Siner 29.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 o ja pierdziu - ile rzeczy cudownie pachnących nowością. Rano możesz zastać taki obrazek jak w reklamie BRW aaa kotki dwa .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 kuchnia zapowiada sie super..ale czekam do jutra na koncówkę kuchenka jest rewaleacja i tutaj oficjalnie zazdraszczam tapety a tralki...nie znma sie i nie umiem sobie tego wyobrazic:sick: miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Fiuuuu, fiuuu, fiuuuuuu... ja to wiem kiedy zajrzeć... kuchnia zapowiada się rewelacyjnie i choć nie skończona to ten kombajn po środku jest fantastyczny!!! No i drewniane szuflady mnie zachwyciły:cool:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 O, coś jednak jest Ależ Ty masz olbrzymią kuchnię! Szafki ładne, ale blakną przy kuchence No, i teraz widać, że tralki kwadratowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 29.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aguś bardzo fajnie !!!! Piekarnik - kombajn robi niesamowite wrażenie.Warto było Tralki połysk - jestem za Spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.11.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Agus - ciesze sie Twoim szczęściem Spij spokojnie bo jutro dalszy ciąg emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.11.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Gratuluję kuchni!! Czekam na więcej zdjęć :yes: Super, że jesteś zadowolona:yes: Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Już dzięki tej kuchence- kombajn? kuchnia będzie cudna! Najbardziej zauroczyła mnie tapeta w gościnnym i podusie też pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 No no no kuchnia cudowna i jaka przestrzen:jawdrop: Z kazdym dniem coraz bardzij domowo u Ciebie -szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 No moja Drogaaaaaa, ćenka opada (pamiętasz?) Podobnie, jak wiekszosc-czekam na finał.Jak znam Ciebie, będzie pięęęknie:yes: Ale taka kuchenka zobowiązuje-mówiłam Ci, ze teraz na lekcje do Kurta Schellera bedziesz sie musiała zapisac:lol2: Traleczki muszę zobaczyc juz gotowe:yes: Agus, zabijesz mnie....ale do tej pięęęknej tapety nie pasują mi te poduszki:oops::oops: odwracaja uwage od niej i wprowadzaja chaos...dałabym jeden kolor-jeden z trzech z tapety, albo róz albo zielen albo czerwien. Moze to zdjecie tak przekłamuje....jesli sie myle-zapomnij, nie było tematu:hug: Spokojnej nocki:hug: EDIT: Martusia, tośmy sie zgrały z odbiorem poduszek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 EDIT: Martusia, tośmy sie zgrały z odbiorem poduszek:rotfl: Nio:lol2: teraz podusie leżą na tapecie a w przyszłości mam nadzieję na kanapie-łózku i tak też sobie wyobrazilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Pięknie się zapowiada, kuchenka faktycznie jest niesamowita, pierwszy raz widzę realizację tu na FM z taką kuchnią. Szczęściaro, szczęściaro Nie mogę się doczekać wersji ostatecznej. Tapeta bosska, i te tralki chromowane bardzo ładnie wyglądają Chcę do Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aga póki co kombajn przyćmił kuchnieja sobie myślę że u Ciebie największy efekt będzie kiedy zamontują szklane witrynki:yes:tapeta fantastyczna ale podusie mi nie leżą niby pasują ale chyba lepszejsze będą jednokolorowe chyba ze 1 taka a reszta w jednym kolorku? a tralek nie umiem sobie wyobrazić ale ty masz noska do takich spraw więc na pewno wybierzesz dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.11.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Woooow ale kuchnia się zapowiada chyba mojej mamie ją zaserwuje bo coś podobnego jej po głowie chodzi.... czekam na finisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aga, kuchnia będzie piękna, co tu dużo mówić. Bardzo mi się podoba tapeta w gościnnym - jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Niezmiennie kocham Twoją kuchenkę A na resztę czekam niecierpliwie, strasznie jestem ciekawa jak się zaprezentuje ten połysk na całości Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Wszytko cuuuudne Jutro sie rozpisze, bo dzisiaj padam na twarz i lece do łóżka , bo A. mnie juz porzucił i poszedł do łóżka sam Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 29.11.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Tą kuchenką wywołałaś moją ogromną zazdrość !!! Fuck - skąd ją masz ? Oddasz ? Czy mogę przyjechać do Ciebie i sobie troszkę pogotować ? Kuchnię ocenię jak Panowie skończą . Podobno prawdziwego mężczyznę po tym właśnie, się ocenia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Wiedziałam, kiedy ponownie przyjść Aguś, kuchnia zapowiada się fantastycznie:jawdrop::jawdrop:Kombajn piękny, połysk frontów też bardzo mi się podoba- mówi to Ci ta, która ogólnie zawsze wybiera mat:lol2: Czekam na więcej fotek:rolleyes: Tapeta świetna, poduchy też są ładniusie- pasują Myślę, ze z tralkami, to była bardzo dobra decyzja. Matowe by kompletnie zginęły na tle kamienia, a te będą elegancko widoczne:D:D:yes: Wpadam jutro na kolejną porcję fot:lol2: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.11.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aga , wow!:jawdrop: może tylko tyle powiem ,bo mowę mi odjęło.,a to jest dopiero preludium..Kombajn zaje....ty.. ,,,z niecierpliwością czekam na fazę końcową !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts