Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Dziewczynki kochane Witam z rana :bye:

Odpiszę na pościki później bo za nami ciężka noc - i najciekawsze że nie wiem dlaczego :wtf:

Jakaś bezsenność dopadła moje dzieciaki :o

Igi obudzi się z płaczem zaraz po tym jak ja się położyłam, i nie spał prawie 3 godziny :jawdrop:

Uśpiłam go w końcu w wózku oglądającego teletubisie ;)

Za godzinę od tego Oskar zaczął swoej krucjaty do mnie :o

W ciągu nicy przyszedł 4 razy że jemu się nie chce spać czy może oglądać bajkę :o

Za każdym razem szłam do dużego i budziłam J (którego Oskar nie był w stanie obudzić :mad:) żeby jakoś uśpił Oskara.

W międzyczasie Igi budził się jak zawsze ;)

Na koniec J zabrał się za wyciąganie kartonów z małego pokoju gdzie śpię i obudzi mnie spadającym pilotem ktory tam zostawiłam w nocy :bash:

Ale jeszcze udało mi się usnąć na 40 minut i wstaliśmy o 7 ;)

Kończę kawę i zbieram ferajnę do przedszkola.

Pół nocy myślałam o naszej Siner, ale myśli uciekły i żadnej mądrej rady w tej chwili mój niewyspany umysł nie skleci :(

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agus - to chyba pełnia tak jak anetka pisze :yes: U nas od 3 wieczorów problemy z zaśnięciem ma Lenusia :( A mnie z kolei śniły sie dzis "koszmary" - aż płakałam przez sen jak dziecko. M mnie obudził i "utulił" :rotfl: A śniło mi sie......... że mi ukradli dwie nowe doniczki sprzed drzwi wejściowych :oops: :rotfl: No koszmar poprostu ;)

Agus - to chyba pełnia tak jak anetka pisze :yes: U nas od 3 wieczorów problemy z zaśnięciem ma Lenusia :( A mnie z kolei śniły sie dzis "koszmary" - aż płakałam przez sen jak dziecko. M mnie obudził i "utulił" :rotfl: A śniło mi sie......... że mi ukradli dwie nowe doniczki sprzed drzwi wejściowych :oops: :rotfl: No koszmar poprostu ;)

prawdziwy koszmar:yes::D

Zarówno na stronie jak i u nich na żywo krzesło wygląda koszmarnie ;) :yes:

Ja zdecydowałam się na nie bo po raz pierwszy zobaczyłam je u forumowej Agawi - ma ten sam kolor co ja.

A potem widziałam na żywo u Karolka - do ich pięknego wyglądu dodam to że są mega wygodne!!!!

Także polecam z całego serducha :)

Także samą obsługę z Radomska :yes:

Reszta krzeseł będzie u mnie w przyszłym tygodniu :)

Prawda? :lol:

Gdyby nie dziewczyny nie wzięłabym tych krzeseł :)

A to strzał w dziesiątkę :yes:

Mam jeszcze tylko jedno pytanko odnośnie krzeseł :???: (fajnie zobaczyć coś czego się tak długo szukało :lol2:) zmieniałaś tylko obicie krzeseł natomiast kolor drewna pozostawiłaś bez zmian?

U Was też?! Ja dziś podobno krzyczałam w nocy przez sen :o :lol2:

no jasne , teraz sie ze mnie będa nabijać :p

;)

Eee taam.

Donice to poważna sprawa.

Szczególnie, takie donice.

U Was też?! Ja dziś podobno krzyczałam w nocy przez sen :o :lol2:

Dropku, też Ci donice kradli?

A może cegłę z kominka zdzierali?

Wam się takie rzeczy śnią a mi mąż w niedzielę spalił 4 deski podłogowe na środku salonu żarem z kominka. Chyba nie muszę mówić, że cieszymy się, że cała chata nam się nie spaliła. To będzie prawdziwy cud jak wymienimy te deski bez uszczerbku dla wyglądu podłogi.

Oj współczuje :hug: Mam nadzieję, że z wymianą nie będzie dużo zachodu. Ja 2 lata temu wymieniałam ok. 1 m2 merbau przemysłowego 28x180 mm, ale ten kawałek był z brzegu. Był jaśniejszy przez pewien czas, ale poolejowałam go dodatkowo 2 czy 3 razy i z czasem zaczął zlewać się z resztą podłogi.

Mam jeszcze tylko jedno pytanko odnośnie krzeseł :???: (fajnie zobaczyć coś czego się tak długo szukało :lol2:) zmieniałaś tylko obicie krzeseł natomiast kolor drewna pozostawiłaś bez zmian?

kolor drewna możesz sobie wybrać sama z palety kolorów

z tego co pamiętam jest dość spory wybór

ja mam ten sam kolor co Aga tylko dodatkowo patynowane