bogumil 16.11.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aguś....zdrówka życzę...dbaj o siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Gratuluję zakupu sprzętu ,pralkę mamy prawie identyczną Zdrówka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Agus wspolczuje samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Agus - sprzęt pierwsza klasa. Kuruj sie kochana. Ps. Cos w tym kieleckim chyba w powietrzu macie bo hazelka tez chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ojojoj Aguś zdrówka życzę, wypoczywaj kofana:hug:. przeprowadzka zbliża się dużymi krokami:wiggle:, super sprzęty, muszę oblukać tę pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Hej Aguś, super sprzęciory kupiliście:wiggle: Najfajniejsze rozwiązanie to oddzielna chłodziarka i zamrażarka- też tak mam i to jest SUPER wygoda:rolleyes: Kawiarki zazdroszczę- nam było szkoda 7 tys za kawiarkę Smega:bash: Kochana strasznie dużo zdrówka życzę, męczysz się biedulko:( Robię a kysz wszelkim choróbskom http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_voodoo.gif Trzymaj się i miłego weekendu w lepszej kondycji:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2012 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Bidulko Chorobsko teraz Ci najmniej potrzebne:( Piekne sprzety bedziesz miala i oby dobrze sluzyly na dlugie lata (najbardziej zazdraszczam kawiarki;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.11.2012 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aguś....zdrówka życzę...dbaj o siebie:) Beatko dziękuję Już sobie obiecałam, codzienny zestaw witamin i naleweczkę wieczorem Gratuluję zakupu sprzętu ,pralkę mamy prawie identyczną Zdrówka :hug: Zadowolona z pralki? My nigdy Bosha nie mieliśmy, a dotychczasowe wybory zawsze kończyły się katastrofą - to były moje wybory = dlatego teraz wybierał J Agus wspolczuje samopoczucia Już będzie tylko lepiej Chociaż wstałam z wielkim bólem, spała bym i spała...........ale u mnie pobudka niestety o 6 Agus - sprzęt pierwsza klasa. Kuruj sie kochana. Ps. Cos w tym kieleckim chyba w powietrzu macie bo hazelka tez chora Oooo to faktycznie jakiś pogrom Dryndnę do niej ojojoj Aguś zdrówka życzę, wypoczywaj kofana:hug: . przeprowadzka zbliża się dużymi krokami:wiggle:, super sprzęty, muszę oblukać tę pralkę Dzięki za zdrówko Widzę że Cię wczoraj wywołałam do odpowiedzi Hej Aguś, super sprzęciory kupiliście:wiggle: Najfajniejsze rozwiązanie to oddzielna chłodziarka i zamrażarka- też tak mam i to jest SUPER wygoda:rolleyes: Kawiarki zazdroszczę- nam było szkoda 7 tys za kawiarkę Smega:bash: Kochana strasznie dużo zdrówka życzę, męczysz się biedulko:( Robię a kysz wszelkim choróbskom http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_voodoo.gif Trzymaj się i miłego weekendu w lepszej kondycji:hug: Dzięki Aguś za zdrówko Z zamrażarki i lodówy cieszę się najbardziej Tylko podłączymy do prądu i działamy z pierogami dla maluchów, kotlecikami i tego typu jedzonkami których u siebie nie mam gdzie trzymać. A przy takiej zamrażarce będę miała zawsze pod ręką Ja z mamą dużo gotujemy i lubimy zamrażać, a potem w razie w mieć obiad jak znalazł :wiglle: Bidulko Chorobsko teraz Ci najmniej potrzebne:( Piekne sprzety bedziesz miala i oby dobrze sluzyly na dlugie lata (najbardziej zazdraszczam kawiarki;)) Małgosiu nazbierałam sobie przez ostatnie tygodnie i skumulowało się naraz Mam nadzieję że ten antybiotyk wystarczy, bo póki co licho się czuję Aguś Małgosiu co do kawiarki tez jej miało nie być , maiała być zrobiona szafka - nawet już stolarz miał front, a kawiarkę mieliśmy dokupić za jakiś czas - dłuższy czas - J mnie przyznam zaskoczył Ja piję zwykłą rozpuszczalną kawę a teraz z racji sprzętu będę musiała się trochę poduczyć i stosowne kawy pokupować Nie ma to tamto Zmykam................. musze się zebrać w sobie, bo J jedzie jak co sobotę na budowę na randkę z elektrykiem W poniedziałek powinnam już zobaczyć oświetlenie ściany z kamieniem A ja do zajmowania się dzieciakami - z takimi siłami jak posiadam to nie lada wyczyn, moje dzieciaki są bardzo absorbujące Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 17.11.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ŁAŁ Sprzęciory są super, ja też lubię jedną markę dawać, tak dla spokoju oczu Co do kawiarki - ja też kiedyś kupiłam i kupowałam, kupowałam różne kawy - chcąc uzyskać smak jak w Italii ( mocna, aromatyczna) Nawet tam kupowałam te kawy, niestety każda firma ma swoje mieszanki i nie sprzeda je-bo kto by potem kupował kawę w kawiarniach. Okazuje się, że bariści uczą się 2 lata. A na smak kawy wpływają różne pierdołki-nawet deszczowy dzień ( wtedy trzeba inaczej zmielić tę kawę), dobra woda , temperatura no i oczywiście mieszanka kaw. Tych najlepszych w Polsce nie znajdziesz-30% robusty i 70% arabiki. Po różnych próbach zgłupiałam całkowicie i wróciłam do rozpuszczalnej:rolleyes: Ale wywód Ci z rana zrobiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Wpadłam na przegląd tygodnia a tu choróbska zdrówka Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.11.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Cześć Aguś fajowe sprzęcicho wybrałaś. jeśli chodzi o lodówkę to z całego serca plecam komory świeżości, mam bo się na nie skusiłam i spełniają swoej funcje rewelacyjne. POLECAM GORĄCO. naprawdę długo świeże i jędrne wszystko pozostaje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Natalia potwierdzam to co napisałaś w kwestii kawy, chociaż ja raczej piję mleko z kawą niż kawę z mlekiem. Moja pierwsza praca była na sekretariacie u byłych szefów popularnej sieci kawiarni więc mnie przyuczyli ofc ja znam tylko podstawy. Agunia zdrowia!! idę zobaczyć co tam kupiłaś. Z Boscha będziesz zadowolona mam tę samą mikrofalę Edytowane 17 Listopada 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ŁAŁ Sprzęciory są super, ja też lubię jedną markę dawać, tak dla spokoju oczu Co do kawiarki - ja też kiedyś kupiłam i kupowałam, kupowałam różne kawy - chcąc uzyskać smak jak w Italii ( mocna, aromatyczna) Nawet tam kupowałam te kawy, niestety każda firma ma swoje mieszanki i nie sprzeda je-bo kto by potem kupował kawę w kawiarniach. Okazuje się, że bariści uczą się 2 lata. A na smak kawy wpływają różne pierdołki-nawet deszczowy dzień ( wtedy trzeba inaczej zmielić tę kawę), dobra woda , temperatura no i oczywiście mieszanka kaw. Tych najlepszych w Polsce nie znajdziesz-30% robusty i 70% arabiki. Po różnych próbach zgłupiałam całkowicie i wróciłam do rozpuszczalnej:rolleyes: Ale wywód Ci z rana zrobiłam;) No to ja mam inny smak, dla mnie kawa z kawiarki (mam simensa) jest najlepsza kawą jaką kiedykolwiek piłam (kupuje lavazze złoto czerwona) i tylko rzeczywiście w najlepszych kawiarniach piłam lepszą, kiedyś w cofeehaven w Gdyni kawa była rewelacyjna, ale to się niestety wszystko zepsuło. Tak naprawdę najlepsza kawa jest ze zwykłego takiego ubijanego ekspresu (mielona w młynku żarnowym przed zrobieniem), ale kto to ma na to czas ???? natomiast rozpuszczalna jest po pierwsze niezdrowa a po drugie przynajmniej ja już nie umiem jej pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.11.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ŁAŁ Sprzęciory są super, ja też lubię jedną markę dawać, tak dla spokoju oczu Co do kawiarki - ja też kiedyś kupiłam i kupowałam, kupowałam różne kawy - chcąc uzyskać smak jak w Italii ( mocna, aromatyczna) Nawet tam kupowałam te kawy, niestety każda firma ma swoje mieszanki i nie sprzeda je-bo kto by potem kupował kawę w kawiarniach. Okazuje się, że bariści uczą się 2 lata. A na smak kawy wpływają różne pierdołki-nawet deszczowy dzień ( wtedy trzeba inaczej zmielić tę kawę), dobra woda , temperatura no i oczywiście mieszanka kaw. Tych najlepszych w Polsce nie znajdziesz-30% robusty i 70% arabiki. Po różnych próbach zgłupiałam całkowicie i wróciłam do rozpuszczalnej:rolleyes: Ale wywód Ci z rana zrobiłam;) W sprzęt zainwestowaliśmy Wywód niezły Ale w moim przypadku nasuwa się jeden wniosek, skoro teraz piję rozpuszczalną, nie będę wybrzydzać a tym bardziej nie rozróżnię tych różnic w smaku o których piszesz No chyba że z czasem zrobi się ze mnie prawdziwy smakosz - kto wie - będzie czas będzie i dobra kawka Wpadłam na przegląd tygodnia a tu choróbska zdrówka Kochana Jeszcze raz gratki sklepu!!!!! Cześć Aguś fajowe sprzęcicho wybrałaś. jeśli chodzi o lodówkę to z całego serca plecam komory świeżości, mam bo się na nie skusiłam i spełniają swoej funcje rewelacyjne. POLECAM GORĄCO. naprawdę długo świeże i jędrne wszystko pozostaje:rolleyes: Aż doczytałam o tych komorach Jakiś czas temu zgłębiałam dokładnie temat wnętrz lodówek, teraz mi wszystko umknęło. Nie mogę się już ich doczekać. Bo tak jak nie mieścimy się w mieszkaniu z lodówką mamy ten sam problem . Plus nasza mała lodóweczka daje nam co 2-3 tygodnie bonus w postaci spadającego lodu z tylnej ścianki lodówki o grubości 3 cm . Jeśli nie ma mnie wtedy w domu, to mam kałuże na podłodze i zalane wszystkie owoce i warzywa w szufladach Natalia potwierdzam to co napisałaś w kwestii kawy, chociaż ja raczej piję mleko z kawą niż kawę z mlekiem. Moja pierwsza praca była na sekretariacie u byłych szefów popularnej sieci kawiarni więc mnie przyuczyli ofc ja znam tylko podstawy. Agunia zdrowia!! idę zobaczyć co tam kupiłaś. Z Boscha będziesz zadowolona mam tę samą mikrofalę Będę się uczyć wobec tego kawowania Czytałam tu i tam że Bosch jest niezły Super że i Ty to potwierdzasz No to ja mam inny smak, dla mnie kawa z kawiarki (mam simensa) jest najlepsza kawą jaką kiedykolwiek piłam (kupuje lavazze złoto czerwona) i tylko rzeczywiście w najlepszych kawiarniach piłam lepszą, kiedyś w cofeehaven w Gdyni kawa była rewelacyjna, ale to się niestety wszystko zepsuło. Tak naprawdę najlepsza kawa jest ze zwykłego takiego ubijanego ekspresu (mielona w młynku żarnowym przed zrobieniem), ale kto to ma na to czas ???? natomiast rozpuszczalna jest po pierwsze niezdrowa a po drugie przynajmniej ja już nie umiem jej pić Alu wiem że rozpuszczalna niezdrowa, ale moja wygląda prawie tak jak Venuski , ja oprócz mleka dodaję jeszcze cappucino - taki miksik sobie piję Teraz będę zobowiązana do czegoś lepszego, szczególnie jak goście przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.11.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aga,super zakupy i wybory sprzętowe - gratuluję!!!!!To za momencik już będziecie u siebie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.11.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aga, super zakupy i wybory sprzętowe - gratuluję!!!!! Dziękować To za momencik już będziecie u siebie!!!!! yhm Jak tylko wrócą mi siły witalne wracam do pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Rozpuszczalna nie zdrowa???? Byłam ptrzekonanan ze zdrowsza niz taka parzona z fusami.Zreszta tylko rozpuszczalna lubie i pije w zastraszajacych ilosciach. W nowym domku planuje kawiarke ale nie taka do zabudowy (sa ciut tansze ) ale ja tez nie rozrozniam smakow kawy zwlaszcza ze pije z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A ja odkąd mamy cisnieniowy ekspres to nauczyłam się pić kawę. M 10 lat pracował w firmie produkujacej kawe i do dzis do domu kupuje ziarnista sprowadzaną z Włoch. Ja w tej chwili nie jestem w stanie wypic kawy gdzie indziej niz w domu Po prostu mi nie smakuje. Ale wiem , że to niekoniecznie kwestia jakości kawy tylko po prostu przyzwyczajenia A rozpuszczalna od tamtej pory jest bleeee..... Zobaczysz Aga, za jakis czas będziesz sie sobie dziwiła, że to piłaś ) Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.11.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aga Dobrze Kinia mówi jak zaczniesz pić z ekspressu to juz rozpuszczalna nie będzie Ci smakowała Kakusek niestety niezdrowa, ponieważ oprócz kawy tam tez jakieś świnstwa są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.11.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Rany to czekam w takim razie na ta moją pierwszą kawkę z tego mojego ekspresu Tak jak na dobrze odwirowane i dobrze wyprane pranie, jak na niezamrożone jedzenie w lodówce i dobrze pieczący piekarnik A najbardziej na CISZĘ......błogą ciszę.......sąsiad znowu gra, więc nawet spokojnie pochorowac nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts