admete 28.11.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dziewczynki kochane Witam z rana Odpiszę na pościki później bo za nami ciężka noc - i najciekawsze że nie wiem dlaczego Jakaś bezsenność dopadła moje dzieciaki Igi obudzi się z płaczem zaraz po tym jak ja się położyłam, i nie spał prawie 3 godziny Uśpiłam go w końcu w wózku oglądającego teletubisie Za godzinę od tego Oskar zaczął swoej krucjaty do mnie W ciągu nicy przyszedł 4 razy że jemu się nie chce spać czy może oglądać bajkę Za każdym razem szłam do dużego i budziłam J (którego Oskar nie był w stanie obudzić ) żeby jakoś uśpił Oskara. W międzyczasie Igi budził się jak zawsze Na koniec J zabrał się za wyciąganie kartonów z małego pokoju gdzie śpię i obudzi mnie spadającym pilotem ktory tam zostawiłam w nocy Ale jeszcze udało mi się usnąć na 40 minut i wstaliśmy o 7 Kończę kawę i zbieram ferajnę do przedszkola. Pół nocy myślałam o naszej Siner, ale myśli uciekły i żadnej mądrej rady w tej chwili mój niewyspany umysł nie skleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aguś u nas też noc cięzka ale i ja spać nie mogę kiedy jest pełnia, może pan księżycowy i wam bezsenność zafundował ja juz tez po kawce i czytam co u Was:yes: Kochana czy to dziś czy jutro ma być kuchnia? czy też ja coś namieszałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 28.11.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aguś napisz jakiej firmy i kolor masz te dechy . Może mają ją w ''moim'' sklepie to bym się dowiedziała może być na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Halo Aguś U nas nocka też kiepska. Rany, jak pomyślę, że masz to razy dwa, to ... Mam chociaż nadzieję, że pogoda u Was lepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Agus - to chyba pełnia tak jak anetka pisze U nas od 3 wieczorów problemy z zaśnięciem ma Lenusia A mnie z kolei śniły sie dzis "koszmary" - aż płakałam przez sen jak dziecko. M mnie obudził i "utulił" A śniło mi sie......... że mi ukradli dwie nowe doniczki sprzed drzwi wejściowych No koszmar poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A śniło mi sie......... że mi ukradli dwie nowe doniczki sprzed drzwi wejściowych No koszmar poprostu No, nie dziwię się. Takie ładne som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.11.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 U mnie tez nocka nienalezala do tych dobrych. Chyba czymś sie przytrulam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.11.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kurczy pól posta mi wcielo! Aga murowane ogrodzenie będzie w kolorze elewacji ? Co do balustrady to ja zostawilabym matowe, dla mnie jest ok.Miłego dzionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Czesc Agus Fajnie, ze zajrzałam, bo przynajmniej sie dowiedziałam dlaczego nie moglismy w nocy spac....widze, ze jest nas wiecej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Agus - to chyba pełnia tak jak anetka pisze U nas od 3 wieczorów problemy z zaśnięciem ma Lenusia A mnie z kolei śniły sie dzis "koszmary" - aż płakałam przez sen jak dziecko. M mnie obudził i "utulił" A śniło mi sie......... że mi ukradli dwie nowe doniczki sprzed drzwi wejściowych No koszmar poprostu prawdziwy koszmar:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.11.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A ja dziś spałam jak kamień. Może to dlatego że pies mnie w nocy przygniótł Aga schody już teraz fajnie wyglądają, nawet takie niepomalowane, ale kolorek z salonowej dechy będzie fajny Kiedy kuchnia, nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 prawdziwy koszmar:yes: no jasne , teraz sie ze mnie będa nabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Zarówno na stronie jak i u nich na żywo krzesło wygląda koszmarnie Ja zdecydowałam się na nie bo po raz pierwszy zobaczyłam je u forumowej Agawi - ma ten sam kolor co ja. A potem widziałam na żywo u Karolka - do ich pięknego wyglądu dodam to że są mega wygodne!!!! Także polecam z całego serducha Także samą obsługę z Radomska Reszta krzeseł będzie u mnie w przyszłym tygodniu Prawda? Gdyby nie dziewczyny nie wzięłabym tych krzeseł A to strzał w dziesiątkę Mam jeszcze tylko jedno pytanko odnośnie krzeseł (fajnie zobaczyć coś czego się tak długo szukało ) zmieniałaś tylko obicie krzeseł natomiast kolor drewna pozostawiłaś bez zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Agus - to chyba pełnia tak jak anetka pisze U nas od 3 wieczorów problemy z zaśnięciem ma Lenusia A mnie z kolei śniły sie dzis "koszmary" - aż płakałam przez sen jak dziecko. M mnie obudził i "utulił" A śniło mi sie......... że mi ukradli dwie nowe doniczki sprzed drzwi wejściowych No koszmar poprostu U Was też?! Ja dziś podobno krzyczałam w nocy przez sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no jasne , teraz sie ze mnie będa nabijać od razu nabijać....też bym nie dała ukraść swoich donic sprzed domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no jasne , teraz sie ze mnie będa nabijać Eee taam. Donice to poważna sprawa. Szczególnie, takie donice. U Was też?! Ja dziś podobno krzyczałam w nocy przez sen Dropku, też Ci donice kradli? A może cegłę z kominka zdzierali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 28.11.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wam się takie rzeczy śnią a mi mąż w niedzielę spalił 4 deski podłogowe na środku salonu żarem z kominka. Chyba nie muszę mówić, że cieszymy się, że cała chata nam się nie spaliła. To będzie prawdziwy cud jak wymienimy te deski bez uszczerbku dla wyglądu podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wam się takie rzeczy śnią a mi mąż w niedzielę spalił 4 deski podłogowe na środku salonu żarem z kominka. Chyba nie muszę mówić, że cieszymy się, że cała chata nam się nie spaliła. To będzie prawdziwy cud jak wymienimy te deski bez uszczerbku dla wyglądu podłogi. Oj współczuje Mam nadzieję, że z wymianą nie będzie dużo zachodu. Ja 2 lata temu wymieniałam ok. 1 m2 merbau przemysłowego 28x180 mm, ale ten kawałek był z brzegu. Był jaśniejszy przez pewien czas, ale poolejowałam go dodatkowo 2 czy 3 razy i z czasem zaczął zlewać się z resztą podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.11.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mam jeszcze tylko jedno pytanko odnośnie krzeseł (fajnie zobaczyć coś czego się tak długo szukało ) zmieniałaś tylko obicie krzeseł natomiast kolor drewna pozostawiłaś bez zmian? kolor drewna możesz sobie wybrać sama z palety kolorów z tego co pamiętam jest dość spory wybór ja mam ten sam kolor co Aga tylko dodatkowo patynowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts