admete 09.10.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Cześć dziewczynki Odpisuję po kolei bo bym się pogubiła pisząc hurtowo - jak wiecie dla mnie to już późna godzina A dzień wyjątkowo męczący bo we wtorki chodzimy z dzieciakami na basen - i to nie lada logistyczny wyczyn . Ale już od pół godziny trwa błoga cisza więc można spokojnie zebrać myśli, Dzięki Wam pomału coś mi się układa w głowie. Na koniec wkleję te kanapy które mi się podobaja i spróbuję wybrać 2 które będą ze sobą grały, ale nie będą jota w jotę takie same ========================================== Agusia, będzie dobrze Zrobisz tak, żeby Ci się podobało. Jak widać problem w tym że podoba mi się za dużo Ja tam lubię narożniki A ja widzisz nie bardzo , a te od Two miały w sobie to coś - ale to chyba ich symetryczność - to że miały równe boki sprawiła że zaczęłam do nich dążyć. Próbować dopasować chestery, ale to chyba jednak zły kierunek. Tak jak pisze Venuska albo identyczne labo w ogóle ======================== eee tam - uważam że pani ma trochę skostniałe poglądy i jest mało otwarta na nowe pomysły:) Nie nie, powiem Ci że Pani bardzo dużo mi podpowiedziałą 1. masz duży salon, który trzeba wizualnie wypełnić - tutaj subtelne i delikatne meble nie zdadzą egzaminu. Ale ja boję sie przesadzić i nie wstawić sobie klocków A tak może być jak się zamawia kanapy których się na oczy nie widziało 2. wbrew pozorom, mam wrażenie że wersja z dwoma oddzielnymi kanapami postawionymi w L będzie cięższa i bardziej zagracająca niż wersja z narożnikami - a to dlatego że w tych rogach będzie więcej podłokietników, które w chesterach są akurat bardzo wysokie. Dlatego nie chciałam dawać podłokietników tylko same oparcia Na bolącą głowę polecam okłady Nie mam czasu ============================== U nas mamy caly dol i gorny korytarz wymalowany 5382, kuchnie i kominek 5386, natomiast sciane na ktorej bedzie wisial telewizor i czesciowo jeden z pokoi 5384. W ciagu dnia roznica pomiedzy 5384, a 5382 jest praktycznie zadna. Dopiero wieczorem widac, ze to inny odcien. W zwiazku z tym zastanawiamy sie, czy takze sciany tv nie przemalowac na ten ciemniejszy, tj. 5386.. Generalnie kolory te uwielbiam, slicznie wygladaja Ja też się zakochałam w tych wszystkich odcieniach - dlatego szaleję z drzwiami ============================== Ja myślę tak jak Nihiru, nie da się tak ustawić kanap prostopadle do siebie żeby było wygodnie i luźno Albo ta dłuższa wypada za blisko okna albo ta krótsza jest tak krótka, że równie dobrze można by było dać tam fotel zamiast niej. Nachodzić na siebie nie mogą w żadnym wypadku bo będą wyglądały jak wstawione na siłę i to miejsce w rogu będzie niewygodne. Martwi mnie też, że żeby dostać się do kanapy będzie trzeba przeciskać się między krótką kanapą a kominkiem ( a tam już jest niewiele miejsca) albo obchodzić wszystko dookoła. Jeżeli obawiasz się narożników to już bardziej ustawna i wygodniejsza jest opcja z dwoma chesterami na przeciwko siebie jak dodasz pufy to będą prawie narożniki Poczekam Two co powiesz na to moje nowe ustawienie Mnie się wydaje najlepsze, zaraz za Twoją inspiracją ================================ Admete, dodatkowo widze, ze jestesmy na podobnym etapie - wymyslania jak to ustawic sofy/naroznik, zeby bylo funkcjonalnie.. My TV mamy praktycznie vis a vis kominka.. To kanapy muszą być równolegle prostopadle do tv i kominka, tylko jak wygląda całe pomieszczenie. Ale jak widać ja nie spec w tym temacie Adme, ja bym nie rezygnowała z narożników ustawionych jak na inspiracji od Two Kochana poszłabym w to rozwiązanie jakbym zobaczyła na żywo to co planuję zrobić z tą kanapą, tak boję się zaryzykować (nie jestem tylko przekonana co do podłokietnika tylko z jednej strony, jako maniak symetrii wolałabym po obu albo wcale). Kanapy miały być bez podłokietników, tylko oparcia Moim zdaniem taki układ daje niesamowite wrażenie przytulności. Jeśli rozdzielisz kanapę na dwie i ustawisz je tuż przy sobie może się zrobić ścisk A jak oceniasz nowe zdjęcie z ustawieniem? =============================== Agus ja glosuje na narozniki albo na sofy ustawione na przeciwko siebie. Inne rozwiazanie nie podoba mi sie wizualnie i nie jestem pewna czy bedzie wygodne. A nie chcialabys takich prostych naroznikow? http://imageshack.us/a/img838/9673/871179088373modernsecti.jpg Jak zobaczysz zdjecie to go usune Tyl jest prosty, nie wystajacy wiec nie bedzie zawalal salonu, a wizualnie podoba mi sie bardzo. Jak już napisałam narożnik wygląda fenomenalnie, tylko później sobie przypomniałam że chyba u Two rozmawiałyśmy że nie są chyba zbyt wygodne ================================= Aguś ja bym zrobiła albo dwa chesterki ale nie narożniki, w jasnych pastelowych kolorach albo kopię narożników z inspiracji od Two. Będą dwa chesterki , już nie mogę dłużej zwlekać Co do krzeseł, nie chciałabyś rozważyć prostych krzeseł z sukienką i np kołatką? moim zdaniem są mega eleganckie ale ja ostatnio na kołatki choruję. Ja kocham ludwiki na zabój, tylko jak wiesz na te co mi się najbardziej podobają nie mam zbędnej fortunki Ale te od Karoli i Agi też są piękne i najważniejsze MEGA wygodne!!!! =========================== Aga, nie rezygnuj, to jest naprawdę dobry pomysł: - albo dwa narożniki jak na inspiracji od Two - albo dwie kanapy naprzeciw siebie To jest jasny, czytelny, symetryczny układ, najlepszy. Sharlotko dziękuję za opinię Jak napisałam w odpowiedzi Dropka, boję się ryzykować, jakbym widziała te narożniki w sklepie to co innego ========================== Ja podpisuję się pod Nihiru:yes:, zresztą od początku byłam za 2 takimi samymi kanapami ustawionymi jak tutaj http://i3.fmix.pl/fmi595/abfc3e8d00146cfb5060a72b Aga ja mam tak u siebie i jest naprawdę optymalnie, no i przy spotkaniach ze znajomymi możemy spokojnie konwersować nie tracąc kontaktu wzrokowego:lol2: ja pierwotnie nie zakładałam takiego rozwiązania, miały stać inaczej, podobnie jak Ty robiłam przymiarki z kartonami ale jak kanapy dojechały to rzeczywistość okazała się ciut inna:lol2:no i jest jak jest, dla mnie super. Najwyżej przestawię kanapy a obok mniejszej postawię fotel Aguś 170 trochę mało... nie położysz się wygodnie na takiej...moje obie mają po 220. zerknij tutaj, moze cos podpatrzysz http://www.mebleitalia.pl/pokaz.php?kat_id=372 http://ital-pol.pl/oferta/firmy/natuzzi1/ Dzięki za linki, zaraz patrzę Co do tej długości, ja mam w domu 177 cm długości i da się na niej spać ================================= Mało, ale skoro to druga sofa - to chyba da radę Aga, a skoro mówisz o dwóch różnych sofach, to akurat niedawno znalazłam to zdjęcie: http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/285486063850258617_y4yBmSat_c.jpg Nie jest to - moim zdaniem - najbardziej udane połączenie, ale może da Ci jakiś pogląd na możliwości Dzięki fajna fotka , jakby coś Ci się jeszcze takiego napatoczyło to poproszę Edit: nowe ustawienie - o dziwo - daje radę! jak mnie to cieszy Tylko żeby po przywiezieniu sof nie okazało się, że z tyłu jednak za mało miejsca:(. tak jak Aneta pisała... nie zapeszajmy ================================= Aguś, a nie masz bardziej przestrzennych kartonów? Bo takie na płasko nie do końca oddają rzeczywistość Miałam Wam ciągnąć styropian z garażu - ale za mało go tam żeby bryły z niego stworzyć . I nie miałam tyle czasu ============================= najlepszy byłby styropian ================================ taaaakkkkk całe paki styropianu:yes: Paki były ale już się zbyły ======================================== ja swój kominek układałam z europalet dały radę, ja płakałam ze kolos, a po montażu okazało się że wcale nie To kanapy bym musiała wycinać - bo bryły też by były za wielkie ====================================== Aga ,a ja jestem za równoległym ustawieniem dwóch ,takich samych kanap Dziękuję za głosik , ale chyba już podążam w stronę ostatniego rozwiązania. ============================== Dwa chesterki lekko różniące się ale oba w tym samym lub podobnym kolorze myślę że będą ok Nie masz tam jakich ciekawych inspiracji zapisanych =============================== Aguś-tak sobie myślę, że TV to będzie można oglądać tylko z jednej kanapy nie myślałaś o ustawieniu równoległym- na przeciw TV chesterek duży, a z drugiej strony dwa fotele na kółkach,które można będzie obracać wg potrzeby. ale namieszałam.. Przeszło mi to przez głowę , ale od zawsze miały być dwie kanapy....................więc idę w tym kierunku ==================================== Admete, ja widziałabym jedną dłuuugą kanapę (lub 1 narożnik) plus fotele. Mogłaby stać równolegle do kominka lub tv. Podrzucam różne fotki, niekoniecznie wszystkie piękne, ale może zainspirują jakiś pomysł chesterowe duże narożniki: 1, 2, 3, ta 4 śliczna: 4, 5, inne: 1, 2, 3 (patrzymy tylko na ustawienie, nie na błysk ), 4, 5, może by tak skręcić kanapę jak tu: 6 wygodnie oglądać tv, super się wygrzewać, tyko chyba niezbyt pięknie 7 sorki, trochę się rozpędziłam Ruby dzięki kochana Ta jest obłędnie wykończona :o http://i3.fmix.pl/fmi2486/446f33a5001daac4507472eb A może by tak coś pokombinować z tą małą kanapą na wzór prawego boku tej kanapy??? - miałabym moją kroplę szaleństwa. Ale ocenie rano bo o tej godzinie nie jestem obiektywna I jeżeli chodzi o dłuższego chestera skłaniam się chyba jednak ku prostym bokom http://i3.fmix.pl/fmi947/65509eb000235cd4507473ab Ten jest fajny nie wiem czy to zasługa koloru że mi się tak bardzo podoba edit: po oglądaniu czesterowych narożników doszłam do wniosku, że im krótsze ramiona narożnika tym prostszy musi być. I to samo się tyczy długości kanap im mniejsza tym lepiej wygląda z prostym bokiem ================================ Moim zdaniem to ustawienie u Ciebie jest najlepsze, jest kanapa na kominek i na tv, nie zasłonisz szafki rtv (bo pewnie jakąś na dvd czy coś będziesz miała) i nie ma wrażenia zagracenia, jest gdzie postawić fotelik. Zwykle 10 gości nie siedzi na kanapie. Dzięki Madziu - nawet nie wiesz jak się cieszę że jesteś na TAK W wersji z narożnikami niestety przymykałam oko na dostęp do szafki pod TV-a raczej kiepsko by się z niej korzystało - ale na pierwszym miejscu wygląd kanap i ogólny look Dobrnęłam do końca Idę teraz zebrać te moje kanapy/inspiracje do kupy i pokaże Wam kawałek paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.10.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 no to ja juz nic nie powiem bo i tak masz juz mętlik Agus - odpocznij! Masz zmeczenie materiału, daj sobie 2-3dni luzu (od chesterków przynajmniej) i eróc do tematu po małej przerwie. Wiem, że nie ma czasu ale lepiej 2-3dni obsuwy niz niecelna decyzja Wiem że potrzebuję odpoczynku od tematu Ale muszę zamawiać JUŻ żeby mieć kanapy na Święta i Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wiem że potrzebuję odpoczynku od tematu Ale muszę zamawiać JUŻ żeby mieć kanapy na Święta i Sylwester Rety, to aż tyle trzeba czekać? Zdjęcia chyba już jutro obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 09.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wiem że potrzebuję odpoczynku od tematu Ale muszę zamawiać JUŻ żeby mieć kanapy na Święta i Sylwester Wiadomo, że idealnie byłoby spędzić pierwsze święta w pięknie dokończonym domu. Ale nic na siłę. Jeśli czujesz niemoc to daj sobie czas na wybór. Lepiej mieć jedne święta bez kanap niż potem latami męczyć się ze złym wyborem. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.10.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) To jedziemy Garderoba http://i2.fmix.pl/fmi1371/1c14c0130018dc2f50747bd1 http://i2.fmix.pl/fmi2298/3a603189000064d150747c14 I gościnny http://i1.fmix.pl/fmi2461/b12bb265001a92c350747c40 Chyba pisałam, że ujednoliciliśmy jednak podłogę . Cała góra będzie w takich samych panelach, tylko pokój J nie "ciapaty" tylko miodowy. Dlatego wstawię fotki jak już panowie skończą, bo takimi kawałkami już Was nie będę zanudzać Napiszę jeszcze szybko że przyjechała moja kuchenka, a ja trąba nawet jej nie sprawdziłam :o:o, pomyślałam tylko o tym że nie będę jej rozpakowywać bo musi stać na dole a tam chłopaki docierają ściany i by tego kurzy w nią na wchodziło. Bożę ta moja głowa już zupełnie nie pracuje Dowiedziałam się jeszcze że raczej nie sprowadzą mi brakującej mozaiki do górnej łazienki :sick: , jutro poszukam w necie ale wątpię - i co ja zrobię :( Wykonałam jeszcze 100000 innych telefonów o listwy o schody o drzwi o kanapy......czas uciekać do łóżka Na koniec fotki na dowód że byliśmy w górach ciach:) Cd chesterów jutro , nie mam już siły Mile widziane inspiracje ciekawych małych chesterków Dziewczyny dziękuję wszystkim za odwiedziny, jak tylko załatwię te zamówienia biorę sie za nadrabianie u Was Dobrej nocki życzę Edytowane 10 Października 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Aga, ale fajne te panele, normalnie jak dechy Uwielbiam sęki ... im ich jest więcej tym dla mnie lepiej (choć przy dechach to taniej wychodzi;)) kiedy Ty masz czas jeździć w góry:D??? Jesteś nie samowita !!! Oczywiście zdjęcia przepiękne a chłopaki rozkoszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.10.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Aga panele bardzo fajne ,wyglądają rzeczywiście jak deski...i o to przeca chodziło:D widzę ,ze w dalszym ciągu rozkminiasz temat kanap..no temat wyjątkowo trudny ...pamiętam ,co ja ,jeszcze w końcu niedawno,przechodziłam. Powiedz mi ,jaka masz szerokość salonu ,..układ mamy podobny,to może sugerując się moim ustawieniem coś pomogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Hej Aguś, piękne początki podłogowe:yes: Widoczki z gór cudne:D kochana w sprawie chesterków, to ustawienia dwóch narożnych, które pokazałaś nie bardzo mi się podoba:( po pierwsze robi się taka jakaś ograniczona przestrzeń, a salon masz przecież ogromny, a po drugie narożne chesterki to nie to:no: Może spróbuj jednak z pojedynczymi tylko bez ozdobnych boków? A jak zdrówko? Lepiej? Buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.10.2012 03:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) kiedy Ty masz czas jeździć w góry:D??? Jesteś nie samowita !!! Oczywiście zdjęcia przepiękne a chłopaki rozkoszne. Na wyjeżdzie w weekend u Mirelki zrobiliśmy sobie wycieczkę. Wjechaliśmy kolejką na górę . Dla Oskara to fajna zabaw, dla Igiego już mniej - jeszcze za mały Także następna wycieczka za kilka lat Aga panele bardzo fajne ,wyglądają rzeczywiście jak deski...i o to przeca chodziło:D widzę ,ze w dalszym ciągu rozkminiasz temat kanap..no temat wyjątkowo trudny ...pamiętam ,co ja ,jeszcze w końcu niedawno,przechodziłam. Powiedz mi ,jaka masz szerokość salonu ,..układ mamy podobny,to może sugerując się moim ustawieniem coś pomogę ... Beatko na szerokość ma 504 cm - czyli ściana z tv. Wczoraj z Karolą rozmawiałam o Twoich kanapach i Twoja krótsza chyba ma 180, tak ? Hej Aguś, piękne początki podłogowe:yes: Widoczki z gór cudne:D kochana w sprawie chesterków, to ustawienia dwóch narożnych, które pokazałaś nie bardzo mi się podoba:( po pierwsze robi się taka jakaś ograniczona przestrzeń, a salon masz przecież ogromny, a po drugie narożne chesterki to nie to:no: Może spróbuj jednak z pojedynczymi tylko bez ozdobnych boków? A jak zdrówko? Lepiej? Buziole:hug: Aguś narożniki odpadają, niby fajny pomysł a tak jak piszesz coś mi tam nie grało chodziłam zła nie wiadomo o co , a z tym nowym ustawieniem już lepiej się czuję - niezły patent na sprawdzanie - czy dobry wybór czy nie - jak chce mi się rzucać talerzami - to trzeba zmienić opcję Boki będą proste - w sensie nie pochyłe, ale czy mała kanapa nie będzie z małym szaleństwem ? [img]http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif [/img] - to się dziś okaże Dzięki dziewczyny za panele, ja poczekam aż panowie skończą wtedy ocenię Rety, to aż tyle trzeba czekać? No niestety , mają zawsze huk roboty przed świętami I tak wcisnęła mnie już tak na siłę Wiadomo, że idealnie byłoby spędzić pierwsze święta w pięknie dokończonym domu. Ale nic na siłę. Jeśli czujesz niemoc to daj sobie czas na wybór. Lepiej mieć jedne święta bez kanap niż potem latami męczyć się ze złym wyborem. dobranoc Ruby rano najlepiej mi się myśli, więc jeszcze dziś powalczę Wkleję kanapy które baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podobają i spróbuję wybrać 2 i zamawiam , oni tak od razu do roboty się pewnie nie wezmą,więc będe pewnie miała parę dni na jakieś lekkie zmiany - oby Edytowane 10 Października 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2012 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A ja zadiornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.10.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Rany, aż mam wyrzuty sumienia, że znowu wtrącam swoje trzy gorsze, jakby nie dość było wczorajszej dyskusji ale w sprawie tego niebieskiego, ślicznego czesterka - wydaje mi się że to jeszcze kwestia długości kanapy: im czester dłuższy, tym lepiej wygląda (mówię o klasykach - z wysokimi bokami, a nie nawiązaniach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.10.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Widzę A Aga ,że decyzja dojrzewa ,burzliwie ale uważam że jesteś na dobrej drodze . Ja też nie lubię narożników , miałam kiedyś i Oczywiście innym mogą pasować Aga jaki masz harmonogram robót ? Najpierw glazury ,terakoty jednokrotne malowanie ścian i sufitów deski podłogowe,drzwi listwy i drugie malowanie ? Czytałam ,że możesz mieć opóźnienie z drzwiami . Ale jak byś miała drzwi to jak byś robiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.10.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]141242[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]141241[/ATTACH] A ja zadiornie Kształt tego kolorowego mi się baaaaaaaaaardzo podoba. Muszę poszukać innego ujęcia takiej kanapy Chyba że ktoś ma zapisaną???? Rany, aż mam wyrzuty sumienia, że znowu wtrącam swoje trzy gorsze, jakby nie dość było wczorajszej dyskusji No dyskusja była burzliwa ale w sprawie tego niebieskiego, ślicznego czesterka - wydaje mi się że to jeszcze kwestia długości kanapy: im czester dłuższy, tym lepiej wygląda (mówię o klasykach - z wysokimi bokami, a nie nawiązaniach) Czyli długość 230 może być za mała? Widzę A Aga ,że decyzja dojrzewa ,burzliwie ale uważam że jesteś na dobrej drodze . Ja też nie lubię narożników , miałam kiedyś i To super Chociaż jeden pewnik, teraz tylko kształt i wygląd i jesteśmy w domu Aga jaki masz harmonogram robót ? Najpierw glazury ,terakoty jednokrotne malowanie ścian i sufitów deski podłogowe,drzwi listwy i drugie malowanie ? Czytałam ,że możesz mieć opóźnienie z drzwiami . Ale jak byś miała drzwi to jak byś robiła ? Góra jest pomalowana tylko na biało, jak chłopaki skończą panele będą malowac kolorem. Dół chyba tak samo, teraz jeszcze docierają,jak skończą biorą się za płytki na podłodze i chyba na ścianie w kuchni, potem wkroczą panowie od drewnianej podłogi i dopiero malowanie. Jeżlei chodzi o opóźnienie drzwi(które i tak będą montowane na końcu) chodzi o to że mogą się nie wyrobić z dolnymi przed naszą przeprowadzą , a jednak na Święta i Sylwestra z tłumem ludzi byśmy chcieli je mieć. Wiem żę da się bez - także nie panikuję za bardzo, ale rozmawiam z Panem i może się uda . Idę szukać moich typów kanapowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.10.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Czyli długość 230 może być za mała? Niee - spokojnie wystarczy sądzę że na tym zdjęciu kanapa nie ma więcej (a przynajmniej niewiele) J a jednak na Święta i Sylwestra z tłumem ludzi byśmy chcieli je mieć. No coś Ty - jeszcze Ci zniszczą! Zróbcie święta w stylu eko i usadźcie ich na kartonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.10.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kanapy Co mi się podoba Robię tą listę żeby sobie wszystko uporządkować Typ pierwszy i chyba jedyny na długą kanapę. Stawiamy na klasykę i prostotę http://i2.fmix.pl/fmi1885/bf6ce23a0014c9ed5060ae5a I mała kanapa Po nocy biała wariacja od Ruby nadal mi się podoba http://i3.fmix.pl/fmi1283/410e15fa0011c22b50752585 Ruby nie było innego ujęcia tej sofy? Patrzyłam na stronę z adresu zdjęcia ale tej sofy nie widzę I następna http://i2.fmix.pl/fmi619/926092ef0004e03e50752654 A może coś zupełnie prostego??? http://st.houzz.com/simages/148103_0_8-8901-contemporary-living-room.jpg Uwaga wklejam póki co wszystko co mi sie napatoczy Przeglądam wszystkie inspiracje jakie mam w komputerze Potem dokonamy szczegółowej analizy Ten kawalątek który stoi w rogu http://i3.fmix.pl/fmi2968/b942adf3002273815075293e C.d.n................... I jeszcze zostawiam totalny misz masz - ale moim zdaniem genialny http://i2.fmix.pl/fmi1588/814fdf7800160aff50752aea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.10.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Niee - spokojnie wystarczy sądzę że na tym zdjęciu kanapa nie ma więcej (a przynajmniej niewiele) No to mnie uspokoiłaś - to jedną kanapę mam. No coś Ty - jeszcze Ci zniszczą! Zróbcie święta w stylu eko i usadźcie ich na kartonach Ty to masz jednak głowę Ja jak już wiecie mam lekkie zaburzenia koncentracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ta pierwsza i trzecia bardzo mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.10.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aguś szerokość salonu mamy prawie identyczną (5m).U mnie ta węższa kanapa ma 18ocm ,a dł€zsza chyba 223. Pierwotnie zamówiłam dwie duże,ale po ustawieniu kartonów stwierdziłam ,ze zagracę sobie tymi kanapami salon. .Przy ułożeniu prostopadłym do siebie optymalne ustawienie jest -dłuższsza wzdłuż ściany ,krótsza w poprzek a i znalazło się miejsce dla fotela i podnóżka.Może coś pomogłam....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.10.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ta pierwsza i trzecia bardzo mi sie podobaja Kasiu dziękuję za głosik, zaraz lecą następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.10.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aguś szerokość salonu mamy prawie identyczną (5m).U mnie ta węższa kanapa ma 18ocm ,a dł€zsza chyba 223. Pierwotnie zamówiłam dwie duże,ale po ustawieniu kartonów stwierdziłam ,ze zagracę sobie tymi kanapami salon. .Przy ułożeniu prostopadłym do siebie optymalne ustawienie jest -dłuższsza wzdłuż ściany ,krótsza w poprzek a i znalazło się miejsce dla fotela i podnóżka.Może coś pomogłam....Pozdrawiam Beatko oczywiście !!!!! Utwierdzasz mnie w przekonaniu że idę dobrym tropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts