monika996 30.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 To dopiero będzie KUCHNIA!!!!!!!!!! :jawdrop: piękna , dopracowana, i tak wielka. ja już czekam na resztę blat, cokoly itp. aga ty w niej będziesz gotować dla armii???? ile ty masz piekarników????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anio123 30.11.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dopiero teraz widać jak wielka jest Twoja kuchnia:jawdrop: Piękna:yes: Super, że wybrałaś połysk. A wcześniej miałam napisać, że tralki w połysku przy Twoim marmurze prezentują się dość korzystnie:yes: Udanej imprezki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.12.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 To dopiero będzie KUCHNIA!!!!!!!!!! :jawdrop: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif No no kawał kuchni różnicę przy oknie może roletą zasłonić? Justynko przy samym oknie jest równiutko Chodziło mi o dziurę między szafką po lewej stronie a ścianą - wiem czepiam się Agus jaki Ty masz kolor kuchni? Bo nie wiem czy monitor mi pokazuje dobry kolor Co planujesz na okno w kuchni? Nie wiem czy ja mam takie wrazenie czy ta Twoja kuchnia faktycznie jest olbrzymia? Mi sie bardzo podoba:yes: Kasiu kolor to złamana biel - spytam pana o dokładny numer - ale pan mówi że teraz jeśli będzie miał do roboty jasną kuchnię to tylko w takim kolorze Na okno nie mam pomysłu, roleta? Za okna będziemy się brać przy następnym przypływie wolnej gotówki - czyli za rok ? Kuchnia zrobiła się olbrzymia - potwierdzam - ale czy z metrażu 18 m2 tak wychodzi? Schowana w ścianę wysoka zabudowa zrobiła swoje i brak szafek górnych po lewej Wo wow wooow :jawdrop: zapowietrzyłam sie.... szacun kuleżanko, wielki szacun, kuchnia wymiata już teraz, jak skończą to skonam pewnie z zazdrości nieładnie tak dręczyć innych taką cudna kuchnią aaa i doczytałam o tralkach, czyli bendom w połysku ja właśnie tak głosowałam Dziękuję Vesi za wszystkie słowa o kuchni http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-439856.gif Tralki w połysku aleeee wielgachna kuchina:eek::eek: - taka miała być , nie mam swojego pokoju to będzie moje miejsce urzędowania admetko, czy moge Ci tu cos wkleić ? To, tak w temacie kuchni i to, o co cie pytałam na priv ....... Kochana na privku nie widać zdjęcia Agus - rany boskie , dlaczego kuchenne meble Ci do saloonu wstawili Boziu droga, toz to pomieszczenie ma wiekszy metraz niz mój cały parter Przeca babo,wokół wyspy to chłopaki na rowerach będa zapindalać Wiesz, że kuchnia nie moja ale szacun za dopracowanie i zgranie wszystkiego Mozesz byc z siebie dumna Spokojnej nocki Kingusiu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif Oby obyło się bez rowerów bo moja mama zejdzie na zawał z powodu kantów na wyspie - chyba bedom kulki gumowe przez pierwsze miesiące piękna , dopracowana, i tak wielka. ja już czekam na resztę blat, cokoly itp. aga ty w niej będziesz gotować dla armii???? ile ty masz piekarników????? Dla armii nie ale dla duuuuuuuuuuużej liczby gościów tak Ja zawsze lubiłam kucharzyć a tym bardziej robić duże imprezy. Teraz będę miała i na czym i gdzie gościć naszych znajomych Piekarników jest 3 - 3 normalne - czyli pieczemy ciacho i mięcho osobno i jeden mały na grzanki i tego typu rzeczy Dopiero teraz widać jak wielka jest Twoja kuchnia:jawdrop: Piękna:yes: Super, że wybrałaś połysk. A wcześniej miałam napisać, że tralki w połysku przy Twoim marmurze prezentują się dość korzystnie:yes: Udanej imprezki:) Kuchnia i ja http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-733951.gif Za imprezkę nie dziękuję, bawić się zamierzam na całego ================== Igiego zdrówko idzie chyba ku lepszemu Kipa jest, kaszelek jest ale gorączka już niknęła, on ma pełno energii - będzie dobrze Noc ciut lepsza od poprzednich, bo brak leku przeciwgorączkowego przypomniałm nam o wychodzacej czwórce na dole:mad: No wylazło by już i dało nam spokój.............. Jestem w miarę wyspana więc i wieczorem na weselichu posiedzę...........pewnie do białego rana W związku z powyższym nie uda mi się Was poodwiedzać Już mam tygodniowe zaległości u większości z Was :bas: A wiecie że ja lubię być na bieżąco No nic taki okres - wybaczycie????http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Jeden jeszcze śpi drugi wciąga teletubisie mam jeszcze z 10 minut idę coś poczytać Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.12.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 A mi się.................. nie podoba Nie podoba mi się, że będziesz mogła piec mięso i ciacho osobno,a ja nie A tak na serio - świetna kuchnia,po prostu świetna!! Elegancka, z nutką współczesności, taka jak chciałaś Bardzo ładnie gra podłoga z kolorem szafek, smaczku dodają płytki ,jest jasno i baaardzo przestronnie. Nie mogę się doczekać blatów, pogoń ich prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 zastrzeliłas mnie z tymi 3 piekarnikami:jawdrop: chyba do ciebie na ciacho się wproszę z Hazelką napisz na priv , czy ty koło Hazelki będziesz mieszkać? a twoj Igor ile ma???? jeszcze roczku nie ma????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Wow ale Ty masz ogromną tą kuchnie!!!!!! Zazdraszczam... Super wygląda, zwłaszcza ta witrynka! Mnie też wczoraj zamontowali kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.12.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Admete ty też ze świętokrzyskiego jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Aga cofnęłam się tylko kilka stronek, bo znów tak dużo u Ciebie napisane I widziałam piękną, dużą, ogromną wręcz kuchnię Cudna naprawdę To będzie Twoje królestwo Pięknie, przepięknie a co dopiero jak to wszystko będzie skończone Trzymam kciuki za zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Aga kuchnia wychodzi BOSKA!!! Nie moge doczekac sie blatów Ogromna jest Twoja kuchnia na tyle,że ja chyba bym dała jeszcze wiekszą wyspę ;P Buziaki kochana, zaległościami sie nie martw, nadrobisz jeszcze Na razie skup się na sobie i DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.12.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jezdem na chwilę Udało mi się dziś zdrzemnąć w dzień z Igim dlatego z jeszcze lepszym humorkiem nastawiam się na dzisiejszą imprezkę. Będą tam wszyscy nasi znajomi z którym spędzaliśmy dosłownie każdy weekend zanim pojawiły się dzieci http://emoty.blox.pl/resource/drunk.gif Kończę kawkę i przychodzi znajoma robić mi włoski A mi się.................. nie podoba http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Nie straszyć mnie tutaj A tak na serio - świetna kuchnia,po prostu świetna!! Elegancka, z nutką współczesności, taka jak chciałaś Bardzo ładnie gra podłoga z kolorem szafek, smaczku dodają płytki ,jest jasno i baaardzo przestronnie. Nie mogę się doczekać blatów, pogoń ich prosze Dziękuję kochana za wszystkie komplementa zastrzeliłas mnie z tymi 3 piekarnikami:jawdrop: chyba do ciebie na ciacho się wproszę z Hazelką napisz na priv , czy ty koło Hazelki będziesz mieszkać? W sumie niedaleko, muszę tylko wyczaić dokładnie drogę na skróty z mojego domu do niej A jeśli tylko będziesz u nas w okolicy to zapraszam i do mnie serdecznie a twoj Igor ile ma???? jeszcze roczku nie ma????? Ma rok i 3 miesiące Wow ale Ty masz ogromną tą kuchnie!!!!!! Zazdraszczam... Super wygląda, zwłaszcza ta witrynka! Mnie też wczoraj zamontowali kuchnię Dziękuję nesko O kurcze to muszę do Ciebie zajrzeć, żeby tylko znalazła ciutkę czasu Admete ty też ze świętokrzyskiego jesteś??? yhmmm Ty też? Aga cofnęłam się tylko kilka stronek, bo znów tak dużo u Ciebie napisane I widziałam piękną, dużą, ogromną wręcz kuchnię Cudna naprawdę To będzie Twoje królestwo Pięknie, przepięknie a co dopiero jak to wszystko będzie skończone Trzymam kciuki za zlew Pysiaczku wielkie dzięki za komplementa, wiesz jak to cieszy jak nie tylko mnie się podoba? jak widać że to co miałam w głowie się realizuje i wygląda jeszcze lepiej niż w myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.12.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Aguś ,pięknie jest .Ale wiesz co mnie najbardziej cieszy ,że Ty jesteś z niej taka zadowolona .Normalnie szczęście bije z Twoich postów .Oby tak dalej ,buziaki p.s. bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 01.12.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Admete masz przepiękną kuchnię, bardzo elegancką i przede wszystkim wielką!!! "Piekarnik" też cudowny, wityryny,wyspa ... ach...Z tego co/jak piszesz wynika że jesteś szczęśliwa, i to jest najważniejsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ja też ze świętokrzyskiego. A skąd dokładnie jeśli to nie tajemnica? Może się okażę, że Ty moja sąsiadka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 aga pokaż zdjęcia z imprezy.... przecież cię nie widziałam:yes: a jak będę u Oli , albo z Olą u was w miescie to będę pamiętać o zaproszeniu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 01.12.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Kasiu kolor to złamana biel - spytam pana o dokładny numer - ale pan mówi że teraz jeśli będzie miał do roboty jasną kuchnię to tylko w takim kolorze Na okno nie mam pomysłu, roleta? Za okna będziemy się brać przy następnym przypływie wolnej gotówki - czyli za rok ? Kuchnia zrobiła się olbrzymia - potwierdzam - ale czy z metrażu 18 m2 tak wychodzi? Agus nie trzeba mi dokladnego nr chcialam tylko sie upewnic ze to zlamana biel bo nie zawsze monitor dobrze pokazuje kolory Roleta jak najbardziej bedzie pasowala do kuchni a 18m2 kuchnia to wypas (jak mowi moj synus:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.12.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Aguś udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.12.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 super weselicha do białego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.12.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Kuchnia wychodzi naprawdę :jawdrop: Tak jak zostało już napisane, klasyczna z nowoczesnymi elementami (tytuł Twojego dziennik-czyli misja wykonana:lol2:) Ogromna tez jest- to fakt:yes::yes: Mimo, że mój dom w innym klimacie, to jakoś strasznie czekam na resztę Twoich wnętrz i zdjęć :yes: Miłej imprezy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Hej Aguś, wczoraj byłam, pooglądałam, gul mi skoczył i zapomniałam cokolwiek napisać Kochana jest pięknie- Ty wiesz... Coś czuję, ze ta kuchnia to będzie clue całego domku:wiggle: I jak Ci wyszły włoski? Bawcie się dobrze kochanahttp://www.sherv.net/cm/emoticons/party/party-time-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 02.12.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Aga, super wyszło, tak sobie to wyobrażałam i bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona, bo inaczej ja pierwsza bym oberwała:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts