Kamilcia 07.12.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 haha - do mnie w odwiedziny nie wpadniesz, bo nie ma co odwiedzac wątku nie zakładałam - jedynie bezczelnie kilka razy na chwilkę wrzuciłąm jakies pojedyncze fotki u Dropki np ( no dobra, nie bezczelnie, o pozwolenie pytałam i szybciutko usuwałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 haha - do mnie w odwiedziny nie wpadniesz, bo nie ma co odwiedzac wątku nie zakładałam - jedynie bezczelnie kilka razy na chwilkę wrzuciłąm jakies pojedyncze fotki u Dropki np ( no dobra, nie bezczelnie, o pozwolenie pytałam i szybciutko usuwałam ) Nie tyle nawet za pozwoleniem, co na wyraźną prośbę gospodyni I ku jej dużej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Aga -Ty to panikara momentami jesteś. Tak straszyłas tym niebieskim a wyszło fantastycznie Piekny pastelowy błekit - przynajmniej na moim monitorze Ceny materaca Tescowego nie pamietam ale pamietam, że była promocja i cena iście smieszna . Tyle, że mój jest 1 osobowy Ale z tego co pamietam to 2 os też były Trzymam kciuki za 20-go. Uda się bo nie ma innej opcji. Spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.12.2012 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Wiedziałam że te "moje" gałki to jakieś podejrzanie tanie są Pokój świetny - kolory dobrane idealnie:yes: Kinkiety wyglądają faktycznie trochę dziwnie ale na pewno będzie lepiej jak się wstawi łóżko (choć myślę że jakby kinkiet był tylko 1, to by było jeszcze lepiej ) . O rany, przegapiłam Twojego pościka wczoraj Gałki się przydadzą i tak, bo może w łazience zaszaleję Dziękować za pokoik http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-733951.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga,jesteś o krok od przeprowadzki!!!!! Dociera do Ciebie, że to JUŻ??????Gratuluję z całego serca. To musi być fantastyczne uczucie, przeprowadzać się akurat na święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.12.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aguś - jak zamieszkasz z MM, to będziesz nad nimi z batem stać. Może pospieszą się. Chyba że się zakochali w Tobie i będą dłubać do lata Oj chyba nie Kurcze, na moim monitorze pokój niby niebieski jest beżowy i tylko przy obrazku widzę kawałek niebieskiej ściany:rolleyes: Może dlatego że dominują białe skosy Ale już coraz bardziej mi się ten pokój podoba Aga trzymam mocno kciuki za 20-tego!!! Super,że sie przeprowadzacie i mimo,ze życzę Ci z całego serducha,zeby na Święta było wszytko skończone, to uwierz mi, w nawet nie dopieszczonym domu, ale w SWOIM!!!! tylko z Twoimi NAJBLIZSZYM!!! Bez PORĄBANEGO sąsiada!!! i z tymi WIDOKAMI i już cudownymi wnętrzami............. B E Z C E N N E ! ! ! Będzie dobrze, zobaczysz!!!! A Marciny , niech się cieszą,ze trafili na taką miłą inwstorkę, bo ja bym ..... no.... powiedzmy miała mniej cierpliwości Dlaczego nie jestem taka jak Ty . Jak jadę na budowę, mam tysiąc gotowych tekstów jakimi uraczę Marcinów Jak dojeżdżam, to nie ma odpowiedniego momentu żeby wszystko z siebie wyrzucić Agus pokój Igiego super!!! Boshe tak nastraszyłaś tym niebieskim,ze myślałam że wyszło coś pomiedzy indygo a żarówiastym pulsującym niebieskim disco :o A tu lekki , fajnie pasujący kolorek!!!! Cudne będzie się tym Twoim maluchom mieszkało Dzięki Karola Hej, hej Kurcze, 20 to prawie już Wiem, że nie zawsze wszystko szło tak jak powinno, że różne firmy nawalały, ale i tak bardzo sprawnie się uwinęliście. Zobacz na nas - mieszkanie nieporównywalnie mniejsze, a ciągle nie gotowe Jak na razie wszystko co pokazujesz bardzo mi się podoba. I krzesła, i kuchnia, i kolorowe akcenty u chłopaków. Ah, no i kulki na suficie Czekam na więcej i postaram się wpadać częściej. Buźka! PS Aguś, a co z tymi poduszkami z h&y? Zdobyłaś? Cieszę się że Ci się wszystko podoba Co do poduchy wiesz że mi wyleciała z głowy? . Jakbyś była to kup mi tą w te drobne paseczki. Jak będzie, to się dogadamy co i jak. Albo zaraz Ci wyślę mój nr telefonu:) haha - do mnie w odwiedziny nie wpadniesz, bo nie ma co odwiedzac wątku nie zakładałam - jedynie bezczelnie kilka razy na chwilkę wrzuciłąm jakies pojedyncze fotki u Dropki np ( no dobra, nie bezczelnie, o pozwolenie pytałam i szybciutko usuwałam ) Oj a ja myślałam że link w sygnaturze to wątek A jak weszłam, uświadomiłam sobie że już kiedyś wchodziłam I już wiem co to za dłubanie przedświąteczne - takie rzeczy wychodzą z pod Twoich rąk. Aga -Ty to panikara momentami jesteś. Chyba to prawda Przywiązuję uwagę do szczegółów i może wyolbrzymiam trochę - ale tego nauczyła mnie budowa Tak straszyłas tym niebieskim a wyszło fantastycznie Piekny pastelowy błekit - przynajmniej na moim monitorze Dzięki A wiesz że Cię posłuchałam i szafy u chłopaków będą białe Trzymam kciuki za 20-go. Uda się bo nie ma innej opcji. Spokojnej nocki ========================== Ciężki dzień przed nami. W sobotę mamy jeszcze basen, także lecę bo muszę małych pakować, na basen, do babci i zacząć robić pustkę w małym pokoju. Do wieczorka Miłej sobotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.12.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga, jesteś o krok od przeprowadzki!!!!! Dociera do Ciebie, że to JUŻ?????? Gratuluję z całego serca. To musi być fantastyczne uczucie, przeprowadzać się akurat na święta! Dociera tylko momentami - np dziś o 5 nad ranem, myśli przyszły i nie mogłam usnąć Dziękuję kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 To musi być świetne uczucie!!!! Owocnego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga, mam pytanie o Twoją szafę do wiatrołapu: wizualnie jest obłędna, a jak to technicznie zaplanowałaś? Jak w ogóle będą zrobione fronty??? Rozumiem, że część szafy będzie przeznaczona na płaszcze, więc podział frontu będzie tylko pozorowany, tak? Gdzie zamawiałaś fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.12.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 i ja chcę wiedzieć, i ja I czy wiesz jak będzie w środku? Nie rozumiem zespolenia 2 frontów, przecież to są takie płyty, czy robią się frezy na jednej , czy 2 fronty jakoś się ze sobą łączy? Muszę być przygotowana technicznie przed rozmową ze stolarzem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.12.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 A wiesz że Cię posłuchałam i szafy u chłopaków będą białe o, jak sie cieszę Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.12.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga ty gaduła jesteś:jawdrop::jawdrop: rany ale naklepałyście. Pędz na basen z dzieciakami i do starego robić pustkę pawera dostałas niezłego!!!! krzesła mistrzowsko zapakowane:ptapeta u młodego obłedna już pisałam , z paskiem ok, lepiej niz z bialym:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 08.12.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ja poproszę o namiar na farbę tę niebieską. Bo mi się zdaje, że w przyszłym Zuziowym by mi się sprawdziła. Ale muszę obejrzeć "żywcem" próbnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.12.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Krzesła super Aguś miesiąc zleci szybciutko, pierwsze miesiące po przeprowadzce to w zasadzie tylko sprzątanie i układanie będzie super, nie poddawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.12.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Dziewczynki odpiszę jutro na pościki . Jestem tak zmęczona że nie wiem jak się nazywam Oby każdy dzień do przeprowadzki nie wyglądał jak dzisiejszy bo się wykończę Wszystko w miarę przebiegło według planu Meble przewiezione, ale nie skręcone, bo główny rozkręcający nie miał dzisiaj czasu żeby dokończyć dzieła na miejscu Umówimy się z nim na tygodniu Trochę czasu zajęło nam pojechanie do galerii oddanie kupionego prze ze mnie materaca (który a) śmierdział tak że nie dało się wytrzymać w pokoju, nie mówiąc już o spaniu na nim b) jednej części nie dało się napompować ), kupienie nowego już na tesco , przywiezienie go do domu i rozłożenie. W samym tesco go rozpakowałam i wąchałam czy nie wali jak tamten - i powiem Wam że jest świetny!!!!!!, do tego ma wbudowaną elektryczną pompkę . Jutro jedziemy i kupujemy drugi dla gości I druga rzecz - nasz stary odkurzacz odmówił posłuszeństwa , dobrze że co najgorsze kurze spod szaf odkurzyłam wczesniej, resztę udało mi się zgarnąć mopem W poniedziałek będzie już nasz zamówiony do domu. I trzecia rzecz -Oskaro nam coś przychorzał. Skarżył się na ból ucha i ból głowy Spał u babci 2 godziny, wstał ze stanem podgorączkowym. Miejmy nadzieję że nic się z tego nie rozwinie . Jutro ogarniam mieszkanko i pakuję dalej. Przywieźliśmy tam te parę mebli, pomyłam podłogi i kurcze czuć już domkiem, takim do zamieszkania, takim tylko dla nas................. Ok, zmykam Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aguś, dzielna jesteś Ściskam i myślami jestem z Tobą Gdybyś potrzebowała pokrzyczeć, pomarudzić - dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga - miszczuniu jestes że dajesz rade Ps. Lenka wydawało się , że juz wychodzi na prostą (z przeziębienia) a podczas zasypiania oznajmiła że ją uszka bolą Oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.12.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Aga trzymam kciuki za Oskara, żeby nie rozłozył sie na maxa ! super, że już czuć domkiem U nas tez już domowo - dechy na całej górze i połowie dołu - są PIĘKNE ! p.s. dzięki za komplementy tak sobie lubię podłubać czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.12.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 trzymam kciuki za dalszą porcję sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.12.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 i kobieto niech moc będzie z Tobą zdrowka dla Oskara a te budowlane syfy, to nie odkurzaj przypadkiem centralnym. ja tak zrobilam i zapyliłam wszystkich sąsiadów, nie mowiąc już o tym ,że o malo nie zepsułam centralnego odkurzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts