Venus_m 26.10.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 o 3 tygodnie to zlecą szybciutko Aguś mam nadzieję, że z ogrodem nie będzie aż tak źle, wszystkiego nie da się upilnować zwłaszcza w tak gorącym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.10.2012 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 o 3 tygodnie to zlecą szybciutko Do samej przeprowadzki też już tuż tuż Aguś mam nadzieję, że z ogrodem nie będzie aż tak źle, wszystkiego nie da się upilnować zwłaszcza w tak gorącym okresie. , dzięki No i mamy zimę http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Zima/040.gif ja dziś wyciągam kurtkę zimową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 u nas śniegu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) No to ciekawe a Milano popaduje mały drobny śnieżek, jest okrooooooooooooooooooopnie Ja jak Kinga bbiały lacobel Edytowane 27 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 u nas śniegu brak jednak juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 A u nas całkiem biało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 27.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 We wro też pada. Ale numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.10.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Skibusia, bierz męża na sanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 27.10.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Yoka, niestety mąż się rozchorował więc dopieszczam go herbatkami i faszeruję chemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.10.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Hej dziewczynki U nas śnieg zaraz zmienił się w mega ulewę i taki stan trwa do tej pory Przy 2 stopniach jest to naprawdę nieprzyjemne Madziu zdrówka dla męża Moje chłopaki dały mi dziś w nocy popalić J się imprezował na spotkaniu z pracy Oskar przyszedł o 2 w nocy że nie chce spać sam, posiedziałam z nim chwilę i usnął. Sama mordowałam się żeby usnąć z powrotem do 3, jak już sen mnie zaczął łapać Oskar znowu przyszedł. Zostawiłam go już u mnie - także miałam dwóch ancymonków w łóżku. I co rusz to jeden się kręcił to drugi płakał (czyt Igi - wychodzące zęby ) Noc się dla mnie skończyła jak Oskar wiercąc się niemiłosiernie spadł mi z łóżka Oczywiście się upłakał i obudził Igiego, sam zaraz usnął a ja z Igim działałam już od piątej Teraz żeby było śmieszniej zamiast wytrzymać ciut dłużej w związku ze zmianą czasu Chłopaki już śpią od godziny Czyli jutro pobudka o 3???? Mam cichą nadzieję (u mnie to raczej nie działa) że zmęczeni wizytą u babci jednak pośpią dłużej..................... Także i ja idę odsypiać Gdzie te czasy gdzie się szło w tą "wyjątkową" noc z myślą że będzie można poimprezować godzinę dłużej Wszystkim bawiącym się gdzieś dzisiaj życzę dobrej zabawy i proszę wypić zdrówko za tych co nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Właśnie odebrałam Młodą z imprezy... poczekaj, za kilka lat będziesz nie sypiać w oczekiwaniu na powrót chłopaków do domu lub będziesz po nich jeździć tak jak ja;). Mimo wszystko życzę Ci dłuuugiej i dobrze przespanej nocy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.10.2012 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 (edytowane) Właśnie odebrałam Młodą z imprezy... poczekaj, za kilka lat będziesz nie sypiać w oczekiwaniu na powrót chłopaków do domu lub będziesz po nich jeździć tak jak ja;). . Raczej to pierwsze , a w związku z pierwszym pewnie i drugie Ja mam bardzo niespokojny sen i straszny myśliciel ze mnie . Nawet jak J gdzieś pójdzie sam i się spóźnia (a często mu się zdarza być później niź ustalone ) ja wymyślam tysiące makabrycznych historii w głowie Ale liczę na te parę lat pomiędzy niemowlęctwem a młodzieżowym imprezowaniem Mimo wszystko życzę Ci dłuuugiej i dobrze przespanej nocy:) Dziękuję kochana Igi wstał o 5 nowego czasu nie o 3 , Oskar razem za nim . Trzeba nad nimi popracować z Mimo wszystko życzę Ci dłuuugiej i dobrze przespanej nocy:)by chociaż pół godziny uzyskać. Bosze na jak długo jestem skazana na wstawanie o tej piątej Siedzą ze mną teraz dwa gagatki i oglądają teletubisie z parówkami w rękach Edytowane 28 Października 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.10.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Aga - płytki są obłędne i nie przejmuj się cudzymi "lękami":lol2: A szafy zrób po swojemu, z 1 wstawką i nawiąż np. do kolorku ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Aga - ja tez miałam cięzką noc. M chrapał po imprezie jak stara lokomotywa ( w koncu wyrzuciłam go z sypialni ) a Lenka jak się obudziła o 6:30 i zobaczyła to http://img843.imageshack.us/img843/3364/zdjciaztelefonu054.jpg Uploaded with ImageShack.us to juz nie było mowy o spaniu Jestem przerazona widokiem za oknem. Musze jechac na stare mieszkanie po zimowe ciuchy. Julka nie ma kurtki a Lena butów Pozdrawiam z zasypanej B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.10.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Aga - płytki są obłędne i nie przejmuj się cudzymi "lękami":lol2: Lękami się nie przejmuję Zastanawiam się tylko co tam dziewczynom nie grało w rozłożeniu dekorów A szafy zrób po swojemu, z 1 wstawką i nawiąż np. do kolorku ścian. Chyba dam te kolory To żadne szaleństwo - u jednego niebieski (Oskar kocha kolory i myślę że mu się to nie zmieni ) u Igora szary - szafy będą i tak stonowane - a jednak inne Aga - ja tez miałam cięzką noc. M chrapał po imprezie jak stara lokomotywa ( w koncu wyrzuciłam go z sypialni ) a Lenka jak się obudziła o 6:30 i zobaczyła to http://img843.imageshack.us/img843/3364/zdjciaztelefonu054.jpg Uploaded with ImageShack.us to juz nie było mowy o spaniu Jestem przerazona widokiem za oknem. Musze jechac na stare mieszkanie po zimowe ciuchy. Julka nie ma kurtki a Lena butów Pozdrawiam z zasypanej B Kiedy my się normalnie wyśpimy???? Ja coś czuję że wizyta u lekarza jest u mnie nieunikniona To nie jest tylko niewyspanie i przemęczenie Jest mi zimno, albo na zmianę się pocę, nie mam siły do tego od dwóch tygodni mam kaszel który mnie już zaczyna męczyć. Pisałam o tej szczepionce którą wzięłam i myślę że przytłumiła objawy choróbska ale mimo tego ja cały czas chodzę niedoleczona a organizm nie może sobie sam z tym poradzić. Jak tak dalej pójdzie naprawdę się wykończę Do tego plecy cały czas mnie bolą, mniej ale głowy nad wanną umyć nie mogę Musi mnie ktoś osłuchać, bo za 3 tygodnie zacznie się młyn z przewożeniem i segregowaniem rzeczy. A czując się jak dziś nie dam rady z tym wszystkim, zmuszam się do każdej czynności - tak nie może być!!!! Przywiozłam wczoraj od teściowej nasze zimowe kurtki, czapki szaliki. Nie mogę znaleźć spodni zimowych Oskara - i nie wiem czy byłyby dobre na ten rok więc muszę kupić nowe, rękawiczki też zaginęły w akcji . Mam z 4 reklamówy ubrań po Oskarze dla Igiego i nowych - starych dla Oskara które musze uprać i nie mam gdzie rozwieszać. Bosze niech chłopaki kończą już górę w domu , to będę mogła zacząć to wszystko przewozić i segregować jeszcze nie do szaf ale chociaż do pudeł - zawsze to jakiś postęp ku przeprowadzce i zmniejszeniu burdella bum bum które teraz u mnie w mieszkaniu panuje I taka to niedziela prze de mną Popakuję letnich i wywiozę do teściowej - potem znowu za miesiąc , od niej do domu. Byle do stycznia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Aguś - skoro szafa będzie jednak kolorowa to wklejam cos fajnego http://img401.imageshack.us/img401/364/1319013002262.jpg Uploaded with ImageShack.us Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Aga ja ci współczuje tego niedosypiania, ja bym sie po tygodniu wykończyła, czasem jak tak nie dośpię przez pare nocy, to w pewnym momencie po prostu zasypiam nagle: przy stole, na kanapie... a teraz jeszcze w łóżku lezę Kinga, ale rama łóżka z twojej inspiracji jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.10.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 oj nie chciałam żeby to wyszło tak, że mi się nie podobają twoje płytki. Ja bym je widziała bardziej symetrycznie, zwłaszcza te środkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Kinga, ale rama łóżka z twojej inspiracji jest najlepsza Rama czy zagłówek ?? ja osobiscie kocham niskie ramy do łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts