pysiaczek 11.10.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ale tu zamieszanie z kanapami To ja tylko uściski zostawiam bo już się zakręciłam w tym temacie Aha! Kuchenka jest obłędna Cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 ooo szybko poszło z kanapami:lol2:Aguś kuchenka obłędna, ja ni lubie gotowania ale ta Twoja robi mega wrażenie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.10.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja cię proszę nie wklejaj więcej tych cudnych zdjęć z kanapami bo jak na nie patrze a później na swój narożnik to mi się wyć chce, że to "cuś" kupiam:cry::cry: aż se idę luknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kuchenka jest Zawsze byłam ciekawa tych kuchni - kultowych w GB i USA. Jak kiedyś będziesz miała chwilę, to skrobnij trochę czy te piekarniki i szuflady różnią się jakimiś funkcjami i jak to się w ogóle użytkuje:) A fotel z okrągłym podnóżkiem też mi się absolutnie podoba - oczywiście najbardziej w wersji kolorowej , Co do kształtu, to pewna stylistka:) radzi, żeby mieszać okrągłe kształty z prostokątnymi, bo tak jest ciekawiej:yes: http://www.stylebyemilyhenderson.com/blog/my-five-favorite-secrets-to-good-styling-and-full-decorating.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kuchenka jest Zawsze byłam ciekawa tych kuchni - kultowych w GB i USA. Jak kiedyś będziesz miała chwilę, to skrobnij trochę czy te piekarniki i szuflady różnią się jakimiś funkcjami i jak to się w ogóle użytkuje:) ja tez sie chętnie dowiem cos wiecej o tej kuchni, pewnie nigdy nie bede miała na taka miejsca i budżetu ale jest rewelacja:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ty będziesz mogła uczty w tej swojej rezydencji urządzać Z taaaakim piekarnikiem Co to za producent jest? Ja chyba pierwszy raz podobne cudo widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.10.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 A ja listwy mam na kołkach drewnianych do ściany. W ścianie wywiercona jest dziura, do listwy od drugiej strony przytwierdzony jest kołek (tez jest nawiercone od niego ale nie na wylot ofkors ) i potem na kleju ten kołek do ściany. Dodatkowo placki kleju pomiędzy kołkami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Właśnie prowadzę z Panią rozmowy Dam znać Hej Aguś, no i co tam uzgodniłaś? http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/popcorn-and-drink-smiley-emoticon.gif Mam nadzieję, że wszystko pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 11.10.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Hej Aga Ale się dzieje listwy bardzo fajne kształtem i cenowo Kuchenka wymiata rewelacja !!! gratuluję spełnienia marzeń pisałaś kiedyś że jak nie teraz to na 10 rocznicę ślubu dobrze pamiętam? Wybór kanap bardzo mi się podoba . W takim tempie na pewno zdążycie . No i przypomniałaś o płytkach buźkach zawsze miałam na nie ochotę już zanim zobaczyłam je u Ciebie Chodzą za mną . Aga napisz mi proszę gdzie zamawiałaś i ile płaciłaś,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.10.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aga to nie specyfik ale rodzaj tkaniny. Tkanina ma specjalną budowę. Aha ... te maziaje widać TYLKO na powierzchni większej, na próbkach - nie . Tak mi się wydawało Ale miałam nadzieję ze to jednak specyfik Jak zobaczysz alkantare na próbce to się wydaje idealna. Dopiero kanapa nią obita pokazuje te maziaje. Prawda. Maziaje wynikają z tego, że włoski układają się w różne strony. Wygląda to tak sobie. Zwłaszcza na dużej, gładkiej powierzchni. Jeśli kanapa byłaby pikowana, to chyba nie byłoby źle. Dziewczyny, ale ten mój materiał ma bardzo krótkie włoski, myślę że nie będzie tego efektu Niestety na 100% będę wiedziała dopiero jak przyjdą kanapy Ja cię proszę nie wklejaj więcej tych cudnych zdjęć z kanapami bo jak na nie patrze a później na swój narożnik to mi się wyć chce, że to "cuś" kupiam:cry::cry: Już koniec z kanapami - na szczęście -ufffffffffffffffffffff.. - męczące to było jak nie wiem co A myślałma że to będzie czysta przyjemność, a tu taki stres żeby dobrać i być w miarę pewnym że będzie pasowało. Nie ma to jednak jak zobaczyć kanapę na żywo, a nie zamawiać na podstawie zdjęcia kuchenka , z płytkami będzie wyglądać rewelacyjnie Dziękować Ale tu zamieszanie z kanapami To ja tylko uściski zostawiam bo już się zakręciłam w tym temacie Aha! Kuchenka jest obłędna Cudna Dziękować za kuchenkę. Trułam o nią J kilka tygodni ooo szybko poszło z kanapami:lol2: Nie nabijać mi się tu http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Aguś kuchenka obłędna, ja ni lubie gotowania ale ta Twoja robi mega wrażenie:wiggle: Dzięki Anetko Ja uwielbiam gotować, wreszcie się wyżyję , bo ostatnio nic nowego nie robiłam - nie ma czasu na próbowanie nowych przepisów, gotujemy szybko i prosto suuuuper Kuchenka jest Zawsze byłam ciekawa tych kuchni - kultowych w GB i USA. Jak kiedyś będziesz miała chwilę, to skrobnij trochę czy te piekarniki i szuflady różnią się jakimiś funkcjami i jak to się w ogóle użytkuje:) Tak na szybko, ta mała szufladka po lewej u góry to taki piekarniczek do szybkiego podgrzania/ zrobienia zapiekanki - nie trzeba odpalać całego dużego piekarnika - także mamy jedną oszczędność . Mój J dużo robi sobie takich śniadanek Ten poniżej jest normalnym piekarnikiem, ten po prawej ma kilka półeczek np na 3 pizze albo babeczki Na dole po prawej, to małe, to szuflada. Co do jakichś specjalnych funkcji jako takich musze dokładnie poczytać, bo już mi się zapomniało A fotel z okrągłym podnóżkiem też mi się absolutnie podoba - oczywiście najbardziej w wersji kolorowej , I taki właśnie panuję, szukam właśnie tkaniny, ale kiepsko z tym u nas Co do kształtu, to pewna stylistka:) radzi, żeby mieszać okrągłe kształty z prostokątnymi, bo tak jest ciekawiej:yes: http://www.stylebyemilyhenderson.com/blog/my-five-favorite-secrets-to-good-styling-and-full-decorating.html Dzięki fajne zdjęcia tam są ja tez sie chętnie dowiem cos wiecej o tej kuchni, pewnie nigdy nie bede miała na taka miejsca i budżetu ale jest rewelacja:jawdrop: Ivy o kuchni jak wyżej. Więcej za 2 miesiące jak będę testować i czytać instrukcję Ty będziesz mogła uczty w tej swojej rezydencji urządzać Z taaaakim piekarnikiem Co to za producent jest? Ja chyba pierwszy raz podobne cudo widzę. A Ty znowu z tą rezydencją To kuchenka firmy Falcon, w pierwszej wersji miała być taka bardziej angielska, ale moja kuchnia nabrała nowoczesnego wyrazu i takie angielskie już mi nie pasowały. Ta kuchnia była najtańszą tego pokroju i wielkości na rynku, patrząc na ceny niektórych kuchenek można dostać zawału A ja listwy mam na kołkach drewnianych do ściany. W ścianie wywiercona jest dziura, do listwy od drugiej strony przytwierdzony jest kołek (tez jest nawiercone od niego ale nie na wylot ofkors ) i potem na kleju ten kołek do ściany. Dodatkowo placki kleju pomiędzy kołkami .... Musiałam 2 razy przeczytać Dzięki kochana Hej Aguś, no i co tam uzgodniłaś? http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/popcorn-and-drink-smiley-emoticon.gif Mam nadzieję, że wszystko pozytywnie:) Zaliczka na krzesła przesłana, materiał ten sam co na kanapy, mają go zamówić. Jutro jedziemy dobrać jeszcze kolor drewna na krześle, ostatnio przymierzaliśmy deskę podłogową i Pani mówiła że nie będzie problemu żeby dobrać ten kolor idealnie do naszej próbki. Hej Aga Ale się dzieje listwy bardzo fajne kształtem i cenowo Kuchenka wymiata rewelacja !!! gratuluję spełnienia marzeń pisałaś kiedyś że jak nie teraz to na 10 rocznicę ślubu dobrze pamiętam? Wybór kanap bardzo mi się podoba . W takim tempie na pewno zdążycie . Masz rację z tym prezentem ale tyle trułam, tyle pokazywałam tą kuchenkę, nawet kuchnię i szafki chciałam planować tak żeby za kilka lat można było bez większych przeróbek wsadzić tam większą kuchnię - i J w końcu się zgodził. Ale ten mały piekarniczek do grzanek był świetnym argumentem za No i przypomniałaś o płytkach buźkach zawsze miałam na nie ochotę już zanim zobaczyłam je u Ciebie Chodzą za mną . Aga napisz mi proszę gdzie zamawiałaś i ile płaciłaś,dziękuję Joanko muszę poszperać w papierach i Ci napiszę na priv. Jakbym zapomniała to mi przypomnij proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aguś ja się nie nabijam:no:naprawdę w miarę sprawnie Ci to poszło, ja swoje prawie 3 miesiące wybierałam, tzn miałam 2 wzory Itala i Natuzzi i prawie co tydzień do sklepu jezdziłam , żeby posiedzieć i się w końcu określić , zdecydowałam się niewiele przed Bożym Narodzeniem a o kanapach w lecie zaczynałam myśleć Zalinkuj proszę ten Twój cud kuchenny bo ciekawa strasznie jestem co to za bajer:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.10.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Co dzisiaj załatwiłam Zmieniając kilka razy w ciągu dnia wygląd ławeczki i fotela do wiatrołapu, już nawet na wydrukowanym zamówieniu były poprawki Ustaliłam żę ławeczka będzie jednak czerwona z czarnymi nogami i srebrnymi pinezkami. Jakoś nie wieżę że pomalowane nogi srebrną farbą będą ładnie wyglądały Na pinezkach tak bardzo się tego nie dopatrzy Pojechałam na budowę żeby zmierzyć ścianę i zobaczyć jaki wymiar ławeczki by pasował - i dobrze że wpadłam na ten jakże mądry pomysł bo oryginalna ławka ma tylko 104 cm długości a ja mam tam aż 250 cm. Zrobiłam ławeczkę z farb i styropianu i zamówiłam 130 cm. http://i3.fmix.pl/fmi2553/dd764de5000d9c0a50635358 Czerwień jest z innego próbnika, taka lekko zgaszona, trochę ala Bardelli Do tego szare krzesło z czerwonymi nogami i czerwonymi pinezkami http://i3.fmix.pl/fmi1199/e9a7681400233835506350a8 Do salonu zamówiłam fotel z podnóżkiem o którym była wczoraj mowa. I teraz mój apel, nie znacie jakiegoś sklepu internetowego z ciekawymi kolorowymi tkaninami obiciowymi? Ja szukam, ale muszę się śpieszyć Jednym z kolorów najlepiejj żeby był czerwony Tył fotel będzie szary jak kanapy Nogi od kanap i fotela z podnóżkiem czarne http://i1.fmix.pl/fmi1572/6580860a00054512507562a6 Zamówiłam krzesła W międzyczasie zdałam sobie sprawę że nie zamówiłam jeszcze zlewozmywaków do kuchni :o W najlepszym wypadku czas oczekiwania 4 tygodnie , znając moje szczęście przyjdą po Świętach A garki będę myła w misce Na budowie chłopaki skończyli wszystkie pokoje został im tylko hol, także jutro finito . Zostaną jeszcze panele w naszej sypialni na dole - ale to jeszcze daleka droga , Marcin musi położyć płytki w łazience dopiero będzie podłoga w sypialni. Także jeszcze kupa roboty, a czasu coraz mniej. Zdążymy czy nie zdążymy http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-802676.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.10.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aguś ja się nie nabijam:no: Wiem wiem Tylko tyle włożyłam wysiłku w myślenie nad tymi kanapami przez ten tydzień , że wczoraj czułam się jak po jakimś maratonie Zalinkuj proszę ten Twój cud kuchenny bo ciekawa strasznie jestem co to za bajer:wiggle: A proszę bardzo kuchenka Toledo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 11.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Fajna ta ławeczka. A w listopadowej Werandzie same narożniki :) Aga bardzo fajnie to łączysz masz super zdolności . Dobrej nocki. Edytowane 11 Października 2012 przez jo@nna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aga no to sporo załatwiłaś dzisiaj:wiggle:No a kuchnia....super profesjonalna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.10.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Fajna ta ławeczka. A w listopadowej Werandzie same narożniki :) No popatrz Aga bardzo fajnie to łączysz masz super zdolności . Dzięki Ale bez Was bym nie dała rady Dobrej nocki. Wzajemnie Aga no to sporo załatwiłaś dzisiaj:wiggle: Plus spacer wózkiem w deszczu bez parasola Co za pogoda w ogóle była dzisiaj No a kuchnia....super profesjonalna! ================= Szukam tkanin i trafiłam na fajny sklep, jutro tam zadzwonię, ale znają życie 500 or więcej za metr i do sprowadzenia za 2 miesiące A tu fotel z ich strony. Boski http://i3.fmix.pl/fmi2211/bf8d196d002438fb50771b75 Zdjęcie stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.10.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Niebanalnie http://i2.fmix.pl/fmi1439/7b5af596002c3c8a50771f2d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 http://sklep.antresola-galeria.pl/index.php/meble/sofy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Hej Aguś piękne te Twoje fotele będąŁaweczka też super- dobrze, ze wzięłaś większą. Zazdroszczę Ci odwagi w dobieraniu kolorów. U mnie zawsze nuda- wszystko ziemiste:lol2: Dziękuję kochana za foteliki u mnie:hug: na razie rzuciłam okiem i wszystkie są śliczne:rolleyes: Aga w sprawie tkanin, to może znajdziesz coś tutaj http://sklep.tapicerskie-abc.pl/ Sporo kolorowych tkanin jest tu pod hasłem tkaniny dekoracyjne http://www.impresje.pl/oferta.html Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts