admete 21.10.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Ivy to chyba ten program , rany ale mam zdjęć do przejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.10.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Agunia u mnie wszystko ok-dziekuje:hug:Przestuj to u nas wlasciwie jest nieustanny wiec sie przyzwyczailam i juz nie cisne .Zrobilismy podwieszane sufity i gladzie a konkretna wykonczeniowke zaczne dopiero po zjechaniu na stale.Bedzie i wygodniej i taniej A co do zmian to na razie cisza.Poczatkiem wrzesnia teoretycznie machina ruszyla ale pozniej zaczely sie tam komplikacje i wstrzymali procedure.Twierdza ze jak tylko sie cos poprawi dadza znac ale wiem ze jest to kwestia kilku/kilkunastu miesiecy .Mozliwe ze po tak dlugim okresie M nie bedzie juz chcial nic zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Agus kiedy bedziesz kladla plytki na parterze? Ja juz tylko na nie sobie popatrze i powzdycham bo jednak kupie cos w kolorze szarym .Zamowilam sobie jedna sztuke Sandsone plus lappato i mam nadzieje ze kolorek bedzie ok i wkoncu bede miala spokoj z poszukiwaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.10.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Agunia u mnie wszystko ok-dziekuje:hug:Przestuj to u nas wlasciwie jest nieustanny wiec sie przyzwyczailam i juz nie cisne .Zrobilismy podwieszane sufity i gladzie a konkretna wykonczeniowke zaczne dopiero po zjechaniu na stale.Bedzie i wygodniej i taniej Powiem Ci że z jednej strony to dobrze że wykończeniówkę będziecie nadzorować osobiście Tyle różnych dziwnych spraw wtedy wychodzi, że najlpiej samemu doglądać i decydować na bieżąco .Mozliwe ze po tak dlugim okresie M nie bedzie juz chcial nic zmieniac To dobrze Agus kiedy bedziesz kladla plytki na parterze? Ja juz tylko na nie sobie popatrze i powzdycham bo jednak kupie cos w kolorze szarym .Zamowilam sobie jedna sztuke Sandsone plus lappato i mam nadzieje ze kolorek bedzie ok i wkoncu bede miala spokoj z poszukiwaniami Małgosiu płytki powinny zacząć kłaść się w tym tygodniu. Ale z Marcinem to nigdy nie wiadomo . Z jednej strony to dobrze bo robi dokładnie, ale to jego grzebanie po mału mnie denerwuje Ma skończyć płytki w kuchni, potem weźmie się za podłogę. Ale zanim to sobie wszystko pomierzy i rozplanuje Pozdrawiam buziaki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.10.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Znalazłam w październikowym Dobrym wnętrzu świecznik. Podoba mi się bardzo Nie wiem czy przez to że jest czerwony, czy przez to że taki świąteczny, czy przez to że kojarzy mi się trochę z ozdobami ludowymi http://i2.fmix.pl/fmi2030/e4592fce000a0ce7508417ed stąd Tylko gdzie go kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.10.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.10.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Agus ten swiecznik bedzie bardzo trudno dostac. Wiem kto go zaprojektowal i z tego co pisali ten model jest juz raczej nie dostepny (on jest z 2006 r). Chyba ze moze w USA? Ale ja go nie moglam znalezc w zadnym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.10.2012 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 (edytowane) straszny Buziek się nie boisz a takiego pięknego świecznika tak Chyba że straszny = szkaradny Agus ten swiecznik bedzie bardzo trudno dostac. Wiem kto go zaprojektowal i z tego co pisali ten model jest juz raczej nie dostepny (on jest z 2006 r). Chyba ze moze w USA? Ale ja go nie moglam znalezc w zadnym sklepie. Dzięki Kasiu - szkoda Jest oryginalny - a takie rzeczy lubię ===================== A my niestety mamy choróbsko w domu :( Oskaro nam się rozchorował W sobotę byliśmy na urodzinach - tam się wyszalał 2 godziny, zaraz po tej imprezie mieliśmy jechać na wesele, w trakcie przebierania Oskar usnął - ale myślałam że ze zmęczenia Jak wychodziliśmy mieliśmy z nim 7 nieszczęść - ale jakoś się rozruszał. W nocy niestety gorączka. Wczoraj ból gardła, ale już bez gorączki i byliśmy na działce bo taka piękna pogoda była. Myślałam że przejdzie samo - ale zapowiada się na dłuższą walkę Miałam dziś dalej sadzić te cebulki, jestem umówiona z panem ogrodowym na około 10 ale trzeba wyjść z Igim na spacer bo Oskara trzeba na bank zostawić w domu - a tu ostatnie dni ciepła akurat No nic może jakoś uda nam się z mamą to rozwiązać Pozdrawiam dziewczynki i zdrówka dla nas i wszystkich - bo widzę że zaczyna się ten głupi jesienny okres z choróbskami Edytowane 22 Października 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.10.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Agus szybkiego powrotu do zdrowka zycze Oskarkowi Moze ten swiecznik znajdzie gdzies ktos inny? Ja nie dalam rady go znalezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Aga to prawda że mordki nagrobkowe mi nie straszne, ale ten świecznik to zupełnie nie moja bajka no ale ważne żeby Twoja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.10.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Agafoty u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.10.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 szybkie buziaki. Świecznik dla mnie brzydotą zalatuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.10.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Agus szybkiego powrotu do zdrowka zycze Oskarkowi . Dzięki oj przyda się bo dziś też gorączkowaliśmy Moze ten swiecznik znajdzie gdzies ktos inny? Ja nie dalam rady go znalezc.. Jesteś kochana, że próbowałaś Aga to prawda że mordki nagrobkowe mi nie straszne, ale ten świecznik to zupełnie nie moja bajka no ale ważne żeby Twoja była Aga foty u mnie szybkie buziaki. Świecznik dla mnie brzydotą zalatuje . Muszę Twoją akcję buki obejrzeć Mnie też się nie podoba ;)tylko nie bij No coś Ty Jak nie raz było pisane na fm - co by to było jakby wszystkim się to samo podobało Zdrówka dla Oskarka :hug:,buziaki Dzię - ku- je - my Przyda się bo coś nam nie przechodzi ====================== Ja dzisiaj znowu spędziłam dzień w ogrodzie Ale dzisiaj miałam pomocnika I nie musiałam sama przewalać tony ziemi a potem zasypywać koszyczków. Dlatego w miarę szybko nam poszło. Panowie skosili wreszcie trawę I wsadzili kupione dziś prze ze mnie drzewka owocowe - także mam już sad Co i czy kiedykolwiek z niego coś będzie dowiemy się niestety za kilka lat - chyba że mrozy zrobią swoje Będę zgrywać zdjęcia, tylko nie wiem czy nie padnę zanim skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.10.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 To ja w takim razie poczekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.10.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Wczoraj z moim małym pomocnikiem przygotowywaliśmy koszyki na dziś http://i2.fmix.pl/fmi451/0d491c3a000d746b50859b2a I dzisiaj - posadzone 4 kwadraty tulipanami i narcyzami http://i1.fmix.pl/fmi213/ab32017f0029dfb550859b7f http://i3.fmix.pl/fmi603/0ea41c04001f58ee50859b05 Jeszcze jedna rabatka pod oknem http://i1.fmix.pl/fmi470/2d6ac2ed0013132550859c0f I mój sadzik 3 jabłonie 2 grusze 2 śliwy 2 wiśnie I dosadzone 4 porzeczki i 4 agresty pod samą siatką http://i3.fmix.pl/fmi2635/44b5bdc300290cb850859c55 http://i1.fmix.pl/fmi3000/62e9680a001925da50859d16 http://i2.fmix.pl/fmi2065/191b84f2000a4b7d50859d3a http://i1.fmix.pl/fmi1308/0c6353e90020e13250859d86 I uroki naszej działki jesienią - słońce o godzinie 16 już tylko prześwituje zza drzew Zmykam dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.10.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 To ja w takim razie poczekam na zdjecia poszły Dobrej nocki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Maly pomocnik pierwsza klasa sliczny kolorek ma trawka A jak sytuacja ze stojaca woda? Milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.10.2012 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Kasiu nie ma kałuż, ale jest bardzo mokro i grząsko . Najbardziej właśnie tam gdzie drzewa owocowe, do jednego nie mogłam nawet podejść żeby zrobić zdjęcie metce Także nie wiem co to będzie jak przyjdą przymrozki Panowie mówią że jak trawa się ukorzeni powinno to inaczej wyglądać, ale potrzebne by były jeszcze z 2 koszenia - a z tym już się nie zdąży przed zimą ==================== A my dziś po nieciekawej nocy Do Oskara dołączył Igor Gorączkuje, a najgorsze że po czopku który mu dałam o 5 jest 37,7 w tej chwili Na razie czekamy................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.10.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Agunia uściski, będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aga w takim razie dużo zdrówka i oby gorączka spadła Bardzo ładna i soczysta ta Wasza trawka Narobiłaś się znów z cebulkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts