pasie 06.12.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Aga trzymam kciuki za 20-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Aga w kwestii gałek drzwiowych. Ja mam w sklepie tą: http://www.leroymerlin.pl/drzwi-wewn-i-schody/klamki-i-akcesoria-drzwiowe/galki-drzwiowe/galka-drzwiowa-krysztal,p111382,l1647.html http://www.leroymerlin.pl/drzwi-wewn-i-schody/klamki-i-akcesoria-drzwiowe/galki-drzwiowe/galka-drzwiowa-krysztal,p111395,l1647.html Tanie i bardzo ładne - zobacz koniecznie na żywo, bo zdjęcia kiepskie - one nie są ani tak kanciaste jak na pierwszym zdjęciu, ani tak obłe jak na drugim... są bardzo ładnie szlifowane Ale z funkcjonalnością tak jak już ktoś powiedział - upierdliwa sprawa I tak myślę, że taka "diamentowa" jest lepsza od każdej innej całkiem gładkiej Ta chociaż stawia jakiś pór nawet jak ręce mokre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Agus moj monitor pokazuje dziwnie kolory:sick: i dlatego nie widze niebieskiego tylko bez:p Swieta beda w nowym domku i to jest rewelacyjna wiadomosc bede mocno za Ciebie trzymala kciuki 20 ja co prawda od 14 grudnia do 9 stycznia robie sobie urlop od kompa ale myslami bede z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.12.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Wiedziałam że te "moje" gałki to jakieś podejrzanie tanie są Pokój świetny - kolory dobrane idealnie:yes: Kinkiety wyglądają faktycznie trochę dziwnie ale na pewno będzie lepiej jak się wstawi łóżko (choć myślę że jakby kinkiet był tylko 1, to by było jeszcze lepiej ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.12.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Dziewczynki ja tak szybciochem zbiorowo bo mam 10 minut - Igi siedzi przy jabłku, potem nie ma już siedzenia przy komputerze - rozbójnik jeden Powiem tyle że co rano podnosicie człowieka na duchu, a jak taki człowiek jest jeszcze po ciężkiej nocy i wstaje zły - to dobry humor sam się pojawia Tak na marginesie, Igi spał jak to Igi, ale Oskar wstał o 4 i z zamiarem rysowania - ostatnio oprócz budowania z klocków to jego ulubione zajęcie - nie spał godzinę . Tak mnie to wybiło, że nie mogłam usnąć, a jak usnęłam to zaraz Igi się obudził . Głowa coś mnie jeszcze ćmi od wczoraj - ale, lek i kawka zaraz pomogą i do działania Justynko lampki spróbuję powywijać Magda bosze dzięki za te gałki :hug: - normalna cena, chrom i kryształ i obrotowa - więcej nie szukam Dziewczynki jeszcze raz Dzięki za trzymanie kciuków . Jeszcze do mnie chyba nie dociera że będziemy tam na Święta:jawdrop: Teściowa wczoraj powiedziała że robota nie zając i mam przywozić dzieciaki w sobotę, gdry my będziemy przewozić meble Dwie babcie i szwagierka chyba opanują łobuzów ========================= Takie pytanko - czym się kierować przy zakupie dmuchanego materaca . Kupię w GoSporcie?. Muszę dzisiaj go kupić - bo jutro zostajemy z gołymi podłogami i ze starym materacem z łózka które jutro jedzie już do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 nie mam pojęcia, ja mam jakies taniochy z supermarketu i wszystko to kicha. Aga, jak to już ktoś powiedział nie pamiętam czy u Venuski czy MArJelki - w doopach się poprzewracało . Ostatnio byłam u znajomych którzy mieszkają od września w nowym domu. W łazience mają tylko wc i wannę. Na betonie stare ręczniki (bez kafli), śpią wszystcy w jednym pokoju, w kuchni meble tylko powstawiane (kupione gotowce w leroy), nie mają ani jednych drzwi wewnętzrnych, lodówka ma dokładnie 18 lat. Ale mają cipeło, bardzo się kochają i są cholernie szczęśliwi, że już nie mieszkają w bloku, że mają swój własny kąt. Jak ich tak obserowałam, to zazdroszczę im tego szczęścia. Ja chyba bym się załamał gdybym miała mieszkać w takich warunkach. A u nich z oczu płynie szczęście i miłość. I tego Wam życzę. Nie wypasionych łazienek, kaloryferów dogranych kolorystycznie, kryształowych gałek. Tylko szczęścia i miłości. Reszta przyjdzie z czasem. A zapomniana miłość z czasem nie przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 jej - jak Mirelka z rana ładnie pisze. Podpinam się pod te słowa Aguś- pacz pani, tesciowa po moim poscie zmieniła zdanie moze ona nas podczytuje Życzę udanego dnia. Ps. My mamy materac dmuchany kupiony w Tesco. Z jednej strony pokryty niby welurkiem. Spi się na tym okropnie - na dłuższą metę się to nie nadaje Ale z kolei warto cos takiego w domu miec w razie niespodziewanych gosci. Teraz moja Lenka ma go u siebie w pokoju i czasami bawi się na nim. Kupilismy go , kiedy spedzalismy pierwszą noc w naszym domku - na jakieś 2 tyg przed prawdziwa przeprowadzką, także wiążą się z nim miłe wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.12.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 admete to bardzo się cieszę, a poza tym kobieto u góry mozna już mieszkać, przecie tam wszystko na tip top już jest, nie ma co się dołować, zobaczysz że zdążycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.12.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Mirelko ty mądra jesteś!!!nie mam pojęcia, ja mam jakies taniochy z supermarketu i wszystko to kicha. Aga, jak to już ktoś powiedział nie pamiętam czy u Venuski czy MArJelki - w doopach się poprzewracało . Ostatnio byłam u znajomych którzy mieszkają od września w nowym domu. W łazience mają tylko wc i wannę. Na betonie stare ręczniki (bez kafli), śpią wszystcy w jednym pokoju, w kuchni meble tylko powstawiane (kupione gotowce w leroy), nie mają ani jednych drzwi wewnętzrnych, lodówka ma dokładnie 18 lat. Ale mają cipeło, bardzo się kochają i są cholernie szczęśliwi, że już nie mieszkają w bloku, że mają swój własny kąt. Jak ich tak obserowałam, to zazdroszczę im tego szczęścia. Ja chyba bym się załamał gdybym miała mieszkać w takich warunkach. A u nich z oczu płynie szczęście i miłość. I tego Wam życzę. Nie wypasionych łazienek, kaloryferów dogranych kolorystycznie, kryształowych gałek. Tylko szczęścia i miłości. Reszta przyjdzie z czasem. A zapomniana miłość z czasem nie przyjdzie. Aga sluchaj jej!! super ,że zdecydowaliście się przeprowadzić .Trzymam kciuki i na pewno wszysttko się uda. Jakbyście nie podjęli tej decyzji, to przeprowadzka by się odkładała, bo może tego nie ma , to trzeba zrobić..... Grzejcie i wietrzcie na potęgę w dzień, aby smrody farbowe uciekały. Pokoj super taki kolorowy-bardzo fajna tapeta . a lampki super dla dzieciaka. VCo będzie pod nimi? choinka fajnie c,że będzie!!!! koniecznie prawdziwa!!!! a i Magda ZZZ się przydała ze swoim asortymentem > madziu ja caly czas podpatruję, ale wiesz jak to jest w domu , do ktorego się wprowadziłas 1,5 roku temu,. wszystko już mam. Czasami nawet nie mam gdzie tego wszystkiego upchnąć. A klamki są superAga bierz je:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.12.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Dłuuugo mnie nie było, a tu taki NEWS!!!! Ależ się cieszę, że Święta spędzicie już u siebie Lecę prędziutko przeglądać zaległe fotki PS. Mój mąż kupował ostatnio materac w Tesco - fajny. Ściskam Cię mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.12.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 materac można kupić w tesco czy real..ceny sa odpowiednie jak za tak produkt...nie ma co kupować jakiegoś wypasu bo i tak na wszystkich śpi sie tak samo/mialam kilka juz/ Jak jest sie do kogo przytulic to śpi sie dobrze ...szkoda kasy wywalać na jakiś wypas bo potem tylko goście ewentualnie przy większej ilości bedą korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.12.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Jeeeezu przejrzałam prawie wszystkie zdjęcia wstecz i część komentarzy Pierwsze, co mi się nasuwa... Jaką Ty masz OGROMNĄ!!!! kuchnię! Woooow.... Drugie: masz fantastycnzy widik z tego okna na hallu u góry. Trzecie: fajna mapka. Ogólnie mimo, że tapiet nie lubię, Twoje są ok. Czwarte: bardzo fajne ogrodzenie. Żałuję, że sama nie mogę takiego mieć. Jestem niestety w kręgu tych, co obsadzili tujami działkę wokół... I choć zdaję sobie sprawę z tego, że wygląda to sztampowo i nieciekawie - zrobiłabym tak jeszcze raz, by sąsiad nie zaglądał mi w gary... Jak się nie ma, co się lubi... Mogłam wymyśleć inny sposób osłonięcia się przed wścibskimi spojrzeniami, ale to wymagałoby czasu i... ogromnych nakładów, a na to pozwolić sobie nie mogliśmy. Piąte: jestem kompletnie nieprzydatna jeśli chodzi o schody, tralki etc. Kompletnie nie czuję całości, bo nie potrafiłabym połączyć dwóch różnych stylów, a co za tym idzie... Szóste: mój dom jest strasznie NUDNY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.12.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Admete super, super, super !!!! i powiem Ci, że podbudowałaś we mnie nadzieję na to, że my damy rade na Sylwestra dziś podłogi zaczęli kłaść Tapeta zwierzaczkowa cudna !!! i dobrze, że gałka znaleziona w cenie do przełknięcia, ja wiem, ze ludzie maja rózne budżety na budowę, wykanczanie etc, ale 300 zł za gałkę... to ponad moje wyobrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) [b Magda bosze dzięki za te gałki :hug: - normalna cena, chrom i kryształ i obrotowa - więcej nie szukam cieszę się, że się na coś przydałam;) Ale właśnie właśnie... wczoraj wpadłam jak po ogień po szalonej imprezie mikołajkowej ale dziś już muszę skomentować na spokojnie (bo przecież jest co komentować) ... Kuchnia PRZE-O-GRO-MNA I pięknie się zapowiada:yes: (jeszcze nie skończona??? coś mi tu aktualizacji brakuje ) Pokoiki już kolorowe i wesołe - cel osiągnięty Tapeta w gościnnym bardzo ładna:yes: ... co ja tam jeszcze ominęłam:rolleyes: Dawaj następne zdjęcia No i trzymam kciukasy za 20-tego:hug: a i Magda ZZZ się przydała ze swoim asortymentem > madziu ja caly czas podpatruję, ale wiesz jak to jest w domu , do ktorego się wprowadziłas 1,5 roku temu,. wszystko już mam. Czasami nawet nie mam gdzie tego wszystkiego upchnąć. A klamki są superAga bierz je:p Oj z jakim swoim z jakim swoim? Ja się na forum ze swoim asortymentem nie pcham Cudze jedynie promuję A Ty się kochana tłumaczyć nie musisz Nikt nie ma obowiązku się u mnie zaopatrywać a już na pewno w nic czego nie potrzebuje Wystarczy, że kibicujesz Edytowane 7 Grudnia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.12.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Madziu zawsze. a w krk otwieraj filię będę wpadać . ja nie lubię zakupow przez internet i nie robię ich. albo 2 x razy do roku dla syna coś kupuję zazwyczaj:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.12.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Dziewczynki padam dziś na mordkę Cały dzień w biegu, zakupy w Lidlu, niemiła rozmowa z panią kierownik która na moje pytanie o pudła (mimo że widziałam że mają ) zaproponowała mi 2 pudełka z dziurami po bananach , potem galeria, ale nie trafiłam do tesco , tylko żeby nie tracić czasu kupiłam w gosporcie - mam nadzieję że nie przepłaciłam. Potem do domciu po siaty z ubraniami i gazetami które naszykowałam rano. Na budowie impregnowałam fugi w łazience razem z Marcinem - i powiem Wam że jestem 2 razy szybsza Umyłam podłogę u Igora, waląc mopem w słup i zostawiając na nim czarną rysę - już wiem jak ten słup będzie wyglądał jak moje chłopaki będą tam szaleć z zabawkami . Umyłam i wniosłam wszystkie krzesła które kurier zostawił na dole - chłopaki byli zajęci pracą jeszcze trochę i im się naprawdę oberwie http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_hysteric.gif. Poszłam im na rękę w lipcu, a teraz będą mi tu szczelać fochy http://emoty.blox.pl/resource/4_2_207.gif Potem po Oskara, do teściowej, do domku zwolnić moją mamę. Jak się domyślamy z Igim nic już nie popakowałam. A do wieczora sama - J na wyjeździe, przyjechał jak maluchy były już w łózkach . Jutro też nabity dzień - ale przeprowadzka przed Świętami motywuje jak nie wiem co Jutro zaczynają dechy w salonie :wiigle: Dzisiaj dostałam wiadomość że drzwi na górę powinny być środa/czwartek Kanapy i fotele też na początku tego tygodnia. Jest nikła szansa że się wyrobimy. Oczywiście bez naszej sypialni, dużej dolnej łazienki i płytek w garażu nie mam pojęcia, ja mam jakies taniochy z supermarketu i wszystko to kicha. Aga, jak to już ktoś powiedział nie pamiętam czy u Venuski czy MArJelki - w doopach się poprzewracało . Ostatnio byłam u znajomych którzy mieszkają od września w nowym domu. W łazience mają tylko wc i wannę. Na betonie stare ręczniki (bez kafli), śpią wszystcy w jednym pokoju, w kuchni meble tylko powstawiane (kupione gotowce w leroy), nie mają ani jednych drzwi wewnętzrnych, lodówka ma dokładnie 18 lat. Ale mają cipeło, bardzo się kochają i są cholernie szczęśliwi, że już nie mieszkają w bloku, że mają swój własny kąt. Jak ich tak obserowałam, to zazdroszczę im tego szczęścia. Ja chyba bym się załamał gdybym miała mieszkać w takich warunkach. A u nich z oczu płynie szczęście i miłość. I tego Wam życzę. Nie wypasionych łazienek, kaloryferów dogranych kolorystycznie, kryształowych gałek. Tylko szczęścia i miłości. Reszta przyjdzie z czasem. A zapomniana miłość z czasem nie przyjdzie. Mirelko dziękuję kochana za tego posta. I wiesz że mi nie zależy na gałkach do drzwi itp rzeczach ale mieliśmy się wprowadzić sami - a nie z dwoma MM i pomału dochodzę do wniosku że to jest mój wewnętrzny problem. To że nie będziemy mieli totalnej prywatności - bo podejrzewam że będziemy tak egzystować z miesiąc Aguś- pacz pani, tesciowa po moim poscie zmieniła zdanie moze ona nas podczytuje Na szczęście nie jest taka zła jak w kawałach Lubimy się nawet Nie narzekam,ale jest ciężko coś zrobić z dwójką dzieci na głowie - zresztą sama dobrze wiesz Ps. My mamy materac dmuchany kupiony w Tesco. Z jednej strony pokryty niby welurkiem. Spi się na tym okropnie - na dłuższą metę się to nie nadaje Ale z kolei warto cos takiego w domu miec w razie niespodziewanych gosci. Teraz moja Lenka ma go u siebie w pokoju i czasami bawi się na nim. Kupilismy go , kiedy spedzalismy pierwszą noc w naszym domku - na jakieś 2 tyg przed prawdziwa przeprowadzką, także wiążą się z nim miłe wspomnienia A pamiętasz ile za niego zapłaciłaś? Tak już z ciekawości pytam, bo nie będę miała kiedy wymienić admete to bardzo się cieszę, a poza tym kobieto u góry mozna już mieszkać, przecie tam wszystko na tip top już jest, nie ma co się dołować, zobaczysz że zdążycie Prawda, prawda Góra jest już ok A jak dojdą drzwi to już w ogóle będzie rewelka Już siem nie dołuję http://emoty.blox.pl/resource/wink.gif Mirelko ty mądra jesteś!!! Aga sluchaj jej!! super ,że zdecydowaliście się przeprowadzić .Trzymam kciuki i na pewno wszysttko się uda. Jakbyście nie podjęli tej decyzji, to przeprowadzka by się odkładała, bo może tego nie ma , to trzeba zrobić..... Grzejcie i wietrzcie na potęgę w dzień, aby smrody farbowe uciekały. Pokoj super taki kolorowy-bardzo fajna tapeta . a lampki super dla dzieciaka. VCo będzie pod nimi? choinka fajnie c,że będzie!!!! koniecznie prawdziwa!!!! Moniu już na szybko piszę bo mi się oka kleją . U Igora zaplanowałam okrągłe łóżko - dyskutowałyśmy o nim wcześniej. Ma być robione po Nowym Roku, bo już nie dało się go dołożyć do złożonego zamówienia. Ale wtedy na spokojnie pomyślę nad nim, wybiorę tkaniny, dodatki Dłuuugo mnie nie było, a tu taki NEWS!!!! Ależ się cieszę, że Święta spędzicie już u siebie Lecę prędziutko przeglądać zaległe fotki PS. Mój mąż kupował ostatnio materac w Tesco - fajny. Ściskam Cię mocno! O Ty też piszesz o tesco, to może Ty jak niedawno kupowany, pamiętasz cenę? Bo jak połowa mojego to może znajdę jutro chwilkę żeby podmienić materac można kupić w tesco czy real..ceny sa odpowiednie jak za tak produkt...nie ma co kupować jakiegoś wypasu bo i tak na wszystkich śpi sie tak samo/mialam kilka juz/ Jak jest sie do kogo przytulic to śpi sie dobrze ...szkoda kasy wywalać na jakiś wypas bo potem tylko goście ewentualnie przy większej ilości bedą korzystać Jeeeezu przejrzałam prawie wszystkie zdjęcia wstecz i część komentarzy Pierwsze, co mi się nasuwa... Jaką Ty masz OGROMNĄ!!!! kuchnię! Woooow.... Drugie: masz fantastycnzy widik z tego okna na hallu u góry. Trzecie: fajna mapka. Ogólnie mimo, że tapiet nie lubię, Twoje są ok. Czwarte: bardzo fajne ogrodzenie. Żałuję, że sama nie mogę takiego mieć. Jestem niestety w kręgu tych, co obsadzili tujami działkę wokół... I choć zdaję sobie sprawę z tego, że wygląda to sztampowo i nieciekawie - zrobiłabym tak jeszcze raz, by sąsiad nie zaglądał mi w gary... Jak się nie ma, co się lubi... Mogłam wymyśleć inny sposób osłonięcia się przed wścibskimi spojrzeniami, ale to wymagałoby czasu i... ogromnych nakładów, a na to pozwolić sobie nie mogliśmy. Piąte: jestem kompletnie nieprzydatna jeśli chodzi o schody, tralki etc. Kompletnie nie czuję całości, bo nie potrafiłabym połączyć dwóch różnych stylów, a co za tym idzie... Szóste: mój dom jest strasznie NUDNY... Aniu bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie pochwały . Sama wiesz jak cieszą poszczególne rzeczy które zaczynają być widoczne w pokojach i zaczynają zmieniać budowę w dom A Twój dom nie jest nudny , jest po prostu w zupełnie innym stylu niż moja szalona chałupa I ja się szczerze zawsze zachwycam nad każdym pokazywanym wykończonym pomieszczeniem w Twoim domku - jesteś miszcz moja droga. P.s widziałam że Cię ostatnio nie było. Mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko w porządku? Jutro z rana może uda mi się do Ciebie zajrzeć Admete super, super, super !!!! i powiem Ci, że podbudowałaś we mnie nadzieję na to, że my damy rade na Sylwestra dziś podłogi zaczęli kłaść No widzisz , w kupie raźniej . Będziemy razem się mobilizować . A ja U Ciebie jeszcze nie byłam ,skąd wziąć czas ale obiecuję że zajrzę, bo zżera mnie ciekawość co tam u siebie szykujesz cieszę się, że się na coś przydałam;) Ale właśnie właśnie... wczoraj wpadłam jak po ogień po szalonej imprezie mikołajkowej ale dziś już muszę skomentować na spokojnie (bo przecież jest co komentować) ... Kuchnia PRZE-O-GRO-MNA I pięknie się zapowiada:yes: (jeszcze nie skończona??? coś mi tu aktualizacji brakuje ) Pokoiki już kolorowe i wesołe - cel osiągnięty Tapeta w gościnnym bardzo ładna:yes: ... co ja tam jeszcze ominęłam:rolleyes: Dawaj następne zdjęcia No i trzymam kciukasy za 20-tego:hug: Madziu dziękuję za wszystkie komplementa . Ciekawa byłam co powiesz o kuchni. To fakt, jeszcze nie skończona, przecież u mnie nie można przyjechać normalnie na jakikolwiek montaż - wiąć i skończyć za jeden raz - trzeba przyjeżdżać po pińtset razy Mają przyjechać za tydzien z szafami i dorobić brakujące fronty, listwy, cokoły. Wyspie brakuje nóg, w związku z tym będzie dużo większa. Brakuje też blatów, bo nie mam zlewu - zaginął w akcji . I taka norma u mnie, pod górkę na każdym kroku - nie przypomina to trochę Twojej wykończeniówki Zdjęć powinno być coraz więcej w końcu zaraz przeprowadzka -------------------------- Miałam napisać krótkiego szybkiego posta i znowu mi zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.12.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Nie mam dzisiaj dla Was nic ciekawego. Myślałam że cyknę już łazienkę, ale przecież jeszcze nie skończona Mam własnoręcznie wtachane ofoliowane krzesła http://i2.fmix.pl/fmi2975/006b9f390000e6d150c24f04 I naklejka, wiem że słabo widać, ale moja decyzja o pomalowaniu tego paska na niebiesko a nie jak praktycznie wszystkie myślałyśmy na biało, jest dobra http://i2.fmix.pl/fmi1438/13803162000839c850c24fa7 http://i3.fmix.pl/fmi2475/8a30a502000a41bd50c24fd2 Kolor ścian dobierany do drzewek . ------------------------------ Jutro moje drogie zdjęcia pokoju gościnnego z meblami, a ja zostanę w pokoju z łóżeczkiem i starym materacem Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Aguś - jak zamieszkasz z MM, to będziesz nad nimi z batem stać. Może pospieszą się. Chyba że się zakochali w Tobie i będą dłubać do lata Kurcze, na moim monitorze pokój niby niebieski jest beżowy i tylko przy obrazku widzę kawałek niebieskiej ściany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Aga trzymam mocno kciuki za 20-tego!!! Super,że sie przeprowadzacie i mimo,ze życzę Ci z całego serducha,zeby na Święta było wszytko skończone, to uwierz mi, w nawet nie dopieszczonym domu, ale w SWOIM!!!! tylko z Twoimi NAJBLIZSZYM!!! Bez PORĄBANEGO sąsiada!!! i z tymi WIDOKAMI i już cudownymi wnętrzami............. B E Z C E N N E ! ! ! Będzie dobrze, zobaczysz!!!! A Marciny , niech się cieszą,ze trafili na taką miłą inwstorkę, bo ja bym ..... no.... powiedzmy miała mniej cierpliwości Agus pokój Igiego super!!! Boshe tak nastraszyłaś tym niebieskim,ze myślałam że wyszło coś pomiedzy indygo a żarówiastym pulsującym niebieskim disco :o A tu lekki , fajnie pasujący kolorek!!!! Cudne będzie się tym Twoim maluchom mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.12.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Hej, hej Kurcze, 20 to prawie już Wiem, że nie zawsze wszystko szło tak jak powinno, że różne firmy nawalały, ale i tak bardzo sprawnie się uwinęliście. Zobacz na nas - mieszkanie nieporównywalnie mniejsze, a ciągle nie gotowe Jak na razie wszystko co pokazujesz bardzo mi się podoba. I krzesła, i kuchnia, i kolorowe akcenty u chłopaków. Ah, no i kulki na suficie Czekam na więcej i postaram się wpadać częściej. Buźka! PS Aguś, a co z tymi poduszkami z h&y? Zdobyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts