AniaS79 16.10.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 To w paski mi się podoba szalenie! Cena mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.10.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Pysiaczku Pracuję nad kolejnym dziecięcym marzeniem, mam pomysł na łóźko dla Igora. Jadę na budowę pomierzyć podłogę i zobaczyć na ile mój pomysł jest realny Aniu ja też myślałam o tej w paski, a kółka na poduszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deresz 16.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Mojej kobiecie z pewnością spodobała by się ta propozycja kuchni w bieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 16.10.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Admete witam się w Twoim wątku, podglądam od początku, powoli zaczynam się rozkręcać, niedługo będę wykańczać swój domek i pewnie też się zdecyduję na galerię. A póki co układam sobie w myślach swoje wnętrza czerpiąc z forum. Podziwiam Twoją organizację i to, że tak wszystko ogarniasz. Ja jak mam coś wybrać, zdecydować to miotam się jak pies na łańcuchu. Niby wiem czego chcę, prawie dwa lata spędzone na forum nie mogą pójść na marne, ale jak przyjdzie co do czego, to zawsze jestem w ciemnej d...Dom masz piękny, o ogrodzie i działce nie wspomnę to pierwsza liga Ja przebieram nogami czekając na Twoją kuchnię. A póki oglądnełam sobie biurka, które pokazałaś, dla mnie to pierwsze jest super, drugie zresztą też, tym samym zastanawiam się na takim biurkiem do pokoju mojego już prawie 13- latka. Chciałabym mu właśnie pokój w raczej nowoczesnym stylu zrobić. Tkaniny bardzo ładne pokazujesz, ta w paski śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.10.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Agus ja wszystko czytam, ale niestety nie mam nic do powiedzenia, to zupełnie nie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Najwyżej przeprowadzka będzie na prochach a później na spokojnie wezmę się za jakieś "naprawianie" kręgosłupa. Admete, poleciłabym Ci wyjazd na tydzień do Smreka w Piwnicznej. Same pokoje w hotelu są takie sobie jak widzisz na JPEGach z artykułu, ale jest wyposażony w urządzenia terapeutyczne i dobrze się tam odpoczywa, no i góry są o tej porze roku wspaniałe. Jeździły tam dziennikarki z mojej, już nie istniejącej niestety, redakcji i bardzo sobie chwaliły zabiegi. Mają tam terapeutkę od kręgosłupa, która jest rewelacyjna i podobno rozchwytywana tak, że trzeba ją sobie rezerwować sporo przed przyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 A mnie do tego wszystkiego połamało Odezwał się lędźwiowy, już w piątek w samochodzie nie mogłam usiedzieć. O rany, Aguś trzymaj się :hug:Przy tylu obowiązkach jeszcze to Ci się przyplątało:bash: Byłam wczoraj odebrać receptę J z mojej starej przychodni i koleżanka zrobiła mi krio, będę jeździć chyba przez gten tydzień - bo na zabieg trwający 3 minuty powinnam chyba znaleźć czas Nie chyba, tylko koniecznie:rotfl: Kuruj się kochana:hug:A tkanina ładna i coraz tańsza- idziesz w dobrym kierunku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aga - teraz nie nadrobię, może wieczorem Chciałam tylko powiedzieć że dzwoniła do mnie hazelka Pomysł re-we-la-cja :hug: będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.10.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aguś wybacz nawet nie nadrabiam, bo nie za bardzo się czuję na siłach ... Na razie nie mam informacji dla Ciebie odnośnie drzewek , po prostu nie mogę się skontaktować z ... siedzi chwilowo na Ukrainie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aguś, przypomniało mi się, ze znam jescze jeden sklepik z tkaninamiMają strasznie dużo fajnych wzorów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.10.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aguś współczuję dolegliwości:hug: matko ale Ty pędzisz:Pmam taka samą baterię w kuchni ale bez wyciąganej wylewki;) a tkaniny tak jak dywany, te fajne mają zdecydowanie niefajne ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 W sprawie tkanin pewnie Ameryki nie odkryję, ale czy sprawdzałaś zasoby w Dekorii. Mam od nich kilka próbek, bo się przymierzałam zasłon i są bardzo przyzwoite http://www.dekoria.pl/offer/fabrics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.10.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aga ,ależ ten Twój watek pędzi... nie sposób to ogarnąć ....Podczytałam ,ze poszukujesz tkanin...ja polecam http://www.dekoma.pl/ ale najlepiej się do nich przejechać ...przy okazji mnie byś odwiedziła!! Mają tysiące najprzeróżniejszych tkanin...droższych i tańszych...na pewno coś być wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.10.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Mojej kobiecie z pewnością spodobała by się ta propozycja kuchni w bieli.. Witam To pokazuj kobiecie kuchnię i zdaj relację co o niej myśli Admete witam się w Twoim wątku, podglądam od początku, powoli zaczynam się rozkręcać, niedługo będę wykańczać swój domek i pewnie też się zdecyduję na galerię. A póki co układam sobie w myślach swoje wnętrza czerpiąc z forum. Podziwiam Twoją organizację i to, że tak wszystko ogarniasz. Ja jak mam coś wybrać, zdecydować to miotam się jak pies na łańcuchu. Niby wiem czego chcę, prawie dwa lata spędzone na forum nie mogą pójść na marne, ale jak przyjdzie co do czego, to zawsze jestem w ciemnej d...Dom masz piękny, o ogrodzie i działce nie wspomnę to pierwsza liga Ja przebieram nogami czekając na Twoją kuchnię. A póki oglądnełam sobie biurka, które pokazałaś, dla mnie to pierwsze jest super, drugie zresztą też, tym samym zastanawiam się na takim biurkiem do pokoju mojego już prawie 13- latka. Chciałabym mu właśnie pokój w raczej nowoczesnym stylu zrobić. Tkaniny bardzo ładne pokazujesz, ta w paski śliczna. Milenko Witam Cię bardzo serdecznie Ja też zanim jeszcze się wybudowaliśmy dużo siedziałam na forum, podglądałam, zapisywałam inspiracje - to na prawdę dużo daje Wykończeniówka zmusza do szybkich wyborów więc i u Ciebie nie będzie tak źle i nie będzie trwać wiecznie. Zobaczysz idzie jak lawina - szczególnie jeżeli ma się pomoc taką jak tu na forum (dziewczynki ) Także zakładaj wątek i to co już zaprząta Ci głowę i myśli raz dwa tu rozwiążesz Dziękuję za komplementa , jeżeli czytasz od początku to wiesz ile mnie to kosztowało wysiłku i czasu i dlatego efekt cieszy jak cholera Pozdrawiam i zapraszam jak najczęściej Agus ja wszystko czytam, ale niestety nie mam nic do powiedzenia, to zupełnie nie moje klimaty Cieszę się że jesteś Alu [ATTACH=CONFIG]142458[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142459[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142460[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142461[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142462[/ATTACH] Admete, poleciłabym Ci wyjazd na tydzień do Smreka w Piwnicznej. Same pokoje w hotelu są takie sobie jak widzisz na JPEGach z artykułu, ale jest wyposażony w urządzenia terapeutyczne i dobrze się tam odpoczywa, no i góry są o tej porze roku wspaniałe. Jeździły tam dziennikarki z mojej, już nie istniejącej niestety, redakcji i bardzo sobie chwaliły zabiegi. Mają tam terapeutkę od kręgosłupa, która jest rewelacyjna i podobno rozchwytywana tak, że trzeba ją sobie rezerwować sporo przed przyjazdem. Oj nawet nie wiesz jakbym pojechała..................... Jakieś 2 miesiące temu obiecaliśmy sobie z J taki wyjazd na weekend - i widzę że nie damy w tym roku Ale już po przeprowadzce pomyślimy o tym poważnie O rany, Aguś trzymaj się :hug:Przy tylu obowiązkach jeszcze to Ci się przyplątało:bash: Dzięki Aguś. Byłam dziś na zabiegu i teraz jeszcze działa wię mam wreszcie chwilę bez bólu Aga - teraz nie nadrobię, może wieczorem Chciałam tylko powiedzieć że dzwoniła do mnie hazelka :lol: Pomysł re-we-la-cja :hug: będziemy w kontakcie Miałam pisać privka, ale jak już wiesz Biorę leki rozkurczowo - rozluźniające to może być ich efekt Nie zdziwiłaś się? Bo wyskoczyłam z tym jak Filip z konopi Aguś wybacz nawet nie nadrabiam, bo nie za bardzo się czuję na siłach ... Na razie nie mam informacji dla Ciebie odnośnie drzewek , po prostu nie mogę się skontaktować z ... siedzi chwilowo na Ukrainie Ok Maju Ja coś czuję że jednak w tym roku nie zdążę ich wsadzić :( Aga nie nadążam Przeczytałam jedynie Twoje wpisy i to po łebkach Powiem tak :białe meble super ,biurko Zet też ,ceny tkanin powalają Zdrówka życzę i dbaj o siebie kochana Dzięki za zdrówko przyda się Aguś, przypomniało mi się, ze znam jescze jeden sklepik z tkaninami Mają strasznie dużo fajnych wzorów:wiggle: O super Chociaż już rozmawiałam z Panią Jolą o pewnym rozwiązaniu Aguś współczuję dolegliwości:hug: matko ale Ty pędzisz:Pmam taka samą baterię w kuchni ale bez wyciąganej wylewki;) a tkaniny tak jak dywany, te fajne mają zdecydowanie niefajne ceny.... Muszę pędzić bo za 2 miesiące ma nas już tu nie być. A tam w domu tylko echo od ścian się odbija W sprawie tkanin pewnie Ameryki nie odkryję, ale czy sprawdzałaś zasoby w Dekorii. Mam od nich kilka próbek, bo się przymierzałam zasłon i są bardzo przyzwoite http://www.dekoria.pl/offer/fabrics A dziękuję, chyba tam jeszcze nie byłam Aga ,ależ ten Twój watek pędzi... nie sposób to ogarnąć .... Podczytałam ,ze poszukujesz tkanin...ja polecam http://www.dekoma.pl/ ale najlepiej się do nich przejechać ...przy okazji mnie byś odwiedziła!! Mają tysiące najprzeróżniejszych tkanin...droższych i tańszych...na pewno coś być wybrała Mam jeden próbniczek i właśnie od nich wybrałam tkaninę na kanapy i krzesła Miałam ogromną ochotę obejrzeć te ich wszystkie tkaniny na żywo i z miłą chęcią bym Cię odwiedziła ale teraz wiesz jak u mnie z czasem. Ale obiecuję że na bank do Ciebie przyjadę bo muszę zobaczyć wszystko co stworzyłaś na żywo - a najlepiej w pełni lata żeby nacieszyć oczka Twoim ogrodem i zmoczyć nogę w basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.10.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Wczoraj wpadłam na 2 pomysły dziś na kolejne 2 (o jednym nie wnętrzarskim wie Kinga http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif ) Pomysł nr 1 - skoro robimy szafę do pokoju Oskara na zamówienie - ma być w 3/4 kolorach - ale bez szaleństw - biel/szary granat/pomarańcz? czerń? - jeszcze do ustalenia. Pomysłem jest zrobienie biurka i komody też na zamówienie dopasowanej kolorystyką do szafy. Ale też bez szaleństw - np w biurku tylko granatowa szuflada i w komodzie podobnie tylko inny kolor z szafy Pomysł nr 2 łóżko do Igora. Póki co mały będzie jeszcze spał w łóżeczku, ale łózko jest potrzebne dla mamy bo przecie mój synaluś dalej wstaje z 1000 razy w nocy - efektem są 3 wyrżnięte dwójki Marcin mierzył mi wczoraj listwy przypodłogowe i jego osoba w kącie gdzie ma stać łózko podsunęła mi pewien pomysł Po pomiarach i wyobrażeniu sobie tego łózka na żywo w pokoju jestem za i nawet złożyłam u Pani Joli zamówienie na nie - musimy tylko dograć szczegóły - rozmiar - póki co średnica 230 cm - ale nie wiem czy nie 240. No i kolor i tkanina, mam jeden pomysł na teraz, ale muszę pomyśleć też o tym żeby kolor był przyszłościowy No to teraz łózko http://i3.fmix.pl/fmi1690/68627d7d001f9192507da578 Jeżeli jakimś cudem macie jakieś inspiracje na aranżację takiego łózka to poproszę. Ja znalazłam w necie dosłownie 3 sztuki I moje pomiary http://i2.fmix.pl/fmi683/406fa4c6001803a5507db19a http://i2.fmix.pl/fmi1365/2849c74000047ecf507db1ca http://i3.fmix.pl/fmi1502/0686514d0021b6f9507db1f8 Póki co na podłodze jest średnica 230 - myślę że można zwiększyć nawet do 245, i spokojnie odsunąć łóżko jeszcze z 10 - 15 cm. Z tyłu zrobi się jakiś zagłówek żeby mi żaden z chłopaków nie spadł Ja jestem bardzo za tym pomysłem, bo do tej pory w żaden sposób nie umiałam sobie wyobrazić ani wybrać ustawienia łóżka prostokątnego. Ciekawa jestem co powiecie Pomysł nr 3 z dzisiaj Z racji tego że wyceny tkanin są tragiczne i nie do przyjęcia i po wizycie w sklepie z tkaninami u mnie gdzie nie było nic oprócz jednej tkaniny za 460 zł z mb - ma się ten gust wymyśliłam żeby zrobić pasy z gładkich tkanin - z tego samego próbnika co kanapy http://i2.fmix.pl/fmi2758/2be43c6c00164f835064a50d Czyli mamy 2 fiolety szarość i najjaśniejszą czerwień. Wymyślone, zatwierdzone u Pani Joli że wykonalne Jutro zapytam ewentualnie o inne zestawy kolorystyczne, bo może udało by się znaleźć coś podobnego do zdjęcia które wklejałam dziś??? http://i2.fmix.pl/fmi2931/54b46819001133c7507d1b61 Brakowało by mi tylko pomarańczu do pełni szczęścia ------------------------------------------ Z załatwionych spraw byliśmy dziś z J w elektrycznym kupiliśmy wszystkie gniazdka i pstryczki elektryczki na górę http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif szok ile tego wszyło, szok ile trzeba za to zapłacić http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Kupiliśmy białe kwadraty firmy BERKER. Z dołem nie będzie już tak łatwo - co mi przypomina że to kolejna rzecz na liście do odhaczenia Jutro będę umawiać się już konkretnie z panem na pomiar szyb do prysznica i luster. I tu dziwna rzecz podjechałam do firmy gdzie robią takie rzeczy i Pani powiedziała że oni nie robią pomiarów ale mają poleconego pana (który dla nich nie pracuje ) który takie pomiary za opłatą wykona - czy to normalne? Do pana się dodzwoniłam ale cenę za taki szkic drzwi prysznicowych poda mi po obejrzeniu wnęk na żywo - ło matko - tyle zachodu z zamówieniem drzwi od prysznica???? Pomysł nr 4 jak dojdzie do skutku to opowiem co i jak . Płytki do dolnej łazienki przyjadą jutro albo pojutrze, transport na koszt sprzedawcy I najważniejsze jutro rozmierzamy ścianę pod Bradelliego w kuchni Rany wiecie że napisanie tych dwóch wieczornych postów zajmuje mi godzinę Dlatego nie mam już czasu do Was zajrzeć ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Miałam pisać privka, ale jak już wiesz Biorę leki rozkurczowo - rozluźniające to może być ich efekt Nie zdziwiłaś się? Bo wyskoczyłam z tym jak Filip z konopi Aga - nie powiem, byłam zaskoczona Ale tylko dlatego, że nie spodziewałam się, że przy takim natłoku spraw jak codzien masz do załatwienia , takie fantastyczne pomysły przychodza Ci jeszcze do głowy Ciesze się przeogromnie Będziemy w kontakcie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.10.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Pomysł nr 4 jak dojdzie do skutku to opowiem co i jak . Aga - nie powiem, byłam zaskoczona Ale tylko dlatego, że nie spodziewałam się, że przy takim natłoku spraw jak codzien masz do załatwienia , takie fantastyczne pomysły przychodza Ci jeszcze do głowy jesssuuu ... takie spiskowanie na fm jest nie do pomyślenia:evil:, no przeca my Wam spokoju nie damy, gadać coście tam uknuły baby jedne:lol2: admete, łózko okrągłe - rewelka:cool:, tylko trochę dziwię sie że starszemu planujesz dziecinne łóżko, a maluchowi takie no całkiem dorosłe łoże kolorowe tkaniny to nie moja bajka, więc sie nie wypowiadam zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.10.2012 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 3 pierwsze pomysły ,jak najbardziej na tak Może w grafice google coś znajdziesz http://www.google.com/search?q=okragłe+łózko&hl=pl&rlz=1C1GGGE_plDE367DE372&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1bp9UKtdhduyBs7XgLgC&ved=0CCEQsAQ&biw=1280&bih=709#hl=pl&rlz=1C1GGGE_plDE367DE372&tbm=isch&sa=1&q=okrągłe+łóżko&oq=okrągłe+łóżko&gs_l=img.3..0l3j0i24l4.28165.33510.0.34580.25.15.0.1.1.1.1129.2697.2-1j4j7-1.6.0...0.0...1c.1.xi6EKrWCgRc&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=527f325e8f251213&bpcl=35277026&biw=1280&bih=709 Ja nie wiem ja ja to pisałam, u Ciebie wyskakuje mi pełna takich łóżek a u mnie były tylko 3 W każdym bądź razie dziękuję Aga - nie powiem, byłam zaskoczona Ale tylko dlatego, że nie spodziewałam się, że przy takim natłoku spraw jak codzien masz do załatwienia , takie fantastyczne pomysły przychodza Ci jeszcze do głowy Ciesze się przeogromnie Będziemy w kontakcie :hug: - to się nazywa spontan - teraz tylko wprowadzić w życie i to może nam trochę zająć jesssuuu ... takie spiskowanie na fm jest nie do pomyślenia:evil:, no przeca my Wam spokoju nie damy, gadać coście tam uknuły baby jedne:lol2: Vesilko z racji że Ty mieszkasz blisko dostanie Pani powiadomienie o akcji Kiniu zostawiam to Tobie żeby nie było na mnie admete, łózko okrągłe - rewelka:cool:, tylko trochę dziwię sie że starszemu planujesz dziecinne łóżko, a maluchowi takie no całkiem dorosłe łoże kolorowe tkaniny to nie moja bajka, więc sie nie wypowiadam zdrówka życzę Dlatego szukam inspiracji żeby póki co zrobić z tego łóżka np wielkiego żółwia W ikei jest chyba taki wieeeeelki zielony liść - podobał mi się ale nie wiedziałam gdzie miałabym go umieścić - teraz już chyba wiem Ale to moja pierwsza myśl, będę jeszcze kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.10.2012 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Tu kolejny argument za - w razie czego mamy dwie sofy do siedzenia http://i.wp.pl/a/f/jpeg/29884/rozkladane-lozko-gizmo-640.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.10.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Tylko czy to popdczas leżenia/spania się nie rozsuwa?? Bo podczas uprawiania sexu na pewno tak Wiem, że to dla Igiego no ale przeca chłopak rośnie, nie?? A Sylwia jak będzie grzeczna to się dowie A tak w ogóle to Dzien Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts