Siner 09.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Aga.... ale wy macie wielką działkę. Do tego waszego domu to się idzie i idzie i idzie. Zupełnie jak droga do ołtarza w Licheniu Fajne foty macie , ale czy na każdym zdjęciu musisz wyglądać jak szpieg z krainy deszczowców ? Zrzuć te okulary i pokaż lico..... no chyba że masz jakies profity z reklamy jakiegos optyka tudzież producenta oprawek - to sorki Rozumiem, że kredyt z czegos spłacać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 cudnych masz chłopaków i tacy jeszcze fajnie mali ja padam po imprezce i wieczornej pracy - więc tylko trzymam kciuki, żeby Cię nie rozłozyło i zmykam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga u was zima też pieknie:) a Chłopaki - rewelacja:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.12.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Robi się coraz piękniej!! Więcej rzeczy przybywa:wiggle: My również "ścigamy" się z czasem, bo chcemy wprowadzić się przed świętami, dlatego wiem dokładnie co czujesz;) U nas od wczoraj sprzątanie, mimo że jeszcze nie wszystko skończone;) Dodam, że też mam małego synka więc rozumiem doskonale jak to jest brać dziecko "na budowe" Pozdrawiam i łącze się "w tym szale przeprowadzkowym" :rolleyes: Magda to jak już się przeprowadzisz jakieś zdjątka byś pokazała Fajnie że możemy się wspierać oddawaj malucha! natychmiast Chłopcy rozkoszni, TY jak zwykle szczupła jak modelka, a moją szafą się nie przejmuj, załatwiaj swoje- a masz co... Jakbyś mieszkała bliżej to bym Ci go podrzuciła W mieszkaniu jest do opanowania, w sobotę babcie tak się ulatały u teściowej(ma spory dom) że miały dość Szafę to chyba Ci pokaże jak już przywiozą. Wczoraj zastanawiałam się ile tych drążków w końcu zrobiłam . Na bank w dwóch środkowych, po zewnętrznej chyba też na krótkie kurtki, a pod spodem po 2 półki czy szuflady na czapki? Wiem że jak dogadywaliśmy to byłam zadowolona Musisz przemyśleć czego dokładnie używasz, co zajmuje Ci ile miejsca ale o tym sama dobrze wiesz Aga....świetne chłopaki ci rosną Bunt małego - rewelka:):) Dzięki Beatko Chłopcy świetni ,cudowni ,miny rewelacyjne Pokoje fajne , kolorowe. Aga życzę Ci dużo zdrówka i siły (sama zmagam się z jakąś paskudną grypą czy przeziębieniem) Trzymam kciuki za szybką ,spokojną końcówkę wykończenia Joasiu dziękuję za wszystko, za komplementa i życzenia zdrówka I ja Tobie życzę zdrówka i sił na Waszą przeprowadzkę, trzymam kciuki żeby wszystko wychodziło tak jak sobie wymarzyłaś Aga, super masz pomocników. Ja nie raz, nie dwa myślałam, że Jakuba uduszę na nowym. Wiem zatem co czujesz Co myślę o żyrafce? No, podoba mi się. Bardzo. Nie podesłałabym Ci przecież nie wiadomo czego Z tym, że ja myślałam raczej o Igim. Ooooo do Igiego - a to muszę na żywo pomyśleć Bo cholera wielka jest - ale przez to zajebis.... Aga.... ale wy macie wielką działkę. Do tego waszego domu to się idzie i idzie i idzie. Zupełnie jak droga do ołtarza w Licheniu Fajne foty macie , ale czy na każdym zdjęciu musisz wyglądać jak szpieg z krainy deszczowców ? Zrzuć te okulary i pokaż lico..... no chyba że masz jakies profity z reklamy jakiegos optyka tudzież producenta oprawek - to sorki Rozumiem, że kredyt z czegos spłacać trzeba Na zdjęciach z chrzcin się raz pokazywałam , zresztą masz jedno . A wczoraj jakoś tak wyszło, bo miałam je na nosie jak wysiedliśmy z samochodu, a że zimno to szybko szybko kilka fotek i zmykaliśmy do domu. U nas na wichurze z 5 - 8 stopni mniej niż w mieście - szybko dało się to odczuć. Igor chyba przez tą naszą wycieczkę znowu mi kasłał w nocy cudnych masz chłopaków i tacy jeszcze fajnie mali ja padam po imprezce i wieczornej pracy - więc tylko trzymam kciuki, żeby Cię nie rozłozyło i zmykam ! Dziękować Mam nadzieję że Pani wypoczęła Aga u was zima też pieknie:) a Chłopaki - rewelacja:wiggle: Zima piękna Dzięki za łobuzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.12.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga chlopaki super. Lobuzy jedne, wygląd maja taki,że....... matko sie strzeż. Maly przeslodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga zimowy las wygląda PIĘKNIE!!!!!!! Synków masz cudownych, ale o tym juz pisałam Do schrupania są Przesyłam duuużo energi, napewno Ci sie dodatkowa przyda na tym ostatnim odcinku specjanym Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ja tylko pomacham:bye: i uciekam Ps. Ale masz fajowych chłopaków! Aż mi się smutno zrobiło, że do nas drugi nie chce przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aguś wczoraj widziałam foteczki ale jakos tak mnie zmoglo ze juz nic nie napisałam Chłopaki fajniste, takie rozrabiaki ...chyba bedziesz miala ganiania za nimi w nowym domku trochę Ten Wasz zimowy las jest obłędny, super macie ta działkę :rolleyes: Pokoje wyglądają na olbrzymie, pewnie jak troche dojdzie mebli to sie zmieni, ale i tak beda mieli super przestrzeń do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.12.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ta twoja działka, robi wrażenie za każdym razem:jawdrop: Dzieciaczki super, fajnie że im się podobało. Dużo energi życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga, a ja Ci trochę zazdroszczę tej przeprowadzki bo swoją bardzo dobrze wspominam . To była przyjemność: sprzątanie, ustawianie mimo, że nie wszystko na tip top zrobione. Maluchy bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 ale u was cudnie wkoło . Teraz zimą ... przepięknie. Ale ta mapa ogggrrrooommnnnnaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.12.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Dziękować Mam nadzieję że Pani wypoczęła nie wypoczęła a dzisiaj sie krece jak głupia, bo do świat 2 tygodnie ! i trzeba wszystko spakowac, a jeszcze po drodze obowiazki pracowe + prezenty niektóre porobić !! więc pewnie zaglądała beda na forum sporadycznie - ale myślami bedę częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga jak widzę wizytacja chłopaków w nowym domku przebiegła pomyślnie i pokoiki im się spodobały - widać po minach Ale ta Wasza działka jest ogromna! Dopiero w odniesieniu do Oskara (bo to chyba on?) to widać Mamusia laska jak się patrzy Świetne zdjęcia Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.12.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga chlopaki super. Lobuzy jedne, wygląd maja taki,że....... matko sie strzeż. Maly przeslodki. Aga zimowy las wygląda PIĘKNIE!!!!!!! Synków masz cudownych, ale o tym juz pisałam Do schrupania są Przesyłam duuużo energi, napewno Ci sie dodatkowa przyda na tym ostatnim odcinku specjanym Buziaki Dziękuję kochana Oj energia się przyda - sama dobrze wiesz jak to jest na finishu Ja tylko pomacham:bye: i uciekam Ps. Ale masz fajowych chłopaków! Aż mi się smutno zrobiło, że do nas drugi nie chce przyjść Aguś wczoraj widziałam foteczki ale jakos tak mnie zmoglo ze juz nic nie napisałam Chłopaki fajniste, takie rozrabiaki ...chyba bedziesz miala ganiania za nimi w nowym domku trochę Oj już się boję o to bieganie za nimi Ten Wasz zimowy las jest obłędny, super macie ta działkę :rolleyes: Las jest piękny takiej działki szukaliśmy, to było pierwsze kryterium Mam nadzieję że mieszkając tam nie będzie nas straszył Pokoje wyglądają na olbrzymie, pewnie jak troche dojdzie mebli to sie zmieni, ale i tak beda mieli super przestrzeń do zabawy I o to nam chodziło, o przestrzeń do życia, której tutaj nigdy nie mieliśmy. Sprzątaniem w ogóle się nie przejmuję Ta twoja działka, robi wrażenie za każdym razem:jawdrop: Dzieciaczki super, fajnie że im się podobało. Dużo energi życzę Dziękować Za energię szczególnie Aga, a ja Ci trochę zazdroszczę tej przeprowadzki bo swoją bardzo dobrze wspominam . To była przyjemność: sprzątanie, ustawianie mimo, że nie wszystko na tip top zrobione. Maluchy bomba . Aniu wiesz że ja Twoją przeprowadzkę pamiętam jakby była wczoraj Przeżywałam ją razem z Tobą A tu już minął rok I Sylwester też będzie taki jak u Ciebie ale u was cudnie wkoło . Teraz zimą ... przepięknie. Ale ta mapa ogggrrrooommnnnnaaaa.... Dzięki Mirelko Mapa to był strzał w dziesiątkę nie wypoczęła a dzisiaj sie krece jak głupia, bo do świat 2 tygodnie ! i trzeba wszystko spakowac, a jeszcze po drodze obowiazki pracowe + prezenty niektóre porobić !! więc pewnie zaglądała beda na forum sporadycznie - ale myślami bedę częściej Działaj działaj - ja też będę myśleć , a po Świętach na spokojnie pogadamy i może pokażesz co nie co ze swojego domku Patrząc na Twoje dzieła - na pewno dom będzie pięknie i niebanalnie przyzdobiony Aga jak widzę wizytacja chłopaków w nowym domku przebiegła pomyślnie i pokoiki im się spodobały - widać po minach Podobało się , najbardziej chyba przestrzeń w pokojach Ale ta Wasza działka jest ogromna! Dopiero w odniesieniu do Oskara (bo to chyba on?) to widać yhm , usytuowanie domku w rogu i las powiększają jeszcze przestrzeń Mamusia laska jak się patrzy Oj tam oj tam, ale prawdą jest że wyglądam bardzo mizernie , buzię mam tak zmęczoną, wory pod oczami, mimo że ja wbrew pozorom naprawdę dużó jem kilogramy już mi zaczęły lecieć Ale jak zacznę używać mojej kuchenki zaraz wszystko wróci do normy Miłego dnia Dzięki mam nadzieję że i Tobie dzień minął przyjemnie. ===================================== A co u nas? Mamy małe opóźnienie, bo mały M(od płytek) pojechał dzisiaj z powrotem do domu bo mówiąc wprost rzygał jak kot , mówił że to raczej zatrucie a nie jelitówka - oby, bo zatrucie minie raz dwa, a jelitówkę mielibyśmy zaraz wszyscy Tego mi jeszcze brakuje . Jutro będziemy wiedzieć na czym stoimy . Tymczasem łazienka czeka aż się ktoś za nią weźmie. I z nowinek - jutro rano będą fotele i kanapy Przyjadą o 8 więc już M je odbierze. Jakieś 2 godzinki temu pan przysłał mi zdjęcia iiiiiiiiiiiiiiii jestem zadowolona z malutkim ale Zdjęcia są kiepskie (pan ostrzegał ) ale chester wygląda zajebiście Ławeczka i śmieszny fotelik z czerwonymi nóżkami też. Drugą kanapę ocenię jak zobaczę na żywo - zdjęcie jest naprawdę złe No i mały szkopuł - fotel z podnóżkiem, na zdjęciu jest pikowany - mój nie Na zdjęciu wygląda łyso i nie jestem jeszcze pewna dlaczego - czy dlatego że nie ma pikować czy dlatego że w myślach widziałam go zawsze z guziczkami, czy zdjęcie nie oddaje jego rzeczywistego wyglądu. Zdecydowaliśmy razem że fotel przyjedzie, ja na żywo ocenię, pomyślę i jak nie będzie grać to go przy najbliższej okazji zabiorą i dopikują. Zostawiam Wam chestera na dobranoc Resztę sama obfocę i dopiero pokażę http://i3.fmix.pl/fmi2142/6eb713440009490750c6428e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 to jutro bedzię duuuzo zdjęć a podłoga na dole gotowa na przyjęcie nowych mebli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.12.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga , chester śliczny :) Też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.12.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 to jutro bedzię duuuzo zdjęć a podłoga na dole gotowa na przyjęcie nowych mebli ?? Podłoga nie za fugowana , będą stały w jadalni która dzisiaj się maluje na ich przyjęcie Podłogi w salonie brak Aga , chester śliczny :) Też taki chcę Dziękować Podawałam namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Piękny chester A kolor mmmmmmmmmm....... CUDNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga chesterek śliczny niecierpliwie czekam na pozostałe u mnie obawiam się po świetach to nie bedzie co pokazywac, bo połowa rzeczy w proszku i dopiero na miejscu będe kolejno robic z listy rzeczy. A PRZED musze na pewno pomalowac tralki i słupki do schodów oraz nóżki do konsolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.12.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Agus -czytam na bieżąco ale nie zawsze mam czas żeby cos pisać. lenka jednak chora i siedzimy w domu co sie równa marudzenie na maxa Ale,...... chłopaki - cudniaki zmrożone drzewa - cud natury chester - dostojny (więcej nie pisze bo się nie znam ) Trzymam nadal kciukasy i myslami jestem z Tobą. Pamietaj - dasz radę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts