admete 09.01.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Karola to jest chyba alfabet z naszego inspiracyjnego zdjęcia i guzik jest , piszą że w innej kolorystyce tez mogą być więc chłopakowe zestawy też robią - i cena ciekawa zaraz wysyłam mojemu J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.01.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 admete ja w sprawie kamienia. Moi znajomi chcą kamień wkleić za schody .Nawet juz go zakupili jeśli zrealizuja swój plan wcześniej niż ty poproszę ich o fotki co byś mogła zobaczyć jak to wygląda w realu a nie na inspiracji katalogowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RED58 09.01.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Klasyka z nowoczesnością to na pewno ku kuchnia w stylu Angielskim, moja żona taką właśnie buduje. Podsyłam przykładowe zdjęcia http://kuchnia-i-jadalnia.wieszjak.pl/meble/298790,Kuchnia-w-stylu-angielskim-GALERIA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Niom tez odrazu zobaczyłam w tym alfabecie ten z Twojej inspiracji Cena fajan bo tam gdzie wcześniej chciałąm zamawiać pojedyńcze literki, alfabet kosztowałby 600zł. Ja chyba zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 09.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mnie się podoba najbardziej ostatni kominek Co do kamienia - piękne żyłki! Najlepiej będzie wyglądał podświetlony ciepłym światłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczyny, te literki są cudne...!!czy ja tez mogę zgapic i zamówic? idealnie sie wpisuja w koncepcje pokoju Synka. admete, w sobote mam spotkanie z projektantem ogrodu (trzecim z kolei-moze tym razem sie uda:rolleyes:) i zobacze, co nam zaproponuje pod kątem tego drenazu.Dam znac. Czy Wy tez planujecie nawodnienie ? Moj M. sie uparl i nie daje rady Go przeforsowac;) kamien piękny-brałam go kiedys pod uwagę na kominek ale potem wizja sie zmienila;) Edytowane 9 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 hazeleyes nie wygłupiaj się tylko kupuj! Suuuper są te literki ja już zamówiłam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Admete cudne te wkłady kominkowe. Też się na takie zapatrywałam, są mocno angielskie:D Polecam Ci fajną stronkę do oglądania:wiggle: http://www.chesneys.co.uk/ Edytowane 9 Stycznia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Karolek z wielką chęcią bym zobaczyła zrealizowany taki pomysł - a wiesz jaki dokładnie kamień zamówili na ta ścianę ? RED58 Witaj - i dziękuję za link - przepiękne te kuchnie - można dużo podpatrzeć Karola mój J zapytał o chłopakowe kolory - i pani podała mu linka http://www.neju.pl --- literkowa kopalnia My też zamówimy Najlepiej będzie wyglądał podświetlony ciepłym światłem! zgadzam się hazel kupuj literki My też będziemy robić nawodnienie - nie da rady bez niego na takiej powierzchni - i ja mam w planach kawał ogrodu Koniecznie daj znać co i jak po tym spotkaniu - jak coś to wezmę namiary od Ciebie agawi fajna ta stronka - zaraz zabiorę się do dogłębnego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Przepiękne kominki, Admete!!! Bardzo podobają mi się z wykończeniem stalowym i żeliwnym - a wyceniałaś już gdzieś ten Twój pierwszy upatrzony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Sharlot czytasz w moich myślach Dziś moje starsze dziecię poszło po miesięcznej przerwie do przedszkola - z drugim została babcia więc mogłam wreszcie coś załatwić Dzień pod znakiem kamieni Byłam u pana od kominków - i pierwsza wycena 15 tyś. Nie wiem czy to dużo czy mało - wkład pan mi wybrał za 4,5 tyś kamień ok.6 tyś i metalowe gadżety - kratki nie kratki i robocizna ok 5 tyś. Jestem pewna na 100% tego kominka - przepraszam za jakość - ale nic innego z gazety nie udało mi się uzyskać http://i2.fmix.pl/fmi1572/6938243c000a75d44f0afafa Okazało się że na taki portal zużyje się więcej kamienia niż na inny sztukowany - moja rama będzie musiała być zrobiona nie z płyty a z bryły marmuru - co się wiąże z większymi kosztami. A ja byłam przekonana że taki prosty portal będzie kosztował mniej Ja i mój J nieobeznani w temacie wkładów kominkowych - polecacie jakąś szczególną firmę? Pan mi zaproponował firmę Hajduk.... Powiedziałam panu że szukam bardzo jasnego marmuru - białego/kremowego - pan pokazał mi kawałek marmury pozostały po jakimś zleceniu - i słuchajcie spodobał mi się bardzo - a myślałam że będę szukać w nieskończoność. Pan musi tylko poszukać dokładnej nazwy kamienia- i postara się załatwić mi zdjęcie tego kominka Na czwartek wstępnie jestem umówiona w zakładzie kamieniarskim - panowie mają mi porozkładać 4 płyty marmurowe do obejrzenia i ostatecznego zdecydowania czy zamawiamy . Muszę im dać znać wcześniej że przyjeżdżam żeby je przygotowali - bo to ciężkie cholerstwo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.01.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Będziecie mieć DPG, czy to cena na "zwykły" kominek?Wg mnie dość drogo, ja na portalowe miałam wyceny około 10 tysięcy - ale z piaskowca/ trawertynu. Na pewno ilość i gatunek kamienia ma tu ogromne znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Karola to jest chyba alfabet z naszego inspiracyjnego zdjęcia i guzik jest , piszą że w innej kolorystyce tez mogą być więc chłopakowe zestawy też robią - i cena ciekawa zaraz wysyłam mojemu J ja zamawiałam już u tego Allegrowicza i zrobi takie jak chcesz mailowo wszystko ustalisz - zrobiłam literki i naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To wycena za zwykły kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ooooo dzięki Zuzanko mam już telefon teraz muszę pomyśleć nad kolorami literek - a to nie takie proste:rotfl: cieszę się że go polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Nie mam pojęcia o kominkach kamienia, ale ten jest śliczny i nie jestem przekonana czy to tak drogo. Nam wycena kominka z cegły wyszła 17 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.01.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To wycena za zwykły kominek moj portal ze Spartherm 17000 gdzie sam wkład to 12000 a reszta to marmur i montaż - ale marmuru wcale na obudowę nie idzie dużo, rzadko kiedy idzie więcej niż jeden slab a cena slabu to od 1500 wzwyż tak więc cena kominka zależy głównie od jego wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Będziecie mieć DPG, czy to cena na "zwykły" kominek? Wg mnie dość drogo, ja na portalowe miałam wyceny około 10 tysięcy - ale z piaskowca/ trawertynu. Na pewno ilość i gatunek kamienia ma tu ogromne znaczenie. Aniu, nie drogo jak na marmur:no: My płaciliśmy za nasz portal z piaskowca (nie nasz rodzimy) 11 tys. Marmurowe chodziły od 15 tys wzwyż. Dlatego wzwyż, bo są marmury czarne, zielone, które są cholernie drogie. Admete piękny ten Twój kominek uwielbiam takie:wiggle: W sprawie wkładów to ja polecam Ci francuską firmę GODIN http://godin.com.pl/oferta/Wk%C5%82ady/wk%C5%82ady%20na%20drewno/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Nie wiem jak nazywa się ich kamień :confused:ale będę się z nimi widziała w sobotę to dopytam.A co do kominka my mamy wkład Hajduka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Two już widzę że wyjdzie drożej bo na pewno weźmiemy droższy wkład niż ten który nam pan dał do wyceny - poszłam do niego zielona. Mój J podzwonił po znajomych i już wiemy że za wkład damy już nie 5 a 10 tyś --czyli cena wzrasta do 20 tyś za kominek zuzanko u nas wyjdzie 2 razy tyle za marmur - bo pan ma go ciąć z bryły a nie z płyty która jest tańsza - taki sobie portal niechcący wybrałam - wygląda na prosty a trudniej zrobić... agawi a ja na stronie z kominków szybko przeskoczyłam na kuchnie - i znowu oczu od nich oderwać nie mogę ---ale te ceny Karolek dzięki bardzo i jak ten wkład się sprawuje? jesteście zadowoleni? - bo ten wkład pan mi polecił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts