Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Aga.... ale wy macie wielką działkę. Do tego waszego domu to się idzie i idzie i idzie. Zupełnie jak droga do ołtarza w Licheniu ;)

Fajne foty macie , ale czy na każdym zdjęciu musisz wyglądać jak szpieg z krainy deszczowców ? Zrzuć te okulary i pokaż lico..... no chyba że masz jakies profity z reklamy jakiegos optyka tudzież producenta oprawek - to sorki ;) Rozumiem, że kredyt z czegos spłacać trzeba ;)

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Robi się coraz piękniej!! Więcej rzeczy przybywa:wiggle:

My również "ścigamy" się z czasem, bo chcemy wprowadzić się przed świętami, dlatego wiem dokładnie co czujesz;);)

U nas od wczoraj sprzątanie, mimo że jeszcze nie wszystko skończone;)

Dodam, że też mam małego synka więc rozumiem doskonale jak to jest brać dziecko "na budowe" ;)

Pozdrawiam i łącze się "w tym szale przeprowadzkowym" :rolleyes::rolleyes:

Magda to jak już się przeprowadzisz jakieś zdjątka byś pokazała :rolleyes:

Fajnie że możemy się wspierać :hug:

oddawaj malucha! :lol2: natychmiast

Chłopcy rozkoszni, TY jak zwykle szczupła jak modelka,

a moją szafą się nie przejmuj, załatwiaj swoje- a masz co...:rolleyes:

Jakbyś mieszkała bliżej to bym Ci go podrzuciła :p

W mieszkaniu jest do opanowania, w sobotę babcie tak się ulatały u teściowej(ma spory dom) że miały dość :lol2:

Szafę to chyba Ci pokaże jak już przywiozą.

Wczoraj zastanawiałam się ile tych drążków w końcu zrobiłam :confused:.

Na bank w dwóch środkowych, po zewnętrznej chyba też na krótkie kurtki, a pod spodem po 2 półki czy szuflady na czapki?

Wiem że jak dogadywaliśmy to byłam zadowolona :lol:

Musisz przemyśleć czego dokładnie używasz, co zajmuje Ci ile miejsca ale o tym sama dobrze wiesz :)

Aga....świetne chłopaki ci rosną:) Bunt małego - rewelka:):):)

Dzięki Beatko :)

Chłopcy świetni ,cudowni ,miny rewelacyjne :)

Pokoje fajne , kolorowe.

Aga życzę Ci dużo zdrówka i siły (sama zmagam się z jakąś paskudną grypą czy przeziębieniem)

Trzymam kciuki za szybką ,spokojną końcówkę wykończenia :)

Joasiu dziękuję za wszystko, za komplementa i życzenia zdrówka :hug:

I ja Tobie życzę zdrówka i sił na Waszą przeprowadzkę, trzymam kciuki żeby wszystko wychodziło tak jak sobie wymarzyłaś :hug:

Aga, super masz pomocników.

Ja nie raz, nie dwa myślałam, że Jakuba uduszę na nowym. Wiem zatem co czujesz ;)

Co myślę o żyrafce? No, podoba mi się. Bardzo.

Nie podesłałabym Ci przecież nie wiadomo czego :p

Z tym, że ja myślałam raczej o Igim.

Ooooo do Igiego - a to muszę na żywo pomyśleć :)

Bo cholera wielka jest - ale przez to zajebis....:)

Aga.... ale wy macie wielką działkę. Do tego waszego domu to się idzie i idzie i idzie. Zupełnie jak droga do ołtarza w Licheniu ;)

Fajne foty macie , ale czy na każdym zdjęciu musisz wyglądać jak szpieg z krainy deszczowców ? Zrzuć te okulary i pokaż lico..... no chyba że masz jakies profity z reklamy jakiegos optyka tudzież producenta oprawek - to sorki ;) Rozumiem, że kredyt z czegos spłacać trzeba ;)

Na zdjęciach z chrzcin się raz pokazywałam :p, zresztą masz jedno :p.

A wczoraj jakoś tak wyszło, bo miałam je na nosie jak wysiedliśmy z samochodu, a że zimno to szybko szybko kilka fotek i zmykaliśmy do domu.

U nas na wichurze z 5 - 8 stopni mniej niż w mieście - szybko dało się to odczuć.

Igor chyba przez tą naszą wycieczkę znowu mi kasłał w nocy :bash:

cudnych masz chłopaków :) i tacy jeszcze fajnie mali :)

ja padam po imprezce i wieczornej pracy - więc tylko trzymam kciuki, żeby Cię nie rozłozyło i zmykam !

Dziękować :)

Mam nadzieję że Pani wypoczęła :lol:

Aga u was zima też pieknie:) a Chłopaki - rewelacja:wiggle:

Zima piękna :rolleyes:

Dzięki za łobuzów :)

Aguś wczoraj widziałam foteczki ale jakos tak mnie zmoglo ze juz nic nie napisałam :(

Chłopaki fajniste, takie rozrabiaki ...chyba bedziesz miala ganiania za nimi w nowym domku trochę ;)

Ten Wasz zimowy las jest obłędny, super macie ta działkę :rolleyes::rolleyes:

Pokoje wyglądają na olbrzymie, pewnie jak troche dojdzie mebli to sie zmieni, ale i tak beda mieli super przestrzeń do zabawy :)

Dziękować :)

Mam nadzieję że Pani wypoczęła :lol:

nie wypoczęła ;) a dzisiaj sie krece jak głupia, bo do świat 2 tygodnie ! i trzeba wszystko spakowac, a jeszcze po drodze obowiazki pracowe + prezenty niektóre porobić !! więc pewnie zaglądała beda na forum sporadycznie - ale myślami bedę częściej :)

Aga jak widzę wizytacja chłopaków w nowym domku przebiegła pomyślnie i pokoiki im się spodobały - widać po minach ;)

Ale ta Wasza działka jest ogromna! Dopiero w odniesieniu do Oskara (bo to chyba on?) to widać :p

Mamusia laska jak się patrzy :yes:

Świetne zdjęcia :)

Miłego dnia :)

Aga chlopaki super. Lobuzy jedne, wygląd maja taki,że....... matko sie strzeż. Maly przeslodki.

:lol:

Aga zimowy las wygląda PIĘKNIE!!!!!!! :)

Synków masz cudownych, ale o tym juz pisałam ;)

Do schrupania są :yes: :)

Przesyłam duuużo energi, napewno Ci sie dodatkowa przyda na tym ostatnim odcinku specjanym ;)

Buziaki :hug:

Dziękuję kochana :hug:

Oj energia się przyda :yes: - sama dobrze wiesz jak to jest na finishu :rolleyes:

Ja tylko pomacham:bye: i uciekam :)

:bye: :)

Ps. Ale masz fajowych chłopaków! Aż mi się smutno zrobiło, że do nas drugi nie chce przyjść ;)

:hug:

Aguś wczoraj widziałam foteczki ale jakos tak mnie zmoglo ze juz nic nie napisałam :(

Chłopaki fajniste, takie rozrabiaki ...chyba bedziesz miala ganiania za nimi w nowym domku trochę ;)

Oj już się boję o to bieganie za nimi :lol2:

Ten Wasz zimowy las jest obłędny, super macie ta działkę :rolleyes::rolleyes:

Las jest piękny :yes: takiej działki szukaliśmy, to było pierwsze kryterium :)

Mam nadzieję że mieszkając tam nie będzie nas straszył :o

Pokoje wyglądają na olbrzymie, pewnie jak troche dojdzie mebli to sie zmieni, ale i tak beda mieli super przestrzeń do zabawy :)

I o to nam chodziło, o przestrzeń do życia, której tutaj nigdy nie mieliśmy.

Sprzątaniem w ogóle się nie przejmuję :no:

Ta twoja działka, robi wrażenie za każdym razem:jawdrop:

Dzieciaczki super, fajnie że im się podobało.

Dużo energi życzę:bye:

Dziękować :rolleyes:

Za energię szczególnie :hug:

Aga, a ja Ci trochę zazdroszczę tej przeprowadzki :) bo swoją bardzo dobrze wspominam :). To była przyjemność: sprzątanie, ustawianie mimo, że nie wszystko na tip top zrobione.

Maluchy bomba :).

Aniu wiesz że ja Twoją przeprowadzkę pamiętam jakby była wczoraj :rolleyes:

Przeżywałam ją razem z Tobą :lol2:

A tu już minął rok :o

I Sylwester też będzie taki jak u Ciebie :lol:

ale u was cudnie wkoło :). Teraz zimą ... przepięknie.

Ale ta mapa ogggrrrooommnnnnaaaa.... :)

Dzięki Mirelko :)

Mapa to był strzał w dziesiątkę :yes:

nie wypoczęła ;) a dzisiaj sie krece jak głupia, bo do świat 2 tygodnie ! i trzeba wszystko spakowac, a jeszcze po drodze obowiazki pracowe + prezenty niektóre porobić !! więc pewnie zaglądała beda na forum sporadycznie - ale myślami bedę częściej :)

Działaj działaj - ja też będę myśleć :hug:,

a po Świętach na spokojnie pogadamy i może pokażesz co nie co ze swojego domku :rolleyes:

Patrząc na Twoje dzieła - na pewno dom będzie pięknie i niebanalnie przyzdobiony :)

Aga jak widzę wizytacja chłopaków w nowym domku przebiegła pomyślnie i pokoiki im się spodobały - widać po minach ;)

Podobało się :yes:, najbardziej chyba przestrzeń w pokojach :yes:

Ale ta Wasza działka jest ogromna! Dopiero w odniesieniu do Oskara (bo to chyba on?) to widać :p

yhm :yes:, usytuowanie domku w rogu i las powiększają jeszcze przestrzeń :)

Mamusia laska jak się patrzy :yes:

Oj tam oj tam, ale prawdą jest że wyglądam bardzo mizernie :(, buzię mam tak zmęczoną, wory pod oczami, mimo że ja wbrew pozorom naprawdę dużó jem kilogramy już mi zaczęły lecieć :(

Ale jak zacznę używać mojej kuchenki zaraz wszystko wróci do normy :)

Miłego dnia :)

Dzięki mam nadzieję że i Tobie dzień minął przyjemnie.

=====================================

A co u nas?

Mamy małe opóźnienie, bo mały M(od płytek) pojechał dzisiaj z powrotem do domu bo mówiąc wprost rzygał jak kot :(, mówił że to raczej zatrucie a nie jelitówka - oby, bo zatrucie minie raz dwa, a jelitówkę mielibyśmy zaraz wszyscy :sick:

Tego mi jeszcze brakuje :bash:.

Jutro będziemy wiedzieć na czym stoimy ;). Tymczasem łazienka czeka aż się ktoś za nią weźmie.

I z nowinek :rolleyes: - jutro rano będą fotele i kanapy :wave:

Przyjadą o 8 więc już M je odbierze.

Jakieś 2 godzinki temu pan przysłał mi zdjęcia iiiiiiiiiiiiiiii jestem zadowolona z malutkim ale ;)

Zdjęcia są kiepskie (pan ostrzegał :lol2:) ale chester wygląda zajebiście :lol:

Ławeczka i śmieszny fotelik z czerwonymi nóżkami też.

Drugą kanapę ocenię jak zobaczę na żywo - zdjęcie jest naprawdę złe :lol2:

No i mały szkopuł - fotel z podnóżkiem, na zdjęciu jest pikowany - mój nie :(

Na zdjęciu wygląda łyso i nie jestem jeszcze pewna dlaczego - czy dlatego że nie ma pikować czy dlatego że w myślach widziałam go zawsze z guziczkami, czy zdjęcie nie oddaje jego rzeczywistego wyglądu.

Zdecydowaliśmy razem że fotel przyjedzie, ja na żywo ocenię, pomyślę i jak nie będzie grać to go przy najbliższej okazji zabiorą i dopikują.

Zostawiam Wam chestera na dobranoc :rolleyes:

Resztę sama obfocę i dopiero pokażę :p

http://i3.fmix.pl/fmi2142/6eb713440009490750c6428e

Aga chesterek śliczny :) niecierpliwie czekam na pozostałe :)

u mnie obawiam się po świetach to nie bedzie co pokazywac, bo połowa rzeczy w proszku ;) i dopiero na miejscu będe kolejno robic z listy rzeczy. A PRZED musze na pewno pomalowac tralki i słupki do schodów ;) oraz nóżki do konsolki

Agus -czytam na bieżąco ale nie zawsze mam czas żeby cos pisać. lenka jednak chora i siedzimy w domu co sie równa marudzenie na maxa :rolleyes:

Ale,......

chłopaki - cudniaki :yes: :hug:

zmrożone drzewa - cud natury :jawdrop:

chester - dostojny (więcej nie pisze bo się nie znam :p )

Trzymam nadal kciukasy i myslami jestem z Tobą.

Pamietaj - dasz radę !!!!