admete 24.11.2012 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 O ranyy julek, jak ty to ogarniasz??? No właśnie nie wiem czy mam jeszcze nad tym kontrolę http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Pod koniec dnia mam zawsze taki mętlik że szok Tralki zrobiłabym w połysku, bo one takie są... nijakie... proste.. żadnych ozdobników niech chociaż zabłyszczą pięknie Vesi nawet nie wiesz jak Ci dziękuję za ten głos Aguś ja nie mam siły. Do mnie? Czy w ogóle - dzisiaj zajrzę do Ciebie bo dawno nie byłam mimo że myślę o Tobie Jestem za szkłem na schodach, to na pewno Pasy są fajne jak mają 7 cm lub ciut więcej Naprawdę to szkło nie głupie???? Czyli nie zwariowałam? Admete ja u siebie aby uniknąć efektu jak to nazwałaś "lasu" planuję takie coś jak na zdjęciu (jest bezpiecznie- dzieci, nie wprowadza chaosu, nie ogranicza przestrzeni, jest ładne/modne- dla mnie super) zdjęcie stąd: http://www.schody.net.pl/galeria/balustrady/1/index.html Pozdrawiam,życzę dużo zdrówka i kibicuję z ukrycia Tess dzieki za zdjęcie Poziomych tralek u mnie nie widziałam , bo niby wyszłam od klasyki Ale dzieki za zdjęcie, bo jest i szyba i drewno i tralki i wszystko ładnie gra Agus - jestem za szkłem..... ale....jakby finansowo nie przeszło to tralki bez poręczy. Mocowane same tralki od TAMTEJ strony schodów i do sufitu- Biegu schodów to nie zwęźi Kochana napisze od razu ile pan powiedział wstępnie 4.5 tyś - nie wiem czy nie przesadził . Ale wnęka ma 2,70 cm. Poczekamy na dokładniejsze kalkulacje. Co do tych tralek o których piszesz, to zdecydowanie nie Tego chciałam uniknąć - czyli faktycznie ta szyba musi być jak nic Ogrodzenie boskie wygląda bajecznie. Nie rozumiem tylko dlaczego jedne z przęseł równane do nizszego murka a inne do wyższego. Nie wiem czy zakumasz o co mi chodzi Kiniu wiem o co cho Będziemy wyrównywać bloczkami na wiosnę Hej Aguś, bardzo Cie przepraszam, ze Ci namąciłam z tymi schodami... Agusia ja Ci bardzo za to dziekuję!!!!!!!! Dzieki temu siedzę i myślę, męczące ale może da efekty Pół nocy znowu kombinowałam Szkło byłoby fajnym rozwiązaniem- zyskasz kilka cm, ale nie wiem jak z ceną? Dacie radę? Co do tralek, to ja bym je dała zdecydowanie w chromie- wszystkie chromowane rzeczy będziesz miała w połysku, tak? Jak szkło jest najlepszą opcją to musimy dać radę Dzięki za tralki , coraz bardziej jestem przekonana że to mi w tym kawałku balustrady nie pasowało Pasy, hmmm rzeczywiście na tym fotelach są cieniutkie i nie dadzą takiego efektu o jaki Ci chodzi. Z tego co wiem, te fotele są włoskie, jeśli chcesz to dam Ci namiar na nie i dopytaj o wybór tapicerki... Obawiam się, ze takie sztukowane pasy z tych Twoich materiałów mogą ładnie nie wyjść O pasach też w nocy myślałam A może z nich zrezygnować? I dać tył szary, oparcie np czerwone, siedzisko fioletowe i fioletowy podnóżek? A do tego poduchy? - to moja wersja z tej nocy na te fotele Ogrodzenie BOSKIE:o:o Jakie ciemno na działce? Na takiej wielkiej? Niemożliwe:no: Spróbuję Udanego weekendu i Tobie życzę Miłego weekendu kochana i odpocznij ociupinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.11.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 O pasach też w nocy myślałam A może z nich zrezygnować? I dać tył szary, oparcie np czerwone, siedzisko fioletowe i fioletowy podnóżek? A do tego poduchy? - to moja wersja z tej nocy na te fotele Aj waj! Nie za dużo, kochana, jak na jeden mebel? Tralki chromowane. Szkło może być. I tak masz dużo pucowania, więc jedna tafla więcej różnicy nie czyni Pytanie tylko, czy te kilka cm aż tyle da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 24.11.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ja jestem za tralkami w połysku Szkło fajnie będzie wyglądać .Aga może daj do wyceny w innej firmie ? Aguś jak oni mocują tralki do trepa na klej czy do brtonu ? Szkoda ,że kuchni nie będzie w poniedziałek ale do czwartku poczekamy Ogrodzenie PIĘKNE !!! ale żeczywiście w jednym miejscu jest nie wyrwnane do słupka może tak ma być Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.11.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Mosze przychodzi do rabina pomarudzić na warunki mieszkaniowe. Żona, dzieci, synowe, zięciowie, wnuki - hałas, ścisk, rwetes. Nie daje się wytrzymać. Na to mądry stary rabin mówi: Mosze, ty kup sobie kozę. Mosze zdziwiony ale przecież rabin mądry i słuchać go trzeba. Mosze kupuje kozę, po tygodniu przychodzi kompletnie załamany. Cóżeś mi doradził rebe, żona, dzieci, synowe, zięciowie, wnuki - hałas, ścisk, rwetes. A jeszcze koza beczy, śmierdzi, wszystko zżera, katastrofa, totalne pobojowisko. Rabin: Mosze, ty sprzedaj kozę. Mosze kozę sprzedaje, wraca rozanielony. W domu sielanka - cisza, spokój, mnóstwo miejsca, wszyscy szczęśliwi. Aguś, gdybyś do rodziny i pracy dołożyła budowę i wykończenie domu - dałabyś radę Byłoby ciężko, ale dałabyś. A po zakończeniu budowy, miałabyś tyyyle wolnego czasu, że nie wiedziałabyś co ze sobą zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.11.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Aguś,na szybcika ,bo obowiązki zawodowe wzywają Jestem za szkłem i tralkami w połysku Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.11.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Aguś - szyba jak najbardziej, tylko mam pytanie-czy te tralki zostaną na tej wysepce ? Może też szyba?, a wtedy tralki będą tylko po jednej stronie:confused: Płot super, a czym będziesz obkładać bloczki-tynkiem i farbą w kolorze domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Agus - Ty panu schodowemu podziekuj za to szkło i sam sobie je wyceń w jakiejs firmie szklarskiej. Nie ma takiej mozliwości żeby taki kawałek hartowanego kosztował TYLE pieniędzy Już troche szklanych rzeczy mam w domu to i sie orientuje ciutkę Miłego weekendu - nie zycze odpoczynku bo i tak wiem, że nie odpoczniesz. Ale życzę zadowolenia ze swoich weekendowych pomysłów i decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Agunia nie mam siły po całym tygodniu w pracy Tralki w połysku U nas pod Wawą szkło na schody 700-950 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ja też nie mam czasu na takie przyjemności jak forum Czasem zajrzę o 2 w nocy z ciekawości i tak, żeby już całkiem wątku (-ów;)) nie zgubić... Aga, ale teraz w biegu MUSZĘ się odezwać, normalnie muszę Cię ratować, bo pogubiłaś się dziewczyno Schody... Inspiracja piękna i szlachetna. Niestety odbierając im ozdobniczek-pierdolniczek na dole odebrałaś im cały urok - no trudno. Ale nie ratuj ich na siłę. Chromowane barierki??? Litości Z tym kamieniem, szybą w tle - normalnie przychodnia stomatologiczna z tego wyjdzie A już jak słyszę hasła, że będą w chromie pasować do lamp-kulek - o matko... Zostaw jak są - matowe i ciemne. Jak ktoś powiedział - będzie czysto, wszystko na około wykończone - od razu zyskają na urodzie Fotel... Pomysł pasów ciężki był... same pasy okej, ale efekt po zszyciu ich z różnych tkanin wątpliwy... ale ostatni pomysł z siedziskiem, oparciem i plecami w różnych kolorach - TRAGEDIA Kochana - zrób szary fotel z czerwoną kedrą na około (kedra = lamówka, wałeczek). Jeden kolor Ci mało? Chcesz jeszcze fiolet??? Zrób dwie równoległe kedry koło siebie - jedną czerwoną, drugą fioletową - będzie kolorowo, ale z klasą Porcelana... dramat Co możesz to zwróć - taka rada dobrej cioci Czasem takie impulsywne zakupy w tikeju to wątpliwa oszczędność i żadna okazja A na koniec dobre słowo, bo na razie wyszło kwaśno Szachownica wyszła bardzo fajnie Ogrodzenie też bomba No i super mapa!!! Trzymam kciuki za końcówkę bez większych perypetii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.11.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Madzia - ale to chyba nie chodzi o barierke/ porecz tylko o to, że tralki sa matowe a miały byc i będą w chromie ...... No chyba że i ja sie pogubiłam :rotfl:Poręcz ma byc drewniana (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ja myślę, że Magdzie chodziło jednak o te tralki, bo określenie barierka jak i balustrada odnosi sie do całości, czyli: poręcz+tralki/balaski. Pewnie drobne przejęzyczenie, ale czy ma rację w tej sprawie, nie wiem. Dla mnie te tralki, sa teraz jak zwykłe, metalowe pręty - ot nic specjalnego i tyle, ale może o to chodziło by były takie nijakie przy tym kamieniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Jaka znowu przychodnia stomatologiczna Pomysł z kedrą mi się podoba bardzoooooo ale ja jestem zakochana w fotelu u Magdy z ciemną kedrą więc nie piszę obiektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Pomysł z kedrą mi się podoba bardzoooooo ale ja jestem zakochana w fotelu u Magdy z ciemną kedrą więc nie piszę obiektywnie A ja fotela u Magdy nie widziałam ale pomysł mi sie spodobał baaaardzo No i nauczyłam się nowego słówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.11.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Aj waj! Nie za dużo, kochana, jak na jeden mebel? To był pomysł z nocy Już mam nowy i następną propozycję od Magdy Do poniedziałku może urodzę to obicie Tralki chromowane. Szkło może być. I tak masz dużo pucowania, więc jedna tafla więcej różnicy nie czyni Pytanie tylko, czy te kilka cm aż tyle da? Aniu te dodatkowe centymetry są na wagę złota Dziękuję za głosik --------------------------------------------- Ja jestem za tralkami w połysku Szkło fajnie będzie wyglądać .Aga może daj do wyceny w innej firmie ? J nie chce już kombinować Mówi żeby już jedna osoba robiła schody. Ma mi dać dokładną wycenę w poniedziałek Aguś jak oni mocują tralki do trepa na klej czy do brtonu ? Wiesz co nie wiem, ale się dowiem Szkoda ,że kuchni nie będzie w poniedziałek ale do czwartku poczekamy Ja też już się strasznie nastawiłam Ale to tylko 4 dni - zleci jak zwykle Ogrodzenie PIĘKNE !!! ale żeczywiście w jednym miejscu jest nie wyrwnane do słupka może tak ma być Będziemy wyrównywać Miłego dnia A dziękuję, minął jak na mnie ;)bardzo spokojnie ----------------------------- Mosze przychodzi do rabina pomarudzić na warunki mieszkaniowe. Żona, dzieci, synowe, zięciowie, wnuki - hałas, ścisk, rwetes. Nie daje się wytrzymać. Na to mądry stary rabin mówi: Mosze, ty kup sobie kozę. Mosze zdziwiony ale przecież rabin mądry i słuchać go trzeba. Mosze kupuje kozę, po tygodniu przychodzi kompletnie załamany. Cóżeś mi doradził rebe, żona, dzieci, synowe, zięciowie, wnuki - hałas, ścisk, rwetes. A jeszcze koza beczy, śmierdzi, wszystko zżera, katastrofa, totalne pobojowisko. Rabin: Mosze, ty sprzedaj kozę. Mosze kozę sprzedaje, wraca rozanielony. W domu sielanka - cisza, spokój, mnóstwo miejsca, wszyscy szczęśliwi. Aguś, gdybyś do rodziny i pracy dołożyła budowę i wykończenie domu - dałabyś radę Byłoby ciężko, ale dałabyś. A po zakończeniu budowy, miałabyś tyyyle wolnego czasu, że nie wiedziałabyś co ze sobą zrobić. Wiedziałam że znam Prawda Aniu, ale u mnie dochodzą jeszcze te nieprzespane noce Po macierzyńskim z Oskarem wróciłam od razu do pracy, śpiąc jak teraz I dzień był naprawdę ciężki, w pracy chodziłam na drugą zmianę, wracałam nieprzytomna, nie wiem nie wyobrażam sobie jeszcze do tego budowy Ja śpię w nocy najdłużej 2 godziny ciurkiem, więcej mi się nie zdarza - mam nadzieję że zacznie się to wreszcie zmieniać bo Igiemu wyszła w końcu ta czwórka która wyłaziła chyba 3 miesiące . Jeszcze tylko jedna i kły i póki co może noce będą trochę lepsze. Aguś,na szybcika ,bo obowiązki zawodowe wzywają Jestem za szkłem i tralkami w połysku Miłego dnia Olu dzięki za głosik Aguś - szyba jak najbardziej, tylko mam pytanie-czy te tralki zostaną na tej wysepce ? Natalko o jaką wysepkę Ci chodzi? Na piętrze? Czy na tych stopniach przyczepionych do sciany Płot super, a czym będziesz obkładać bloczki-tynkiem i farbą w kolorze domu? Będziemy kłaść kamień taki jak mamy na kominie. Na wiosnę Marciny mają z tym działać -------------------------------------- Agus - Ty panu schodowemu podziekuj za to szkło i sam sobie je wyceń w jakiejs firmie szklarskiej. Nie ma takiej mozliwości żeby taki kawałek hartowanego kosztował TYLE pieniędzy Już troche szklanych rzeczy mam w domu to i sie orientuje ciutkę Jak napisałam J nie chce kombinować Czekam na wycenę i zdecyduję w poniedziałek co robić. Miłego weekendu - nie zycze odpoczynku bo i tak wiem, że nie odpoczniesz. Ale życzę zadowolenia ze swoich weekendowych pomysłów i decyzji Dziękuję Kiniu Tak szczerze mam już dość myślenia o tych schodach Czekam na zdanie 3 osób których opinie bardzo sobie cenię, poprosze pana od kuchni żeby zabrał od pana od schodów tralki w połysku i w tym macie i wtedy ostatecznie zdecyduję co robić Może uda mi się nie zwariować do tego czasu --------------------------------------- Agunia nie mam siły po całym tygodniu w pracy . Doczytałam już u Ciebie Tralki w połysku U nas pod Wawą szkło na schody 700-950 mb Dzięki ---------------------------- Ja też nie mam czasu na takie przyjemności jak forum Czasem zajrzę o 2 w nocy z ciekawości i tak, żeby już całkiem wątku (-ów;)) nie zgubić... Aga, ale teraz w biegu MUSZĘ się odezwać, normalnie muszę Cię ratować, bo pogubiłaś się dziewczyno Madziu poczułam się jak w szkole u dyrektorki na dywaniku Przeczytałam w południe i nic nie robię od tego czasu tylko myślę Schody... Inspiracja piękna i szlachetna. Niestety odbierając im ozdobniczek-pierdolniczek na dole odebrałaś im cały urok - no trudno. Ozdobniczek odebrałam bo z kwasówki cudów się nie da zrobić A jakikolwiek ozdobnik w postaci jakiejs kuli czy prostokąta w tej ilości tralek kosztowałby mnie sporą kwotę Dlatego padła decyzja na proste tralki. Ale nie ratuj ich na siłę. Chromowane barierki??? Litości Z tym kamieniem, szybą w tle - normalnie przychodnia stomatologiczna z tego wyjdzie A już jak słyszę hasła, że będą w chromie pasować do lamp-kulek - o matko... Zostaw jak są - matowe i ciemne. Jak ktoś powiedział - będzie czysto, wszystko na około wykończone - od razu zyskają na urodzie Magda one nie są ciemnie tylko szare - zwykłe - nijakie. Te z inspiracji są inne - mają taki fajny kolor "stare srebro"? - sama nie wiem jak go nazwać Szkła nie będzie widać, mnie się wydaje że w ogóle nie będzie się rzucało w oczy Ale nie powiem, dałaś mi do myślenia, bo wiesz że Twoje zdanie bardzo cenię Fotel... Pomysł pasów ciężki był... same pasy okej, ale efekt po zszyciu ich z różnych tkanin wątpliwy... ale ostatni pomysł z siedziskiem, oparciem i plecami w różnych kolorach - TRAGEDIA Ostatniego pomysłu nie było To wynik moich marów nocnych Kochana - zrób szary fotel z czerwoną kedrą na około (kedra = lamówka, wałeczek). Jeden kolor Ci mało? Chcesz jeszcze fiolet??? Zrób dwie równoległe kedry koło siebie - jedną czerwoną, drugą fioletową - będzie kolorowo, ale z klasą Pomysł mi się podoba Już dzisiaj sama do tego doszłam(pod wpływem mojego J) że fotel będzie w tej samej tkaninie co kanapy. Myślałam o zakombinowaniu z samym podnóżkiem. A wszystko dlatego że tkaniny które mi się podobały są takie drogie - dlatego kombinuję, bo ten fotel miał być inny - a jak widać byłby inny ale w tą drugą stronę Porcelana... dramat Co możesz to zwróć - taka rada dobrej cioci Czasem takie impulsywne zakupy w tikeju to wątpliwa oszczędność i żadna okazja A nie zwrócę Jak widać każda potwora ma swojego amatora A na koniec dobre słowo, bo na razie wyszło kwaśno Szachownica wyszła bardzo fajnie Ogrodzenie też bomba No i super mapa!!! Trzymam kciuki za końcówkę bez większych perypetii Dobrze że coś dobrze zrobionego się znalazło bo na końcówce jakaś wrażliwa się zrobiłam i bym się załamała - tak na chwilkę oczywiście:rolleyes: Dzięki że zajrzałaś Buziaki i powodzenia w przedświątecznym okresie ------------------------------------- Madzia - ale to chyba nie chodzi o barierke/ porecz tylko o to, że tralki sa matowe a miały byc i będą w chromie ...... No chyba że i ja sie pogubiłam :rotfl:Poręcz ma byc drewniana (chyba) Poręcz drewniana Ja myślę, że Magdzie chodziło jednak o te tralki, bo określenie barierka jak i balustrada odnosi sie do całości, czyli: poręcz+tralki/balaski. Pewnie drobne przejęzyczenie, ale czy ma rację w tej sprawie, nie wiem. Dla mnie te tralki, sa teraz jak zwykłe, metalowe pręty - ot nic specjalnego i tyle, ale może o to chodziło by były takie nijakie przy tym kamieniu ?? I chyba o to w tym wszystkim chodzi Ale boję się też efektu w drugą stronę - ale chyba aż tak źle nie będzie Szczególnie że chcę odjąć jedną długaśną poręcz....... --------------------------- Pomysł z kedrą mi się podoba bardzoooooo ale ja jestem zakochana w fotelu u Magdy z ciemną kedrą więc nie piszę obiektywnie Justynko a masz jakieś inspiracje takich foteli? Gdzie ta lamóweczka jest w jakimś fajnym :rolleyes:kolorze? ----------------------------- No i nauczyłam się nowego słówka Ja też -------------------------------------- -------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.11.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Dzień minął nam w miarę spokojnie.....nie dobrze bo ...........miałam za dużo czasu na myślenie Rano byliśmy na basenie - wreszcie udało nam się dotrzeć całą ekipą Igi miał dosyć długą przerwę i trochę nam płakusiał - ale wytrzymaliśmy prawie godzinę Moje pływaki http://i3.fmix.pl/fmi2822/784f96250021dc8250b121e2 http://i3.fmix.pl/fmi1417/edd3b40a0013eec650b122a2 I jaki mi rośnie podrywacz Spójrzcie na minę http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif http://i1.fmix.pl/fmi2384/4c8ca23c002b533c50b1230f Resztę dnia spędziliśmy spokojnie w domu. Przerobiliśmy wszystkie lego jakie mamy - i duplo i normalne Nie zapomniany widok jak Igi bierze małe krzesełko z lega duplo i próbuje na nim usiąść i jego zdziwienie na twarzy gdy krzesełko zginęło pod jego pupką Wykonałam dwa telefony do pana od schodów, mam mieć 3 tralki na czwartek więc wtedy podejmę ostateczną decyzję . Teraz muszę zdecydować o obiciu fotela i podnóżka Ja już chcę mieć to za sobą i zajmować się tylko sprzątaniem i przewożeniem pudeł Ewidentnie dopadła mnie jakaś niemoc i bezsilność Ok już nie smęcę, najgorsze dziś jest to że J się bawi na kawalerskim, gdzie to mnie z nas dwojga potrzebny jest teraz mały resecik. Za tydzień na weselu sobie odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.11.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Pokaże Wam jeszcze jakie schody znalazłam, szukając jakichś inspiracji do moich. No czegoś takiego jeszcze nie widziałam Schody w kształcie kręgosłupa http://static.e-mieszkanie.pl/articles/7525f_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_schody-ze-stali4_main.jpg http://static.e-mieszkanie.pl/articles/7525f_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_schody-ze-stali2_main.jpg http://static.e-mieszkanie.pl/articles/7525f_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_schody-ze-stali3_main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Kochana nie mam inspiracji w MG Magda ma taki beżowy fotel z kedrą espresso, Ty chyba kiedyś pokazywałaś podnóżek szary z czerwonymi nóżkami i czerwoną kedrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Mam super przykład podwójnej kontrastowej kedry, ale w ogóle nie mogę załadować zdjęcia I to ani na fmix'ie ani tu bezpośrednio Tak dawno mnie nie było, że aż zapomniałam jak to się robi??? Aguś, przepraszam jeśli poleciałam zbyt ostro:hug: Chciałam, żeby było dosadnie, bo chromowanych barierek tam w ogóle nie widzę No i fotel tzw."kombinowany" też mnie nie przekonywał Cel osiągnięty - mogę teraz łagodniej JAK TO ZDJĘCIE WSTAWIĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 24.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No czegoś takiego jeszcze nie widziałam Schody w kształcie kręgosłupa A ja widziałam. Tylko jakby ciut ciut ładniejsze http://farm2.staticflickr.com/1203/973480773_95c52053ac_z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Po wizycie u nihiru olśniło mnie Wstawiłam zdjęcie krzesła na pinterescie, a tu wklejam link: http://pinterest.com/pin/445504588108466078/ Jeśli fajne wklejcie je tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts