Venus_m 14.11.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Te od Kakuska bardzo ładne ja mam takie fest żółte stare złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kakusku no ale te "twoje " nie sa białe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ja bym dała białe...klamka w oknie to żadna ozdoba przecie...a okono bedzie slicznie ubrane to biała klamka nie bedzie na pierwszym planie tylko zleje sie z biala ramą i bedzie git.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Agus masz napiety grafik ale trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo zalatwic Problem z trzecim migdalem ma moj Synek (czesto choruje mi na zapalenie ucha ale nigdy na gardlo) i nie doslyszy. Bylismy u 3 laryngologow dla pewnosci i po badaniach byla ta sama diagnoza. Za duzy trzeci migdal ktory zatyka kanaliki w uszach, a przez to zbiera sie w tych kanalikach plyn co powoduje niedosluch i czeste zapalenie ucha Mieszko ma tez problem z oddychaniem przez nos i chrapie w nocy. Wszyscy Ci lekarze stwierdzili ze trzeba wyciac migdalka i jednoczesnie trzeba zrobic drenaz uszu zeby sciagnac ten plyn bo jak bedziemy dlugo czekac to moze na zawsze stracic sluch w takim stopniu jak teraz nie slyszy. Tydzien temu w poniedzialek mial kolejne badanie sluchu, a teraz czekam na wizyte u laryngologa (w Irlandii jest inaczej ze specjalistami niz w Polsce ) i bedziemy ustalac termin zabiegu. Duzooo zdrowka Wam zycze Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja się w sprawie klamek może nie powinnam wypowiadać. Mam brązowe do brązowych okien i żałuję że w odpowiednim momencie nie zgłębiłam dokładniej tego tematu Jak te białe są ładne to czemu nie. Plastikowe srebrne będą pewnie tandetne Jak srebrne to tylko metalowe Miłego dnia na budowie dobrze pilnuj Marcinów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/beating-and-fighting/smileys-beating-and-fighting-289140.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kasia miałam ten sam problem z moim synkiem (migdał zatykał trabki uszne) Bylo to jeszcze kiedy mieszkalismy w Pl i syenke mial ok 3 lat. Najpierw bylo roczne leczenie ale niestety nie pomoglo wiec musielismy wykonac zabieg.Powiem Ci ze mialam obawy ale okazalo sie ze byla to najlepsza decyzja a lekarz tez mowil ze zbyt dlugie utrzymywanie sie wodyw uszach moze grozic trwalym niedosluchem .Teraz mlody nie slyszy jedynie jak kaze mu cos zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.11.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kakusku no ale te "twoje " nie sa białe.... Anetko wiem ale Aga zastanawiala sie tez nad srebrnymi i chyba o nich pisalyscie ze wygladaja plastikowo (albo ja znow pokrecilam ) Moj maz wybral mi stare zloto i nawet zgodzilam sie je teraz zamontowac (po 2 latach ) ale keidsy jak beda mnie bardzo draznic wymienie na srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetko wiem ale Aga zastanawiala sie tez nad srebrnymi i chyba o nich pisalyscie ze wygladaja plastikowo (albo ja znow pokrecilam ) Moj maz wybral mi stare zloto i nawet zgodzilam sie je teraz zamontowac (po 2 latach ) ale keidsy jak beda mnie bardzo draznic wymienie na srebrne Tośmy się dogadały;) Ja miałam na mysli ze dla mnie białe , te które ja widziałam wygladają plastikowo. Srebrne to metalowe miałam na mysli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.11.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kasia miałam ten sam problem z moim synkiem (migdał zatykał trabki uszne) Bylo to jeszcze kiedy mieszkalismy w Pl i syenke mial ok 3 lat. Najpierw bylo roczne leczenie ale niestety nie pomoglo wiec musielismy wykonac zabieg.Powiem Ci ze mialam obawy ale okazalo sie ze byla to najlepsza decyzja a lekarz tez mowil ze zbyt dlugie utrzymywanie sie wodyw uszach moze grozic trwalym niedosluchem .Teraz mlody nie slyszy jedynie jak kaze mu cos zrobic Ciesze sie ze u Was to sie dobrze skonczylo Moj Synek ma 5 lat i po swietach pewnie bedzie mial zabieg.... pojde z Nim jeszcze do lekarza w Pl jak bede na swieta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kasiu dużo zdrowia dla Synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetko bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aga ja idę chyba jeszcze w tym roku na operację - udrożnienie zatok . Brrrr.... słyszę zatoki to mnie wszystko boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 aaa Aga odnosnie klamek , to u mnie sa srebrne bo ja chciałam wszystkie klamki w domu mieć takie same - srebrne matowe, metalowe mam okienne i we wszystkich drzwiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.11.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ja też mam srebrne ,matowe i metalowe w oknach i we wszystkich drzwiach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.11.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dziewczynki Dziękuję za wszystkie wypowiedzi w sprawie klamek Kinu dzięki za meila Anetko zginęłam po raz kolejny w Twojej galerii :rolleyes: I oczywiście po obejrzeniu Twoich klamek mam znowu mętlik Co do nawilżacza, skoro polecasz to jutro ślę J linka i niech zamawia i nie będę kombinować. Masz sprawdzony i jesteś zadowolona to ja też będę Kakusku dzięki za zdjęcia, chyba muszę jutro jeszcze raz podjechać do sklepu Mirelko Ivy jesteście za białymi i coś czuję że tak zostanie,a jeśli będę chciała "ładne" srebrne i tak będę musiała je zamówić we własnym zakresie więc w sumie mam czas do namysłu Pomieszkam z białymi i zobaczymy Justynko Kasiu ściski wielkie dla Ciebie i dla Twojego dzielnego maluszka Two . Marcinów nie trza pilnować tylko poganiać , ale i to mało daje Mirelko to trzymam kciuki za zabieg , daj znać jak będziesz znać termin Joanko dzięki za informację Kurcze u mnie jest jeszcze tak, że do drzwi nie mam co dopasowywać bo ich nie widać z salonu, klamki nie będą w pobliżu. Zdanie zmieniam w głowie co 5 minut To znaczy że trzeba sobie na dziś dać spokój z tym tematem --------------------- Melduję że Igi chyba wygrał walkę z chorobą, za to ja przejęłam pałeczkę . Dreszcze ból gardła i każdego mięśnia Zdążyłam jeszcze rano spakować kilka pudeł zabawek, letnich ciuchów i nowych nabytków, zrobiłam 5 kursów do samochodu i znowu z pełnym bagażnikiem pojechałąm na budowę. Od odebrania Oskara z przedszkola, leżałam pod kocem nafaszerowana lekami teraz powtórka i do łóżka, bo jutro muszę jechać wybrać już ostateczną firmę która nam zrobi blaty kuchenne. Przyjechały deski do salonu Montaż mógłby być już od poniedziałku, ale musimy czekać na podcięcie dosłownie 4 płytek (przez zakład który nam kładł marmur na ścianę, dzięki temu że "się znamy " zrobią to teraz a nie po nowym roku - taki termin dostał Marcin jak sam do nich zadzwonił, na szczęście mój telefon pomógł ). Także czekamy na płytki i ich za fugowanie i dopiero ruszy podłoga. W poniedziałek przyjadą schody - trochę się boję, mam nadzieję że wyjdą takie jak je widzę w głowie Nie mam siły pisać Idę i mam nadzieję że wstanę zdrowa Dobrej nocki wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Agus - zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.11.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kuruj się Aguś, na wycięcie migdała u synka bardzo się nie spiesz ,bo to dziadostwo lubi odrastać, a zanika w wieku ok. 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.11.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aguś też zdrówka życzę :) Dobrze ,że Igi zdrowieje ,dzielny chłopczyk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aguś...zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kochana ,zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts