kakusek 17.11.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Agus a suszarki do prania nie planujesz? Ja na to bede czekac chyba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.11.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Agus a suszarki do prania nie planujesz? Ja na to bede czekac chyba najbardziej Planowałam ale wyobraź sobie że w moim "maleńkim " domku się nie zmieściła Na początku miałam mieć pralkę i suszarkę w takim małym schowku na holu, u góry. Na rzutach się mieściła w rzeczywistości było na nią za mało miejsca Dlatego przeniosłam pralkę do łazienki u góry a obok niej zamiast suszarki kosz na rzeczy do prania. Suszarka by weszła na styk, ale musiałbym mieć kosz na wierzchu - więc będzie ładnie ale bez suszarki Będę miała pranie pachnące wiatrem i powietrzem - jak sobie je ztacham z góry na taras , mam jeszcze balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Hej Aguś ! Co ja słyszę ,choróbsko Cię dopadło?:ozatem zdrówka życze ,bo przecież masz "gorący okres" na budowie nie ma czasu na chorowanie.Fajne sprzęty kupiliście:wiggle:najbardziej zazdroszczę kawiarki.. ja spijam rozpuszczalną ,a na "z ekspresu" biegnę do Mamy,o wiele bardziej mi smakuje...już się kilka razy przymierzałam do zakupu ,ale zawsze było coś ważniejszego.Moja siostra ma DeLonghi PrimaDonnna i kawa z tego ekspresu to istne niebo w gębie,ale niestety cena zabija...poczekam na obniżki. A jeżeli chodzi o suszarkę to jest naprawdę fajna rzecz nawet nie przypuszczałam dopóki nie kupiłam...może da się ja postawić na pralce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Spokojnie da sie postawic chyba ze Aga ma zaplanowana pralke pod scianka kolankowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.11.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aga, coś w tym Boschu musi być bo mój Mąż również powybierał sprzęt głównie Boscha Mam nadzieję że nam się sprawdzi:) choć piekarnik, który mnie najbardziej interesuje jest innej akurat firmy - wybrzydzałam jeśli chodzi o funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aguś, gratuluję zakupu sprzętów. Ja przyznam się bez bicia, że jestem smakoszem kawy i kawiarka to był mój wyśniony zakup do domu (mam Miele). Odkąd ją mam nie smakuje mi kawa w coffee ani starbucksie. Wszyscy do nas na kawę wpadają. Trzeba tylko kupować porządną Ja zrobiłam w tym roku wielki zapas we Włoszech (na rok mi minimum starczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.11.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Hej Aguś ! Co ja słyszę ,choróbsko Cię dopadło?:ozatem zdrówka życze ,bo przecież masz "gorący okres" na budowie nie ma czasu na chorowanie. Ano i mnie dopadło Czasu brak, a tu wstać się nie dało , termin blatów mi ucieka , bo nie pojeździłam i nie wybrałam wykonawcy Fajne sprzęty kupiliście:wiggle:najbardziej zazdroszczę kawiarki.. ja spijam rozpuszczalną ,a na "z ekspresu" biegnę do Mamy,o wiele bardziej mi smakuje...już się kilka razy przymierzałam do zakupu ,ale zawsze było coś ważniejszego.Moja siostra ma DeLonghi PrimaDonnna i kawa z tego ekspresu to istne niebo w gębie,ale niestety cena zabija...poczekam na obniżki. Ja też rozpuszczalna i to doprawiona cappucino - dlatego ze mnie żaden znawca jest Ale kto wie A jeżeli chodzi o suszarkę to jest naprawdę fajna rzecz nawet nie przypuszczałam dopóki nie kupiłam...może da się ja postawić na pralce? Nie da rady, pralka pod skosem ledwo upchana Spokojnie da sie postawic chyba ze Aga ma zaplanowana pralke pod scianka kolankowa? Zgadza się Aga, coś w tym Boschu musi być bo mój Mąż również powybierał sprzęt głównie Boscha Mam nadzieję że nam się sprawdzi:) choć piekarnik, który mnie najbardziej interesuje jest innej akurat firmy - wybrzydzałam jeśli chodzi o funkcje. Chyba Cię przywołałam myślami, bo rano zastanawiałam się co tam u Ciebie słychać Zdrowi? Jak maluszek? Aguś, gratuluję zakupu sprzętów. Ja przyznam się bez bicia, że jestem smakoszem kawy i kawiarka to był mój wyśniony zakup do domu (mam Miele). Odkąd ją mam nie smakuje mi kawa w coffee ani starbucksie. Wszyscy do nas na kawę wpadają. Trzeba tylko kupować porządną Ja zrobiłam w tym roku wielki zapas we Włoszech (na rok mi minimum starczy). Hej Madziu I już się jednej dzisiaj rzeczy dowiedziałam, że najlepsza kawa z Włoch Czyli pierwszy krok do dobrej kawy znam. A gdzie taką kawkę u nas można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aga nieważne która najlepsza tylko która wam smakuje Ja najlepiej lubię rozpuszczalną maxwell house pół łyżeczki, 1/4 kubka gorącej wody, całe mleczko skondensowane, 2 łyżeczki cukru w pracy mam ekspress więc mleko + ciut espresso + mleko do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ależ błyskawicznie wybraliście wszystkie sprzęty Moja średnia to 1 na pół roku Kawę też piję rozpuszczalną, ale marzę o przerzuceniu się na ekspres. Ta pierwsza - jak to mówią - nawet koło kawy nie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aguś wpadłam na chwilkę na FM i aż się zalogowac musiałam by do Ciebie APELOWAĆ!!! Kochana zastanów się jeszcze 10000 razy czy chcesz zrezygnować z suszarki! Ja ją posiadm od 9 miesięcy i darze ja miłością wielką Nie wobrażam sobie jak to było wczejniej, a Ty przy dzieciaczkach też masz napewno pełno prania, ja suszę w niej 90% rzeczy jakie piorę, ręczniki są cudownie puszyste, ubrania się nie kurczą No uwielbiam ja, bo to megaszybkie i wygodne rozwiazanie i z suszarki nie zrezygnowałabym nigdy Suszyć na powietrzu oczywiście można, ma to swoje uroki, ale wiesz jak jest z pogodą , nadchodzi jesień, zima wiosna, deszcze i lipa w domu się to kisi. No i jak na 2 godziny przed wyjściem okazuje się,ze ciuszek który chciałaś włożyć jest brudny, ma plamkę itp. to raz, dwa, wyprane i wysuszone No to sobie popisałam ,ale mam teraz czyste sumienie, że namawiałam P.S Sprzety zaje...te! Musze uciekać, zostawiam buziaki i duuużo zdrówka kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aguś priv z lampą mam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aga - przemysl zatem pralko-suszarkę. lepsze to niz nic. ja mam Ardo od 10 lat i działa bez zarzutu. W prawdzie 2w1 nie ma takiej wydajnosci (suszarka) jak wolnostojaca ale naprawdę sie przydaje. Tak jak Karola napisała - juz nieraz uratowała nam życie na godzine przed wyjściem Ps. A co do kurczenia....... ja ostatnio niechcący razem ze skarpetami (nienawidzę wieszać dlatego suszę) wrzuciłam Julki rękawiczki i .....beda dla Lenki No ale mój błąd bo wełny sie nie suszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aguś priv z lampą mam do Ciebie z kryształkami , sroczko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Co prawda to prawda. Jeśli ktoś pije rozpuszczalną to ewidentnie kawoszem nie jest to taki erzac kawy....chyba tylko do tiramisu przejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aga ,z pralki jestem zadowolona ,myślę ,ze Ty też będziesz Suszarki jak na razie nie posiadam ,więc się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.11.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aguś duuużo zdrówka i nie daj się wstrętnej chorobie Korzystaj z każdej chwilki i odpoczywaj ile się da. Ja wiem, że u ciebie z tym ciężko ale przed Tobą przeprowadzka i święta w nowym domku więc trzeba magazynować siły na ten czas Gratuluję zakupu sprzętu życzę Ci żeby się jak najlepiej sprawdzały po tych historiach z poprzednimi Ja najbardziej w swojej kuchni czekam na piekarnik babeczki, ciasteczka i inne niedostępne smakołyki, którymi kusi Agawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ja najbardziej w swojej kuchni czekam na piekarnik babeczki, ciasteczka i inne niedostępne smakołyki, którymi kusi Agawi... Dzięki Two Aguś jak zdrówko? Mam na dzieję, ze lepiej:hug: Co do suszarki , to ja Cie nie będę przekonywać, bo używałam jej dość długo mieszkając za granicą i dla mnie bez rewelacji. Owszem rzeczy po wysuszeniu są bardziej miękkie w dotyku, ale też szybciej się np. supłają... Uważam,że spokojnie można się bez niej obejść. Też lubię pranie pachnące wiatrem... Miłej drugiej połówki weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.11.2012 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Aga nieważne która najlepsza tylko która wam smakuje Ja najlepiej lubię rozpuszczalną maxwell house pół łyżeczki, 1/4 kubka gorącej wody, całe mleczko skondensowane, 2 łyżeczki cukru w pracy mam ekspress więc mleko + ciut espresso + mleko do pełna Myślę że też znajdę swoją receptę Ja swojego czasu dużo piłam kawki w Anglii w pracy , sama ją robiłam bo sprzedawałam i najbardziej w pamięci zapadła mi świetnie ubita pianka z mleczka - czy taki ekspres to potrafi??? Ależ błyskawicznie wybraliście wszystkie sprzęty Moja średnia to 1 na pół roku To był proces kilkumiesięczny Lodówka i zamrażarka były szczególnie długo rozpatrywane, ale też głównie ze względu na gabaryty i to ile miejsca zajmą w kuchni Aguś wpadłam na chwilkę na FM i aż się zalogowac musiałam by do Ciebie APELOWAĆ!!! Kochana zastanów się jeszcze 10000 razy czy chcesz zrezygnować z suszarki! Pralka już zamówiona i naprawdę nie mam gdzie tej suszarki wstawić Może jak bardzo się uprę gdzieś ją później upchnę - na te przypadki w razie W,albo jak mnie pranie przerośnie, albo na wypadek taki jak dziś w nocy, Oskar znowu kasłał co skończyło się wymiotami , i nie mam jak szybko uprać jego ulubionego kocyka Prałam w nocy i kocyk się suszy A może do tego schowka gdzie miała być początkowo pralka?http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif Jeszcze nic tam nie zaplanowałam, półki, czy coś dopiero do zrobienia - zatem moja droga dałaś mi jednak do myślenia Aguś priv z lampą mam do Ciebie Może w końcu wybiorę Aga - przemysl zatem pralko-suszarkę. lepsze to niz nic. ja mam Ardo od 10 lat i działa bez zarzutu. W prawdzie 2w1 nie ma takiej wydajnosci (suszarka) jak wolnostojaca ale naprawdę sie przydaje. Tak jak Karola napisała - juz nieraz uratowała nam życie na godzine przed wyjściem Kiniu dzieki, jak wyżej Karoli napisałam, może jednak mam ją gdzie wepchnąć. Może mało praktyczne, ale to najbliższe miejsce gdzie mogę ją postawić i moge to zrobić w każdej chwili z kryształkami , sroczko ?? Co się tak przekomarzacie po watkach Co prawda to prawda. Jeśli ktoś pije rozpuszczalną to ewidentnie kawoszem nie jest to taki erzac kawy....chyba tylko do tiramisu przejdzie . No żaden kawosz ze mnie niestety A Twoje tiramisu przyprawiło mnie wczoraj prawie o łzy, jak po okorpnym nie wszczelonym zamówieniu obiadu na wynos czytałam o waszych wypiekach Aga ,z pralki jestem zadowolona ,myślę ,ze Ty też będziesz Suszarki jak na razie nie posiadam ,więc się nie wypowiadam To super wieści Aguś duuużo zdrówka i nie daj się wstrętnej chorobie Korzystaj z każdej chwilki i odpoczywaj ile się da. Dzieki Two Ja wiem, że u ciebie z tym ciężko ale przed Tobą przeprowadzka i święta w nowym domku więc trzeba magazynować siły na ten czas Oj próbowałam ile się da Ale przy dzieciach wiadomo jak to wygląda . to prawie a wykonalne. Inaczej będzie w domu - schowam się w jakimś pokoju i nikt mnie nie znajdzie Gratuluję zakupu sprzętu życzę Ci żeby się jak najlepiej sprawdzały po tych historiach z poprzednimi Dzięki, oby oby Aguś jak zdrówko? Mam na dzieję, ze lepiej:hug: OOOOOOOOO już niebo a ziemia Jutro będę jak nowo narodzona Co do suszarki , to ja Cie nie będę przekonywać, bo używałam jej dość długo mieszkając za granicą i dla mnie bez rewelacji. Owszem rzeczy po wysuszeniu są bardziej miękkie w dotyku, ale też szybciej się np. supłają... Uważam,że spokojnie można się bez niej obejść. Też lubię pranie pachnące wiatrem... Czyli jest jakiś minusik Jak pisałam wyżej, w sumie znalazłam na nią miejsce........... Przemyślę sprawę i tak teraz nam już kaski nie starczy Miłej drugiej połówki weekendu:bye: Dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Kinia nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Aguś, Adaś rośnie i coraz więcej mam do dźwigania:) A co do sprzętu to rozmawiałam z mężem i mówił mi żebyście się dobrze zastanowili nad tym Liebherrem, bo kiedyś lodówki z tej firmy były najlepsze, a podobno teraz dają włoskie agregaty, które są zalane całe plastikiem i jak się zepsuje to cała lodówka do wymiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts