawsze naturalna, bardzo to lubię Fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Plan dzisiejszy praktycznie wykonany tylko nic z tych moich jeżdżeń nie wynikło Byłam w 2 centrach ogrodniczych zorientować się czy są już malinki i porzeczki i popytać o bukszpanki - owocowe już się pojawiają z bukszpanami lipa. Jutro dzwonię do pana ze szkółki w której byłam w sobotę i zamawiam 200 sztuk sadzonek wierząc że pan sprowadzi ładne roślinki Zaliczyłam też OBI i NOMI . Byłam w trzech punktach z płytami wiórowymi i mdf. Znam mniej więcej ceny - ale wiadomo że najładniejszy lakier i mdf. Uwierzcie mi starałam się znaleźć coś ze zwykłych płyt, ale chyba niestety , nie zaoszczędzimy na tańszych frontach do garderoby Podjechałam na budowę po płytki i wróciłam jeszcze raz do tych płyt. Jedna z nich w sumie pasuje, myślałam o szafie do wiatrołapu. Sama nie wiem jaki dać ten kolor na szafę :confused: Szary? popielaty? Mam zdjęcie Mam nadzieję że mnie nikt nie widział jak je robiłam Część sesji próbki na ziemi oparte o koło samochodu, reszta w bagażniku - w poszukiwaniu lepszego światła Was nie katuję daję jedno zdjęcie http://i1.fmix.pl/fmi83/f956aec20025ea015069ed0c Szafa ma wyglądać tak - tylko podzielona na 4 - i nie wiem czy iść w taką ciemną czy jasną szarą .... http://i3.fmix.pl/fmi699/f6bd046f000a471e4f215fb2 Na budowie od dziś leżakują sobie panele (jedna paczka przyszła uszkodzona , pojechała na wymianę...) Coś mi szwankuje albo fmix albo komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 nie mam już siły opróżniać tej skrzynki [email protected] Poszło No zobacz a ja nie zauważyłam nowego awatarka, prawdziwa Aga, jaka pamiętam ze spotkania, jak zawsze naturalna, bardzo to lubię Fajne zdjęcie Dziękuję Alu Ale bym się wybrała na takie spotkanko z Wami.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.10.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Poszło Dziękuję Obejrzałam ... pięknie wyglądaliście, włosy miałaś ślicznie uczesane, też lubię dobierańca i inne podobne warkocze, chłopaki przystojniaki - świetnie ich razem zgrałaś Uciekam lulu .... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Baterie w górnej łazience http://i3.fmix.pl/fmi2309/6be3a656001a06035069f055 I dla przestrogi, bo ja nie dopilnowałam, albo powinnam być wróżką , albo się domyśleć. Ponoć i Marcin i p. Janusz od instalacji mi wspominali o rewizji do wężyka od prysznica przy wannie - ale jeśli miałaby to się wiązać z wielką dziurą na ścianie w przylegającym pokoju Igora - myślę że bym taką wiadomość zarejestrowała i przeniosła baterię ze środka na bok wanny. A tak dostałam tylko pytanie gdzie chcę mieć baterię - no wiadomo że najładniej na środku, symetrycznie. No a teraz mamy cuś takiego :sick: w pokoju Igora :( Wiadomo że się ładnie wyrówna, pomaluje na kolor ściany - ale jakieś kwadracisko tam zostanie - dodam że na tej ścianie nie planowałam nic stawiać http://i1.fmix.pl/fmi38/d14d06760015d8445069f2c6 ================== Co do kwestii kanap, fotelików i krzeseł. Kanapy, krzesła i ławeczka będzie chyba z tego samego szarego materiału, a 2 foteliki czerwone. Zamienię tylko czerwień na tę bardziej wyrazistszą na próbniku http://i2.fmix.pl/fmi2758/2be43c6c00164f835064a50d U mnie na monitorze trochę daje po oczach, ale w rzeczywistości tak nie jest. Będzie kroplą koloru - dlatego z krzesłami już nie zaszaleję Zobaczymy czy decyzja utrzyma się tez jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.10.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nie poznałam Cię w pierwszej chwili. Bardzo fajna avatarkowa zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aga, coś mi się wydaje, że z tej ciemnej płyty będę miała szafki łazienkowe Mi się ona podoba. I szarości również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej Aguś, ile się u Ciebie dzieje:wiggle: Piękny nowy avatarek:yes: Psisko będzie super:yes:Co do koloru szafy, to ja bym chyba poszła w jaśniejszą, chociaż nie powiem ta też jest ciekawa, tylko czy pomieszczenie nie straci optycznie na wielkości? Bateria cudna, oby długo się użytkowała. Nie przejmuj się tym kwadraciskiem w pokoju, no trudno stało się:hug:Może położysz tam jakąś tapetę?Ewentualnie większy obraz, plakat. Co do kolorków, to jestem jak najbardziej za spójną sofą i krzesłami-sama tak mam i wygląda to elegancko. A fotele już inne- energetyzujące.Ta szarość na sofy wygląda u mnie jak jasny fiolet/taupe, ale i tak ten kolor jest obłędny:yes:Miłego poranka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.10.2012 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Nie poznałam Cię w pierwszej chwili. Bardzo fajna avatarkowa zmiana Dzięks Aga, coś mi się wydaje, że z tej ciemnej płyty będę miała szafki łazienkowe Mi się ona podoba. I szarości również. No o dziwo jest przyjazna bardzo W hurtowni była jeszcze taka ala greige - ale ponoć nie moga jej sprowadzić - a czułam już mróweczki w brzuchu że to to A jakiej firmy ta Twoja płyta? Ja sprawdzę jak siądę do dużego komputera Hej Aguś, ile się u Ciebie dzieje:wiggle: Wypadało by skoro za 2 miesiące mamy się przeprowadzić A tu póki co gołe ściany i gołe podłogi Piękny nowy avatarek:yes: Zbierałam się i zbierałam do zmiany, Sesja chrzcinowa mnie zmobilizowała Psisko będzie super:yes: Co do koloru szafy, to ja bym chyba poszła w jaśniejszą, chociaż nie powiem ta też jest ciekawa, tylko czy pomieszczenie nie straci optycznie na wielkości? Nie wiem Tam jest w ogóle ciemno Dlatego biorę pod uwagę bo to kolor płyty wiórowej czyli cena jakieś 33 zł za m2 a nie 2 stówki jak za mdf Bateria cudna, oby długo się użytkowała. Nie przejmuj się tym kwadraciskiem w pokoju, no trudno stało się:hug:Może położysz tam jakąś tapetę? Ewentualnie większy obraz, plakat. Tapeta jest na innej ścianie, a na obraz czy plakat tam za nisko To naprawdę beznadziejne miejsce na ozdobniki Zobaczymy jak pokój będzie gotowy, może coś jednak wymyślę Co do kolorków, to jestem jak najbardziej za spójną sofą i krzesłami-sama tak mam i wygląda to elegancko. A fotele już inne- energetyzujące. Ta szarość na sofy wygląda u mnie jak jasny fiolet/taupe, ale i tak ten kolor jest obłędny:yes: Widzisz pomalutku od szaleństwa pierwszej chwili dochodzę jednak do dobrych wniosków U mnie wszystko musi się jednak trochę uleżeć "w glowie " Miłego poranka:hug: Wzajemnie Aguś ========================= Dziś włączyli kaloryferki u nas w bloku. Czyli to znak że prawdziwa jesień się zrobiła.......................... Ale ponoć październik ma być jeszcze ładny Oby Oby bo ja grzebię się i grzebię z wsadzeniem tych moich cebulek. Dziś dopiero zobaczę ile tak muszę zamówić tych koszyczków do ich wsadzenia w ziemię. Miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.10.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja mam kilkadziesiąt czosnków do wsadzenia ... mam nadzieję, że zdążę . Ten czas tak szybko leci . Fotele skończyłam - jak przyjedziesz to zobaczysz (bo chyba obić mi się ich nie uda do tego czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.10.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja wczoraj na kartce próbowałam doliczyć się ile potrzebuję koszyczków na cebulki. Póki co naliczyłam 16 koszyczków na jeden kwadrat - chyba trochę przesadziłam http://i3.fmix.pl/fmi1885/0935dcec001c7bab506a8e48 Ale liczyłam naprzemiennie koszyki na tulipany i narcyzy żeby kwitły jedne po drugich - i przez wiosnę było cały czas kolorowo. Pojadę dziś na działkę dokładnie pomierzyć ile musze kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.10.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 A tu mój trawnik z pięknymi babeczkami http://i3.fmix.pl/fmi175/ebc8fb38001d9127506a906b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts