barbe-cue 25.11.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Po wizycie u nihiru olśniło mnie Wstawiłam zdjęcie krzesła na pinterescie, a tu wklejam link: http://pinterest.com/pin/445504588108466078/ Jeśli fajne wklejcie je tu A proszszszsz..... http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/445504588108466078_Wyjo8Rzb_c.jpg Fajna ta kedra (nowe słowo!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Kochana nie mam inspiracji w MG Magda ma taki beżowy fotel z kedrą espresso, Ty chyba kiedyś pokazywałaś podnóżek szary z czerwonymi nóżkami i czerwoną kedrą Ja wstawiałam z czerwonymi pinezkami Ale podobnie wygląda http://i3.fmix.pl/fmi1199/e9a7681400233835506350a8 Aguś, przepraszam jeśli poleciałam zbyt ostro:hug: Chciałam, żeby było dosadnie, bo chromowanych barierek tam w ogóle nie widzę No i fotel tzw."kombinowany" też mnie nie przekonywał Cel osiągnięty - mogę teraz łagodniej Magda no coś Ty Wiesz jakie ja lubię mieć pomysły Jak trzeba to lej kubeł głowy na głowę Póki co decyzja z połyskiem odroczona do czwartku A ja widziałam. Tylko jakby ciut ciut ładniejsze http://farm2.staticflickr.com/1203/973480773_95c52053ac_z.jpg Hej Barbe Te Twoje z jaskiniowcami mi się skojarzyły Ale mimo wszystko te moje czy Twoje schody - trzeba mieć fantazję - i to dużą -------------------------------------------- Co do krzesła - ok fajnie to wygląda Tylko teraz nie wiem jaka tkanina - który kolor. Czerwień na próbniku jest bardzo jaskrawa ;( Podoba mi się ten ciemniejszy fiolet. A może zrobić tą lamóweczkę fioletową I dać na podnóżku, albo ten pasek pod spodem fioletowy albo wierzch fioletowy albo nie kombinować i zrobić szary z fioletową lamówką jak fotel? To propozycja na dziś Ale nie za dobrze spałam(bo bez J latałam to do jednego to do drugiego w nocy ) więc mój pomysł znowu może być nieobiektywny http://i3.fmix.pl/fmi162/eace89c800120a135064a34e http://i1.fmix.pl/fmi1572/6580860a00054512507562a6 ================================ Ja chyba wczoraj zaczęłam kombinować z tymi kolorami przez to zdjęcie - chyba siedzi mi to połączenie w głowie? I wiem że na zdjęciu są dwa kolory a nie trzy http://i2.fmix.pl/fmi1439/7b5af596002c3c8a50771f2d . A tu mój fotel w dwóch kolorach Także druga luźna myśl z tyłu fiolet = on jest zdecydowanie ciemniejszy od szarości a z przodu szarość http://i3.fmix.pl/fmi578/a4dd1dee000316695075632e Mam znowu o czym dzisiaj myśleć .............................. Edytowane 25 Listopada 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.11.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Aguś, najpierw komplementa dla chłopców-coś jest takiego w Twoim Igorze, że rozrzewniam się niesamowicie patrząc na Niego:rolleyes: Ja żałuję, że tak mało nagrywałam swojego syna, tak szybko urósł, a ja chciałabym powrócić do jego dzieciństwa, ale sie nie da:( To nic, czekam na wnuki.... Fotel - te pierwsze wklejone przez Ciebie są cudowne i nie bałabym się zrobić podnóżek w innym kolorze, ta czerwień ze środka jest odpowiednia. Swoją drogą czemu Ty operujesz tak małą paletą kolorów? Ja swoją szarość wybierałam ze 20 odcieni bodajże. ( I notabene nie wybrałam, ale w jednym z salonów zobaczyłam sofę w świetnej szarości i leciaaałam zamawiać właśnie ją. Bo na odcinku kilku cm nie da się wyczuć całości Np. ten odcień, który wybrałam wydawał mi się bardzo ciemny, ale na większej przestrzeni kolor się ROZJAŚNIA) No to jeszcze raz- wg mnie jak zrobisz dokładnie jak w I inspiracji - będzie super ( czerwona lamówka i nogi w podnóżku) Ale te czerwono szare fotele też są bardzo smakowite, dla mnie jednak najlepsza wersja to cały fotel czerwony z ciemno szarymi wykończeniami ( ten w prawym rogu, na I planie) Ten kolorowy z podnóżkiem straciłby na szarości, bo jego piękno kryje się w tkaninie "Karpaty Designe" Myśl kochana tera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Mi się podoba jak całe plecy (zewnętrze) jest w innym kolorze a środek w innym. Co do inspiracji różowo-szarej ok, ale w bardzo monotematycznym wnętrzu, a Ty Aguś zakombinowałaś już coś z krzesłami, masz wielgachny bufet spokojnie, żeby nie było za dużo szczęścia na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Agus, wpadłam na chwile bo ten nowy tel oddałam do serwisu,zeby spróbowali mi skopiowac liste kontaktów...wiec na razie wciaz jestem człowiekiem-widmo:lol2: Ja chyba Ci dzis nie pomoge, dopóki tego wszystkiego nie zobacze na zywo....no pogubiłam sie juz kurcze... Decyzje w sprawie schodów masz podjac w czwartek, tak? No to moze wtorek albo sroda u Ciebie w nowym domku,co? Dziewczynki, ja jutro sie u siebie pojawie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Aguś, najpierw komplementa dla chłopców-coś jest takiego w Twoim Igorze, że rozrzewniam się niesamowicie patrząc na Niego:rolleyes: . Dzięki Jest tak inny od Oskara i ode mnie - że jak przykładam jego buźkę do mojej twarzy sama jestem zdziwiona że mój Ci on Na żywo jest jeszcze fajniejszy , a miny jakie tworzy bezcenne Ja żałuję, że tak mało nagrywałam swojego syna, tak szybko urósł, a ja chciałabym powrócić do jego dzieciństwa, ale sie nie da:( To nic, czekam na wnuki.... Dlatego ja cykam zdjęcia jak szalona Tylko ostatnio(czyli przez cały rok ) nie miałam czasu nic wybrać i wywołać Chciałam zrobić albumy dla dziadków na święta - ale nie zdążę tego wszystkiego przebrać i wybrac zdjęć do wywołania Fotel - te pierwsze wklejone przez Ciebie są cudowne i nie bałabym się zrobić podnóżek w innym kolorze, ta czerwień ze środka jest odpowiednia. Ta czerwień w rzeczywistości jest bardzo przytłumiona - nie wiem dlaczego nie udaje mi się zrobić zdjęcia oddającego dobrze kolory z tego próbnika Dlatego myślałam o tej żywszej czerwieni Ale teraz waham się jeszcze pomiędzy tym ciemnym fioletem - który na zdjęciu wpada znowu w granat Swoją drogą czemu Ty operujesz tak małą paletą kolorów? Trzymam się tej palety, bo z niej wybrałam szarość na kanapy. I chciałam żeby fotel był z tego samego materiału. Ale może rzeczywiście obić go innym? W wiatrołapie wybrałam inny materiał na ławeczkę - bo czerwień jest idealna. Może wybiorę coś z tamtego próbnika? Tu mam zdjęcie, oczywiście tez chyba kolory mocniejsze niż w rzeczywistości http://i1.fmix.pl/fmi2918/b9f235130027d0a950689bd6 No to jeszcze raz- wg mnie jak zrobisz dokładnie jak w I inspiracji - będzie super ( czerwona lamówka i nogi w podnóżku) Ale te czerwono szare fotele też są bardzo smakowite, dla mnie jednak najlepsza wersja to cały fotel czerwony z ciemno szarymi wykończeniami ( ten w prawym rogu, na I planie) Ten kolorowy z podnóżkiem straciłby na szarości, bo jego piękno kryje się w tkaninie "Karpaty Designe" Myśl kochana tera.. Fotel z czerwonymi nogami i czerwonymi pinezkami będzie stał w wiatrołapie - właśnie na wzór tego o którym piszesz. Dlatego w salonie myślalam zrobić cuś innego Myślę myślę i czekam jeszcze na sugestie po weekendowe Mi się podoba jak całe plecy (zewnętrze) jest w innym kolorze a środek w innym. Co do inspiracji różowo-szarej ok, ale w bardzo monotematycznym wnętrzu, a Ty Aguś zakombinowałaś już coś z krzesłami, masz wielgachny bufet spokojnie, żeby nie było za dużo szczęścia na raz. Ok czyli mam głosik na dwukolorowy fotel Myślę dalej............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Agus, wpadłam na chwile bo ten nowy tel oddałam do serwisu,zeby spróbowali mi skopiowac liste kontaktów...wiec na razie wciaz jestem człowiekiem-widmo:lol2: Ja chyba Ci dzis nie pomoge, dopóki tego wszystkiego nie zobacze na zywo....no pogubiłam sie juz kurcze... Decyzje w sprawie schodów masz podjac w czwartek, tak? No to moze wtorek albo sroda u Ciebie w nowym domku,co? Dziewczynki, ja jutro sie u siebie pojawie:oops: Olu to możemy się wstępnie na worek umówić W środę mam fryzjera Chyba że w czwartek wtedy zobaczysz tralki na żywo i zaczątki K -U -CH - NI http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Może też być wersja wtorek i czwartek Tylko kiedy masz odebrać telefon? żeby udało nam się zdzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.11.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 W czw mam dzien "zarobkowy" wiec odpada:( w takim razie wt. hmmm, nowa fryzurka i zaczatki kuchni....no to trza bedzie powtórzyc:yes: tel bedzie jutro albo ...we wtorek:eek: wiec bedziemy sie na fm łapac,ok?ja juz bede u siebie na posterunku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.11.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ejjj, zapomniałam o fotkach napisac-super Chłopaki. Igus, na tej fotce,to jak laleczka, po prostu:wiggle: A Oskarek, to rzeczywiscie podrywacz:lol2: Cóż to za Wać panna? Swoja droga zazdroszcze, ze wyrwaliscie sie na basen....my sie jakos zmobilizowac nie mozemy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.11.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 W czw mam dzien "zarobkowy" wiec odpada:( w takim razie wt. hmmm, nowa fryzurka i zaczatki kuchni....no to trza bedzie powtórzyc:yes: tel bedzie jutro albo ...we wtorek:eek: wiec bedziemy sie na fm łapac,ok?ja juz bede u siebie na posterunku:D To się umawiamy na wtorek Napiszę Ci rano o której dokładnie będę jechać. Ale myślę że koło 12-13 Ejjj, zapomniałam o fotkach napisac-super Chłopaki. Igus, na tej fotce,to jak laleczka, po prostu:wiggle: A Oskarek, to rzeczywiscie podrywacz:lol2: Cóż to za Wać panna? Swoja droga zazdroszcze, ze wyrwaliscie sie na basen....my sie jakos zmobilizowac nie mozemy:rolleyes: Igi laleczka bo z wyliczeń miał być laleczką z loczkami. Basen fajna rzecz, tylko to ubieranie upierdliwe Panna to córa koleżanki, równolatka Oskara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Aga ogrodzenie jest świetne! Mapa na ścianie bardzo fajnie wyszła Podobają mi się też schody, bardzo fajne drewno, ale ciężko mi cokolwiek doradzić w kwestii tralek. Dla mnie nie byłoby chyba problemem, że te są w macie a lampa będzie w chromie. Z tym szkłem sama nie wiem tym bardziej, że to tak podnosi koszty... A no i pływacy świetni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.11.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Cześć Aga! Wersja z innym tyłem oparcia wygląda całkiem nieźle, ale jeśli mam wybierać to chyba jednak wolę bardziej neutralną wersję - tą z lamówką. Co do koloru.... czerwieni już będzie u Was sporo, także oddaję głos na fiolet. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.11.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Admete podczytuję z ukrycia, ale się nie wypowiadam bo tyleee się u Ciebie dzieje, że ciężko nadążyć Rozumiem, że działacie pełną parą bo pewnie BN chcecie spędzić już u siebie w domku (podobnie jak my:yes:) Tak w skrócie z tych rzeczy co już widać to: ogrodzenie super:yes:, mapa świetna:yes:, schody też zapowiadają się bardzo fajnie:yes:, tralki zostawiłabym takie jakie są (bez połysku- czasami mniej znaczy więcej:yes:), buźki w kuchni superanckie (strasznie jestem ciekawa Twojej kuchni) W ogóle jestem ciekawa efektu końcowego w całym domu, bo masz dużo ciekawych planów i pomysłów Trzymam kciuki i życzę więcej spokoju:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.11.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 admete ... To Ja ! Jarząbek Nie doczytałam o co tu chodzi - ale padły hasła tralki, schody , coś o macie i połysku a Ja bym zrobiła........ czarne. To tak żeby Ci ułatwić. Widziałam fotki i jakoś znikają mi te tralki czy to w macie czy w połysku. No ale to moje wizje i paranoje. Nie chcę Ci tu za dużo mieszać, może weźmiesz pod rozwagę. A co do wyborów i decyzji ... spoko luz - z tego sie nie strzela. Ludzie większe problemy mają. Nie możesz się wykończyć przez tralki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.11.2012 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Hej Aga ! Wpadłam na minutkę zobaczyć co sie święci ,ale nie jestem w stanie chyba dzisiaj nadrobić ...niezła rozpierducha u Ciebie...:yes:Jutro postaram się wczytać ,ale na pierwszy rzut oka trochę mi żal ,że nie ma ozdobniczków na tralkach(takich jak na inspiracji):(chyba zrobiłabym te tralkli czarne matowe.Życzę łatwych decyzji i udanych wyborów i pamiętaj ,ze zawsze pierwsza myśl jest najlepsza.Przynajmniej u mnie to się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.11.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 O, czarne tralki Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.11.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Aguś chciałam nadrobić ale w minutę się nie da Kochanan tym samym nie mogę doradzić ale w sprawie szkła jestem chyba na tak my za metr biezący ( wysokość 1,1 lub 1,2m) płaciliśy 1300 złotych. balustrady u nas na kładce. Agus ufaj swoim przeczuciom, i idz za głosem serca, a będzie Ci sie tam cuuudnie mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No cóż - w sprawie tralek Madzia_ZZZ doskonale ubrała w słowa to co myślę Może one i są trochę niewyględne ale dodanie im połysku IMO nie poprawi sytuacji, a doda właśnie klimatu poczekalni:(. Taka po prostu konsekwencja zmiany materiału z kutego żelaza na kwasówkę. Inspiracja z szybą też zupełnie do mnie nie przemawia:no: - robi na mnie wrażenie czegoś kombinowanego i na siłę. Efektu lasu - przy tak prostych i metalowych tralkach bym się nie obawiała. Wydaje mi się, że sprawę znacząco poprawi wykończenie drewna:yes: A tak w ogóle to porównanie tych wersji to bardzo dobry pomysł, w zwiazku z czym już się zamykam i czekam cierpliwie do czwartku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.11.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dziewczynki nie zdążę już odpisać na pościki. Ale ściskam Was gorąco Wszystko dokładnie przeczytałam i przetwarzam w głowie Wróciłam z przedszkola, z Igim jesteśmy już po zakupach w Lidlu Kupiłam dwie flanelowe pościele w śliczna kratkę Siadłam tylko żeby zjeść kawałek bułki, ogarniam mieszkanie, spakuję z 3 pudła i zmykam. Witam serdecznie nowych gości Siner Magdzińska Sinerko u mnie ja ostatnio nie ogarniam całości nie mówiąc już o szczegółach Ale dzięki za propozycję, to może pan mi na czwartek jeszcze czarne przygotuje Magdzińska zaglądaj jak najczęściej i doradzaj kochana doradzaj bo ostatnio mam jakieś problemy z decyzjami I mam jeszcze super wiadomość między 10 - 12 ma przyjechać kurier i przywieźć mi do domku krzesło http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Będę mieć rozeznanie jak ta moja wybrana tkanina wygląda na większym kawałku więc może szybciej podejmę decyzję z obiciem fotela. Zmykam bo nie zdążę nic zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.11.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 miłego i owocnegow decyzje dzionka :hug: i czekamy na krzesełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts