Venus_m 12.11.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aga ja z lampami nie pomogę, bo nie mogę zrozumieć dlaczego każda jedna rzecz to musi być połączenie klasyki i nowoczesności w jednym Dla mnie większość z nich to plastik fantastik Po kupieniu bufetu byłam przekonana że idziemy w tym samym kierunku, a jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Adme, a moim zdaniem powinnaś SAMA zdecydować . Żeby na końcu nie wyszło że oświetlenie, kształt nóżek i ilość lamp wybrały osoby, które nie będą mieszkały w Waszym domu . No i zgadzam się z Justynką - jedne rzeczy proste, nowoczesne + inne klasyczne to będzie połączenie klasyki z nowoczesnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 może przygarniesz:http://img.ec24h.pl/lumina/tmp/8/8/9/f/old/ma01852c-004.400x300.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 http://www.lauraashley.com/lighting-accessories/teardrop-clear-glass-light-pull/invt/3419190/ masz tę stronę i se cierp jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aga musisz jechać do Oli hazeleyes ze swoim super aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.11.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Oj niedobra Venuska, bo teraz i ja muszę cierpieć Aguś - posłuchaj, zostaw to oświetlenie na całkowity koniec. Niech staną meble, niech wyklaruje się klimat każdego pokoju.Będzie Co łatwiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.11.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aga,zaglądam cały czas ,ale się nie wypowiadam ,bo na tym etapie ,w kwestii lamp,nie potrafię pomóc .Myślę ,że to sprawa bardzo indywidualna i żeby dobrze doradzić ,to moim zdaniem trzeba znać wszystkie meble i dodatki ,a dobrze byłoby również zobaczyć dane pomieszczenie "na żywca",bo zdjęcia lubią przekłamywać wielkości pomieszczeń . Ale jestem przekonana ,że poradzisz sobie z tym "problemem" równie dobrze co z całą resztą Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.11.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 a ja od lamp zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.11.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Agus slicznie wyglada podloga Co do lampa.... ja odpadam ale zaciskam kciuki zeby wszystko udalo sie wykonczyc w ciagu 4 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.11.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 a ja od lamp zaczęłam ja też kupiłam kilka zaraz na początku, potem się martwiłam gdzie zawisną bo nie mogłam bez nich żyć ja wciąż uwielbiam Verpana i Northern lightning ale zgadzam się z dziewczynami, że lampy dobrze kupić na końcu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.11.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dziewczynki mówię zbiorowo dzień dobry i zarazem dobry wieczór Padam ze zmęczenia, nóg nie czuję, nie wiem dlaczego bo prawie cały dzien siedziałam Rano pojechaliśmy z Oskarem do lekarza - ta sama trasa co w piątek tylko 2 godziny czekania na naszą kolejkę . Ale się opłacało , bardzo fajny lekarz, taki prawdziwy, z powołaniem Diagnoza brzmi zespół zatokowo - oskrzelowy Mimo że mamy katar - i to konkretny i kaszel - nie ma żadnej infekcji . Osłuchowo też jest w porządku. Głównym winowajcom jest powiększony trzeci migdał i obrzęk spowodowany grzaniem kaloryferów Tak jak w wakacje mieliśmy sporadyczne ataki kaszlu jak znaleźliśmy się w otoczeniu pyłków. Tak teraz mamy kaszel i ten wstrętny katar. Oskar non stop oddycha przez usta Migdał zatyka mu nos, a wszystkie zanieczyszczenia i tworząca się wydzielina , która u normalnego człowiek spływa po ściankach gardła u niego siedzi w nosie Dostaliśmy jeszcze jeden pomocniczy lek przeciwalergiczny, nowe wziewy z mniejszą dawką sterydów - do stosowania przy nocnych napadach kaszlu. Mamy iść do laryngologa sprawdzić słuch i jeśli będzie jakiś problem to będzie to jednoznacznym wskazaniem do podcięcia migdała. Jeśli wszystko będzie w porządku, mamy czekać i zobaczyć jak nowa dawka leków będzie wpływać na poprawę oddychania. Jak zmniejszy się obrzęk migdałów może poprawić się drożność. Po południu mieliśmy jeszcze wizytę w poradni wad postawy, mały nie chce ze mną ćwiczyć więc mam nadzieję że takie ćwiczenia na sali ćwiczeń go zmobilizują. Mamy tylko problem ze stópkami, ale nic poważnego, wzmocnienie mięśni i wkładki do butów powinny pomóc. Tylko żeby chciał ze mną ćwiczyć w domu Co do lamp, jak piszecie poczekam aż przyjdą meble Montaż kuchni już potwierdzony na poniedziałek za 2 tygodnie Razem z kuchnią przyjedzie stół Krzesła powinny być już w tym tygodniu - jutro zadzwonię kiedy dokładnie . Co do ostatniego wyboru lamp - zgadzam się z Wami zmęczenie daje się we znaki i moje ostatnie wybory są co najmniej szalone ------------------- Tak na szybko odpowiem na małe pytanka Kiniu nie ma innych rozmiarów, ale już przyznałam się że chyba coś mi się z główką dzieje Mirelko, lampa ładna, ale za bardzo strojna do mnie. Jak napisała Anetka lampy na dół powinny być już chyba stonowane - dochodzę sama pomalutku do tego wniosku Justynko zaraz przejże stronkę, ale już po pierwszym looku widzę że cierpienia będzie dużo Mariomili Justynko z Olą będę się widziała jutro, bo muszę odebrać od niej front który u niej zostawiłam. Mówicie że mam jechać cyknąć sesję? A mamy u Oli jakieś nowe nabytki? Nie chwaliła się Dziewczynki wielki przytulas dla Was wszystkich Chwilę popatrzę na sprzęt do kuchni, bo trzeba go już zamawiać i idę spać, Igi zeszłej nocy jak zwykle dał popalić. Katar niby mniejszy, ale ten ząb jeszcze nie wyszedł, ma tak bardzo spuchnięte dziąsło w jednym miejscu że zaczynam się martwić czy tam sie coś niedobrego nie zaczęło dziać Jak jutro będzie tak marudzić jak cały dzisiejszy dzień chyba pojadę z nim do lekarza I tak nam się tydzień zaczął Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.11.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aguś, dla mnie ta lampa zbyt amebowata. I dwie to za dużo. Ale, pamiętaj, Ty tu urządzisz a ja od lamp zaczęłam Hehe, ja miałam lampy zanim kupiliśmy mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.11.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aguś cieszę się że jesteś, bo już się martwiłam twoją całodniową nieobecnością na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Agacieszę się że wyprawa do lekarza zaowocowała konkretną diagnozą przynajmniej wiadomo co młodemu dolega,,,,Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aga -moja lena od łuzszego czasu mówi nosowo i niewyraźnie. Ale jak ja poprosze żeby powiedziała wyraxnie to potrafi i dlatego nasza pani doktor powiedziała ze to lenistwo a nie migdał I tego sie trzymam Pozdrawiam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Agus, buziola masz na szybciocha, bo lece lulu:sleep: O Oskarku wsjo wiem, reszta jutro.mua Lampy....mi sie....tak za bardzo nie widza.....przepraszam:rolleyes: Aga musisz jechać do Oli hazeleyes ze swoim super aparatem Spisek, normalnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.11.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Hej Aguś, w sprawie wyboru lamp, to jestem tego samego zdania co dziewczyny- zostaw je na koniec. Przecież żarówka może chwilkę powisieć, nie? Lampy należy wybierać na końcu dopasowując je do charakteru pomieszczenia;) Straszne, ze tak się męczy mały Oskarek Mam nadzieję, że leki pomogą.... Wycinanie migdałka brrrr Co ja czytam? Montaż kuchni tak bliziutko?:wave: I stołu i krzeseł? Ale super:wiggle: Przeprowadzka się zbliża wielkimi krokami:D Aguś, dużo zdrówka dla Was i obyś się wyspała tej nocy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.11.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aguś to przeprowadzka wielkimi krokami się zbliża nieuchronnie:wiggle:Dobrze, że trafiłaś na dobrego lekarza. Współczuję kłopotów zdrowotnych no ale kurde tak to już jest :bash:Aguś my wszyscy jesteśmy alergikami, z mega nad reaktywnością oskrzeli, ja stosuję zasadę, że w domu maksymalnie 19-20 stopni (choć dla mojego komfortu cieplnego 25 jest optymalnie) i jak zaczyna się sezon grzewczy to nawilżacze z przystawka antybakteryjną u nas non stop "chodzą". Ja widzę ogromna różnice, nie ma nic gorszego jak podrażniona, wysuszona śluzówka, nawet u zdrowego człowieka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 czesc Agus: bye:Anetko, o jakim konkretnie nawilzaczu mówisz?moze to dobry pomysł dla mojego chorowitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts