yokasta 09.11.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ciekawa szachownica i dobrze, że nie kontrastuje bardziej. Wystarczy, że jest po skosie . Kurcze, ja też bym o swojej działce napisała że najpiękniejsza też pod lasem . Z trawką, ścieżkami od razu piękniej całość wygląda. Jeszcze jak będą rośliny to Adme będzie Cię ciężko dogonić. Tak gnasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.11.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś szachownica wyszła ŚWIETNIE!!!! Podoba mi się baaaaardzo!!!!!!!!!!!! Problemu lustrowego współczuję, ale napewno da sie to sprawnie rozwiązać Najbardziej współczuję, chorego synia Wiem dokładnie ile taki katar może narobić Mam nadziję,że jakieś lekkie leki załatwią sprawę, choróbsko pójdzie w niepamięć i będziesz mogła sie spokojnie skupić na ostatnim dopinaniu domku Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.11.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aga przymiarki z lampami genialne Marciny się nie śmieją jak widzą te kombinacje z kartonami? Zastanów się czy dwie 60cm lampy w jadalni nie będą za duże. Szachownica bardzo ładna kontrast jest idealny. Ściskam mocno i zdrówka dla chłopaków, taki teraz okres, że co chwila jakieś choróbsko się przypałęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Agus szachownica super ja myślałam że będzie większy kontrast łóżkiem się nie przejmuj :hug: ps wypatrzyłam dla ciebei fany bieżnik może ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.11.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ojej kochana zdrówka Dzięki u nas fionka chora Nikiel nie ma żadnego złota w sobie Ja mam pełno niklu, Magda Zet Zet też, coś kręcisz z tymi metalami No może trochę koloryzuję ----------------------------------------------------- uwielbiam szachownice na podłogach, twoją też a projektu nijak nie umie z realizacją dopasować to chyba przez te dziwne schody;) grunt że marcin wiedział o co chodzi:yes: widziałaś zwisy które ci podrzuciłam? Vesi wczoraj faktycznie umknął mi Twój post Lampy piękne Cena hamerykańska ------------------------------------------- Aga ale domowo zaczyna się robić u Was:wave: szachownica fajna i jak dla mnie nie za bardzo kontrastowa... a patent z lampami niezły;) lasu za oknem zazdroszczę okrutnie... To już jakby nie było 4 tygodnie do końca (coś czuję że przesunie się ze dwa ) -------------------------------------------- działka cudna (chyba tylko rasia ma tak cudną działkę jeszcze). Dla mnie kontrast za mały, ale ja mam "spokojniej" w domu więc kropla szaleństwa jest na miejscu, Ty szalejesz z kolorami więc nie może się szachownica rzucać w oczy . Na żywo ten kontrast jakby większy ale chyba nie przytłacza, na pewno ocenisz niedługo na żywo Ale jak piszesz szachownica nie może się za bardzo rzucać w oczy i nie chciałam tez takiego efektu ----------------------------------------------- szachownica super, teraz juz wiem co i jak bo jakoś nie pamietalam projketu dokladnie Kochana ja myślałam że będę pamiętać każdy szczegół budowy, a tu jak tylko zaklepane, zamówione to wylatuje z pamięci a nowe rzeczy zaprzątają głowę. Może jak już wszystko się uspokoi, odpoczniemy moja pamięć wróci do normy -------------------------------------------- Ufff nadrobiłam. Aga ja Cię podziwiam, dwójka dzieci, wykończeniówka pełną parą, zakupy a Ty masz jeszcze czas by to wszystko opisać na forum i pokazać na zdjęciach Bardzo ładna szachownica i ja też wcale nie uważam by kontrast był za duży Fajne zakupy i piękne zdjęcie jesieni na działce Dziękuję kochana Zdjęcia resztką sił , ale ta godzinka na forum i relacja dla Was weszła mi już w krew i nie umiem bez niej żyć Co ja zrobię jak się przeprowadzę (...........................będę sprzątać ) ---------------------------------------------------------- admete działka i las obok niej cudny, za taką można dużo zapłacić, jest boska, chyba piękniejszej nie widziałam szachownica bardzo mi się podoba, co do lamp się nie wypowiem bom nie w temacie ale próby z kartonami zajebiste:rotfl: czy fachmani u ciebie na budowie się nie śmieją? Ja to rozumiem ale czy inni także? Hej Reni. Dziękuję za komplementa Marciny już przyzwyczajone do moich wybryków Ale nie raz się przekonali że to daje efekty i omija wiele pomyłek i baboli -------------------------------- Admete, masz obłędną działkę i obłędny las - nie chwaląc się, ale mam tak samo:D:rolleyes: - tylko u mnie las mieszany, nie iglasty. Szachownica super!!!! Dzięki Sharlot Twoją działeczkę pamiętam i jest piękna jak moja Ja bym wszystkie liściaste u mnie usunęła ze względu na alergię Oskara . Mam nadzieję że to nie przysporzy nam dodatkowych problemów z kaszlem, boję się trochę wiosny ------------------------------------- Dla mnie kontrast pomiędzy płytkami jest ok, powiedziałabym nawet, że delikatnie wyszło:). Garnki z Le Creuste piękniusie , mam ten najwyższy też z tikeja - cholercia nie było wtedy tych mniejszych (trzeba się znowu wybrać na zakupy) Fajne te naczynia i są takie "porządne", podoba mi się ich połysk szkoda że nie ma takich w ładnym kremie -------------------------------------------- Ciekawa szachownica i dobrze, że nie kontrastuje bardziej. Wystarczy, że jest po skosie . Kurcze, ja też bym o swojej działce napisała że najpiękniejsza też pod lasem . Z trawką, ścieżkami od razu piękniej całość wygląda. Jeszcze jak będą rośliny to Adme będzie Cię ciężko dogonić. Tak gnasz . Cieszę się z Waszych opinii o szachownicy, jakby nie było to lekki ryzyk fizyk był Aniu Twoja działka też cudna , mam nadzieję że będziesz miała w lato czas pokazać co nie co. Wtedy to dla mnie będzie bieżący temat Jak zdrówko? mam nadzieję że się Pani oszczędza!!!! --------------------------------------- Aguś szachownica wyszła ŚWIETNIE!!!! Podoba mi się baaaaardzo!!!!!!!!!!!! Problemu lustrowego współczuję, ale napewno da sie to sprawnie rozwiązać Najbardziej współczuję, chorego synia Wiem dokładnie ile taki katar może narobić Mam nadziję,że jakieś lekkie leki załatwią sprawę, choróbsko pójdzie w niepamięć i będziesz mogła sie spokojnie skupić na ostatnim dopinaniu domku Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków Oj cieszę się że szachowniczka się podoba O lustrze zaraz napiszę Co do Igiego już tyćkę lepiej, ale wiadomo jak to w nocy, nos się zapycha, on w strachu jak czyszczę nos Sama ostatnio też przeżyłaś takich cięższych nocy Do tego nowego zęba ani widu ani słychu ---------------------------------- Aga przymiarki z lampami genialne Marciny się nie śmieją jak widzą te kombinacje z kartonami? Mają pewnie ubaw po pachy jak pojadę Ale sporo rzeczy już tak testowaliśmy więc już ich nie dziwi Zastanów się czy dwie 60cm lampy w jadalni nie będą za duże. Wiesz co też pomału do tego dochodzę Makietki wiszą, więc mogę sobie trochę nad nimi podumać Jak zmniejszy się średnicę lamp, to przesuwanie kabli nie będzie chyba konieczne - chociaż z drugiej strony po 10 cm by się przydało ------------------------------------ Agus szachownica super ja myślałam że będzie większy kontrast łóżkiem się nie przejmuj :hug: ps wypatrzyłam dla ciebei fany bieżnik może ci się spodoba Zaraz lecę co tam masz nowego, bo na fmixa nie zdążyłam dziś już wejść =============================================== =============================================== Mała relacja Rano wyjazd do lekarza skończył się obrotem na pięcie i szybkim powrotem do domu. Jechaliśmy 60 km żeby usłyszeć że lekarz pojechał sobie do funduszu To miała być nasza pierwsza wizyta, rejestrowałam się przez telefon i nie przyszło mi do głowy dawać swojego nr telefonu Spędziliśmy sobie 2,5 h w samochodzie . Na szczęście Oskaro wciągnął się w oglądanie bajek na tablecie i jakoś ta podróż (bez żadnych miłych atrakcji dla niego ) mu minęła Kolejna wizyta w poniedziałek, ale już zadzwonie z samego rana bo powtórek z rozrywki nie chcę ----------------------- Korzystając z tego że byliśmy razem z J , podjechaliśmy do studia HI-FI, dodam że musiałam zaciągnąć J siłą. Nawet Pan powiedział że to rzadkość że to damska połowa chce "dobry" sprzęt do słuchania muzyki. I jak się domyślamy, nie chciałam stamtąd wychodzić Pan trafił jeszcze z muzyczką w moje gusta , siedziałam sobie na wygodnie kanapce w klimatycznym pomieszczeniu , jeszcze tylko drink i byłaby pełnia szczęścia w południe w piątek Ustalone że rezygnuję z lamp w zamian za głośniki - oddałam je dobrowolnie Słuchanie muzyki w swoim domu w takim profesjonalnym wydaniu było moim marzeniem od zawsze................. -------------------------- Naładowałam się optymizmem i pojechałam zobaczyć lustro. I niestety lustro jest krzywo przycięte . W jednym miejscu przylega ładnie - jest ze 2 milimetry odstępu, a na drugim końcu aż 5 - to przeciez pół centymetra Marcin pokazał mi taśmą jak pięknie by wyglądało tak grube wykończenie całego pasa pół centymetrowym paskiem akrylu . Do pana jeszcze nie zadzwoniłam, ale może i lepiej bo jutro rozmowa przebiegnie spokojniej. Marcin ma to nadrobić gładzią - sposób jest - ale cenę za lustro zamierzam obniżyć. Niech Marcin wyceni (tym razem grubo ) swoją dodatkową robotę którą będzie musiał włożyć w wyrównywanie ściany do źle przyciętego lustra Chodzi głównie o stratę naszego czasu, przez to że ktoś źle sobie wymierzył głupi kawałek lustra No cóż, zdaję sobie sprawę że jeszcze trochę takich sytuacji mnie czeka Mam nadzieję że nie za dużo, bo jak się skumulują w ciągu 4 tygodni to będzie ze mną źle ------------------------------------- Podskoczyłam jeszcze do zakładu kamieniarskiego i mam 3 próbki jasnego konglomeratu na wsypę. Mam nadzieję że coś się dopasuje Byłam w trzech sklepach w poszukiwaniu talerzy ale nic ciekawego nie znalazłam. Kupiłam za to pościel do gościnnego I dwa komplety ściereczek do kuchni po 5 szt każdy - nie widziałam do tej pory tak ładnych ściereczek - dlatego cieszą mnie jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.11.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Znalazłam pościel - nazywa się SZALONA - w sam raz dla mnie http://www.greno.pl/admin/uploads/foto/Greno_duo_160x200_szalona_2011.jpg Klik w zdjęcie przekieruje na stronę. Dopiero jak zapłaciłam, pomyślałam że w necie może być taniej, na stronie nie mają cen, jutro przedzwonię i w razie czego domówię druga i jeszcze jeden komplet na zmianę. Na kupienie nazwijmy to nowej wyprawki do domu trzeba wydać małą fortunę edit już widzę że przepłaciłam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ło matko !!,Ty to masz zwariowane te dni :rotfl: I dziękuję bardzo za zaproszenie :hug:.W najbliższym czasie ,nie dam rady ,daleko ,no i ta moja emigracja .Ale w przyszłości ,nie omieszkam skorzystać :lol:Odwiedzę miasto ,z którego pochodzi moja babcia ,a ja nigdy tam nie byłam Buziaki p.s. a działka ,ile by nie kosztowała ,to była warta swojej ceny :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aga, szachownica bardzo ładna , kontrast w sam raz, działka też mi się podoba (piekny las w tle), ale nieskromnie powiem moja ładniejsza Pościel piękna, tez bym chętnie taka miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 dla mnie kontrast szachownicy jest w sam raz - i d e a l n y. kurujcie się, alergia to paskudne choróbsko ( lekarze mówią, że alergię ma 70% społeczeństwa, reszta też ją ma, ale jeszcze o tym nie wie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.11.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ło matko !!,Ty to masz zwariowane te dni :rotfl: Wczoraj zapomniałam jeszcze napisać że przyszedł mi mandat za prędkość, jeszcze z sierpnia. Żebym to jeszcze jechała ze 140, nieeeeeeeeeeeeeeeeeee jechałam 70 przy ograniczeniu do 50 I dziękuję bardzo za zaproszenie :hug:.W najbliższym czasie ,nie dam rady ,daleko ,no i ta moja emigracja .Ale w przyszłości ,nie omieszkam skorzystać :lol:Odwiedzę miasto ,z którego pochodzi moja babcia ,a ja nigdy tam nie byłam Buziaki p.s. a działka ,ile by nie kosztowała ,to była warta swojej ceny :yes: My powinniśmy się pozbierać ze wszystkim tak do wiosny A i Ty wtedy może będziesz już na miejscu:cool:, i będzie jak ogród zobaczyć. Kielcowo też Ci pokazę Także planuj co najmniej weekend : Aga, szachownica bardzo ładna , kontrast w sam raz, działka też mi się podoba (piekny las w tle), ale nieskromnie powiem moja ładniejsza Pościel piękna, tez bym chętnie taka miała Alu cieszę się że zajrzałaś Chyba Cię myślami przyciągnęłam, bo myślę co tam u Ciebie od dwóch dni a na wątek dotrzeć nie mogę Fajne mają też inne wzorki I chyba zamówię jeszcze komplecik http://www.greno.pl/admin/uploads/foto/Oryginalna%20160.jpg Albo taki http://www.greno.pl/admin/uploads/foto/Atrakcyjna%20160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.11.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 dla mnie kontrast szachownicy jest w sam raz - i d e a l n y. dziękować kurujcie się, alergia to paskudne choróbsko ( lekarze mówią, że alergię ma 70% społeczeństwa, reszta też ją ma, ale jeszcze o tym nie wie) Zgadzam się niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Pościel jest piękna, Aga ja zaglądam codziennie, ale nie zawsze piszę, trochę na odwyku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aga, szachownica idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.11.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś, widzę, że nadal pędzisz ze wszystkim jak błyskawica, a ja nadal nie nadążam Szachownica (i pomysł ułożenia jej po skosie) jest jednym z moich ulubionych elementów w Twoim domu Bardzo, bardzo czekam na efekt końcowy Nabytki tikejowe fajne, szczególnie LeCreusety i durszlak (mam identyczny, niebieski), ale gwoździem programu i tak pozostaną dla mnie... przymiarki lamp Genialne! W życiu bym na to nie wpadła (i ani trochę się nie nabijam, naprawdę strasznie spodobał mi się pomysł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej Aguś, wreszcie dotarłam. Kochana skąd Ty mas tyle energii? ja czytać nie nadążam, a co dopiero to realizować Przymiarki tekturowych lamp bardzo pomysłowe i fajnie wyglądają Szachownica wychodzi mniodzio Pościel szalona powaliła mnie na kolana:rotfl: Z tych drugich komplecików bardzo podoba mi się ten drugi- pasowałby do naszej sypialni jak ulał Przykro, ze nie załatwiliście lekarza i tyle czasu zmarnowanego:bash: Mam nadzieję, ze mały czuje się lepiej:hug: Aguś miłego weekendu i zwolnij troszkę dla zdrowia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś ja tylko napiszę, że zaglądam codziennie podczytuję ale nie piszę ostatnio tak za nikim i niczym nie nadążam Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.11.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Aga, Ty to masz przygody Nie nadrobię wszystkiego, ale tak w skrócie... Lampy na wyspę 20 cm będą za małe - to musi być 24-26 cm. Poza tym ta amerykańska 20 cm będzie wyglądała całkiem inaczej niż ta na zdjęciu (na fotce jest 30-tka albo ta jeszcze większa), będzie miała całkiem inne proporcje - rozczarujesz się Gdzieś kiedyś ją widziałam - nieporównywalnie słabsza Szachownica zapowiada się ciekawie Za to z kolejnymi kompletami pościeli bym się na Twoim miejscu wstrzymała - nie dziwi cię ten fatalny fotomontaż na zdjęciach??? Do tego nawet skład nieopisany... sprawdź najpierw co ta pościel warta, zanim kupisz 3 komplety No chyba że znasz producenta i ten produkt - a, to wtedy przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.11.2012 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Aga ja zaglądam codziennie, ale nie zawsze piszę, trochę na odwyku jestem Ja się już wczoraj przyznałam że uzależniona jestem i nie wiem jak się wyleczę Najprędzej robota w domu chyba mnie od fm odciągnie , a potem ogród........................ Aga, szachownica idealna Dziękować Wczoraj zapomniałam napisać jeszcze raz że szachownica jest i wyszła cudna tylko i wyłącznie dzięki Two i jej mełża Two dziękuję jeszcze raz http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif Aguś, widzę, że nadal pędzisz ze wszystkim jak błyskawica, a ja nadal nie nadążam Szachownica (i pomysł ułożenia jej po skosie) jest jednym z moich ulubionych elementów w Twoim domu Bardzo, bardzo czekam na efekt końcowy Nabytki tikejowe fajne, szczególnie LeCreusety i durszlak (mam identyczny, niebieski), ale gwoździem programu i tak pozostaną dla mnie... przymiarki lamp Genialne! W życiu bym na to nie wpadła (i ani trochę się nie nabijam, naprawdę strasznie spodobał mi się pomysł) Wiesz kochana dlaczego na to nie wpadłaś? Bo wiesz czego chcesz i jak widzisz lampę to wiesz że to ta i od razu widzisz jak ona będzie wyglądać u Ciebie i najwazniejsze kupujesz od razu, a ja dumam szukam i rozmyślam Dlatego Ty masz już chyba wszystkie lampy a ja ani jednej i dalej nie wiem czy mam przesuwać kable czy nie Hej Aguś, wreszcie dotarłam. Kochana skąd Ty mas tyle energii? ja czytać nie nadążam, a co dopiero to realizować Życie mnie goni J nie lubi tej mojej cechy Ale też to że zdałam sobie sprawę że nic nie mam do domu i wypadałoby coś nowego kupić żeby mieć na czym podać jedzenie w Sylwestra i w czym ugotować dzieciom obiad Aguś dzięki za zdrówko I Tobie życzę i miłego weekendu Aguś ja tylko napiszę, że zaglądam codziennie podczytuję ale nie piszę ostatnio tak za nikim i niczym nie nadążam Miłego weekendu Wzajemnie Maju Aga, Ty to masz przygody Nie nadrobię wszystkiego, ale tak w skrócie... Lampy na wyspę 20 cm będą za małe - to musi być 24-26 cm. Poza tym ta amerykańska 20 cm będzie wyglądała całkiem inaczej niż ta na zdjęciu (na fotce jest 30-tka albo ta jeszcze większa), będzie miała całkiem inne proporcje - rozczarujesz się Gdzieś kiedyś ją widziałam - nieporównywalnie słabsza Szachownica zapowiada się ciekawie Za to z kolejnymi kompletami pościeli bym się na Twoim miejscu wstrzymała - nie dziwi cię ten fatalny fotomontaż na zdjęciach??? Do tego nawet skład nieopisany... sprawdź najpierw co ta pościel warta, zanim kupisz 3 komplety No chyba że znasz producenta i ten produkt - a, to wtedy przepraszam Madziu Zmartwiłaś mnie tymi lampami Co do pościeli wczoraj kupiłam jedną u siebie i dopiero w domu sprawdziłam cenę w necie kupiłam o 50 zł drożej Także dotykałam jest ok Ps zapomniałam w końcu napisać meila z pytaniem o lampę Buziaki Edytowane 10 Listopada 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.11.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Aguś czytanie twojego dziennika motywuje mnie do działania:)Czasami mam już takiego lenia;) Jeszcze pytanie jaką zamówiłaś chłodziarkę i zmywarkę ? I czy planujesz rozdrabniacz (młynek)pod zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 nie dziwi cię ten fatalny fotomontaż na zdjęciach??? Ja też się wczoraj obśmiałam z tych sklejonych wizualizacji. Mogli się trochę bardziej postarać bo ich jakość na pewno nie wpływa pozytywnie na wiarygodność firmy. Aga przepłaciłaś ale przynajmniej masz pewność że pościel jakościowo jest ok następne komplety kupisz już taniej bo wzory mają całkiem niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts