Sharlotka 27.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aga,daj deskę stolarzowi (od schodów) - sam sobie dobierze najlepiej odpowiedni kolor oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A w ogóle to chciałam wyrazić swój podziw - wkładasz tyle serca, energii, czasu w dom, że..........normalnie czuję, że ja przy Tobie nic nie robię!To będzie wspaniały, rodzinny, taki "domowy" dom - najważniejsze, że będzie spełniał Wasze marzenia!!!!Masz świetne, czasem zaskakujące miksy i wybory, i w tym Twoja siła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.11.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 dziękuję, tak zdrowi:yes: To dobrze, że choróbska dały Wam wreszcie odpocząć Aga, daj deskę stolarzowi (od schodów) - sam sobie dobierze najlepiej odpowiedni kolor oleju. I tu mamy problem Stolarz dał mi próbnik z którego mogę wybrać - nic mi nie pasuje A w dobieranie powiedział że już się nie bawi, bo miał z tym sporo problemów i niezadowolenia i marudzenia klientów A w ogóle to chciałam wyrazić swój podziw - wkładasz tyle serca, energii, czasu w dom, że..........normalnie czuję, że ja przy Tobie nic nie robię! To będzie wspaniały, rodzinny, taki "domowy" dom - najważniejsze, że będzie spełniał Wasze marzenia!!!! Masz świetne, czasem zaskakujące miksy i wybory, i w tym Twoja siła! Dziękuję kochana Po takich słowach chce mi się jeszcze więcej działać Pakuję kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 27.11.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aga ja mam deski z panmaru i od razu podano mi kolor oleju OSM do barwienia schodów . Producent sam pisze na odwrotnej stronie kolor barwienia. Przecież nawet do odświeżenia przy głębszych zarysowaniach żeby je usunąć musisz znać kolor oleju jaki był stosowany na deskach a na to dopiero olej bezbarwny. Musze powiedzieć,że barwienie wychodzi idealnie Naciskaj ich, co to za tajemnica !!? A jak nie to dzwoń do producenta. Drogie są te oleje żeby sobie popróbować Aga ale przestrzeń przy schodach no pięknie !!! Odliczam dni do czwartku Krzesełka piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Jo@nno,a gdzie Twój dziennik?Bardzo chętnie bym zobaczyła deski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.11.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ilusjon Witam serdecznie Krzesła są z MEBLE RADOMSKO numer A 94-16, kolor orzech 3/4 Tkanina firmy DEKOMA - kuguar, kolor - LOTUS, próbnik mam nie od nich tylko od firmy która robi mi kanapy. Oni mają kiepskie materiały na miejscu. Ale zrobią krzesła w jakiej chcesz tkaninie Twój stół widziałam - piękny Ale już nie pamiętam czy zdążyłam się przywitać http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Obiecuję poprawę, bo pięknie się u Ciebie zapowiada Odważne połączenia - takie jak lubię Serdeczne dzięki za namiar. Wiesz Twoje zdjęcia krzesła są dużo lepsze niż te na stronie producenta. Byłam już kiedyś na ich stronie i nie zwróciłam na nie uwagi a Twoje brałabym w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 27.11.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aniu nie mam dziennika Mogę przysłać Ci zdjęcia .Ale w tej chwili mam wszystko ponakrywane kartonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Bardzo chętnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aguś dzięki za wszystkie słowa o tym co próbuję zdziałać w moim domku Bardzo prosze kochana, to ze szczerego serca było:hug: Dziewczyny znalazłam schody drewniane z tralkami w połysku - są okrągłe ale połysk to połysk. Czy wyglądają tak źle???? Nie mogę skopiować zdjęcia i go wkleić Link Moim zdaniem wyglądają zaskakująco dobrze! I są mało nieprzewidywalne:wiggle: Stolarz dał mi próbnik z którego mogę wybrać - nic mi nie pasuje A w dobieranie powiedział że już się nie bawi, bo miał z tym sporo problemów i niezadowolenia i marudzenia klientów Aguś, a wiesz kto tak mów, że się w dobieranie nie bawi? Ten, kto nie umie dobierać Albo jest leniwy i wygodny:sick: Dobry stolarz powinien bez problemu dobrać kolor i jeżeli z gotowców nic nie widzisz, to musi dobrać i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Śliczne krzesełko... śliczniutkie, juz sie nimi zachwycałam u Agawi i Karolki, to i u ciebie sie też pozachwycam, a błyszczące tralki z linku baardzo ładne i eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 I tu mamy problem Stolarz dał mi próbnik z którego mogę wybrać - nic mi nie pasuje A w dobieranie powiedział że już się nie bawi, bo miał z tym sporo problemów i niezadowolenia i marudzenia klientów Oj , to bardzo nieładnie z jego strony Zachował się jak gówniarz i powinniem czuć sie podle Mnie tez zaden z kolrów z próbnika nie podszedł I mój pan Andrzej przygotował mi kilka mixów - mix kolorów ale tez mix bejc z rozcieńczalnikiem . I jeden z tych własnie mi podszedł Musi przygotować i tyle jak nie to nie skonczy a Ty nie zapłaciśz, prawda Agus ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.11.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aga ja mam deski z panmaru i od razu podano mi kolor oleju OSM do barwienia schodów . Producent sam pisze na odwrotnej stronie kolor barwienia. Przecież nawet do odświeżenia przy głębszych zarysowaniach żeby je usunąć musisz znać kolor oleju jaki był stosowany na deskach a na to dopiero olej bezbarwny. Musze powiedzieć,że barwienie wychodzi idealnie Naciskaj ich, co to za tajemnica !!? A jak nie to dzwoń do producenta. Drogie są te oleje żeby sobie popróbować Cholera jeszcze nie dostałam odpowiedzi A wiesz że tam gdzie miałam brać panmara też mi tak samo powiedział - że to wielka tajemnica - i że jak wezmę deski u nich to numer mi poda Czekam do jutra i jak się nie dowiem to działam w tym temacie Aga ale przestrzeń przy schodach no pięknie !!! Odliczam dni do czwartku Krzesełka piękne Odliczamy Oczywiście też się trochę boję. Kuchnia i schody to dwie wielkie niewiadome Serdeczne dzięki za namiar. Wiesz Twoje zdjęcia krzesła są dużo lepsze niż te na stronie producenta. Byłam już kiedyś na ich stronie i nie zwróciłam na nie uwagi a Twoje brałabym w ciemno Zarówno na stronie jak i u nich na żywo krzesło wygląda koszmarnie Ja zdecydowałam się na nie bo po raz pierwszy zobaczyłam je u forumowej Agawi - ma ten sam kolor co ja. A potem widziałam na żywo u Karolka - do ich pięknego wyglądu dodam to że są mega wygodne!!!! Także polecam z całego serducha Także samą obsługę z Radomska Reszta krzeseł będzie u mnie w przyszłym tygodniu Śliczne krzesełko... śliczniutkie, juz sie nimi zachwycałam u Agawi i Karolki, to i u ciebie sie też pozachwycam, Prawda? Gdyby nie dziewczyny nie wzięłabym tych krzeseł A to strzał w dziesiątkę a błyszczące tralki z linku baardzo ładne i eleganckie No też mi się tak widzą Oj , to bardzo nieładnie z jego strony Zachował się jak gówniarz i powinniem czuć sie podle Uwielbiam Twoje spojrzenie na daną sytuację Problem sam znika a pojawia się chęć do walki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cowboy/smileys-cowboy-004168.gif Mnie tez zaden z kolrów z próbnika nie podszedł I mój pan Andrzej przygotował mi kilka mixów - mix kolorów ale tez mix bejc z rozcieńczalnikiem . I jeden z tych własnie mi podszedł Musi przygotować i tyle jak nie to nie skonczy a Ty nie zapłaciśz, prawda Agus ?? Jak się nie uda zdobyć numeru oleju - co będzie absurdem to pan będzie musiał jakiś kolor wykombinować Takiej agentki jak ja to dawno nie miał Szkło, dziwne tralki, koloru nie może wybrać od pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 wszystko będzie pięknie - wierz w siebie i swoje wybory!!!Aga,urządzasz dom dla siebie, nie dla forum - wszelkie rady są cenne, ale jednak trzeba je traktować nieco z dystansem i przefiltrować przez swoje potrzeby & odczucia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) To niech się ten stolarz w doopsko pocałuje a później je przeskoczy i sam sobie z gotowego próbnika wybiera wiem jak to jest, patrzysz i każdy kolor jest zły. Aguś mi się schody bardzo podobają takie jasne, ale wiem że byłyby totalnie oderwane od reszty P.S. Mnie ta zastawa nie powala, owszem ale czasem ma się takie swoje chciejstwa... Edytowane 27 Listopada 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aga powiem ci że mnie tez sie te schody podobają w takim koloru:yes: ale myślę że jak nadasz im odpowiednią barwę to obojętne jakie tralki zarzucisz będzie gites schody się obronią Najlepiej zaczekać na próbnik krzesełko miodzio piękne - i jakże podobne do mojego będzie Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 27.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aguś - krzesełko suuuper, a napisz na priva ile Cię kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ale zadyma tutaj była;-)Wypowiem się w sprawie tralek - ostatni link zamieszczony przez admete mówi mi, ze jednak powinny być błyszczące. Chociaż niewykluczone, że nawet jak zostaną takie jak są, przy ciemnych schodach będą się dobrze prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aguś - krzesełko suuuper, a napisz na priva ile Cię kosztowało? Natalio, na stronie Radomska jest cennik:wiggle: Aguś i co będzie z tym stolarzyną? Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 krzesla w tym kolorku super juz nie mogę doczekać sie tego wielkiego stołu z kompletem krzeseł :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Serio są kwadratowe? Może czas okulistę odwiedzić? Nieee, to na pewno wina zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts