admete 18.10.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Moje dzisiejsze zakupy http://i3.fmix.pl/fmi336/703258bc00178af150804f05 Tu planuję żywopłociki z bukszpanu - szerokie na 25 cm Te kwadraty to są ich środki w które sadziłam dziś cebulki http://i1.fmix.pl/fmi331/74ce6a8d000981c350805040 Przymiarki http://i3.fmix.pl/fmi722/d793d5fe000cff5950805095 Nie miałam tyle czasu ile bym chciała żeby to na spokojnie podzielić i rozplanować Najwyżej w przyszłym roku będę przesadzać Mam też nadzieję że nie porobiłam jakichś "sadzeniowych " błędów i w ogóle mi coś wyrośnie http://i3.fmix.pl/fmi2060/a0e078c200042df550805125 http://i1.fmix.pl/fmi597/dc41e2960020ce7a5080519c http://i3.fmix.pl/fmi875/abd034e500241037508051ee I zastała mnie noc Jak widać postawiłam na róż fiolet i trochę czerwieni W środek chcę posadzić jeszcze byliny Mam na karteczce zapisane - teraz jej na szybko nie znajdę ale już chyba pisałam kiedyś co to będzie ==================== Z załatwionych spraw mam zaliczone spotkanie z panem os luster i szyb od prysznica. Czekam na wycenę i zlecam robotę Ja już chyba zmykam bo sama nie wiem której kończyny dziś nie czuję a jutro ciąg dalszy........................muszę się uporać z resztą cebulek i potrzebuję jeszcze nie jednego a z trzech dni Dobrej nocki dziewczynki i chłopaki(jeśli jacyś podczytują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.10.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Agaja jestem bardzo zadowolona z ich mebli wszystko zrobione jest cacyłóżko brałąm w ciemno wysłałam inspiracje no i się spisaliale według mnie łózko okrągłe to większe wyzwanieale jeśli cena będzie przystępna to może warto zaryzykowaćcięzko jest mi doradzać bo mi to łóżko do końca nie leży W sprawie latarenekto takie widziałam ale jak pisałam obecnie sa wyprzedane czekaja na transport moze beda w innej hurtowni J mówił że takie widział w kompletach w dobrej cenieja widziałam tez chromowane ale góra prosta - takie typowo kanciate Fajnie że juz po szczepieniachbuziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.10.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Aga, ja będąc dzieckiem marzyłam o ogromnym okrągłym łóżku, także dostrzegam potencjał w tym pomyśle Jedyna moja obawa to to łączenie na środku - może być trochę niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Aga ja jestem bardzo zadowolona z ich mebli wszystko zrobione jest cacy łóżko brałąm w ciemno wysłałam inspiracje no i się spisali ale według mnie łózko okrągłe to większe wyzwanie ale jeśli cena będzie przystępna to może warto zaryzykować cięzko jest mi doradzać bo mi to łóżko do końca nie leży Oni robia tez okrągłe chestery które ze stolikiem tworzą okrągłą kanapę Także sam stelaż łózka mają obcykany Powinno być ok W sprawie latarenek to takie widziałam ale jak pisałam obecnie sa wyprzedane czekaja na transport moze beda w innej hurtowni J mówił że takie widział w kompletach w dobrej cenie ja widziałam tez chromowane ale góra prosta - takie typowo kanciate Fajnie że juz po szczepieniach buziole Ciekawa jestem tych kompletów Jak na coś traficie - daj mi proszę znać buziaki Aga,ja wyceniałam ,tzn.chciałam wycenić ;)bo ceny nie otrzymałam ,stolarz się nie podejmie ,taką tylko z czarnym polerowanym blatem Nie wiem ,czy o tą Ci chodziło ??????? O tą dokładnie Dzięki Aga, ja będąc dzieckiem marzyłam o ogromnym okrągłym łóżku, także dostrzegam potencjał w tym pomyśle Jedyna moja obawa to to łączenie na środku - może być trochę niewygodnie Dropku łączenie będzie tylko na łóżku, materac będzie w całości więc nie będzie niewygodnie ============== Igi po szczepieniu spał jeszcze bardziej niespokojnie niż zwykle . Do tego mi się usikał i musialam go przebrać, ja się już rozbudziłam a on śpi dalej . Mam nadzieję na drzemkę w dzień - jak nie będę chodzić i działać jak lunatyk Najwyżej będę miała wsadzony misz masz cebulkowy który będzie zaskakiwał jak rozkwitnie na wiosnę Edytowane 19 Października 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 No ładnie się wczoraj narobiłaś Aguś przy tych cebulkach i to jeszcze z takim dzieckiem po szczepieniu - pełen szacun Weekend zapowiadają ładny to może uda Ci się resztę wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Pysiaczku będę dzisiaj próbowała podziałać - ale póki co mam takie zakwasy że nie wiem jak dam radę Jutro mamy iść z Oskarem na imprezkę urodzinową, potem ślub znajomych i wyprawa z dziećmi na wesele W niedzielę znając życie J nie wstanie - także nie będę miała kiedy podjechać na działkę - już mi szkoda tej pogody i czasu :( Już się w mieszkaniu narobiłam , bo przeca zarosło że hej Kończę kawę i jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.10.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Cześć pracusiu Aga - tak widziałam na jednym zdjęciu widoczek na jakieś domki z wasze wielkiej góry - pokażesz ? Aha... kurcze masz wymieszaną ziemię dobrze ? Widać czarną i glinę niewymieszaną .... Ja będę sadzić trawy, czosnki i buki w tą sobotę. Już się boję ... na szczęście u nas bez imprez (zresztą ja nie przepadam) więc praca i odpoczynek się nam szykują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Mireko właśnie tej ziemi nie wymieszałam do końca :( Starałam się ile mogłam, rozdrabniałam grudki, wybierałam kamienie i największe grudy gliny Właśnie wróciłam - spędziłam grzebiąc w ziemi 4 h - boli mnie chyba wszystko - nawet nie jestem w stanie powiedzieć ile sztuk cebulek wsadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wczoraj kupiliśmy taki zestaw sztućców na 12 osób http://i1.fmix.pl/fmi1479/955c806b0015c0a8508047fc Przyjechało biurko J i kontenerek - w końcu wybraliśmy ten prostszy model, bo Z było niestety za krótkie . http://i3.fmix.pl/fmi990/6c34831800083714507c60a2 J wybrał sobie taki stolik (także mój zaoblony idzie w odstawkę ) - ale na zamówienie bo potrzebujemy niższego i z dokładnie wymierzonymi półkami na dyski itd itp http://i2.fmix.pl/fmi2550/b0c64192000dd1275081a024 Bardelli rozpoczęty - ale tylko dwa rządki Ale i tak Wam pokaże http://i3.fmix.pl/fmi2248/a234b9580028e7465081a0d2 http://i2.fmix.pl/fmi750/aff1800400288b835081a111 Nie mam jeszcze wybranych gniazdek na dół. Temat do ruszenia od poniedziałku. Do kuchni chyba czarne żeby się zlały z płytkami - muszę się zorientować. Zmykam Ja jak zwykle w weekend nie odpocznę - może na starość się uda Dobrej nocy i udanego weekendu ma być upalnie:cool: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-004621.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Bardelli zapowiada sie super:cool:a to biureczko..fajne jest na zywo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 o boziuuuuu oddawaj mnie te płyteczki idę szlochać mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.10.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Biurko bardzo fajne podziwiam Cie za wsadzenie tylu kwiatuszkow brawo!!!! A plytki rewelacja Milego weekendu Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.10.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Aga - Dawno temu jak stawiałam pierwsze kroki na fm i czytałam ochy i achy nad eamesami to nie mogłam pojąć co się ludziom w nich podoba Pokraczne krzesła jeszcze z jakimś czarnym metalowycm krzyżakiem pod nim Teraz mam je sama w jadalni i kocham miłoscia wielką Ale do buziek to ja się chyba nie przekonam Boje się ich . Dla mnie takie trupie one są Pisałam juz kiedys u hazelki, że ja bym ich w domu nie mogła mieć Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.10.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Agaty szalona kobito ty masz chyba w tyłku motorekno płyteczki fajnie się zapowiadają A co do okrągłego łóżka skoro robią podobne to spoko loko- dadzą rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.10.2012 03:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 a to biureczko..fajne jest na zywo ?? Biurka jeszcze nie złożyliśmy, bo nie ma fizycznie gdzie W przyszłym tygodniu jam Marcin skończy malowanie góry - przeniesiemy je do góry. Ale myślę że za samo składanie weźmiemy się pod koniec listopada żeby się nie kurzyło. Zobaczymy jeszcze o boziuuuuu oddawaj mnie te płyteczki idę szlochać mężu Biurko bardzo fajne podziwiam Cie za wsadzenie tylu kwiatuszkow brawo!!!! A plytki rewelacja Milego weekendu Agus Kasiu Tobie też miłego weekendu Aga - Dawno temu jak stawiałam pierwsze kroki na fm i czytałam ochy i achy nad eamesami to nie mogłam pojąć co się ludziom w nich podoba Pokraczne krzesła jeszcze z jakimś czarnym metalowycm krzyżakiem pod nim Teraz mam je sama w jadalni i kocham miłoscia wielką Ale do buziek to ja się chyba nie przekonam Boje się ich . Dla mnie takie trupie one są Pisałam juz kiedys u hazelki, że ja bym ich w domu nie mogła mieć Buziaki Przyjedziesz do mnie, wypijemy z nimi parę drinków i jakoś się dogadacie Buźka Aga ty szalona kobito ty masz chyba w tyłku motorek Tak jak i Ty A co do okrągłego łóżka skoro robią podobne to spoko loko- dadzą rade ======================= Moje dziecię dziś pobudka przed 5 . A ja potrzebowałam dziś się wyspać bo mam napięty harmonogram.................dużo kawy dziś przede mną Jeszcze raz udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Aga - Dawno temu jak stawiałam pierwsze kroki na fm i czytałam ochy i achy nad eamesami to nie mogłam pojąć co się ludziom w nich podoba Pokraczne krzesła jeszcze z jakimś czarnym metalowycm krzyżakiem pod nim Teraz mam je sama w jadalni i kocham miłoscia wielką Ale do buziek to ja się chyba nie przekonam Boje się ich . Dla mnie takie trupie one są Pisałam juz kiedys u hazelki, że ja bym ich w domu nie mogła mieć Buziaki jenyyy, tak samo uważam, też mnie przerażają Wyglądają jak zdjęcia ze starych nagrobków Więc wybaczcie - nigdy nie komentuję i się fałszywie nie zachwycam Pomysł na okrągłe łoże też kontrowersyjny - średnio mi się kojarzy ale po zapoznaniu się z paroma wstawionymi przez Ciebie inspiracjami - dostrzegam w nim potencjał Może być naprawdę fajnie I jakoś tak bezpiecznie mi się wydaje Dzieciak naprawdę musiałby się nastarać i nakręcić w tym łóżku, żeby z niego spaść Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.10.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Aga zrobiłam ostatnio torta na wzor Twojego (na chrzest Igorka) -wszyscy byli zachwyceni Nie doczytalam wszystkiego ale poprzegladalam fotki i jak zwykle wyszukalas piekne i oryginalne rzeczy. Slicznie zagospodarowalas sobie teren wokol domu a wielkosc dzialki powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.10.2012 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 jenyyy, tak samo uważam, też mnie przerażają Wyglądają jak zdjęcia ze starych nagrobków Więc wybaczcie - nigdy nie komentuję i się fałszywie nie zachwycam Madziu spoko Najgorsze że babcia J będzie miała takie samo zdanie i pewnie nieźle się nasłucham o tych buźkach w całym domu Pomysł na okrągłe łoże też kontrowersyjny - średnio mi się kojarzy Przyznam się że ja też zawsze miałam takie skojarzenia ;p Ale kilka razy oglądając taki program (nie pamiętam nazwy) gdzie ekipa remontuje dom rodziny, która udziela się społecznie w swojej miejscowości, a rodzina jest po jakichś ciężkich przejściach - chorobach czy pożarach i nie mają kasy na remont. Ta ekipa z programu wparowywała na kilka dni i tworzyła cuda w domu Pokoje dziecięce były zawsze pełen wypas - aż do przesady - ale kilka razy widziałam tam właśnie okrągłe łózko - i od tamtej pory gdzieś mi się chyba zakodowało w głowie że to świetny pomysł do dziecięcego pokoju ale po zapoznaniu się z paroma wstawionymi przez Ciebie inspiracjami - dostrzegam w nim potencjał Może być naprawdę fajnie I jakoś tak bezpiecznie mi się wydaje Dzieciak naprawdę musiałby się nastarać i nakręcić w tym łóżku, żeby z niego spaść Cieszę się że nie jesteś kategorycznie na nie Buziaki zostawiam Super że zajrzałaś Aga zrobiłam ostatnio torta na wzor Twojego (na chrzest Igorka) -wszyscy byli zachwyceni Cieszę się kochana że wzór się przydał Nie doczytalam wszystkiego ale poprzegladalam fotki i jak zwykle wyszukalas piekne i oryginalne rzeczy. Slicznie zagospodarowalas sobie teren wokol domu a wielkosc dzialki powala na kolana Dzięki A co u Ciebie????? Czytałam że jakiś przestój mieliście? A jak sprawa wyjazdu? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.10.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Ale kilka razy oglądając taki program (nie pamiętam nazwy) gdzie ekipa remontuje dom rodziny, o te pokoje ci chodziło...http://abc.go.com/shows/extreme-makeover-home-edition/photo-details/boys-bedrooms/225638/914752 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts