Ola.U 20.11.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Szachownica rewelacyjna A drzwi ..............,brak słów ,mam nadzieję ,że szybko to poprawią No i trzymam kciuki za zdrówko Oskara :)Doczytałam o słuchu ,a wiesz ,że ja na tym punkcie przewrażliwiona jestem Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wow ! To zdjęcia ogrodzenia pokażesz wieczorkiem..?.ależ pędzicie...trzymam kciuki na brak "poślizgów..". Ja też, ja też Aguś Czekam na fotki i relację z budowy:popcorn: ps. Jakby co, to wstawiłam u siebie już zdjęcia tego fotela, o który pytałaś... Paaaaa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.11.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aguś - piękne postepy na budowie. Czekam z niecierpliwością na schody bo ciekawa ich bardzo jestem. Ps. W czwartek ide z Lenką do lekarza bo nadal mówi nosowo i musze to zdiagnozować Schody już jutro Mam nadzieję że nie będzie już żadnej obsuwy Trzymam kciuki za Waszą wizytę, oby to nie było nic poważnego Aguś szachownica fajnie wygląda! Dzięki mnie ona każdego dnia podoba się coraz bardziej co do zabiegu nie będę pisać, żebyś się nie martwiła bo też jestem matką i wiem, że się nie da;) ale najważniejsze, że znalazłaś lekarkę, której ufasz bo to podstawa. Będzie dobrze, nie mysl o tym za wiele, skoro Młody ma przez ten migdał problemy ze słuchem to trzeba się bezwzględnie go pozbyć Wiem Jak przyjdzie co do czego, damy radę, będzie już po przeprowadzce i całym tym budowlanym zamieszaniu i skupimy się tylko na tym Aguś - śliczna ta Twoja szachownica, tak delikatna. Boziu, czy Ty się wyrobisz w 4 tygodnie? Dzięki za szachownicę Co do terminu, oj mało tego czasu,ale ja cały czas wierzę że damy radę Będzie ciężko - ale kto jak nie ja........... Drzwi - niech podniosą, szpara na dole nie będzie tak widoczna jak na górze. Popatrzyłam uważniej, bo na pierwszy rzut oka w ogóle tego nie zauważyłam. Mam nadzieję że obędzie się bez zabierania drzwi i docinania nowych Ale jak piszesz że 4 mm na dole, nie zrobi wielkiej różnicy Bardzo fajny dobrałaś blat, kolorystycznie super. Tez jestem w szoku Bo do tej pory nie udało mi się znaleźć nic aż tak podobnego. Fart jakiś Migdał - wiesz, synek tego nie będzie pamiętał, a poprawa będzie ogromna. U nas akurat odrosło to dziadostwo i usuwałam jeszcze raz. Ale miejmy nadzieję, że u Was obędzie się na jednym zabiegu. Wiem że będzie lepiej i tego będę się trzymać Wika J starsza córa też miała ten zabieg i żeby było śmiesznie to ja wszystko zorganizowałam Od wysłania jej do laryngologa, przez załatwienie skierowania na zabieg jak już była postawiona diagnoza. Dziewczyna wreszcie nie chrapie, nie ma potężnego nieustającego ropnego kataru i prawie w ogóle nie choruje Aguś, wszystko zaczyna już tak po domowemu wyglądać-super! I takie miałam dzis wrażenie stojąc i patrząc na kuchnię Płytki umyte , ściany pomalowane czekają tylko na meble Blacik też będzie super. Kup sobie od razu impregnat. Działasz ekspresowo. A suszarka ma jeszcze i taką zaletę, że ja dużej części ubrań już nie muszę prasować. Nie wierzyłam, że to możliwe a jednak:-) Blat fajny i wpadłam trochę za późno na pomysł żeby odwrócić blaty Pod płytkami jasny a na wyspie czarny, ale czarny zlew już zamówiony..........i nie mam już co gdybać jak byłoby lepiej Impregnat już zakupiony A z suszarką taką mam właśnie nadzieję , prasować nawet lubię ale jak człowiek nie ma czasu to go to tylko denerwuje Wow ! To zdjęcia ogrodzenia pokażesz wieczorkiem..?.ależ pędzicie...trzymam kciuki na brak "poślizgów..". Beatko ogrodzenia nie ma Nie wiem o co chodzi bo jak podjechałam o 13 na budowę to minełam się z panami w samochodzie Zawieszony tylko szkielet bramy, a deski jak leżały tak leżą Jutro rano się wyjaśni czemu nie pracowali, albo czemu byli tak krótko Szachownica rewelacyjna Dzięki Olu A drzwi ..............,brak słów ,mam nadzieję ,że szybko to poprawią [ Już załatwione telefonicznie. Chłopaki pomalują ościeżnicę i panowie przyjadą podregulować No i trzymam kciuki za zdrówko Oskara :)Doczytałam o słuchu ,a wiesz ,że ja na tym punkcie przewrażliwiona jestem Buziaki Dzięki Wiem Czekam na fotki i relację z budowy:popcorn: ps. Jakby co, to wstawiłam u siebie już zdjęcia tego fotela, o który pytałaś... Paaaaa:hug: Aguś zdjęć ogrodzenia nie mam Tzn mam zdjęcia fug,ale to nudne Wstawię tylko zafugowane płytki w kuchni O fotelik zajrzę jutro raniuśko bo kończę posta i zmykam spać Brakuje mi z godzinki wieczorem żeby jeszcze do Was zajrzeć =================================== I tak szybciachem (jak zwykle ) a w końcowej wersji i tak mi wychodzi post gigant Rano spakowałam 3 pudła, żeby nie robić pustych przebiegów na budowę Wczoraj zawiozłam 2 wielkie reklamówy ciuchów. Od jutra J będzie przewoził po kartonie książek żeby chłopina też miał swój wkład w dźwiganiu Na budowie szybkie spojrzenia na fugi i decyzja jednogłośnie na szarą 130 mapei za jasna 132 za żółta? szara idealna!!!!! - pasuje do szarych smużek które są na płytkach, a na szachownicy to już w ogóle będzie rewelka Marcin zafugował płytki w kuchni. Kupiłam bardzo drogą cholerę bo 50 zł za 2 kg opakowanie - ale się opłacało bo fugi są śliczne - kurcze zdjęcia tego nie oddadzą. Po południu zrobiłam drugi kurs na budowę z zakupionymi już wiadrami srebrnej fugi na podłogę na dole. Drugi Marcin rozłożył tapetę mapę do Oskara i okazało się że każdy pasek po lewej stronie ma 3 mm naddatku z paska obok (nie wiem czy nie pokrętnie napisałam:p). Chodzi o to że jak się je przyłoży to w miejscach gdzie są jakieś napisy części liter się minimalnie dublują - niby nic, niby zginie parząc z dalszej odległości. Ale cholera nie w tapecie za tyle kasy . Kurcze, nie rozumiem jak oni to robią Przecież to komputerowo robione - jak można robić takie błędny? Marcin się naklął, ja nawet nie , I po 10 minutach powiedział że on mi to poprzycina i że na 100% nie będzie nic widać. I powiem Wam że mam do niego zaufanie - będzie się musiał napocić i uważać jak cholera żeby to zrobić prosto. Ja powiedziałam żeby kleił jak jest, że trudno takie cuś już przeżyję Jutro będzie wiadomo czy mu się udało Ale kurcze znowu wszystko się dziej naszym - moim czasem . Zamiast raz dwa położyć 7 pasków tapety będzie nad nimi ślęczał żeby je wyrównać Co tam jeszcze Jeździłam jeszcze za impregnatem do fug. Dzięki szybkiemu telefonikowi do przyjaciela (Karola dzięki ), wiem że na lappato się impregnatów nie stosuje Ja nie wiedziałam, Marcin też i by smarował w piątek całą podłogę na dole, a taki preparat jak wiadomo mało nie kosztuje ========================== Odwożąc mamę podskoczyłyśmy jeszcze do Tkeja - bo miałam przeczucie że coś tam na mnie czeka Czekały czerwone solniczki i jeszcze jeden zestaw który pójdzie do J do pokoju na męskie posiadówy Ręczniki do dolnej łazienki (tej której jeszcze nie ma ) niestety tylko jeden duży i 2 małe do rąk - ale piękne:rolleyes::rolleyes: Kolejne sitko Minutnik świnka dla Oskara 2 zestawy pościeli w paski - takie męskie http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Tak pięknie nam się wrzucało do koszyczka............i zadzwonił J że źle się czuje(i jego dopadła jelitówka ) i mam szybko wracać do domu, a byłyśmy już przy ozdobach świątecznych, złapałam tylko śnieżną kulę z choinką i pobiegłam do kasy. Cały czas myślę co tam jeszcze mogło być fajnego Zgram jedno zdjątko kuchni i zmykam aaaaaaaaaaaa jeszcze mi się przypomniało że po moim telefonie wreszcie dojechał do Radomska materiał z Dekomy - ponoć piękny . Pani powiedziała że jakby był cień do powiek w tym kolorze to by od razu kupowała - nie wiem czy to dobrze czy źle W każdym bądź razie mają obić 2 krzesła i wysłać w tym tygodniu . Potrzebuję ich jako próbki koloru do stołu i nóg od wyspy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.11.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 http://i2.fmix.pl/fmi334/5a968dbb00210dae50abe55d http://i3.fmix.pl/fmi2868/cd45ea9c0007a19d50abe592 http://i1.fmix.pl/fmi1180/90bd3b2a0014e4fc50abe5b9 Okazało się jednak że mam jedno zdjęcie ogrodzenia ale leżakującego Kolor pod dachówkę http://i3.fmix.pl/fmi2981/f5274eab000077f150abe642 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aga, a może tą tapetę klei się na zakładkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Agus dzialasz chyba na jakims turbo doladowaniu tyle spraw zalatwiasz w ciagu dnia Ciesze sie ze szara fuga pasuje i kolejny element ukladanki bedzie skonczony Kciuki trzymam za Marcina zeby docinanie wyszlo idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anio123 20.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witam:welcome: czytam od kilku dni i jestem pod ogromnym wrażeniem z jaką determinacją wykańczasz swój dom. Wszytko masz przemyślane, wyszukane, wychodzone, dopieszczone... Ech... mi brakuje takiego zacięcia i poszłam chyba na zbyt wiele kompromisów. Dokonujesz dość odważnych wyborów, ale poszczególne elementy pasują do tej Twojej układanki:) Naprawdę szczęka opada:) Do napisania zmobilizowała mnie zazdrość Zazdroszczę szachownicy i ... Marcina. Pisałaś, że dokładny, ale akcja z tapetą to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hej Aguś, ale świetne te buźki:o:wiggle: Dechy na ogrodzenie piękne:rolleyes: kolorek mniodzio Co to za historia z tą tapetą? Nie powinno się nic dublować Fajnie, że masz tego Marcina, ale rzeczywiście strata czasu na docinanie:bash: Może powinnaś jeszcze zapytać w miejscy, w którym zamawiałaś czy to jest normalne takie dublowanie wzorów... Super, ze fuga wybrana, fakt drogie są one jak cholera, a idzie ich całkiem sporo:sick: Lecę dalej, mam nadzieję, że jesteś już w lepszejszej formie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.11.2012 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aga, a może tą tapetę klei się na zakładkę ? Wiesz co nie wydaje mi się Jak nałożył jedną na drugą, to ta spod spodu prześwitywała chyba trochę Może faktycznie powinnam zadzwonić do sklepu i dopytać? Agus dzialasz chyba na jakims turbo doladowaniu tyle spraw zalatwiasz w ciagu dnia Nie ja tak mam Jak się skończy budowa, znajdę sobie inne zajęcia które tak samo wypełnią mi dzień Ciesze sie ze szara fuga pasuje i kolejny element ukladanki bedzie skonczony Kciuki trzymam za Marcina zeby docinanie wyszlo idealnie Dzięki Witam:welcome: czytam od kilku dni i jestem pod ogromnym wrażeniem z jaką determinacją wykańczasz swój dom. Wszytko masz przemyślane, wyszukane, wychodzone, dopieszczone... Ech... mi brakuje takiego zacięcia i poszłam chyba na zbyt wiele kompromisów. Dokonujesz dość odważnych wyborów, ale poszczególne elementy pasują do tej Twojej układanki:) Naprawdę szczęka opada:) Do napisania zmobilizowała mnie zazdrość Zazdroszczę szachownicy i ... Marcina. Pisałaś, że dokładny, ale akcja z tapetą to już Anio Witam serdecznie:welcome: Strasznie mi miło na widok nowego gościa Dziękuję za te wszystkie słowa Co do mojego "latania" w ciągu dnia, nie jest to do końca determinacja (chyba że jak jestem chora - to fakt robię wtedy wszystko na siłę) - tak po prostu wyglądają prawie wszystkie moje dni Ja nawet w 9 miesiącu ciąży nie siedziałam w domu, tylko latałam po sklepach, bazarach....itd itp Marcina nie zapeszajmy - aż się boję jak mu poszło Żeby nie wyszło że trzeba było ta tapetę zostawić w spokoju Anio zapraszam jak najczęściej Hej Aguś, ale świetne te buźki:o:wiggle: Dechy na ogrodzenie piękne:rolleyes: kolorek mniodzio Zgadzam się z przedmówcą Co to za historia z tą tapetą? Nie powinno się nic dublować Fajnie, że masz tego Marcina, ale rzeczywiście strata czasu na docinanie:bash: Ano widzisz, dzien jak co dzien, każda rzecz musi mieć w sobie to COŚ Może powinnaś jeszcze zapytać w miejscy, w którym zamawiałaś czy to jest normalne takie dublowanie wzorów... Nie pomyślałam i nie wiem czy nie za póxno Od razu pomyślałam, że teraz to i tak pewnie nic się nie zrobi :sic: i że nie ma na to fizycznie czasu :9 Super, ze fuga wybrana, fakt drogie są one jak cholera, a idzie ich całkiem sporo:sick: Nio droga wyjątkowo - bo 50 zł za 2 kg - ale super - nie jak mapei Lecę dalej, mam nadzieję, że jesteś już w lepszejszej formie:hug: A dzięki Aguś już chyba moge powiedzieć że jestem zdrowa (tfu tfu) Znowu niewyspana , ale zdrowa Dzisiaj schody http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif trzymac kciuki żeby mój uśmiech wieczorem wyglądał tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.11.2012 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dziewczynki wczoraj minął rok odkąd się zalogowałam na forum i napisałam pierwszego posta Cieszę się że z Wami jestem i że Wy jesteście ze mną Ciacho dla wszystkich http://i2.fmix.pl/fmi774/36547ef9001fa73e50ac6e21 http://i1.fmix.pl/fmi2866/db06a9d2001d7f9750ac6dd6 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.11.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 W ciągu roku natrzaskałaś ponad 4 tys postów? Ty gaduło! Ale fajnie że jesteś z nami:hug: I zadzwoń koniecznie do sklepu - nic nie ryzykujesz, zajmie Ci to 10 min., a może coś poradzą, podpowiedzą, może tą tapetę jakoś inaczej się kładzie - trudno uwierzyć w taką fuszerkę takiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 21.11.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aguś, gratulacje z okazji pierwszego roczku:-) Idziesz jak burza. Uściski:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.11.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aguś Gratulacje z okazji rocznicy!! Miło ,że z nami jesteś w tej forumowej rodzinie! Bużki niezmiennie mi się podobają ,,,kolor podbitki superaśny... Trzymam kciuki za schody!!! super ,że już wydobrzałaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 gratulację z okazji rocznicy...zabieram kawałek ciasta do porannej kawki w pracy i ....zmykam co by zarobic na chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.11.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Gratuluję rocznicy gaduło Jak przeczytałam,że to dopiero rok, przez chwilkę rozkminiałam czy to w ogóle możliwe Mam wrażenie, że jesteś tutaj od zawsze. Szachownica wygląda ślicznie Ładne to zestawienie kolorów, takie delikatne Czekam niecierpliwie na schody i efekt ostateczny, bo na pewno korytarz będzie cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.11.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Gratki Admete http://forum.barcis.pl/images/smilies/szampan.gif Trzymam kciuki za schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.11.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 I MY też się cieszmy, ze cały rok jesteś z nami!!!:hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.11.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aguś, gratuluję forumowej rocznicy! I życzę jeszcze wielu, wielu takich! PS Kochana, dostrzegłam wkurzoną buźkę przy wpisie o mapei. Miałaś z nią jakieś przykre doświadczenia? U mnie ta fuga jest wszędzie, trochę się zmartwiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 21.11.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aga super ,ze już lepiej się czujesz. Wszystko wygląda pięknie !!! Ale przęsła macie fajne,czekam na zdjęcia w pionie Gratuluję rocznicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.11.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aga, płytki super się prezentują. Płot też będzie fajny, a słupki z jakiego materiału macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts