Kasia1719508754 14.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Trzymaj sie Agus szybkiego powrotu do zdrowka Ci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.11.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Agus zdrowiej malenka-pewnie to z przemeczenia bo Ty taka drobniutka jestes a ciagle zabiegana Wiesz ze moj m pocial plytke od Ciebie :bash:Kazalam mu przywiez kilka probke ale nie pomyslalam ze ta ktora juz widzialam naocznie tez potnie Kasia jak pisalam leczylismy synka ok roku wiec zabieg mial wykonywany w wieku 4 lat .Mielismy bardzo dobrego profesora ale czasem tak bywa ze trzeba wycinac zwlaszcza jesli sa powiklania z uszami . Powiem Ci ze bardzo obawialam sie narkozy i jak to synek zniesie (robilismy zabieg prywatnie) ale okazalo sie ze mlody byl zachwycony zwlaszcza pozniejsza "dieta" Po zabiegu Musial jesc jedynie zimne jogurty ,serki i lody Przed poludniem byl zabieg a wieczorem bylismy juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zdrówka Aguś :hug: a nawilżacze musisz miec co najmniej trzy w sypialniach chłopców i na dole Tez takie mam jak Aneta i jestem mega zadowolona Z tym, że w nowym domu u nas kaloryfery są ledwo letnie mamy super ocieplony dom od spodu i od zewnątrz i w związku z tym nie jest tak sucho jak w poprzednim domu bez ocieplenia z okiennymi przeciagami, gdzie kaloryfery były zawsze gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kasia jak pisalam leczylismy synka ok roku wiec zabieg mial wykonywany w wieku 4 lat .Mielismy bardzo dobrego profesora ale czasem tak bywa ze trzeba wycinac zwlaszcza jesli sa powiklania z uszami . Powiem Ci ze bardzo obawialam sie narkozy i jak to synek zniesie (robilismy zabieg prywatnie) ale okazalo sie ze mlody byl zachwycony zwlaszcza pozniejsza "dieta" Po zabiegu Musial jesc jedynie zimne jogurty ,serki i lody Przed poludniem byl zabieg a wieczorem bylismy juz w domu O tej diecie Mieszko dowiedzial sie od lekarza i nie moze sie juz doczekac ja rowniez martwie sie narkoza.... ale bedzie dobrze..... planowany zabieg ma byc tutaj ale jak bede musiala dlugo czekac to zrobie prywatnie w Pl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aguś dużo zdrówka kochana:hug: Kuruj się szybciutko, bo przeprowadzka blisko i musisz mieć dużo sił Zostawiam troszkę witaminek:wiggle: http://us.123rf.com/400wm/400/400/cogipix/cogipix1105/cogipix110500124/9616407-fresh-fruit-basket-with-berries-and-mint.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 To ja jeszcze to podrzucę ... http://m.ocdn.eu/_m/7cda3b99ded6ce5571c50664219e1b5b,12,1.jpg Kuruj się i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.11.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 I jak Aguś? Wstałas zdrowa? Po takiej kuracji jaką Ci dziewczyny podrzuciły to chyba nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.11.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Kinga Natalko Joanko Beatko Olu Kasiu Małgosiu Alu Aguś Maju dziękować bardzo za życzenia zdrówka Chyba jednak bez antybiotyku się nie obejdzie (po co ja brałam tą szczepionkę na tego typu choroby ) Czuję się i wyglądam jak obraz nędzy i rozpaczy Do tego wysypało mnie w okolicy wszystkich większych stawów - chyba od teraflu - bo wzięłam wczoraj 2 opakowania - a tam jakaś chemiczna pomarańcza jest Czekam na znajomą, która przywiezie mi antybiotyk. Muszę go wziąć bo mam taki sam ból głowy jak ostatnim razem , czyli jakieś pół roku temu. Biorę przeciwbólowy co 4 godziny bo mi chce głowę rozwalić, nawet w nocy spać nie mogłam bo czułam jak ból się nasilał. Także nie ma rady, muszę wziąć antybiotyk, najgorsze jest to że nie mam jak poleżeć najzwyczajniej w łóżku i pochorować Małgosiu nie przejmuj się płytką , chyba starczyło mi płytek dosłownie na styk Dzisiaj będę wiedziała Alu jak i Ty masz taki nawilżacz to się nie zastanawiam Kasiu Małgosiu w razie zabiegu ta dieta powinna być też "jakimś" pocieszeniem dla mojego małego Ale cały czas mam nadzieję jednak uniknąć tego zabiegu też z tych przyczyn o których pisała Natalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.11.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Aga nie wygłupiaj się, rozumiem, ze czas Cię goni, ale daj sobie choćby dwa dni wypoczynku, bo w przeciwnym razie za chwilę będziesz brała następny, musze troche Ci pogrozic paluszkiem, kuruj się obyś miała siłe na wykonczenie domu i pzreprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 15.11.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Aga, Ala ma rację, poleż trochę, nie wychodź, bo my właśnie od 3 tygodni non stop przeziębieni jesteśmy, bo cały czas chodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.11.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Boszsz... pół forum choruje:(. Aguś - ja pracuje z dużą ilością ludziów i ludzików. Kiedyś chorowałam średnio 3 razy w miesiącu;). Od jakiegoś czasu ( kiedy koleżanka przypomniała mi ludową metodę na wzmocnienie immunologii) stosuje-łyżka miodu spadziowego lub gryczanego, w ostateczności każdego rozpuszczona w niecałej szklance wody. To wieczorem. Rano na czczo wypijamy. Stosować przez cały rok. Naprawdę rzadko choruję, a jak już to przechodzę w lekkiej formie. Polecam wsyzstkim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Moja Julka uczulona na miód :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Agus powinnas sobie odpoczac chociaz ze 2 dni bo pozniej moze byc jeszcze gorzej z choroba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.11.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 :hug::hug: zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.11.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Alu Madziu Kasiu Natalko Ivy dziękuję za zdrówko Natalko sposób znam, stosowałam plus sok z cytryny - ale też ze wskazaniem na poprawę przemiany materii Ale jakoś mi to umknęło U mnie teraz to totalne zmęczenie i dosłowne wyczerpanie organizmu poddało się wreszcie wiruskowi. To było do przewidzenia ;)po tym jak wyglądałostatnimi czasy mój grafik dnia Nigdzie nie byłam i dzisiaj też się nie wybieram Wczoraj jak się położyłam koło 10 (jak przyszła moja mama i przejęła pałeczkę nad Igim ) to spałam do 3 Nie był to normalny sen , tylko jakieś majaki w gorączce , ja mam zawsze jeden i ten sam, o budowaniu ścian jakiegoś budynku - i ciągnie się i ciągnie taki sen . Uczulenie jeszcze większe, stopy mi tak spuchły że nie wiem czy założyłabym jakiegokolwiek buta . Dzisiaj ciut lepiej, ale nie czuję się i nie wyglądam na jakiekolwiek wyjścia Kto by pomyślał że jest coś co mnie powstrzyma Od rana mam mój ulubiony objaw alergii - usta jak pierwszorzędna gwiazda filmowa , choćby mi płAcili nigdzie nie wyjdę Spróbuję coś ogarnąć po wczoraj - bo jak ja nic nie zrobię to samo się nie posprząta I czekam na mamę jak na zbawienie żeby znowu położyć się spać........ Żeby nie było nam nudno:p przedwczoraj był pan naprawiać piecyk gazowy a wczoraj wołałam pana do sprawdzenia odczytu gazu przy kuchence. I poziom jest wysoki , niebezpieczyny, szczególnie teraz w okresie grzeweczym. Okazało się że jak był inny pan wymieniać nam grzałkę to naruszył coś przy pokrętłach i jeden z kurków jest nieszczelny Także jest wesoło - jak najszybciej musimy się stąd ewakuować , bo mieszkanie nam się dosłownie sypie na głowę Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aguś zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A właścicielka chodzi po innych watkach, a u siebie nie pisze Agus jak zdrowie, jak się czujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.11.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A do bani Znowu mnie zsypało , doszły kobiece dolegliwości i jest gorzej niż po południu - ale wieczorem zawsze tak jest. Byle do jutra..................powinno być już znacznie lepiej Jednym słowem rozłożyło mnie na cacy - z łóżka nie wstaję i dopiero o 16 otworzyłam oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.11.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dzisiaj zamontowali nam drzwi do sypialni, chłopaki podpisali odbiór. Mam nadzieję że wszystko jest w porządku Dzwonił też stolarz że przyjechała komoda i że mogliśmy brac ją od razu do domu Nie ma żadnych większych uszkodzeń i praktycznie nadaje się do wstawienia od razu do domu Jak już jest u niego to ją lekko podrasuje i załata jedno małe zadrapanie. Mam nadzieję że przywiezie ją razem z meblami do kuchni, żeby się tylko kobyła zmieściła w samochodzie -------------------------------- J zamówił cały sprzęt AGD Pokaże Wam co wybraliśmy http://i3.fmix.pl/fmi1898/01947ffd00299f2150a6212b mikrofalówka http://i1.fmix.pl/fmi509/88c70caa0005105a50a62200 kawiarka http://i2.fmix.pl/fmi2237/14d5e7dd001f72ea50a622f7 zmywarka http://i1.fmix.pl/fmi1704/cb459418001c19c550a62553 chłodziarka http://i3.fmix.pl/fmi195/b27d797a001f3f1150a62992 zamrażarka http://i2.fmix.pl/fmi848/6f0d0dd10010931550a62a27 pralka Jak widać wszystko z jednego sklepu. Jak na taką ilość sprzętu dostaliśmy mikroskopijny rabat - 150 zł . Ale też mieli najlepsze ceny w całym necie J wybierał zmywarkę i pralkę, w sumie kawiarkę i mikrofalówkę też, w razie usterek będzie na niego Nie dotarłam do sklepu kamieniarskiego, nie miałam nawet siły dziś tam dzwonić . Mam nadzieję że wyrobimy się z blatami do 15 Z drugiej strony dobrze że choróbsko mnie dopadło teraz a nie jak zaczną się wszystkie montaże, wiadomo że jak każda z nas chcę wszystko nadzorować Chwilkę zajrzę tam i tu i będę zmykać, dzieci już śpią więc i na mnie pora - do czego to doszło Dobrej nocy życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts