Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No moja Drogaaaaaa, ćenka opada (pamiętasz?:lol2:)

Podobnie, jak wiekszosc-czekam na finał.Jak znam Ciebie, będzie pięęęknie:yes: Ale taka kuchenka zobowiązuje-mówiłam Ci, ze teraz na lekcje do Kurta Schellera bedziesz sie musiała zapisac:lol2:

Traleczki muszę zobaczyc juz gotowe:yes:

Agus, zabijesz mnie....ale do tej pięęęknej tapety nie pasują mi te poduszki:oops::oops::oops: odwracaja uwage od niej i wprowadzaja chaos...dałabym jeden kolor-jeden z trzech z tapety, albo róz albo zielen albo czerwien. Moze to zdjecie tak przekłamuje....jesli sie myle-zapomnij, nie było tematu:hug:

Spokojnej nocki:hug:

EDIT: Martusia, tośmy sie zgrały z odbiorem poduszek:rotfl:

Aga

póki co kombajn przyćmił kuchnie

ja sobie myślę że u Ciebie największy efekt będzie kiedy zamontują szklane witrynki:yes:

tapeta fantastyczna ale podusie mi nie leżą niby pasują ale chyba lepszejsze będą jednokolorowe

chyba ze 1 taka a reszta w jednym kolorku?

a tralek nie umiem sobie wyobrazić ale ty masz noska do takich spraw więc na pewno wybierzesz dobrze:yes:

Wiedziałam, kiedy ponownie przyjść:lol2:

Aguś, kuchnia zapowiada się fantastycznie:jawdrop::jawdrop:Kombajn piękny, połysk frontów też bardzo mi się podoba- mówi to Ci ta, która ogólnie zawsze wybiera mat:lol2: Czekam na więcej fotek:rolleyes:

Tapeta świetna, poduchy też są ładniusie- pasują:wiggle: Myślę, ze z tralkami, to była bardzo dobra decyzja. Matowe by kompletnie zginęły na tle kamienia, a te będą elegancko widoczne:D:D:yes:

Wpadam jutro na kolejną porcję fot:lol2: Dobrej nocki:hug: