Kasia1719508754 23.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Nie ciekawie z ta choroba oby szybko im przeszlo Agus mam nadzieje ze przymrozki plus ta woda nie zrobi nic zlego w Twoim ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.10.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 ogród zapowiada sie bosko...już nie mogę doczekac sie jak wszytskie cebulki zakwitną trzymajcie sie ciepło i nie dajcie bardzo chorobie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 U nas tez chorobowo Pozdrawiam cieplutko i zycze zdrówka dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aga ,pozdrawiam serdecznie i zdrówka dla Was życzę..trzeba się pilnować ,bo teraz łatwo o przeziębienie... Gratuluję ogrodu ,,,piękną włochatą trawkę macie:yes: no i już widzę na wiosnę jak te cebule zakwitną .....bajka będzie :yes:ale napracowałaś się przy nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Kasiu nie ma kałuż, ale jest bardzo mokro i grząsko . Najbardziej właśnie tam gdzie drzewa owocowe, do jednego nie mogłam nawet podejść żeby zrobić zdjęcie metce Także nie wiem co to będzie jak przyjdą przymrozki Panowie mówią że jak trawa się ukorzeni powinno to inaczej wyglądać, ale potrzebne by były jeszcze z 2 koszenia - a z tym już się nie zdąży przed zimą ==================== A my dziś po nieciekawej nocy Do Oskara dołączył Igor Gorączkuje, a najgorsze że po czopku który mu dałam o 5 jest 37,7 w tej chwili Na razie czekamy................... Oj, dzieci potrafią nam dać w kość, ale są na szczęście cudowne jak nie chorują. Trzymam kciuki za szybkie wyjście z choróbska. Admete WODA w ogrodzie. Jak masz teraz tak jak piszesz, to wygoń tych panów i znajdź takich co Ci kitu nie będą wciskać. Masz błoto na trawniku i tu trawa nic nie pomoże. Powiem więcej jak rozrośnie się system korzeniowy, to wypije te trochę, ktore będzie mogła, a na powierzchni będziesz miała kałuże po każdym większym deszczu. Tak było u mnie. Na wiosnę przewiduję u ciebie niezłe bagienko. A co na to młode drzewka jak im ta woda wokół korzeni podmokniętych teraz zamarznie ????? Nie chcę sobie wyobrażać, jak wyciągasz z ziemi rośliny z nadgniłymi korzeniami. Tak mokro masz już przecież ponad 2 tygodnie – rośliny tego nie przeżyją. Zapytaj Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aguś widzę, że drzewka posadzone ... a ja właśnie chciałam żebyś napisała co chcesz wiedzieć odnośnie nich, bo jutro będę się widzieć z kuzynem mojego m , ale widzę, że to już nieaktualne ... Choroby precz ... zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.10.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Hej Aguś, ale cebul nasadziłaś:jawdrop:Jak Ci to wszystko zakwitnie to będzie cudnie:lol2: Fajnie, ze pojawiły się drzewka- mam nadzieje, ze nie pomarzną... Buźki niezmiannie mi sie podobają i wcale się ich nie boję:lol2: I co to za choróbska Wam dokuczają? A kysz! Zdrówka kochana i miłego popołudnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.10.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dziewczyny dzięki za życzenia zdrówka :hug: Oj przydadzą się Oskar już lepiej, dał nam dziś popalić cały czas wołając"mamo, babciu pobawisz się ze mną?czemu się ze mną nie bawisz ?" A Igi ciężko przeszedł ten dzień. Chyba nigdy nie miał aż takiej długo trwającej gorączki Leki pomagały na króciutko, cały czas nam się słaniał, prawie nic nie zjadł Gorączka odpuściła dopiero na wieczór. Zobaczymy jaka będzie noc, miejmy nadzieję że jutro będzie już poprawa i obędzie się bez cięższych leków Ja też dzisiaj jakaś słaba ,niewyspanie robi swoje. Na budowie miałam krótkie spotkanko z Hazelką , trochę pogadałyśmy a ja w międzyczasie wsadzałam resztki cebulek do koszyków - one się chyba każdego dnia rozmnażają Co do wody na działce jutro poszukam chyba innej firmy która da mi odrębną opinię co do tego co robić z tą wodą. Czy jest się czym martwić?Co robić z drzewkami? Obawiam się że nawet jak będzie decyzja, co do przymusowego drenażu,prac nie będzie się dało wykonać już w tym roku. Pogoda się zmienia i nie będzie jak tego zrobić . Męczy mnie ten temat strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.10.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) Agamam cos dla Ciebie na zakończenie męczącego dnia potem wykasuję Edytowane 24 Października 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.10.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Bosssssssssssssssssssssssssskie I moje :rolleyes::rolleyes: (no prawie moje jak pieniążki dowiozę ) ======================= Igi już się zdążył raz obudzić I pierwszy raz moje dziecko miało dreszcze od zimna/rosnącej gorączki???:confused::confused: Na przykrywałam go 2 kocykami i kołderką idę już do niego kłaść się i pewnie spać czuwając jednym uchem i mierząc temperaturę całą noc :( Oby jutro było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aguś...zdrówka życzę i dużo siły dla ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 23.10.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Oj nie dobrze Agus spokojnej nocki i duzoooooooo zdrowka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ojjj... Aguś. Mam nadzieję, że ta noc minie Wam już lepiej. Pamiętaj, by sprawdzać, czy I. ma suchą pidżamkę(plecy, klatka piersiowa) i na wszelki wypadek przygotuj sobie pod ręką kilka ciepłych bluzek na szybką zmianę. Przytulam mocno:hug:. Ps. Piękne lampiony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aguś :hug: Karolka,podeślesz mi na pw ,cenę tych latarenek ,piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.10.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Lampiony sama będę mieć, ale to po świętach, bo ostatnio mąż nie nadąża z moimi zakupami śliczne! Zdrówka Co u Hazelki? Pisałam do niej na fejsie, ale dała mi ignora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.10.2012 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Aguś...zdrówka życzę i dużo siły dla ciebie:) Beatko dziękuję Piękny avatarek Oj nie dobrze Agus spokojnej nocki i duzoooooooo zdrowka dla Was Dzięki Ojjj... Aguś. Mam nadzieję, że ta noc minie Wam już lepiej. Pamiętaj, by sprawdzać, czy I. ma suchą pidżamkę(plecy, klatka piersiowa) i na wszelki wypadek przygotuj sobie pod ręką kilka ciepłych bluzek na szybką zmianę. Przytulam mocno:hug:. Ps. Piękne lampiony!!! Cześć Rasiu Dziękuję za rady Aguś :hug: Karolka,podeślesz mi na pw ,cenę tych latarenek ,piękne są Lampiony sama będę mieć, ale to po świętach, bo ostatnio mąż nie nadąża z moimi zakupami śliczne! Zdrówka Co u Hazelki? Pisałam do niej na fejsie, ale dała mi ignora Hazelka z netem jest trochę na bakier, sama mówi że by wróciła a le po tak długiej nieobecności jest ciężko Wnętrzarsko szaleje w salonie, namówię ją żeby się pochwaliła =========================== Dziękuję jeszcze raz za troskę Noc nie należała do lekkich Igor budził się jeszcze z większą częstotliwością niż zwykle . Chciał pić a nie mógł bo gardło boli - więc każda pobudka kończyła się płaczem Ale ja mam postanowienie że jak tylko wyzdrowiejemy oduczam picia w nocy Gorączki w nocy nie było, także nie pocił się już, teraz rano trochę urosła. Jakoś wypił nurofen próbujemy jeść parówkę i czekamy do drzemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Aguś zdrówka:hug::hug: Ale Wy macie soczystą i piękną trawę:)normalnie wiosennie u Ciebie:cool: Ja też z tych, którym bużki nie za dobrze się kojarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.10.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Przepiękne lampiony! Zdrówka i siły dla Igorka i dla Ciebie Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 24.10.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 jako fanatyczka lampionów wszelakich stwierdzam, że są śliczne i jakby nie fakt , że nie mam miejsca na następne to bym je z chęcią kupiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts