Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o 3 tygodnie to zlecą szybciutko :wiggle:

Do samej przeprowadzki też już tuż tuż :o

Aguś mam nadzieję, że z ogrodem nie będzie aż tak źle, wszystkiego nie da się upilnować :no: zwłaszcza w tak gorącym okresie.

:(, dzięki

No i mamy zimę http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Zima/040.gif

ja dziś wyciągam kurtkę zimową :)

Hej dziewczynki :bye:

U nas śnieg zaraz zmienił się w mega ulewę i taki stan trwa do tej pory :sick:

Przy 2 stopniach jest to naprawdę nieprzyjemne :(

Madziu zdrówka dla męża :rolleyes:

Moje chłopaki dały mi dziś w nocy popalić :bash:

J się imprezował na spotkaniu z pracy ;)

Oskar przyszedł o 2 w nocy że nie chce spać sam, posiedziałam z nim chwilę i usnął.

Sama mordowałam się żeby usnąć z powrotem do 3, jak już sen mnie zaczął łapać Oskar znowu przyszedł.

Zostawiłam go już u mnie - także miałam dwóch ancymonków w łóżku.

I co rusz to jeden się kręcił to drugi płakał (czyt Igi - wychodzące zęby :()

Noc się dla mnie skończyła jak Oskar wiercąc się niemiłosiernie spadł mi z łóżka :o

Oczywiście się upłakał i obudził Igiego, sam zaraz usnął a ja z Igim działałam już od piątej :sick:

Teraz żeby było śmieszniej zamiast wytrzymać ciut dłużej w związku ze zmianą czasu Chłopaki już śpią od godziny :jawdrop:

Czyli jutro pobudka o 3???? :bash:

Mam cichą nadzieję (u mnie to raczej nie działa) że zmęczeni wizytą u babci jednak pośpią dłużej.....................

Także i ja idę odsypiać

Gdzie te czasy gdzie się szło w tą "wyjątkową" noc z myślą że będzie można poimprezować godzinę dłużej :lol:

Wszystkim bawiącym się gdzieś dzisiaj życzę dobrej zabawy i proszę wypić zdrówko za tych co nie mogą :lol2:

Właśnie odebrałam Młodą z imprezy... poczekaj, za kilka lat będziesz nie sypiać w oczekiwaniu na powrót chłopaków do domu lub będziesz po nich jeździć tak jak ja;). Mimo wszystko życzę Ci dłuuugiej i dobrze przespanej nocy:).

Właśnie odebrałam Młodą z imprezy... poczekaj, za kilka lat będziesz nie sypiać w oczekiwaniu na powrót chłopaków do domu lub będziesz po nich jeździć tak jak ja;). .

Raczej to pierwsze :(, a w związku z pierwszym pewnie i drugie :lol2:

Ja mam bardzo niespokojny sen i straszny myśliciel ze mnie :bash:.

Nawet jak J gdzieś pójdzie sam i się spóźnia (a często mu się zdarza być później niź ustalone :mad:)

ja wymyślam tysiące makabrycznych historii w głowie :sick:

Ale liczę na te parę lat pomiędzy niemowlęctwem a młodzieżowym imprezowaniem :cool:

Mimo wszystko życzę Ci dłuuugiej i dobrze przespanej nocy:)

Dziękuję kochana :hug:

Igi wstał o 5 nowego czasu :wave: nie o 3 :lol2:, Oskar razem za nim .

Trzeba nad nimi popracować z Mimo wszystko życzę Ci dłuuugiej i dobrze przespanej nocy:)by chociaż pół godziny uzyskać.

Bosze na jak długo jestem skazana na wstawanie o tej piątej :bash:

Siedzą ze mną teraz dwa gagatki i oglądają teletubisie z parówkami w rękach :lol2:

Edytowane przez admete

Aga - ja tez miałam cięzką noc. M chrapał po imprezie jak stara lokomotywa ( w koncu wyrzuciłam go z sypialni :sick:) a Lenka jak się obudziła o 6:30 i zobaczyła to

http://img843.imageshack.us/img843/3364/zdjciaztelefonu054.jpg

Uploaded with ImageShack.us

to juz nie było mowy o spaniu :no:

Jestem przerazona widokiem za oknem. Musze jechac na stare mieszkanie po zimowe ciuchy. Julka nie ma kurtki a Lena butów :bash:

Pozdrawiam z zasypanej B :bye:

Aga - płytki są obłędne i nie przejmuj się cudzymi "lękami":lol2:

Lękami się nie przejmuję :no:

Zastanawiam się tylko co tam dziewczynom nie grało w rozłożeniu dekorów :(

A szafy zrób po swojemu, z 1 wstawką i nawiąż np. do kolorku ścian. :hug:

Chyba dam te kolory :yes:

To żadne szaleństwo - u jednego niebieski (Oskar kocha kolory i myślę że mu się to nie zmieni ;)) u Igora szary - szafy będą i tak stonowane - a jednak inne :cool:

Aga - ja tez miałam cięzką noc. M chrapał po imprezie jak stara lokomotywa ( w koncu wyrzuciłam go z sypialni :sick:) a Lenka jak się obudziła o 6:30 i zobaczyła to

http://img843.imageshack.us/img843/3364/zdjciaztelefonu054.jpg

Uploaded with ImageShack.us

to juz nie było mowy o spaniu :no:

Jestem przerazona widokiem za oknem. Musze jechac na stare mieszkanie po zimowe ciuchy. Julka nie ma kurtki a Lena butów :bash:

Pozdrawiam z zasypanej B :bye:

Kiedy my się normalnie wyśpimy????

Ja coś czuję że wizyta u lekarza jest u mnie nieunikniona ;)

To nie jest tylko niewyspanie i przemęczenie :(

Jest mi zimno, albo na zmianę się pocę, nie mam siły

do tego od dwóch tygodni mam kaszel który mnie już zaczyna męczyć.

Pisałam o tej szczepionce którą wzięłam i myślę że przytłumiła objawy choróbska ale mimo tego ja cały czas chodzę niedoleczona a organizm nie może sobie sam z tym poradzić.

Jak tak dalej pójdzie naprawdę się wykończę :bash:

Do tego plecy cały czas mnie bolą, mniej ale głowy nad wanną umyć nie mogę :sick:

Musi mnie ktoś osłuchać, bo za 3 tygodnie zacznie się młyn z przewożeniem i segregowaniem rzeczy.

A czując się jak dziś nie dam rady z tym wszystkim, zmuszam się do każdej czynności - tak nie może być!!!! :(

Przywiozłam wczoraj od teściowej nasze zimowe kurtki, czapki szaliki.

Nie mogę znaleźć spodni zimowych Oskara - i nie wiem czy byłyby dobre na ten rok więc muszę kupić nowe, rękawiczki też zaginęły w akcji :sick:.

Mam z 4 reklamówy ubrań po Oskarze dla Igiego i nowych - starych ;) dla Oskara

które musze uprać i nie mam gdzie rozwieszać.

Bosze niech chłopaki kończą już górę w domu , to będę mogła zacząć to wszystko przewozić i segregować jeszcze nie do szaf ale chociaż do pudeł - zawsze to jakiś postęp ku przeprowadzce i zmniejszeniu burdella bum bum które teraz u mnie w mieszkaniu panuje ;)

I taka to niedziela prze de mną ;)

Popakuję letnich i wywiozę do teściowej - potem znowu za miesiąc , od niej do domu.

Byle do stycznia :cool::cool::cool: