Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agus masz napiety grafik ale trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo zalatwic :hug:

Problem z trzecim migdalem ma moj Synek (czesto choruje mi na zapalenie ucha ale nigdy na gardlo) i nie doslyszy. Bylismy u 3 laryngologow dla pewnosci i po badaniach byla ta sama diagnoza. Za duzy trzeci migdal ktory zatyka kanaliki w uszach, a przez to zbiera sie w tych kanalikach plyn co powoduje niedosluch i czeste zapalenie ucha :( Mieszko ma tez problem z oddychaniem przez nos i chrapie w nocy. Wszyscy Ci lekarze stwierdzili ze trzeba wyciac migdalka i jednoczesnie trzeba zrobic drenaz uszu zeby sciagnac ten plyn bo jak bedziemy dlugo czekac to moze na zawsze stracic sluch w takim stopniu jak teraz nie slyszy. Tydzien temu w poniedzialek mial kolejne badanie sluchu, a teraz czekam na wizyte u laryngologa (w Irlandii jest inaczej ze specjalistami niz w Polsce ;)) i bedziemy ustalac termin zabiegu.

Duzooo zdrowka Wam zycze Agus :hug:

Ja się w sprawie klamek może nie powinnam wypowiadać. Mam brązowe do brązowych okien i żałuję że w odpowiednim momencie nie zgłębiłam dokładniej tego tematu :bash:

Jak te białe są ładne to czemu nie. Plastikowe srebrne będą pewnie tandetne :sick: Jak srebrne to tylko metalowe :yes:

Miłego dnia na budowie dobrze pilnuj Marcinów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/beating-and-fighting/smileys-beating-and-fighting-289140.gif :lol2:

Kasia miałam ten sam problem z moim synkiem (migdał zatykał trabki uszne) Bylo to jeszcze kiedy mieszkalismy w Pl i syenke mial ok 3 lat. Najpierw bylo roczne leczenie ale niestety nie pomoglo wiec musielismy wykonac zabieg.Powiem Ci ze mialam obawy ale okazalo sie ze byla to najlepsza decyzja a lekarz tez mowil ze zbyt dlugie utrzymywanie sie wodyw uszach moze grozic trwalym niedosluchem .Teraz mlody nie slyszy jedynie jak kaze mu cos zrobic ;)

Kakusku no ale te "twoje " nie sa białe....

Anetko wiem :D ale Aga zastanawiala sie tez nad srebrnymi i chyba o nich pisalyscie ze wygladaja plastikowo (albo ja znow pokrecilam ;))

Moj maz wybral mi stare zloto i nawet zgodzilam sie je teraz zamontowac (po 2 latach ;)) ale keidsy jak beda mnie bardzo draznic wymienie na srebrne :rolleyes:

Anetko wiem :D ale Aga zastanawiala sie tez nad srebrnymi i chyba o nich pisalyscie ze wygladaja plastikowo (albo ja znow pokrecilam ;))

Moj maz wybral mi stare zloto i nawet zgodzilam sie je teraz zamontowac (po 2 latach ;)) ale keidsy jak beda mnie bardzo draznic wymienie na srebrne :rolleyes:

Tośmy się dogadały;) Ja miałam na mysli ze dla mnie białe , te które ja widziałam wygladają plastikowo. Srebrne to metalowe miałam na mysli;)

Kasia miałam ten sam problem z moim synkiem (migdał zatykał trabki uszne) Bylo to jeszcze kiedy mieszkalismy w Pl i syenke mial ok 3 lat. Najpierw bylo roczne leczenie ale niestety nie pomoglo wiec musielismy wykonac zabieg.Powiem Ci ze mialam obawy ale okazalo sie ze byla to najlepsza decyzja a lekarz tez mowil ze zbyt dlugie utrzymywanie sie wodyw uszach moze grozic trwalym niedosluchem .Teraz mlody nie slyszy jedynie jak kaze mu cos zrobic ;)

Ciesze sie ze u Was to sie dobrze skonczylo :hug: Moj Synek ma 5 lat i po swietach pewnie bedzie mial zabieg.... pojde z Nim jeszcze do lekarza w Pl jak bede na swieta.....

Dziewczynki :bye:

Dziękuję za wszystkie wypowiedzi w sprawie klamek :hug:

Kinu dzięki za meila :hug:

Anetko zginęłam po raz kolejny w Twojej galerii :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

I oczywiście po obejrzeniu Twoich klamek mam znowu mętlik :bash:

Co do nawilżacza, skoro polecasz to jutro ślę J linka i niech zamawia i nie będę kombinować.

Masz sprawdzony i jesteś zadowolona to ja też będę :)

Kakusku dzięki za zdjęcia, chyba muszę jutro jeszcze raz podjechać do sklepu ;)

Mirelko Ivy jesteście za białymi i coś czuję że tak zostanie,a jeśli będę chciała "ładne" srebrne i tak będę musiała je zamówić we własnym zakresie więc w sumie mam czas do namysłu ;)

Pomieszkam z białymi i zobaczymy

Justynko :bye: :)

Kasiu ściski wielkie dla Ciebie i dla Twojego dzielnego maluszka :hug:

Two :bye:.

Marcinów nie trza pilnować tylko poganiać :mad:, ale i to mało daje :bash:

Mirelko to trzymam kciuki za zabieg :hug:, daj znać jak będziesz znać termin :hug:

Joanko dzięki za informację :)

Kurcze u mnie jest jeszcze tak, że do drzwi nie mam co dopasowywać bo ich nie widać z salonu, klamki nie będą w pobliżu.

Zdanie zmieniam w głowie co 5 minut :lol2:

To znaczy że trzeba sobie na dziś dać spokój z tym tematem ;)

---------------------

Melduję że Igi chyba wygrał walkę z chorobą, za to ja przejęłam pałeczkę :bash:.

Dreszcze ból gardła :sick: i każdego mięśnia :(

Zdążyłam jeszcze rano spakować kilka pudeł zabawek, letnich ciuchów i nowych nabytków, zrobiłam 5 kursów do samochodu i znowu z pełnym bagażnikiem pojechałąm na budowę.

Od odebrania Oskara z przedszkola, leżałam pod kocem nafaszerowana lekami teraz powtórka i do łóżka, bo jutro muszę jechać wybrać już ostateczną firmę która nam zrobi blaty kuchenne.

Przyjechały deski do salonu :wiggle:

Montaż mógłby być już od poniedziałku, ale musimy czekać na podcięcie dosłownie 4 płytek (przez zakład który nam kładł marmur na ścianę, dzięki temu że "się znamy " zrobią to teraz a nie po nowym roku :o - taki termin dostał Marcin jak sam do nich zadzwonił, na szczęście mój telefon pomógł ;)).

Także czekamy na płytki i ich za fugowanie i dopiero ruszy podłoga.

W poniedziałek przyjadą schody :wave: - trochę się boję, mam nadzieję że wyjdą takie jak je widzę w głowie :rolleyes:

Nie mam siły pisać :(

Idę i mam nadzieję że wstanę zdrowa ;)

Dobrej nocki wszystkim życzę :hug: