Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Aga, jakie dwa lata?

Ja po miesiącu załamuję ręce, gdy widzę nasze ściany. Nic tylko malować. Nie wiem, z kim ja mieszkam?

A mąż się po cichu w głowę stuka :p

Miłego dzionka!

A to już się nie przejmuję tym niebieskim u Igora i dziwnym kolorem w kuchni,

a miał pasować do tła tapety z buźkami :o - ale mu chyba daleko :lol2:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mówiłam Wam dziewczynki, że nie trzeba się tak bardzo "spuszczać" nad kolorem. Zanim dzieciaki się przyzwyczają, że łapek nie wyciera się do ściany to minie wiele czasu :). U So jest drugi raz malowanie i w sumie w przyszłym roku by się nadawało znowu do malowania. A ona ani nie wiesza niczego na ścianach, ani nie pisze po nich. No ale jak się w domu mieszka i dzieciak lata po ogrodzie to jest masakra. Nawet jak trawa jest wszędzie idealna to zawsze znajdzie jakąś dziurkę z ziemią czy gliną. Alno kopiec kreta. Albo powspina się po drzewach. Że o lodach nie wspomnę.

U nas całe mieszkanie jest do malowania :(.

Kinkiet mi się bardzo podoba :). A bielami się nie przejmuj - u mnie w kuchni też ich mam kilka, już się przyzwyczaiłam do tego :)

Co słychać??? - a dopadł mnie kryzys o którym tylko czytałam :lol2: i nie wierzyłam że mnie może kiedykolwiek dotyczyć :sick:

W domu taki syf że szok, w mieszkaniu jeszcze gorszy - co ja mam dar do upychania i pakowania nie wiem od czego zacząć :bash:

Do tego jęczący Igi wiszący mi na portkach od samego rana - chyba wszystko się nazbierało i che mi się ryczeć i krzyczeć na zmianę (już J oberwał wiązankę jak przyjechał mi klucze od samochodu podrzucić :sick:)

................ jadę zaraz zakończyć ten piękny poranek opierdzielając Marcinów.

Trzymać kciuki żebym zamiast opierdzielania nie rozryczała się tam przed nimi :sick:

Mam być na 11 bo będą panowie mierzyć blaty w kuchni ;)

No właśnie:hug: ja też prawie płakałam, a ostatecznie założyłam nogi na biurko niczym szeryf i powiedziałam że ja się nie pakuje i nigdzie nie przeprowadzam :lol2: :mad:

Agunia mam dla Ciebie lampy:

http://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=123&id=9594 - wyspa?

http://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=123&id=4000 - salon?

http://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=123&id=10949 - kinkiety? :)

http://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=123&id=9855 - jadalnia, salon?

uściski :hug:

Ivy Marta Justynko :hug:

Niestety na budowie znowu dostało się J :lol2:

Ja prawie 3 godziny sprzątałam, odkurzałam salon, jadalnie hol, kotłownię.

Poukładałam pudła w garderobie żebym za 2 tygodnie miała chociaż marne pojęcie gdzie co jest ;)

Także urobiłam się i jak się już wyżyłam :lol2: na spokojnie porozmawiałam z MM :)

Są uświadomieni, że muszą zdążyć, muszą przyśpieszyć tempa - bo my do jasnej cholery zaraz się przeprowadzamy!!!!!

Idę coś zjeść bo od rana nic jeszcze nie jadłam ;)

Do wieczorka :bye:

Aguś, uściski ode mnie, żebyś się mniej stresowała i mniej z J kłóciła:-)

Aguś ściskam :hug::hug: i zyczę dużo sił na finishu :hug:

Aga - dasz radę :yes: Kto jak nie Ty ? :D

Admete trzymam kciuki aby więcej kryzysów nie było, a mężowi na pewno się należało :)

!!! POWODZENIA !!! BĘDZIE PIĘKNIE !!!

Dziękuję dziewczynki :hug:

a co zawinił tym razem ??

A wszystko i nic :lol2:

Potrzebny mi jest teraz, żeby pomóc przewozić pudła.

W tygodniu w którym planuje urlop od 17 to już wszystko ma być przewiezione ;) - czyli odwalona robota prze ze mnie :sick:

uuuuu to chyba coś w powietrzu jest. Bo ty budowa i dzieciaki . a ja tak z siebie zła chodzę;)

To trochę mogę zwalić na pogodę :lol2:

ale slyszałam u Marjelki ,że jest juz ok>:p

:yes:

Mogę wiedzieć ile zaplaciliscie za drzwi zewnetrzne?

Zaraz napiszę na priv :)